13596
H001.jpg
  • remark #5891
    Vagy ott volt pl. a II. VH: van akit táborba vittek, és van aki ebből meggazdagodott (akkor és azóta is). Melyik a kettő közül a zsidó?
    Na ennél többet nem írok, már ezért is lehet börtönbüntetés jár a mai világban. Mert megérdemeljük.

Van aki nem ilyen "félős" mint én: Zsidók öltek zsidókat, hogy a túlélőket Izraelbe kényszerítsék

Naeim Giladi : “Ben Gurion botrányai: Hogyan gyilkolt a Hagana és a Moszad zsidókat

Jellemző, hogy az Amazon lehagyja a cím “kényes” részét, és hogy : ”Out of Print–Limited Availability.” - a könyv elfogyott…

“Naeim Giladi, Iraki születésű amerikai zsidó újságíró: “Azért írtam ezt a könyvet, hogy elmondjam az amerikai embereknek, főleg a zsidóknak, hogy az iszlám országokból a zsidók nem önszántukból emigráltak Izraelbe, hanem azért, hogy erre kényszerítsék őket, zsidók zsidókat öltek; és hogy még több arab föld elkobzására nyerjenek időt, zsidók számos alkalommal elutasítottak őszinte békejavaslatokat arab szomszédaik részéről. Arról írok, amit az első izraeli miniszterelnök “kegyetlen cionizmusnak” nevezett. Azért írok erről, mert én is résztvevője voltam.” Giladi bemutatja a fájdalmas igazságot Palesztina cionista meghódításáról és arról, hogy David Ben-Gurion hivatali idejében mesterségesen keltettek antiszemitizmust az iraki zsidó közösségek ellen, hogy az iraki zsidókat Izraelbe vándorlásra ösztönözzék. A cionisták célja a nyers zsidó munkaerő importja volt a Közel-Keletről, hogy legyen, aki szánt és vet a frissen üressé tett földeken. Szintén fel kellett tölteni a hadsereget sorkatonákkal, hogy legyen aki megvédje a lopott területeket.”
  • remark #5890
    FORR A FÖLDKÖZI TENGER III
  • remark #5889
    Aki nem fizet kamatot, le kell mészárolni (Churchill)

Lejjebb: QADDAFI & LIBYA - THE TRUTH (YouTube)

Még lejjebb: GREEN BOOK by Mu`ammar al-Qadhafi
  • sulyid
    Szívesebben hallgatom ezt... :)
  • csige791
    Mit gondol lelke mélyén Barack Obama a palesztin-izraeli konfliktusról?

"Ezúttal legjobb erényeinket kell érvényre juttatnunk. Ha így cselekszünk, akkor majd, ha legközelebb itt találkozunk, már meglesz a megállapodás, melynek eredményeképpen új tagállamot köszönthetünk az Egyesült Nemzetek soraiban – a független, szuverén Palesztinát, amelyik békében él Izraellel.” (Részlet Barack Obama amerikai elnöknek az ENSZ Közgyűlésén, 2010. szeptember 23-án elmondott beszédéből.)

Amikor a fenti szavakat Barack Obama kiejtette a száján, a küldöttek helyükről felállva éljenezték őt. A múlt esztendő nagy ígérete volt, amit elmondott. Ebben az évben viszont Obama azt ígéri, hogy megvétózza a palesztin állam ENSZ tagságáról szóló előterjesztést. Szándékát olyan okokkal magyarázza, melyeket sokkal világosabban kellene megmagyaráznia.
    Az elnök gyökeres véleményváltoztatásait igen gyakran egyszerű szavakkal indokolja meg – ezúttal azonban némiképpen nehéz helyzetben van. Amikor ugyanis a palesztin államiság ügye szóba kerül, a világos szavak, az egyszerű beszéd katasztrofális következményekkel járhat Amerikára nézve. Az arab újjászületés idején Washington vétója még súlyos árat fog követelni. Továbbá ne felejtsük el, hogy ugyanarról az elnökről beszélünk, aki először támogatta Mubarak elnököt, majd később támogatta a Mubarak rendszerét megdöntő forradalmat is. Azonban senki se mondja, hogy Obama következetlen. Ő mindig úgy cselekszik, ahogyan az a számára a legkényelmesebb.

