Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A foszforos tüzérségi gránát alkalmazása képlékeny talaj, mert világítólövedék alkalmazása megendedett...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A kereszténység ( már, ha a római-katolikusra gondolsz ami minden csak nem keresztény ) gyakorlatilag pont ugyanúgy leszar mindenkit aki nem keresztény... annyi a különbség, hogy mást hirdet.
Remark és én is, csak arra próbálunk rávilágítani, hogy próbáld meg indulat mentesen elõadni az érveidet.
www.smart-bus.hu
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
De engem még véletlenül se keverj össze vele! Még csak az kéne!
az egész kereszténységet konkrétan LESZARJÁK és alsóbrendûnek tekintik benne.....
baszki itt tényleg mindenki Zs
Teljsen humánus bomba: a csontig leégeti a húst..."tökéletes" civilek ellen!/kérsz képeket?/
El se marasztalták érte a kiválasztott államot vagy ha el is marasztalják akkor mi van? SEMMI
az 1980-as Genfi egyezmény tíltja ilyen fegyver bevetését....,de valkikre ez nem vonatkozik!
"csõlátás"?
az egyoldalú hírközvetítés az a csõlátás!
televerhetem a topikot olyan Zsidó videókkal ahol Zsidók mondják el,hogy milyen geci a saját államuk!
--- Idézet ---
A Talibán mindenkit utál, aki nem azt az értékrendet képviseli, amit õk.
Hmm... Akkor igazából ki bánná, ha eltûnne az egész bagázs a Föld színérõl? Kinek hiányoznának?
--- Idézet ---
www.smart-bus.hu
gyerekgyílkos gerinctelen mocsadékok!
Érdemi eszmecserét nem lehet folytatni, a kommentek színvonalán ez látszik. Szerintem a topik zárható, vagy mehet a gumiba...
Sot ha hazassag, gyerek utan a sajat gyerekeiet is, nem rossz erzes ebbe belegondolnod?
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
Nemutolsó sorban pedig a politikusokat kéne kibaszaintani a közéletbõl,mert a 90%-uk csak saját magára gondol és nemveszik észre mi történik az országgal!
ÉN is AZONNAL indulnék az elsõ kezembe akadó fegyverrel ha az én gyerekeimmel tennék ezt!
Nem jártam ugyan sok helyen a világban de pár éve Angliában élek. Mikor rászántam magam, hogy elhagyjam a hazámat annyira rossznak láttam a helyzetet, hogy úgy terveztem sosem térek vissza, letelepedek Angliában.
Az eltelt néhány év után annyit mondhatok, hogy a Magyar kultúra, nyelv, konyha és összességében majdnem minden az angol felett áll színvonalban...csak azok a fránya anyagiak, na meg az összetartás hiányzik, ami nélkül nem nép egy nép.
Vannak erõk melyek az egyre erõsebb széthúzásra biztatnak minket, egy idõben én is ennek hatása alá kerültem, mára rájöttem, hogy nagy hiba volt.
"Csak" ezt kellene felismernünk és Magyarország lehetne az egyik legjobb hely a világon.
Ez az amiben az Angolok és a Zsidók is jobbak nálunk.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
"Nem erõszakkal, nem letámadva, nem lenézve aki nem jól tudja... hanem személyes példamutatással... minden más út zsákutca. "
Én már megpróbáltam minden módszert, kivéve a fizikai ráhatást. Eddig annyit értem el, hogy akik "köztörvényes bûnözõ", "rasszista", "szélsõséges" és hasonló jelzõkkel illették azokat aki megpróbáltak valamit tenni a Magyar nép érdekében, most csöndben vannak. Mert megoldást õk sem tudnak a problémákra, talán mostanra rájöttek, hogy a Heti Hetes is tévedhet.
On:
Crassus:
hiába mutogatsz ilyen képeket, az idejárók "nem szélsõséges" fele vagy zsidó vagy leszarja azt ami nem vele történik. hidd el nekem, én már végig jártam azt az utat amit ha jól látom te most kezdesz.
