Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát azért húztam el Magyarországról mert elviselhetetlenné tettem, és már nem bírtam tovább a magam által generált szart elviselni? Ok.
A kollektív bûnösség ellen beszélsz de amikor a néped megszórta fürtös bombákkal fél Gázát akkor valamiért nem láttam, hogy zavart volna a kollektív büntetés.
Az meg milyen érdekes, hogy a turbómagyaroknak csak a cigányokkal és a zsidókkal van problémájuk, pedig ahogy te is írtad Magyarországon azért ennél jóval több kisebbség él.
Én ezt az egész témát leszartam régebben. Pont a "felvásároljuk Magyarországot" szöveg miatt kezdtem el kurucot(is) olvasni, úgymond felkaptam erre a fejem. Aztán láttam, hogy a cigányok úgy ölik a nagymamáinkat mint mi a disznókat. Az is feltûnt, hogy a fõsodratu média kussol ezekrõl a dolgokról. Ebbõl arra következtettem, hogy kurva nagy gáz van és a jelenlegi rendszer vezetõit (orbán-gyurcsány és csatlósai) el kell takarítani az útból, különben megölik a magyart mint népet.
Ebben a dologban pedig igen csak közrejátszik néhány zsidó mind az EU-n keresztül, mind a magyar politikán keresztül. A cigányok pedig az egyik eszközük az IMF mellett.
De nem, nem te vagy a hibás vagy bármelyik átlagos zsidó, hanem a kiba*ott birka magyarok, hogy menetrendszerûen húzzák be gyurcsányékat, majd orbánékat felváltva.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Ha valamiert kinos es szegyenletes Magyarnak lenni akkor az pont az ilyen gondolkodk es iranyzatok mint amit te is kepviselsz, na ilyenkor sajnalja az ember a dolgot.
Nem a mellunket kell dongetni, en szeretem Mayarorszagot, a kulturat, a tajat az embereket ez a hazam. csak sajnos ti teszitek elviselhetetlen orszagga meg a politika. Engem nem zavarnak a szlavok, nemetek, tothok, zsidok, ha valamelyik esetleg lop csal hazudik akkor azt melysegesen elitelem, nem a nepet, vallast, hanem a tettet. Ugyan ugy ahogy elitelem azt a romat aki munka helyett szegeny oregektol lop, mint azt a fehergalleros mukereszteny politikust aki milliardokat lop TOLED tolem es mindenkitol.
A lenti peldak meg ha jobban elolvasod megerted😊 Na de ez mar itt off topic.
Tenyleg mi van szegeny libiai emberekel, csunya EU jol odacsapott, ott most akkor kinek is van igaza? vagy errol is a zsidok tehetnek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Mellesleg mikor láttál engem "árulózni"? Vagy israel fiát nem érdeklik a tények?
www.smart-bus.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mind1 van énnekem jobb dolgom is, igazatok van.
Illetve mi van azzal a magyar emberkével, aki a magyar érdekek ellen tesz, él viselkedik, az jó hazafi?
Izraeli erdek hogy nadragokat exportaljanak MO-ra, viszont ezzel tonre teszik az itteni nadragkeszitoket ( bar ez a kapitalizmus) es emiatt munkanelkuliek lesznek az emebrek. Akkor en speciel azt tamogatnam hogy ha a magyar gatya ugayn olyan jo ( tehat nem rosszabb) vagy meg jobb akkor NE NYITHASSON uzemet az izraeli!!
Masik pelda: Palesztinok megolnek egy izraeli csaladot, ennek MO-n orulnek, mert hat fogy a zsido, en meg ennek nem orulok. - Micsoda haza arulo vagyok.
Harom a Magyar igazsag meg egy pelda:
Magyarorszagnak az erdeke az EU es ezen belul a volt szoci orszagokkal a jo viszony, IZraelnek meg mondjuk nem ez az erdeke es fellep ez ellen hivatalossan, akkor is MO melle allok!
De meg sorolhatnam ,de tudod sok ember van aki nem csak feketen feheren lat.
Tehat aki nem akkora irredenta mint te es nem nagymagyarorszagot szarik reggelire az mar nem si magyar SOT biztos zsido ezert meg se kell hallgatni😊)) LOL de sotet vagy menjel vissza a jurtahoz aztan emlekezz a vandorlasra az valo neked nem a XXI szazad,
Tehát te Magyarországon élõ Izraeli vagy?
Ha igen, akkor ha a két ország érdekei ellentétesek akkor melyik mellé állsz a véleményeddel, melyiket helyezed a másik elé?
Azt kene felfogni a zsidok is ugyan olyan emebrek mint a tobbi, van koztuk okos, szep, csunya, buta, szemet...stb ahogy a magyar, nemet, angol..stb.
Ennyi ha mar ezt sikerul megemeszteni akkor jon a feny az alagut vegen😊
"- Éppen ezért megfeszítelek. Egyáltalán, hogyan merészelsz itt szónokolni a jámbor zsidóknak?"
www.smart-bus.hu
http://www.youtube.com/watch?v=GPrVQgpsYuA
Kadhafi eddig "barát" volt /Itália/, de mivel a "népnek" /Al Kaida ?/ már nem kell, egy új nyugatbarát hapit.