De mit gondol valójában a lelke mélyén Barack Obama? Nos, ha őszinte lenne, az alábbiakat mondaná:
    “Valaha támogattam a független palesztin állam létrejöttét, most pedig ellenzem. De a világnak meg kellene értenie, hogy ugyan nem az AIPAC elnöke vagyok (American-Izrael Public Affairs Comittee, vagyis AIPAC, a legjelentősebb Amerikában működő zsidó lobbicsoport – P.O.) – én csak egy POTUS vagyok (vagyis President Of The United States, újkeletű rövidítés – P.O.) és szeretném, ha újra megválasztanának. Mielőtt rám dobnátok az első követ, hasonlítsátok csak össze az én népszerűségi mutatóimat azzal a lelkes fogadtatással, melyben Benjamin Netanyahunak része volt az amerikai Kongresszusban, azután, hogy elutasította az illegális telepek építésének felfüggesztésére vonatkozó javaslatot.”
    “El tudom képzelni, hogy miután megvétózom a palesztin állam ENSZ tagságáról beterjesztett határozatot, a republikánusok, valamint a saját pártom tagjai is meg fognak vádolni azzal, hogy Izraelt súlyos veszélynek tettem ki, mivel nem vezettem be szankciókat azon hozzávetőleg 150 tagállam ellen, amelyek feltehetően támogatni fogják a palesztin előterjesztést.”

“Persze, láttam én is a BBC egész világra kiterjedő közvélemény-kutatási adatait. Tisztában vagyok azzal, hogy az emberek nagy többsége szerte a nagyvilágban támogatja a palesztinok igazságos küzdelmét. Sőt, azt is tudom, hogy az amerikaiak nagyobbik része is azt szeretné, ha a független palesztin állam általános nemzetközi elismerésben részesülne. Az igazat megvallva, én magam is osztom a többségi álláspontot. Már csak azért is, mert teljesen ésszerű és logikus – igen ám, csakhogy hiába ésszerű és logikus valamilyen szándék, ha az én pozícióm megőrzését a megvalósulása lehetetlenné teszi.”
    “Sajnálatos módon ugyanis én nem vagyok magánember. Az izraeli-palesztin konfliktus kérdéskörét illetően még az Amerikai Egyesült Államok elnöke sem cselekedhet a lelkiismeretének az iránymutatása szerint. Teljes mértékben osztozom a palesztin nép fájdalmában, látom a szenvedéseiket, együtt is érzek velük, és őszintén kívánom, hogy egyszer kivívják szabadságukat, de higgyétek el, semmit, de semmit nem tehetek az érdekükben! Mert így vagy úgy, de minden elnök, minden egyes szenátor és minden egyes képviselő az AIPAC-nak tartozik beszámolási kötelezettséggel.“

