13596
H001.jpg
  • csige791
    Köszönöm.
  • Molnibalage
    Nincs semmiféle bizonyíték. A cikkben szereplő egyéb számok röhejesek. Ennyi.

Kicsit vicces, hogy egyes források szerint a JIII már 3 éve szolgálatban áll.

Izrel fegyverkezés terén lényégében soha nem tett ennyire ésszerűtlen lépést. Akkor most miért tenné? Meg úgy miből? Igralmatlan drága az ICBM fejlesztés Meg úgy kikkel? Hol vannak ehhez szakemberek?

Magyarán mi történt? Kellett az olvasottság vagy valami pénznyelő semmire sem jó bizottságnak fel kellett mutatni valamit.

Igazából nem is tudom, hogy minek kommentelek ide...
  • csige791
    Párizs is elítélte az izraeli terjeszkedést

Franciaország elítéli, hogy az izraeli hatóságok felgyorsították a kelet-jeruzsálemi és ciszjordániai telepbővítéseket válaszul arra, hogy az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete (UNESCO) Párizsban teljes jogú tagjai közé választotta a Palesztin Hatóságot – jelezte a francia külügyi szóvivő.
    Bernard Valero arra is emlékeztetett, hogy a telepbővítések törvénytelenek a nemzetközi jog szempontjából, és mindkét állam számára fenyegetettséget jelentenek. Felszólítjuk az izraeli kormányt, hogy tartózkodjék ennek a tervnek az általános végrehajtásától, és vessen véget a telepbővítéseknek – fogalmazott a szóvivő.
    Franciaország, amely hétfőn óriási meglepetést okozott az UNESCO-ban azzal, hogy igennel szavazott a palesztinok teljes jogú tagfelvételi kérelmére, egyben arra is felszólította Izraelt, hogy utalja át a Palesztin Hatóságnak járó pénzeket.
    Párizs – amely az UNESCO székhelyét biztosítja – egyébként valamennyi érintett országot felkért arra, hogy ne függessze fel az UNESCO finanszírozását a palesztinok felvétele miatt. Az Egyesült Államok után tegnap Kanada is jelezte, hogy felfüggeszti az UNESCO önkéntes finanszírozását, miután úgy ítéli meg, hogy a hétfői döntés nem használ "a közel-keleti béke" (értsd: Izrael) ügyének.
    (MTI nyomán)

• csige791
    Adjon nekik valaki preciziós rakétákat (ahogy izraelnek is adtak, mégis véletlenül ensz iskolát lőttek fehérfoszforos cuccal) és akkor majd nem gyerekeket lőnek (azt lövik amit a vízvezeték csőből kialakított rakéta indítóval eltalálnak) hanem beállítják mondjuk zsiráfia atom indítóállásainak a koordinátáit és azt lövik.

Ha kijelölnék az országom területén Cigányiát és adnának nekik generációkkal fejlettebb fegyverzetet, ugyanazt tenném amit a palesztinok. Azzal lőném őket amivel tudom és lefosnám, hogy hova esik a rakéta.
  • csige791
    A Guardian szerint Izrael a meglévő 300 darabos atom arzenálja interkontinentális fejlesztésére készül.

Jó kérdés: Miért akar Izrael 5000 mérföldnél is távolabb lévő célpontokat is fenyegetni?

Eddig ugye az volt a történet, hogy szegény zsiráfokat mindenki utálja a közel keleten, ezért USA megengedte, hogy megvédjék magukat. Viszont inentől kezdve hol maradnak az USA által is kivetett embargók meg büntik???

Balage majd jól megmagyarázza mindgyárt, hogy a guardian is antiszemita.
  • ManoNegra
    Ezzel egyetértek.
  • Strahd_
    Nem tudom nalam nem szamit szabadsagharcosnak az aki iskolas gyerekeket terrorizal es lo raketakkal fuggetlenul attol hogy melyik oldal.
    Sorry de ez van.
  • Molnibalage
    Szavak nélkül. Ez a ki kezdte előbb picit unalmas már.
  • ManoNegra
    Minden nézőpont kérdése. Az is, hogy ki mikor számít szabadságharcosnak vagy tömeggyilkosnak.
    Mondom, pontosan nem tudom hogy történt, de azt sem tudom például, hogy hány izraeli fogoly van palesztinok börtönében, és mennyi palesztin izraeli fogságban. Te tudod?
    Mert ha mondjuk csak ez az egy katona volt, akkor a palesztinok hiába akartak volna ezret adni az ezerért...
  • Strahd_
    szerintem hiba volt terroristakkal targyalniuk, es ez teny hogy azok.
    Bar lehet van ellen pelda a tortenelemben amikor a szabadsag harcosok tuszok elettert valtsagdijat koveteltek (tomeggyilkosokat engedjenek szabadon akik a civil lakossagot oltek) en igy fejbol egy peldat sem tudok, te igen?
  • Strahd_
    ha meg is erte nekik (amit ketlek)

