Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen én pörgetem a holokausztot. Elmész te a tudod hova öreg.
Az meg, hogy Irán Usraelhez képest békegalamb az nem vélemény hanem tény, a számok barátom nem hazudnak. Meglehet nézni melyik fél mennyi embert ölt meg az utóbbi években, idegen földön. De akár visszalehet menni Izrael vagy akár USA születéséig is. Ezzel sajnos nem lehet vitatkozni, maximum olyan értelmes érvekkel, mint amiket balage gyerek dobált itt, mint például hogy az atom bevetése két város ellen jó dolog volt.
Az, hogy Vona, hogy jön ide nem teljesen értem, de szerencsére le is szarom.
"csodas bekeszereto Iran es palesztinok"
Ezt nem mondtam, bár talán mielõtt Zsiráfok megérkeztek békésebb volt a környék.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Iran meg mint beke galamb😊))))) Persze es Vona Gabor meg mint jo kereszteny hagyjal mar......ezeket te se hiszed.
Csunya Usa meg csunyabb Izrael...csodas bekeszereto Iran es palesztinok, rtohadt cionistak akasztjak rajuk a bombat...
Na kurucz majd ugy is megirja a frankot
-Hát a látszat és a számok (tudod statisztika) szerint Irán egy békegalamb Usraelhez képest.
"ugye izrael egy rohadt haborusdit imado orszag, akinek meg bombai is vannak, sot nem is keves, hogy az uristenbe nem baszkodtak szet azarabok szajat az elmult 25 evben"
-Talán mert akkor nem lehetne tovább osztani a "mi vagyunk a szegény zsiráfok, meg volt holokauszt is, ezért minden ország adjon nekünk mindenféle kedvezményt, meg különben is holokauszt, és mindenki bûnös csak mi nem" szöveget.
Ezenkívül ezek után USA vagy melléjük áll ezzel nyíltan felvállalva azt amit jelenleg is tesznek azaz hogy a civilizáltnak mondott korban még mindig erõvel hódítanak területeket (hogy értsd: nem a békére törekednek a gecik), vagy teljesen elzárkózik tõlük. Az utóbbi az esélyes -még akkor is ha erõs a zsiráf lobbi USA-ban- ezért nem merik megjátszani ezt a lépést a cionisták.
Ezért csinálják azt amit most is láthatunk, azt mondják békét akarnak, de ez egy nagy kamu, egyet akarnak szép lassan terjeszkedni, hogy utána már ne legyen mirõl beszélni. Remélem a hamasz sosem fogja õket nyugodtan élni.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
- Mintha az Iráni elnök is ezt mondta volna, csak hát senki nem akart csatlakozni hozzá. Nem mellékesen Usrael-el az élen, ugye ük azok akiknek semmihez nem kell csatlakozni mert erõs kutyák.
Aztán amikor látta, hogy senki nem akar csatlakozni akkor úgy döntött, hogy "há bazze ha mindenkinek van akkor én is építek".
Erre a Usrael elkezdte még jobban beszopatni.
Az meg, hogy szerintetek ez így van jól... erõsen gyanús a kötõdés, vagy az erkölcsi hulladékság. <#taps>#taps>
Mit jelent "szétbaszkodni valaki száját"? Esetleg ha pontosítanál (és visszavennél kicsit a tempóból), akkor lenne mire válaszolnom.
"forditott esetben mar az arabok reg dobtak volna bombat, ha nem is egy orszag de egy kis hamasz szeru szervezet megoldja...."
Ez álmodozás.
A "fordított esetrõl" majd akkor beszélgessünk el, ha majd az arabok betelepülnek Izrael kellõs közepére, aztán egy hirtelen csavarral átveszik Izrael fele felett az irányítást. Na ez lenne a "fordított eset".
"na ezen kene elgondolkodni mielott csontig benyalsz irannak."
Van egy stílusod, mit ne mondjak. Tudom hogy ez "csak" egy fórum, de azért kellene mégis valami minimum, hogy az ember komolyan akarjon venni téged.
"Amugy szerintem senkinek ne legyen atomja, mert semmi ertelme!!!!"
Álmodozás folytatása... Mondjuk ha már álmodozunk, akkor én támogatom az ötleted. Majd mi megoldjuk a problemát, igaz? "How hard can it be?" - Clarkson Kezdetnek bevállalom, hogy ÉN nem akarok magamnak soha atomfegyvert. Van aki csatlakozik hozzám? Pár milliárd csatlakozó, és meg is oldottuk a problémát, nemigaz?
figy😊
Megtartom magamnak a részletekbe menõ elemzéseimet. Az hadiTECHNIKA topic, azon belül is fõleg rendszertan és beszerzések elemzése, nem mérnöki megközelítés és nem bevethetõségi megközelítés.