“Mint az Amerikai Egyesül Államok elnökének, pontosan azt kell tennem, amit az izraeli lobbi megparancsol a számomra. Papagájként ismételgetnem kell azt a szöveget, hogy a ’közvetlen tárgyalásoknak esélyt kell adni’, miközben pontosan tudom, hogy a közvetlen tárgyalások két évtizede alatt Izrael mást sem tett, mint akadályokat épített a kétállami megoldás (vagyis a független palesztin állam létrejötte – P.O.) útjába. Úgy kell tennem, mintha nem lennék tisztában azzal a ténnyel, hogy az oslói megállapodás életbe lépése óta (vagyis 1993 óta – P.O.) a Ciszjordániában élő izraeli telepesek száma megháromszorozódott. Kötelességem továbbá rendszeresen óriási felhajtást csapni a terjeszkedő, apartheid zsidó államra leselkedő állítólagos veszélyek és fenyegetések körül, miközben ennek az államnak akkora nukleáris fegyverkészlete van, amellyel el tudnák pusztítani a Közel-Kelet népeit. Munkám része még az is, hogy együttműködjek azokkal az elmebajos képviselőkkel és szenátorokkal, akik tényleg azt hiszik, hogy a ’békeszerető’ Izrael Isten akaratát teljesítette be, amikor 1500 palesztint lemészárolt, és a Gázai övezet teljes infrastruktúráját lerombolta az ’Öntött ólom’ elnevezésű hadművelet keretében. És miután hűséges kutyaként vagy talán inkább engedelmes szamárként teljesítettem kötelességeimet, még alá kell írnom azt a törvényt, melynek keretében évi hárommilliárd dollár segélyt juttatunk egy olyan az országnak, ahol az egy főre eső jövedelem van olyan magas, hogy csatlakozhatott a gazdaságilag fejlett nemzetek közösségéhez.”

“Mindezek után a legkomolyabban kérdezem: miféle választási lehetőségem van énnekem ebben a kérdésben? Pontos munkaköri leírásom van arra vonatkozóan, mit is kell cselekednem. Amennyiben nem követem az előírásokat és parancsokat, ki leszek téve a republikánusok támadásainak, de a saját pártom is eltávolíthat a Fehér Házból.”
    “Lelkem legmélyén abban reménykedem, hogy a palesztin állam ENSZ tagságára vonatkozó javaslat megvétózása arra ösztönzi majd a felelős kormányokat szerte a nagyvilágban, hogy igyekezzenek a palesztin-izraeli konfliktust még inkább a nemzetközi politika fókuszába emelni. Mindaddig, amíg Amerika kisajátítani és irányítani igyekszik az úgynevezett ’békefolyamatot’, sok-sok ’folyamat’ lehet ugyan, de béke sohasem lesz. Kérném mindazokat, akik megértik az amerikai belpolitika lényegét, hogy legyenek szívesek békén hagyni engem a palesztin-izraeli konfliktussal, még mielőtt az AIPAC rám szabadítja megvadult kutyáit. Nevezzetek akár képmutatónak, ha akartok, de ne szólítgassatok föl az izraeli-palesztin ellentétek megoldására. Mert én nem Jimmy Carter vagyok, és nem szeretném a lakcímemet megváltoztatni 2016 előtt.”

Írta: Ahmed Amr, Kairóban élő publicista, a NileMedia.com korábbi szerkesztője, több politikai témájú tanulmány és könyv szerzője.
    Fordította: Perge Ottó
  • kakimakifsz
    OK
  • Pluskast
    Akkor elmondom neked csak a te kedvedért:) Ha rákattintasz a nevemre láthatod, hogy 2002 óta vagyok itt regisztrálva. Az ok az volt, hogy a Medal of Honor Allied assault nevezetű FPS multiplayeres játékkal elkezdtem játszani és becsatlakoztam egy klánhoz, itt pedig az sg-n indúlt a játékkal kapcsolatban egy topik. Mivel ugye mindenkinek kell egy nicknevet választani ebben az esetben én a Pluskat nevet választottam. A leghosszabb nap című filmben van egy Werner Pluskat nevű fószer aki a filmben a partvédőknél szolgál. Onnan van a név (ha jobban megnézed a logómat ott van a filmből a faszi arcképe is). Innen a név. Az avataromat nem én csináltam, hanem egy haverom. A vaskereszt meg marhára nem zavar mivel tudtommal nem önkényuralmi jelkép.
    Ne is haragudj de szánalmas, hogy ha nem tudsz értelmesen válaszolni a kérdésemre elkezdesz személyeskedni és belekötsz a logómba és összemosol Budaházyval, meg le szélsőjobbozol.
  • kakimakifsz
    most még nem is értem, de ha be is vezetnék: nagyobb biztonság, lassabb fejlődés.
    A tőzsdére (maradjunk Iránnál) nyugatiakon keresztül adják a földgázukat és köszönik ez így nekik nem ráfizetéses, dől hozzájuk a pénz! Ami tőkéjük van, azt a kitermelés fokozására és a készletek védelmére költik nem nukuweaponra. Mert ők a gáz mellett, ha olcsó ruszki atomenergiát valósítanak meg, akkor az összes gázt eladhatják és akkor sirályság lesz arra!
  • csige791
    Ezt találtam

"Az alapkövetelmény az, hogy a haszon egy részének átengedése mögött mindig legyen valós munka, teljesítmény vagy közreműködés."