akkor is az arat a kovetelo allitotta fel es nem a fizeto oldal.
    Persze ha nem akartak volna fizetni ennyit akkor nem lett volna uzlet es mondjuk a katona halott lenne.
    Ergo az aranyt a palesztinok allitottak fel.
  • ManoNegra
    Nem tudom. De ha így történt volna, azt világgá kürtölik. Vagy nem, de akkor is úgy tűnik nekem, hogy ez így megérte nekik.
  • Strahd_
    az szerinted akkor meg veletlenul sem lehet hogy igy zajlott...

P- itt egy lista azokrol az emberekrol akit szabadon kell engedned hogy visszakapd a katonat
    I- de hisz ez 1075 ember
    P- Most kell vagy sem? Ha nem kell megoljuk es kesz.
  • ManoNegra
    Nem tudom pontosan hogyan történt, de semmi másban nem tudnak megegyezni ilyen arányokban, ilyen engedményeket Izrael nem szokott tenni. Szerinted a palesztinok akkora nyomás alá helyezék Izraelt, hgy azok száz helyett mindjárt ezret adtak egy emberért "félelmükben"?
  • Strahd_
    lehet, mert ok tobbet akartak de lealkudtak az izraeliek hogy csak 1075 legyen,de ennek utana jarok :)

Minden esetre en ugy hiszem ezt az aranyt a palesztinok allitottak fel ugyanis ennyi emberert voltak hajlandoak visszaadni 1 embert es nem forditva. Nem hiszem hogy hogy igy tortent

I- kernem vissza a katonam
    P- ok vigyed kerek erte en is egy embert vissza
    I- o nem inkabb itt van 1075 ok?
    P- nah jo hamar igy gyozkodsz...
  • ManoNegra
    Azt az arányt nem a paleszinok állították fel.
  • Strahd_
    Marmint loni raketaval a civil lakossagot? szerinted ki?

Remelem betarjak az aranyokat amit a palesztinok allitottak fel 1:1075

eddig 4 serult van, 1 halott van izraeli oldalon...
  • Pares
    Ki kezdte? Nincs több kérdésem.
  • Strahd_
    megerte szabadon engedni a terroristakat....

20 rockets fired at South; injuries in Ashkelon, Gan Yavne
  • jancsika94
    Ez olyan szép és ütős #6000-es TÉK volt, hogy sírni tudnék!
  • remark #6071
    Mármint kinek kell az öldöklés?
  • Hypo #6070
    nem meglepo sose tudnak megbekelni valahogy mindig kell az oldokles.....
  • remark #6069
    A líbiai ellenállás folytatja a harcot!

Líbiában folytatódnak a harcok. Egyre több állampolgár csatlakozik a legyilkolt Kadhafi híveihez. Ennek oka: tömeges fosztogatások és gyilkosságok, amelyeket az Átmeneti Nemzeti Tanács harcosai követnek el.

A saját házukba, településekre visszatérő menekültek kifosztott házakat találnak. A banditák az „új Líbia” zászlaja alatt pogromokat követnek el.

Szirte-ben Kadhafi hadserege 267 agyonlőtt katonáját találták meg kínzási jelekkel a testükön. Múlt vasárnap a volt líbiai vezető újabb 53 kivégzett hívének holttestét találták meg.
  • ManoNegra
  • Pluskast
    Kb ez jut eszembe a NATO volt nem a NATO volt vitátokról...

• remark #6066
    Egyrészt ez most már nekem is sok amit itt művelsz.