Elég kurvaanyázást kaptam privátba, mondjuk küldtem is <#nyes>#nyes>
Én csinálom a saját dolgaimat, más meg sopánkodjon.....
ON
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Jeruzsalem kerdeseben nem fog engedni az israeli oldal, es szerintem a palesztin sem csakazert sem....
mondjuk mind a 2 fel jobban jarna ha ugy mukodnenek a dolgok ahogy Haifan, ergo bekeben ellennenek egymas mellet a felek csak ugye az alul iskolazott illetve vallasi fanatikusokat mind a 2 oldalon fel lehet tuzelni hulyesegekre
civilek békét akarnak:/ írtják is õket mindkét oldalon ezért a kis botor gondolatmenet miatt
Egyiptom es Jordaniaval ugy nez ki jol mukodik.
Nem hiszem hogy a teruletet bekkert dolog mukodne maradektalanul. Mivel egyik fel adni akar teruletet a masik ugy gondolja az amugy is az ove. ergo ha nem enged egyik oldal sem akkor nem lesz semmi a bekebol.
foleg amig ilyen Jobbikhoz hasonlo partoknak ereje van Israelben
Azért a területért békét ötlet eddig frankón bevált Egyiptommal. Béke van. Palesztína felé is volt ilyen ajánlat. Nem fogadák el. Maga Arafat mondta, hogy ez kapitális hiba volt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
de hat alszanak az emberek......
az hogy utálod a zsidókat egy dolog... de iránt szeretni??
olyan hihetetlen értékrendi válságban forogtok.... már bocsi
90ig suttyonban az volt a raj ha valki nyugatot majmolta.....
zunió új képet festett arról ,hogy még bizony ilyen körülmények között is seholsemnem vagyunk közöttük -> fujj kapitalizmus
ruszkik úgyszintén mégjobban fujjjj
de azért csontig be kell most nyalni ezeknek a sitesuta országoknak mert megmutassák az amcsiknak, meg a zsidóknak...
közben meg megy náluk a sztálini elnyomás, meg agymosás
ugyanez itthon
viktor gyakorlatilag a bolsevista kultuszrendszert építi fel, ahol nemzeti köntösbe bújtatják a kapitalista elnyomó zsidókkal szemben meghírdetett harcot... közben meg fel se tûnik a sok mázsomnak hogy megen a kisember jár rosszabbul
viccccccccccccc az egész
még azisjobb ha mindenkit utáltok válogatás nélkül.. egyik ganéval a másik ellen szövetkezni, mondhatom okos
Az atomfegyverek közül inkább csak a taktikai szintû egységeknek van gyakorlati haszna.
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Amugy szerintem senkinek ne legyen atomja, mert semmi ertelme!!!!
Ugye nem baj, ha én pont fordítva látom?
( Nemtudom be lett-e linkelve )
http://www.youtube.com/watch?v=dQZrgLasVC0
Pl. Irán nagyot fejlõdött, de az életszínvonal nem veri az eget. (Van egy kis Pakisztán feelingje az országnak. Nagyon akarnak bizonyos dolgokat, látszik, hogy sok energiát fektetnek bele (atomerõmû, tengeralattjáró, robotrepülõgép, meg a sok "mókás" haditechnikai eszköz. Iránban mondjuk nem kõolaj van szartig, hanem földgáz és Európa szereti az olcsó földgáz, de itt be is fejezném, mert itt bejön a hazai politika, hogy a szakembereket nem kérdezik meg milyen alternatíva van a fölgáz x %-os leváltásra. Van zsidEON megveszi földgáz, más nincs a hülye magyar vegye meg tõle, vagy faggyon meg. Olcsó áram szintén nincs, mert a hülye magyar áttérne a levegõkazánra és akkor különadóval lehetne büntizni.
Nincs jó megoldás, talán egy forradalom megfelelõ löketet adna egy upgrade beindításhoz.
Múltkor olyan sejtelmes voltál valamelyik topicban, hogy egy új hõerõmûben érdekeltséged van, de a pontos hatásfokot nem árultad el. Most pl. egy hõerõmû már kipróbált cucc, vannak fejlesztések gondolom, Én nem is erõltetem pl a szélerõmûvet, mint a Greenpeace, de minimális befektetéssel rengeteg intézmény fûtése megoldható lenne, vannak is elkészült projektek, de ha abból is sok lesz akkor különadó.
Az energetikai szektort privatizálni, megbocsáthatatlan bûn, az meg hogy hülyének nézik az embert az ilyen gondolatsorral: (nem szó szerint) :" az xy szolgáltató a mellett kötelezte el magát, hogy minél olcsóbban<#mf1>#mf1> a legjobb minõséget nyújtsa az ügyfeleinek"
Egy profittermelõ vállalat ne hazudozzon már a kurva életbe. Aztán meg kézilabdacsapatok támogatására morzsákat dobálnak szét.
ennyi elég volt mára, mert megint bannolnak.........