"Az iszlám bankrendszert a nyugatival összevetve a Guardian szerzője megállapítja, hogy az adott elveknek megfelelően működtetett pénzintézetekben alig okozott kárt a fejlett ipari államok pénzügyi rendszerét megrendítő válság. Ennek egyik oka az, hogy az iszlám bankok vagy egyáltalán nem, vagy csak csekély mértékben használtak tőkeáttételt, emellett lényegében nem halmozódtak fel náluk hagy hozamok reményében tartott, toxikus értékpapírok"
  • kakimakifsz
    Ebben annyi a feltételezés és az is/talán, mint a 2012-es költségvetésben...
    Így ismeretlenül nem is kérnék belőle.
    Áruhitel nélkül elhiszem, hogy elvannak a hollandok, mert a TV náluk is annyi mint nálunk (vagy olcsóbb), de a fizu több.
  • kakimakifsz
    jaj ki ne dumáld már a vaskeresztet a logódban, hogy az nem is az, hanem Bundeswehr-xyz! Na mit jelent a logód felépítése???

A stílusom pedig igen-igen visszafogott még, de mostanában már unom a gárdista, meg fullosmagyar, emberkék önbecsapását!

pl.: Budaházy. Az is a zsidók ellen vergődött mindig, de soha 1 beszédéből nem derül ki, hogy zsidó származású, vagy zsidó beállítottságú emberről beszél. Mert a 2 nem ugyanaz.
    BGY egy kis piti csicska bűnöző volt, aki úgy akart "rendet" tenni 2009-ben, hogy pelyhes-állú rendőröket robbant fel. Azzal aztán megoldna bármit is. Örüljön a kis geci, hogy még nem ölték meg, se a rendőrök se a komolyabb Jobbikosok! 2014-re remélem kipucolják a szélsőjobból a jelmezes csimpánzokat, mert ez így egy vicc, hogy lassan az algebra alaptételeit is át kell írni a buta, alkoholista, tüntetős honfitársak miatt.
    "buta vagy mint egy cipőtalp..."
    válaszom:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Fulladj meg a véredben... hulladék!!!
  • Pluskast
    A stílusoddal valóban bajom van és a válaszaidból meg az előítéleteidből kiindúlva buta vagy mint egy cipőtalp...
  • csige791
    Nem vagyok pénzügyi szakértő ez tény, de szerintem az nem becsületes pénz/vagyon szerzés ami az előbbi linkemben van. Ráadásul nulla termelés van mögötte így még a már kint lévő pénz értékét is rontja.

A muszlimban vallásilag tiltott a kamat szedés, mert a fő bűnök közé tartozik az uzsora. Ott is vannak bankok de valahogy máshogy működik a rendszer, ha jól tudom úgy, hogy a bank megveszi a házat majd eladja neked drágábban, de van még pár csavar a dologban, mert mindenféle vallási megkötések vannak. Pl csak lakhatási igények kielégítésre lehet igénybe venni és csak akkor ha semmi más lehetőséged nincs saját otthon létrehozására.
    Érdekes például, hogy hollandiában dolgozó ismerősöm szerint, ott tiltott az áru hitel, szinte csak ingatlan-t vehet a magán ember hitelre. Ha így van akkor érdekes, mert ott ezt a királynő rendelete el. Nem jártam utána, csak az ismerősömre hagyatkozva állítom ezt.

