Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért az õ közléseik nem biztos, hogy balgaságok.
Már bizonyítottak.
Walk the Talk.
Amúgy igen, ezeket a híreket én is hallottam. Közlésnek vagy fenyegetésnek vélni ezeket azért elég nagy balgaság.
A másik meg, hogy Oszama hivatalosan is halott, mégsincs bumm.
A Wikileaks által kiszivárogtatott iratok szerint Hálid Sejk Mohammed azt mondta Guantanamón a kihallgatóinak, hogy az al-Kaida "nukleáris pokoltüzet" zúdít a Nyugatra bin Laden elfogása vagy megölése esetén.
Máshol ugyanez: Atombombát rejtett el Európában az al-Kaida
...az al-Kaida egyik meg nem nevezett parancsnokának állítása szerint a terrorhálózat elrejtett egy atombombát Európában, és a szerkezetet akkor robbantaná fel, ha Oszama bin Ladent, az al-Kaida vezetõjét elfogják vagy megölik...
A probléma a fentiekkel szerintem annyi, hogy Irakról volt szó eddig, és nem az Al-Kaidáról. De lehet félreértem, hogy mirõl beszélgettek.
És ha már közel-keleti konfliktusok, egy másik idézet is újra, hátha átmennek lassan a tények is, nem csak a fröcsögés: #4707: "Moreover, Jewish policies of purchasing land and prohibiting the employment of Arabs in Jewish-owned industries and farms greatly angered the Palestinian Arab communities."
Tehát az, hogy zsidók érdekeik érvényesítése érdekében kirekesztõ gazdaságpolitikát folytatnak kb. amióta szokás a zsidókat emlegetni, annak szerinted semmi de semmi köze nincs ahhoz, hogy sokan berágtak eddig a történelem folyamán a zsidókra? Szerinted minden zsidóellenes ember szimplán elmebeteg?
Egyébként erõltethetik ezt az egész hülyeséget a zsidók a világ végezetéig is akár, de a végén úgyis bukás lesz belõle: #4646: "...ti magatok lesztek kudarcotok okai. Ezért ne magadon/magatokon kívül keresd/keressétek a hibást..."
- Ezt még a hülye is tudja. Elég csak megnézni a 'Hitler - A gonosz felemelkedése és bukása' (vagy valami hasonló) címû filmet (a zsidók talán dokumentumfilmnek is beállítják, bár ebben már nem vagyok biztos) és megtudod a választ:
Hitler mikor még csöves volt, egy másik csöves mondta neki, hogy a zsidók rosszak, ennek hatására alakult ki mind ez, mert õ kezdte el késõbb hangoztatni, amikor meg góré lett ment utána népek.
<#taps>#taps>
Vajon most mennyi átlag ember hiszi el azt a szart ami abban a filmben volt felvázolva?
Mennyi mennyi ilyen undorító hazug film van, ráadásul 1-2 évente min. kell egy ilyennek oszkárdíjat is adni, hogy jó sokan megnézzék.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Egyébként érthetõ, hogy a németek ilyen jól megértették magukat a II. VH végéig a zsidókkal. Hasonló mentalitású nép mindkettõ. Aztán a német Ábelt hirtelen hátba szúrta a zsidó Káin...
Amire én emlékeztem, az a videó III. részében van: 1933 júliusa: "A világ zsidósága szent háborút intéz Németországnak! (...) Addig éheztetjük õket amíg meg nem adják magukat."
Nem tudom ezek után min csodálkozunk...
www.smart-bus.hu
Engem konkrétan azok a németországi események érdekelnének, melyekre válaszképp elõállt Németországban (és így egész Európában is) a zsidóüldözés. Errõl egyszer hallottam, de azóta se sehol. Mondjuk ez nem közel-kelet, de olyan érzésem van, hogy a németek (az átlagemberek) pontosan olyan okokból váltak zsidóellenessé, amiért Palesztinában az arabok azzá váltak:
Arab–Israeli conflict: "Moreover, Jewish policies of purchasing land and prohibiting the employment of Arabs in Jewish-owned industries and farms greatly angered the Palestinian Arab communities."
A közös pont az, hogy gazdaságilag ellehetetlenítették a velük egy területen élõket. A németek is erre reagáltak, ahogy az arabok is. Ugyanez történik az USA-ban is, lásd a saját videódat: NWO #34726.
Esetleg ha valakinek van kedve, gondolatban összekapcsolhatja a fentieket azzal amit #4672-ben írtam (azaz hogy a zsidókat is átverték). Ehhez jöhetne még az a tény, hogy: "Jewish immigration increased soon after the Nazis came to power in Germany, causing the Jewish population in Palestine to double."
Na most ezek az események megint véletlenül alakultak így? Véletlenül a zsidók nekiállnak keménykedni Németországban, aminek az lesz az eredménye hogy (a németek válaszlépéseinek következtében) a zsidók tömegével menekülnek Izraelbe (egész Európából), aminek az lesz a következménye hogy a zsidók olyan sokan lesznek Palesztinában, hogy kikiáltják a függetlenségüket. Minden mindig véletlen? Nem hiszem. Ezekrõl lenne jó beszélgetni.