A kizsákmányolás pedig más kategória, a fejlõdéstõl teljesen független is LEHET. Csak akkor nem független, ha valaki úgy definiálja magának a fejlõdést, hogy a fejlõdés egyenlõ a kizsákmányolás csökkenésével.
Ezem a mondaton szoktam a leghangosabban felröhögni. Nézd meg, hogy az olajdollárok hova repítették az emirátudokat, Kuvatiot vagy Szaúd-Arábiát.
Irán mennyit fejlõdött 1980 vagy 88 óta? Ej, "de szar" ahogy egy a "kizsákmányolás" folyik...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nyugtalanító felmérés Ramallahban: 41 százalék a fegyveres harcok mellett
A Hamasz ellenségének számító Palesztin Hatóság befolyása alatt álló Nyugati Parton is nyugtalan a helyzet. Az Európai Unió a béketárgyalásoktól a két-állam megoldást várja, egy független palesztin állammal. Ebben az alternatívában azonban maguk a palesztinok sem bíznak, derült ki a nemrégiben kiadott Palesztin Politikai Elemzõ Központ és a Jeruzsálemi Héber Egyetem által végzett közös kutatás is. Az intézet szerint aggodalomra ad okot az, hogy a kutatás szerint a palesztinok 41 százaléka támogatná a fegyveres intifádát Izrael ellen, ha a tárgyalóasztalnál nem sikerül elérni a kívánt eredményt.
A kutatás alapján a palesztinok 64 százaléka szerint a béketárgyalásokban fontosabb az õ álláspontjuk érvényesítése, míg az izraeli válaszadók 51 százaléka úgy véli, hogy a két fél számára egyaránt szükséges a sikeres eredmény. A tárgyalások kimenetelét illetõen mind a két fél szkeptikus, azonban annak folytatását az izraeliek 78 százaléka, míg a palesztinoknak csak 30 százaléka támogatja.
A kutatás alapján a palesztinok 40 százaléka felszámolná magát a Palesztin Hatóságot is, és nem tartják reális elképzelésnek azt, hogy az elkövetkezõ 5 évben létrejöhet egy független palesztin állam Izrael mellett.
A tárgyalások bukása esetén a palesztinok 51%-a támogatná az ellenállást, míg 41%-uk ismét fegyveres intifádába kezdene. A közhangulatra jellemzõ, hogy a válaszadó izraeliek közül mintegy 63%-an tartanak attól, hogy a palesztinok ismét erõszakos támadásokba kezdenek.
[/url][/img]
Mondjuk ilyen nagy bratyitól én nem tartok, aki normális, az fél, mint ördög a tömjéntõl, nehogy kapcsolatba hozzák Iránnal.
Tudom ma (és itt ezen topicban) a nemzetközi álláspontot kell fújni<#levele>#levele>, de pl. Irán vezetõje nekem nagyon szimpatikus, azzal, hogy szembe mer szállni a kizsákmányoló politikát képviselõ nyugattal szemben.
Israel meg csak eszköz...azt a szerencsétlen népet odarakták a méhkasba, õk rájuk zúdul minden. Cserébe hadisegély+ a világ legerõsebb nemzete támogatja õket politikailag, igaz most eljátszák, hogy nem pedig DE. mind1.

még a végén összehoznak valmi átfogó haditervet, úgy mint 73ban aztán megint lesz mint nézni a tv-ben
Kina igyekszik az erdekeinek megfeleloen a leheto legtobb orszaggal jo "kereskedelmi kapcsolatot" apolni..h evvel strategiai viszonyokat is birizgal..?
Jol teszik..nem ok lesznek az elsok, ha nem tevedek...
Ja persze..amit lehet Jupiternek....
\"one shot one kill..\"
Uj hir h a CIA keresere(diktalasara) kinai ipari(?) kemeket fogtak a magyar hatosagok es Kina mindent elkovet h ne adjuk ki oket az uasakoknak..
Sztm el kene hajtani a yenki-ket a picsaba..Az uj vilag-rend Kina rendje lesz..ha tetszik egyeseknek, ha nem..Ujra kene gondolni a szovetsegesi-strategiankat a valtozo vilag korulmenyeinek megfeleloen..
Vagy megint a totalis "vereseg"(ma meg senki nem tudja h ez hogy fog festeni) utan fogunk csak loholni az elqrt lehetoseg utan..?
Barkivel lefogadom h ha Kina es az USA konfrontalodik(nem fegyveres ertelemben) a jovoben, Europa orszagainak nagy resze Kinat fogja preferalni, meg a NATO felbomlasa aran is..
\"one shot one kill..\"
http://hvg.hu/vilag/20101018_irani_nuklearis_fegyverek