• kakimakifsz
    "A pénzrendszer megreformálásának lehetne az első lépése mondjuk az, hogy a tősdéken kizárólag valós kézzelfogható áruval lehessen kereskedni. A pénzkibocsájtást pedig visszarakni teljes állami felügyelet alá, a hitelezésben pedig áttérni a (muszlim vagy milyen?) rendszerre."

Ez rossz ötlet.... tehát még le se gyártott autót/repülőt ne lehessen eladásra kínálni, ki nem termelt olajat ne lehessen megvenni?

Nem tudom milyen az a muszlim hitelezés. Az emíresre gondolsz? Mert az iráni bankok/tőzsde echte nyugati mintára működnek csak a díszlet más!
  • csige791
    Az állatok nagy része képes arra, hogy annyi utódot "gyárt" amennyi élelem rendelkezésre áll. Olyan években amikor sok rovar van adott madár költési helyén több tojást rak a tojó, kevés rovar esetén kevesebbet.

Erre az emberek jó része is képes, kivéve az afrikaiak és a cigányok. Ettől kezdve nem hiszem, hogy el kell osztanom az emberiség javait egyenlő arányban, ugyanis ha így tennénk, akkor pillanatok alatt ellepnék a földet ezek a visszamaradott fajok, ráadásul mindezt az európaiak kárára.

A pénzrendszer megreformálásának lehetne az első lépése mondjuk az, hogy a tősdéken kizárólag valós kézzelfogható áruval lehessen kereskedni. A pénzkibocsájtást pedig visszarakni teljes állami felügyelet alá, a hitelezésben pedig áttérni a (muszlim vagy milyen?) rendszerre.

A végső cél az legyen, hogy csak valós termelés útján lehessen vagyonhoz jutni.

Nem hiszem,hogy jó ez nekünk...
  • kakimakifsz
    Én nem Molni intellektuel vagyok! Elég, ha csak sugallod, hogy valami nem tetszik.... anyázni foglak akkor is. Már a vaskeresztes, gótikus-betűs logód is elég ehhez. Szal:
    Kusspicsába!!!
    Olyan mitikus baromságokat lengetnek a zsidókról mintha valami különleges lények lennének :DDD

@csige
    A világ javainak értékét osztod az emberek számával. Ennyi. Egyre több az ember és a világ értékei nem gyarapodnak olyan ütemben, vagy nem rendelhetők emberekhez (raktárkészlet, fizetésképtelenség, deflatív költekezési morál, stb). Nem pillangóeffektusról beszélek, hogy eszel egy Mekit és pont akkor meghal egy nigger odaát, de közvetve mindennek van köze mindenhez. Észak Koreán és pár nomád csoporton kívül minden nép benne van a világgazdasági körforgásban és ha valahol értéktöbblet van, akkor máshol értékhiány keletkezik.

"a pénzrendszert kell megreformálni"
    Mégis hogy? Amiket ma látsz a világban egy csikicsuki-csapdlecsacsi foltozgatás. Az igazi reformot csak a magyarok/kínaiak meg pár fegyelmezett nép bír ki. Amcsik, mediterrán cigányok, britek nem igazán! A világ értékeinek java meg náluk van....
  • Pluskast
    Te mégis miről beszélsz össze - vissza? Hol szídtam én a zsidókat? Olvasd már el légyszives, hogy mit írtam és próbáld is meg rendesen értelmezni. Felesleges dolgokat meg ne képzelj bele.
  • csige791
    "Akinek vagyona van az másét birtokolja sajna ez nem zsidóság ez szimpla matek. Ha neked 2 autó lesz és egy afrikainak 1 pár cipő se, akkor az ő javai nem csak a zsidók milliárdjaiba megy, hanem a te Iphonodba meg LCD TVdbe."

Őszintén szólva ezt amit itt megpróbáltál kifejteni, fel sem fogom így elsőre.
    Ha én veszek egy iphonet akkor azzal miért venném el egy afrikai javait?