\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"
www.smart-bus.hu
Egyrészt azért mert roppant intelligens vagyok.
Másrészt azért mert a leírásod számomra azt sugallta, hogy jófejségbõl használtat, és igazából nem is tetszett.
\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"
Csak azért mertem felhozni, mert már úgyse használod, így nem is lehet már ciki.
Azt pedig tudod-e hogy ki csinálta a logót? Csak mert nagyon lemimózáztad, ami arra enged következtetni, hogy nem tudod kirõl van szó.
www.smart-bus.hu
A közel-keleti konfliktusok gyökerét is könnyebb lenne kitárgyalni, ha nem zsidókról lenne szó, hanem mondjuk tisztán az USA állna szembe az arabokkal. De ezek profi illúziógyárasok. Megy hollywood-ban is az üzlet, meg a broadway-en is, meg a FED-ben is, stb. Na mindegy, nem lesz ez mindig így...
Te is nagyon rendes vagy hogy magadat sem kímélve, több sebbõl vérezve halált megvetõ bátorsággal írsz és küzdesz értem meg a többiekért a képzelt ellenségeiddel. Mondjuk én nem várnám el, de azért köszi.
De még milyen jó, hogy vagyunk vagy 6 milliárdan ilyen szemérmesek, és csak egy néhány tucat millió van, aki a szemérem fogalmát sem ismeri. Képzeld el, mi lenne a helyzet, ha az arány a fordítottja lenne ?!
Ennek a maréknyi elitnek az empátia legalább annyira ismeretlen, mint a szemérem. Az eféle ézelmek azokiránt sincs nekik, akik kilettek választva a céljuk kivitelezéséhez. Bezony. Ebben a földi "cirkuszban" a Rolyal elit az orkesztrátor, aki sohasem vesztett háborút, a hosszútávú terv csak ritkán szorult kerrekcióra. Mi, hogy ilyen nincs ? Tedd félre az elôitéleteidet és a "jónevelésedet", szemléld mint egy kivülálló az elmúlt 250 év alatt történteket. Sikerült-e az elitnek a tervét ráerôltetni az emberiségre, (amiben a kiválasztottak jelentôs szerepet játszottak) mûködik-e már a világ nagyrészén az uzsorakamat szedô rendszer ? Mi lenne, ha úgytekintenéd, hogy nem a nemzetek háborúztak egymás ellen, hanem a nemzetek élére allított balekokkal viteleztette ki a tervét az elit. Persze mondhatom én annak, aki a ma történteket sem képes látni...
Azért gondold el, hogy mennyi csalás lehet az I.-II. VH ban, a világháló nélküli korban, ha még ma is megengednek maguknak egy ilyen 9/11-Irak féle átverést...
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Mondjuk ha édesanyám kötne nekem egy buzis pulóvert, nem biztos hogy felvenném. Mondjuk õ megértõ, nem olyan kis mimóza mint a logógyáros.
Biztos vagy benne, hogy nem csak szívattak?
Lesz valami újabb?
Egy ember halála is tragédia Hypo, de ettõl még valaki iparágat csinált mások tragédiájából, méghozzá elég pofátlanul.
Érthetõ az indulatod, de egy nyugodt pillanatodban majd nézd ezt végig...
www.smart-bus.hu
Sikeresen azzá varázsoltad.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mégis milyen logika szerint áll a kettõ elég közel egymáshoz?
A duzzogást meg abba lehet hagyni, ez nem a gumiszoba. Megértem és elfogadom ha személy szerint érzékenyen érint a kérdés, és ezért is nem megyek bele jobban a részletekbe. Igazából ha tudtam volna, hogy ez lesz belõle, akkor elõ se hozom a kérdést, mert ennyit nem ér az egész. Ezt vedd bocsánatkérésnek.
De még véletlenül se hidd azt, hogy ez azt jelenti, hogy igazad van. Csak elfogadom, hogy ez a téma megbeszélhetetlen.
Ha meg a számmal van a bajod, akkor írhattad volna egybõl ezt. Nem kell a körítés, meg a felesleges gyanúsítgatás és mocskolódás. Ha nem tetszik hogy sokallom az x milliót, akkor írd le, hogy neked ez sérti a jóérzésedet. Ha normálisan reagálsz és arra reagálsz amit írok, akkor még az is lehet, hogy elnézést kérek. De vegyél már vissza ebbõl a parttalan mocskolódásból!
Az a lol hogy azt allitjak nem halt meg ennyi, illetve ketelkednek az egeszben pedig nem olyan regen volt...de hat az emlkezet kihagy foleg ugy hogy egyeseknek hiany erzete van hogy egyalatalan maradtak eletben.
kb olyan mint ketelkedni barmilyen Magyarokat erintett szornyu tortenelmi esemenyben es ugye sajnos volt egy par ilyen.
Most már értem miért "tilos" a zsidókról és a holokausztról beszélgetni. Mert egyszerûen elgurul az emberek gyógyszere, amint a téma szóba kerül.
Mi a bajod azzal, amit írok? Írd már le érthetõen!
Farassz ezzel mast, de ha ettol neked szebb a tortenelem........hihetetlen