Ezenkívül utána olvastam pár helyen, a zsidó népet is egy bizonyos kör irányítja, hidd el nem mind ért egyet azzal amit Izrael tesz a Palesztin néppel. Van olyan zsidó csoport mely kitüntetést adott az Iráni miniszter elnöknek.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
www.smart-bus.hu
De tudod mit, temess el már most mindent... menjünk lehajtott fejjel a vágóhídra.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
100 év és szevasztavasz
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
végigmész egy középiskolán /vagy akár általános iskolán/ és a gyerkek 15-20%-a buzi:S
Az országunk évtizedek óta szinte semmit nemképes felmutatni amire igazán büszkénk lehetnénk...az életszínvonalunk európa sereghajtóivá tesz minket.
8-10 év és elbaszott nagy szarban leszünk:S
Próbáld meg beleásni magad a nyelvünkbe és a kultúránkba, és akkor nem fogsz ilyeneket mondani.
www.smart-bus.hu
A magyar etnikumnak meg nincs jövõje. A nyelvünk a kultúránk, az életvitelünk egy zsákutca.
bár úgyhiszem ez ami az arab világban elkezdõdött sokkal globálisabb dologgá fog fajúlni hamarosan.....
ezért vélem úgy,hogy meg is érdemlik amit kapnak csak sajnos nem eleget...,de remélem az arabok sokáig már nem tûrik el ezt a pofátlan népet!
hatalmas respect nekik!
mellesleg az a 59 éves nõ lehet több embert is ölt már mivel volt katona és harcolhatott is korábban palesztinokkal!
VISZONT õk
NEM érdemelték meg!
Teljesen fölösleges gyûlölködnöd. Ha nem akarsz zsidót gazdagítani, akkor pl.: ne vásárolj a METRO-ban. Ha meg ölni akarsz, az se lehetettlen megoldanod.
Valahova rakni kell azt a sok embert. Meg szem elõtt vannak az a baj, Afrikában sokkal veszélyesebb figurák vannak. Meg ne feledjük, hogy az arab világ hányszor bekóstolta Európát, vagy a perzsák, tatárok, mongolok.
Mellesleg miert csak 60 evet mesz vissza?
Mennyi ido elteltevel nem lesz egy terulet egy adott nepe?
Te definiciod szerint 1800 ev mondjuk eleg ra, ez a pontos szam vagy ennel kevesebb is eleg?
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Örülök, hogy Magyarország még víztisztító katonákat se küld oda. Bugyogna itt a fos, ha pl.: Budapesten robbantana valami líbiai csoport.
Csecsemõt nem ölünk! Öljön katonát, vagy fegyveres civilt (Izraelben nem ritka) de csecsemõt ne!
illetve egy csaladot lemeszarolt egy palesztin fegyveres az otthonukban.
A csecsemo torkat is atvagta...
csak hogy legyen kis update a csiga fele szabadsagharcosokrol
Lehet te sem csípnéd ha szétvernék vagy lõnék a fejed, mert nem értesz egyet a rendszerrel. Õ még csak nem is miniszter, hivatalosan nem lát el semmiféle tisztséget... csak egy katonai puccsal jutott hatalomra (bár hivatalosan nem puccs, de a hadsereg áll az egész mögött).
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Az Iszlám Magreb al-Kaidája (AQIM) nevû szervezet vezetõjének egy szélsõséges iszlamista szervezet honlapján megjelent nyilatkozata szerint ugyanaz az Egyesült Államok támadja most Moammer Kadhafit, amely a múltban szemet hunyt a líbiaiak ellen elkövetett bûncselekményei felett. Washington rávette Kadhafit arra, hogy hatalmon maradása érdekében mondjon le a tömegpusztító fegyvereirõl és a líbiai olajról - áll a közleményben.
Drukdel szerint "a szabadság szelei kezdtek fújni Líbiában". Felszólította a tunéziaiakat, az egyiptomiakat és az algériaiakat, hogy segítsék líbiai hittestvéreiket a Kadhafi elleni harcban.
Az al-Kaida nemzetközi terrorszervezet támogatja Kadhafi uralmának megdöntését, és az iszlám törvénykezés bevezetését akarja Líbiában.
Kérdés: Magyarországon milyen mértékben lehet jelen az Al Kaida?