"Lehet mesterségesen visszatartani a fejlődést: gyártósoroknál emberrel pótolni azt ami rég kiváltható géppel, de nem sokáig.
    Ez a pénz/érték/piac alapú gazdaság a végét járja! erre meg szintén azt mondják, hogy zsidóság, mert félnek tisztán látni....
    na mind1..."
    Nem a vagyont kell maximalizálni, hanem a pénzrendszert kell megreformálni. Nem azért mondják rá, hogy zsidóság mert a végét járja, hanem azért mert többnyire zsidó származású embereknek köszönhető, hogy az a rendszer van életben ami.

"Én másolom a zsidókat, mert ahhoz, hogy jó munkahelyed legyen is élelmesnek kell lenni."
    Az élelmesség, talpraesettség és az uzsorás skill között hatalmas a különbség.

" Fölös energiát elaggott, keresztényi erkölcsbe nem fecsérelek."
    - Csak a végén nehogy eljusson az "emberiség" arra a szintre amikor már nem lesz egyetlen ember sem aki nem akar "élelmesen" átbaszni. Az egy szép világ lesz, kérdés kinek "köszönjük" majd meg? A zsidóknak vagy esetleg az ördögnek?
    ...és ne vígy minket a kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól...

A szomszédokat kicsit tágabb értelembe is lehet venni. Pl faluhelyen még működik egymás közt az ingyen kölcsön, városban egyre kevésbé.

• kakimakifsz
    Az első bekezdésed 3. és 4. mondata kicsit üti a 4. bekezdésedet.
    Most akkor legyen vagyon vagy sem?

Akinek vagyona van az másét birtokolja sajna ez nem zsidóság ez szimpla matek. Ha neked 2 autó lesz és egy afrikainak 1 pár cipő se, akkor az ő javai nem csak a zsidók milliárdjaiba megy, hanem a te Iphonodba meg LCD TVdbe.
    A maximális vagyont lehet maximalizálni, de az megint komcsiság.

Lehet mesterségesen visszatartani a fejlődést: gyártósoroknál emberrel pótolni azt ami rég kiváltható géppel, de nem sokáig.
    Ez a pénz/érték/piac alapú gazdaság a végét járja! erre meg szintén azt mondják, hogy zsidóság, mert félnek tisztán látni....
    na mind1...

Én másolom a zsidókat, mert ahhoz, hogy jó munkahelyed legyen is élelmesnek kell lenni. Fölös energiát elaggott, keresztényi erkölcsbe nem fecsérelek.

A szomszédaim meg kifejezetten gyűlölöm, nem adnék nekik még kölcsön se.

• csige791
    A nem zsidók nagyobbik része nem is akarja lemásolni a zsidók "módszereit".

Ha tőlem kölcsönkér a szomszéd, azt nem uzsora kamatra fogom adni. Nálam és szerencsére még sokaknál a segítségnyújtás nem azt jelenti, hogy utána cserébe a vérét is kiszívom annak aki egyszer segítséget kért tőlem.
    Nekem nincs szükségem vagyonra mert a szememben semmit nem ér, én csak becsületes munkáért becsületes megélhetést igénylek. Ebből kifolyólag nem is vagyok irigy a vagyonos emberekre legyen az zsidó vagy keresztény.

"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett."

Viszont az ellen felemelhetem a szavam, SŐT köteles vagyok felemelni, hogy a világon a legtöbb pénzt olyanok birtokolják akik egy gyufaszálat nem termeltek meg ennek a világnak, amijük van az uzsorából, cselszövésből van, azaz a rászorulók kihasználásából, és csalásból hazugságból van.
    Ez nem irigység, hanem a jó és a rossz megkülönböztetése.
  • kakimakifsz
    Akkor meg mit vergődtök a zsidók ellen?
    tervgazdaság szar?
    Ok jöhet a versenygazdaság: élelmesebbnek jobb lesz, hülyének/tutyimutyinak felkopik az álla!
    a szomszéd tehene is dögöljön meg, helyet összezárnak a zsidók. Most lehet hazudozni: semmi különleges erejük sincs, amit ne lehetne lemásolni!