A felkelõk pedig fuvallat, volt, nincs.
Walk the Talk.
"A brit Telegraph az általa csokorba szedett új információk közül kiemelte, hogy az al-Kaida egyik meg nem nevezett parancsnokának állítása szerint a terrorhálózat elrejtett egy atombombát Európában, és a szerkezetet akkor robbantaná fel, ha Oszama bin Ladent, az al-Kaida vezetõjét elfogják vagy megölik."
Walk the Talk.
Az a baj hogy nalad a fo gond hogy zsidok, gondolom ah szilaj arpadsavosok lennenek akkor azert tapsolnal...na ez a LO)L
A Sínai-félsziget sokszor nagyobb egész Izraelnél és olaj is van ottan. Mégis visszadták a "területet a békéért" elv keretében. Egyiptommal ~40 éve nem volt háború.
Arafatnak fel volt kínálva az önálló Palesztína, de nem fogadta el, mert gyengeként azt hitte, hogy még õ diktálhat. Ahogy már írtam, élete hibájának nevezte õ maga.
Mikor látok valami komolyat, ami jelzi a béke szándékát a Hamasz részérõl? Valahogy nem tudom értelmezni a béke szándékaként azt, hogy Izraelt nem ismerik el - n+1-szer írom le, hogy ha Izrael nincs, akkor Palesztína létezésének sincs jogalapja és semmiféle nemzetközi jogot nem kell betartanie egy nem létezõ államnak - ez a hivatalos álláspontjuk. Ennek fényében szavaztak rájuk az ott élõk.
Ergo akkor ki nem akar itten békét? Kik azok, akiknek az emberei saját honfitársaikat lõtték többször agyon, mert nem engedtek rakétázni és aknavetõzni a házukból / kertjükbõl?
Ezek után az, hogy a zsidók nem akarnak béként kijelentés az, ami erõs elfogultságot jelez. Megint csak azt mondom, hogy ha lenne bullshit gomb úgy nyomnám, hogy az én ujjam törne el...
Az, hogy megtámadták õket egyenes következménye volt a fentebb leírtaknak. Ezenkívül õk még most is terjeszkednek, láthatóan eredménnyel. Ezek után azt mondani, hogy a zsidók békét akarnak erõs elfogultságot feltételez.
Más kérdés, hogy én már békét kötöttem volna mert ezzel csak telnek az évek és minden résztvevõ szenved.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
www.smart-bus.hu
Tudom, hogy neked nem igazán fér a világképedbe, de mivel az arab "testvérek" nem igazán támogatják õket, addig nehéz az erõ pozíciójából tárgyalni. El kellett volna fogadni azt, amit akkor ajánlottak. Szomorú, hogy ezt akkor nem látták be Arafaték. Õ utólag élete legnagyobb hibájának tartotta tudtommal azt, hogy abba a megállapodásba nem mentek bele...
A mondandóm lényege továbbra is az, hogy ott háború van. Ez a háború azért alakult ki mert Izrael oda lett "rakva".
Talán ha valamelyik oldalon megválasztanának egy olyan nagy támogatottságú pártot vagy szervezetet ami elfogadja a másik oldal feltételeit akkor békés úton lehetne rendezni a dolgokat. Addig meg marad a háború, mindenki harcol a saját rendelkezésére álló fegyverével, harcmodorával.
Az áltlam említett estet még 1998-99 táján volt. Akkor elvben még a békésebb és kompromisszum képesebb Arafaték voltak hatalmon. Ezen felül a megállapodás része volt, hogy a terrorista nem Izraelben ül. Ennen ellenére történt ami történt. Szerintem igen vastagbõrõs kategória. És nem az elsõ eset után küldék át a másvilágra az ipsét. Azér Izrael türelmének is megvan a határa...
Ezt az állításom fenntartom az a tény mellett is, hogy vannak köztük olyanok akiknek sikerült a beilleszkedés, de sajnos ezek aránya túl kicsi a békés együttéléshez.
Az, hogy a palesztinok hagyják terroristáskodni az embereket akiket õk nem terroristának neveznek hanem szabadságharcosnak teljesen elfogadható a számomra. Mielõt Izrael megalakult megmondták, hogy ez lesz, nem tudom mit csodálkozik ezen bárki, vagy azt gondolták(tok), hogy csak poénból mondják? Számukra ez háború, és a szegényes eszközeiknek "hála" csak a terrorizmus marad. Ez nem jó dolog, de a háború sosem az. Nyilván ha volna nekik hasonló arzenáljuk (mondjuk kaptak volna az amcsiktól)akkor megtámadnák õket egy az egyben és nem szaroznának terrorista akciókkal.
Ezen kívül egy terrorista akcióknak is köszönhetõen létre jött állam, szerintem a terrorizmus szót ne is ejtse ki a száján.