Másrészt igen, ott van a közleményben, hogy a NATO és szövetségesei. Tehát még egyszer: a NATO és szövetségesei. Nem "egyes országok akik mellesleg NATO tagok is", hanem a NATO.
  • ManoNegra
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1199870332&no=6051]#6051[/URL]
  • neB
    Végre rájöttem a titkára. Először forrást követelek (mert mindent alá kell támasztani mindennel) aztán miután hozott forrást talán elolvasom (de legtöbbször figyelmen kívül hagyom) és miután rájöttem hogy lehet hogy igaza van akkor hiteltelennek, konteósnak és nem hivatalosnak bélyegzem így mindig nekem lesz igazam. Ez jó legközelebb én is ezzel fogok trollkodni.

Huffington Post NATO bombázás
    gondoltam hozom ezt a posztot mert te is innen linkeltél

ezt csak érdekességképpen hogy bombázták a great manmade river-t

Fogadd el hogy a NATO bombázik Líbiában
    "Officially Nato has taken over all military operations"

• ManoNegra
    "Bani Valíd és Szirt elestének híre nyomán sokkal közelebbivé vált az a pillanat, amikor véget ér a líbiai nép megvédelmezését célzó küldetés - állapította meg csütörtökön közzétett nyilatkozatában Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkár.

"A NATO és partnerei sikeresen megvalósították az Egyesült Nemzetektől kapott mandátumot, amely a líbiai nép megvédését célozta" - hangoztatta Rasmussen."

http://www.hirado.hu/Hirek/2011/10/20/15/Brusszel_veget_ert_a_libiai_nep_szenvedese.aspx

Érted? A NATO ÉS a partnerei...
  • Molnibalage
    Még mindig érdekelne, hogy miért tesz úgy a NATO, mintha ez NATO akció lenne?

Baszod, ott a közleményben, hogy ki teszi. Reménytelenül hülye vagy.
  • Strahd_
    mint az ovodaban...
  • remark #6060
    Az ENSZ-el mi van? Július óta magyarázom, hogy az ENSZ szabálytalanul járt el, te meg levegőnek nézel (kivéve mikor követelőzni lehet, hogy akkor mutassam meg hogy melyik pontját szegték meg a szabályzatuknak).
  • remark #6059
    Nem, mert nem a NATO vezetői testülete hozta a döntést, hanem a független kormányok.

Még mindig érdekelne, hogy miért tesz úgy a NATO, mintha ez NATO akció lenne?
    Avagy amit ManoNegra kérdez: miért tesznek úgy a résztvevők (NATO, kormányok, média), mintha ez NATO akció lenne? Mi előny származik abból, ha ezt az akciót NATO akcióként vezetik be a köztudatba?
  • ManoNegra
    Az lehet,de a NATO leple mögé bújva tették mindezt. Amennyiben neked van igazad (kétlem) csodásan rávilágít ez az eset a média manipuláló módszereire...
  • remark #6057
    Akkor troll, ha eteted, azaz ha reagálsz a trollkodására. Ha nem tudod figyelmen kívül hagyni a provokációját, akkor vagy azonnal (!) írj a moderátornak (most már szerintem késő), vagy folytasd a beszélgetést úgy, hogy úgy teszel mintha nem provokált volna szándékosan.

Én van hogy egyszer kétszer meg is kérem, hogy vegyen vissza, és ha nem képes rá (ő, vagy más), akkor jön a moderátor.
  • Molnibalage
    Nem, mert nem a NATO vezetői testülete hozta a döntést, hanem a független kormányok.

A 911 támadáskor nem ez történt. Egységes NATO döntés volt az, hogy ki év mivel vett részt később magában a hadműveletekben és békefenntartásban, az teljseb más tészte.
  • remark #6055
    A NATO nevezi NATO akciónak az akciót. Miért teszi?
  • ManoNegra
    Attól, hogy nem hacoltak magyar alakulatok Líbiában, még lehet NATO akció nem? Nem kell az összes tagországnak szerepet vállalnia a harcokban.
  • Molnibalage
    Majd, ha a NATO Allies and non-NATO contributors fordítása megy, akkor majd visszajövök. Ez nem = NATO alles zusammen.

Az, hogy ott voltak a svédek is egy pillanatra sem zavart meg...

Igazából nem is tudom, hogy minek járok ide. Read only módban is pont olyan rót röhögök a rajtatok, mint ide írva.

Pá.
  • ManoNegra
    Szerinted Molni trollnak számít? Csak mert nem szeretnék újabb büntipontot kapni...