Jah, hogy szimpla irigység a magatehetetlenséget elfedvén?
  • kakimakifsz
    pontosan.
    a feudális még rosszabb volt: teljes jogtalanság, első éjszaka joga, semmilyen 0/zéró/fityisz szociális ellátási rendszer.
    Dokumentálatlan milliók éhen halása!
    A hiánygazdaság még mindig jobb, mint a túltermelés.
    A defláció is jobb, mint az infláció.
  • csige791
    Az amerikai zsidók jó ideje nyomást gyakorolnak a Fehér Házra annak érdekében, hogy Washington szüntesse be a palesztinoknak nyújtandó 550 millió dolláros segély folyósítását (Izrael csak katonai célokra évi három milliárd dollárt kap Amerikától térítés mentesen – H. J.), vagy legalábbis csökkentse annak összegét. Ezúttal az utóbbi változatra került sor, miután a palesztinok kérték országuk fölvételét az ENSZ tagállamainak sorába. Egyébként az amerikai cionisták - Izrael útmutatása alapján - már korábban, az El-Fatah és a Hamász megbékélése után is követelték, hogy Amerika szüntesse be a palesztinok segélyezését. Jeruzsálemnek ugyanis az volt a jó, amikor a palesztinok fegyveres harcot vívtak egymással...
    Washington 2008 óta nyújtott évi, mintegy 550 millió dolláros segélyt Rámalláhnak elsősorban ciszjordániai és a Gázai övezetbeli infrastruktúra fejlesztéséhez, gyógyszervásárláshoz. Gasszán el-Hattíb, a Palesztin Nemzeti Hatóság szóvivője az amerikai pénzügyi támogatás drasztikus lecsökkentésére reagálva hangsúlyozta: „Az amerikai segély kizárólag humanitárius célokat szolgált, s bennünket most csupán azért büntettek meg, mert államunk felvétele ügyében az ENSZ-hez merészeltünk fordulni”.
  • Pares
    Jó rendszer, amit nem embereknek találtak ki. Nagyon jól megtapasztalhattuk, hogy mire képes emberek kezében a zseniális kommunizmus.

BTW Nemzetiszocializmus FTW.
  • Pluskast
    "szocializmus is szar volt, de 1000x jobb, mint a cári/monarchista/királyi rendszerek! A tervgazdaság pedig a legzseniálisabb ember alkotta gazdasági rendszer. Sokkal jobb, mint a versenygazdaság."

Aha, tényleg sokkal jobb volt. Erőszakos kolhozosítás börtönbe zárások, szibériába küldés az úgynevezett kulákoknak, vagy kivégzés mert a szerencsétlen paraszt a saját disznóját le merte vágni. a pedig általad nagyszerűnek nevezett tervgazdálkodásnak hála Oroszországban 11 millió embert vittek el szibériába a kolhozosításnak hála és 10 millió ember halt meg az éhezésnek köszönhetően. Tényleg baromira zseniális ötlet volt. Vagy esetleg a KGST rendszerére gondolsz ami mintaképe volt a hiánygazdaságnak? Na az is egy kivállóan zseniális ötlet volt.
  • kakimakifsz
    Rakok már egy kis modern/classic iráni és csecsen muzsikát:

• kakimakifsz
    Pares szerint a kommunizmus a zsidóknak köszönhető összeesküvés. Erre reagáltam.
  • kakimakifsz
    Megsúgom, de csak halkan: A Jobbik gazdasági programja überkomcsi baloldali! Ezért is tetszik nekem. A maskarás gárdistázás csak díszlet...
  • kakimakifsz
    Ezt mondom: azokat is szidják, akik kitaláltak egy jó rendszert, mert nyomorban éltek.
    Agyfasz ez az egész!!! A Habsburgokat/Horthyt/Szálasit megint menő lett szeretni, pedig egy hányadék mocskos senkiházi báb volt mind! Ottó meg senki! Horthy meg egy 0!
    Mit köszönhetünk Horthynak és főleg Szálasinak? Rohadt románlárvák is átálltak a vörösökhöz, amikor mi még hadat üzentünk a USA-nak és nem adtuk meg magunkat. A lehetőségét se kereste egyik se a hátrálásnak.

A zsidóüldözés mondjuk jó dolog volt, bár a zsidók vagyonhalmozása a magyarok tudatlanságából fakad. Akkor és és most is!!!
  • kakimakifsz
    Már megint faszolsz? Velem????
    Marx és Engelst mondtam, mint zsenit!
    Lenin és Sztálin csak jó teoretikus volt, utóbbi talán jó vezető is (azért lássuk be). Kíméletlen hóhér volt az igaz, de halála is mutatja, hogy ő volt az úr egész 'Eurázsiában'.
  • remark #5861
    A SZU-val való párhuzamnál én is elveszítettem a fonalat...
  • remark #5860
    Lehet félreértelek, de ha jól értelek, akkor egyet is értek. :-)
    A kommunizmus eredetileg azért jött létre és azért is terjedt el, mert megoldást kínált a gyarmatbirodalmak uralma jelentette problémára. Aztán persze más irányt vett az egész. Melyiket hívjuk kommunizmusnak? Aminek indult, vagy ami lett belőle? Szerintem te arról beszélsz, aminek indult, Pares meg arról, ami lett belőle.
    De lehet valamit félreértettem.

Jav.: Elolvastam még egyszer, és valóban benéztem valamit, de mindegy. Talán hasznos azért a hsz-em.
  • Pares
    Az az! Éltessük csak a zseniális Lenin és Sztálin elvtársakat! A csöbör jobb a vödörnél!

• Molnibalage
    Balfasz.
  • kakimakifsz
    Ez egy akkor faszság, hogy belemossák a zsidókat!
    Kurvára semmi köze hozzá semmilyen cionista meg szabadgenyó szerveződésnek!

Csóró munkások a munkásmozgalmakból és sztrájkbizottságokból továbbfejlődtek. Ideológiájuk nekik nem volt! Marx Engels-féle dialektikus materializmus csak később integrálódott a szocialista forradalomba.

Jelzem Marx-Engels tanításai a mai napig érvényesek!

Megbuktatni a rohadt feudális geciket, az volt a cél! A szocializmus is szar volt, de 1000x jobb, mint a cári/monarchista/királyi rendszerek! A tervgazdaság pedig a legzseniálisabb ember alkotta gazdasági rendszer. Sokkal jobb, mint a versenygazdaság.
  • Pares
    Amúgy meg milyen érdekes "véletlen", hogy az egész kibaszott kommunizmus keletkezését, elterjedését is a tudjukkiknek köszönhetjük...
  • Pares
    Hagyjátok szegény Molnit, neki még nem esett le, és talán sose nem is fog, hogy az USA már rég nem létezik. Van helyette azonban Kis- és Nagy-Izrael.
    Én azt vettem észre, hogy ő politikailag nagyon el van veszve a múltban, mert nagyon gyakran, amikor az ő Szent Földjét kritizáljuk, a Szovjetuniót hozza fel ellenpéldának, és szabályosan hidegháborús jenki vs. komcsi hangulatot teremt. Nem bírja felfogni, hogy nem erről van szó, ezért vele vitatkozni tényleg olyan, mintha a falnak beszélne az ember.
  • csige791
    A pap és a rabbi arról beszélgetnek, hogyan kell elosztani a perselyekbe bedobott pénzt.
    A pap:
    - A fele az Úr házáé, a fele a szegényeké.
    A rabbi:
    - Én felteszem az egészet egy jó nagy tálcára és feldobom jó magasra, amit az Úr elkap az az övé, ami meg visszaesik az az enyém.
  • kakimakifsz
  • kakimakifsz
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1199870332&no=70]ja uccsó kommentem a #70-es hsz-re válaszolt...[/URL]