13596
-
#6331 Akkor Hitler is meg Sztálin is meg Rákosi is meg az összes diktátor a földön igazából tök rendes ember volt és jó fej és szerette az országát meg a népét mert közvetlenűl 1cm-re nem tartott senkinek a fejéhez pisztolyt és nem húzta meg a ravaszt. Na ne vicceljünk már! -
remark #6330 Hol beszéltem hülyeséget? Szeretném tudni, hogy Kadhafi kiket ölt meg. Ezért feltettem egy kérdést. Kérdezni hülyeség? -
remark #6329 Ebből a zsákutcából "ügyesen" kinavigáltad magad. -
#6328 Ez mainstream. -
#6327 Dokumentáció kell? Tessék. Azért ne is haragudj de butaságot ne beszéljünk.
-
#6326 Igazából szeretnék olyan polihisztor lenni, mint te. Neked mindegy, hogy politika, nukleáris technika, történelem vagy jog, de mindenben király és tévedhetetlen vagy... -
remark #6325 Does Iran's President wants Israel wiped off the map?
It's becoming clear. The statements of the Iranian President have been reflected by the media in a manipulated way. Iran's President betokens the removal of the regimes, that are in power in Israel and in the USA, to be possible aim for the future. This is correct. But he never demands the elimination or annihilation of Israel. He reveals that changes are potential.
Kb. ezt akarják az izraeli és amerikai tüntetők is. És így már az is világos, hogy miért tekinti az USA és Izrael kormánya ellenségnek a saját polgárait is, no meg Iránt is: mert a rezsim ellen vannak...
Rezsim!! Mikor használtuk utoljára ezt a szót? Áááá emlékszem! Hát Líbia esetén! Líbiában rezsim volt, ami ugye csúnya rossz dolog, és amit meg kell dönteni, mert ez így nem maradhat. De Izraelben is rezsim van hatalmon és az USA-ban is. Hát akkor most mi lesz? -
remark #6324 "Nem us tudtam, hogy a nyugat huszonéves egyetemisták és nők ellen harcol..."
Nők és gyerekek ellen, válogatás nélkül. Pontosan úgy, ahogy mondod. Ráadásul milliószámra. Felfogod mennyi a millió? Hol halt meg legutóbb milliószámra ember? Na mert Irakban közel másfél milliónál tartunk... Mert így jobb nekik...
Kadhafi kiket ölt meg? Dokumentálva van? -
remark #6323 Csak akkor nem vagy jogász, mikor be kellene vallanod, hogy az Irán ellen tervezett művelet jogtalan.
Mikor a Líbia elleni támadást kellett jogosnak nevezni, akkor ezek szerint jogász voltál. -
#6322 Szélsőséges? Azért, mert a mostani kormány ellen tüntettek? Ejha...
Nem us tudtam, hogy a nyugat huszonéves egyetemisták és nők ellen harcol... -
remark #6321 Kértem már ennek a dokumentációját, hogy pontosan hány ember is ölt meg Kadhafi? Milyen adatok állnak erről rendelkezésre? -
#6320 Alaptalannak nem nevezném, hogy de hogy mi a jogos...
1. Nem vagyok jogász.
2. Igen szelektíven válogatsz a jogok között.
Ergo nem tudom, de neked meg sanszosan nem is számítana... -
remark #6319 Szélsőséges iszlamista lázadók közé "lövetett".
Ugyanazok közé, akik ellen a nyugat máshol szintén harcol.
És akikre hivatkozva csak Irakban másfél milló embernek kellett meghalni a "nyugat" által.
Akikre hivatkozva Líbiában több ezer embernek kellett meghalnia a "nyugat" által.
Ja és akikre hivatkozva a szövetségesek közül Irakban és Afganisztánban több mint 7500-an haltak meg. Érted? 7500-an! Hol öltek meg a terroristák ennyi "nyugati" embert? És mi a terroristáktól felünk, miközben a saját kormányaink miatt dokumentáltan ezrek halnak meg, de ez nem számít! Őrület!!
Ezreket ölünk meg a saját embereink közül azért, hogy másokat megvédjünk saját maguktól azzal, hogy közülük milliókat írtunk ki!
De persze a jó ügyért nem baj, ha hullanak az emberek. Azt nem számoljuk. A cél szentesíti az eszközt. Ha a világ jobbá tételéhez az kell, akkor holnap engem fognak felakasztani, ti meg csak tapsoltok majd, hogy végre valami látnivaló. -
remark #6318 Már megmutattam hogy hol mondtál ilyet:
"Miért nem támadják akkor meg Izraelt is mert titokban atomfegyverre tett szert? Esküszöm nem értem."
Mert Izrael nem írt alá semmit, Irán meg igen.
Ha nem úgy gondolod, ahogy az a fentiekből következik, akkor mondd ki, hogy jogtalan és alaptalan az Irán ellen tervezett hadjárat. -
#6317 A saját állampolgárai közé lőtt. No comment... -
remark #6316 Nem félek. Tudom, hogy kitől kell tartanom. Van különbség. -
remark #6315 Te humorizálsz. Az, hogy naponta megfenyeget valakit, csak a számodra jelentheti azt, hogy valóban minden nap valakit megfenyeget.
Egyébként meg: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1199870332&no=6191]#6191[/URL]
“I think dictators all over the world, including Bashar al-Assad, maybe even Mr. Putin, maybe some Chinese, maybe all of them, may be a little bit more nervous.”
Reszkessenek a "diktátorok" világszerte: reszkessen Putyin, reszkessen Kína, reszkessen Szíria, és persze mindenki más is! Vagy velünk vannak, vagy ellenünk.
Az USA szabadon fenyegethet, mégse beszélgetünk arról, hogy esetleg már le kellene őket rohanni, mert fenyeget is, és hadereje is van, talán akkor ők nagyobb veszélyt jelentenek, mint Irán. Ja, nem. Az USA-t nem szokás megregulázni, így ez a kérdés mégcsak szóba se jön, hogy esetleg ők nagyobb bajkeverők, mint Irán. Meg egyébként is. Amit az USA csinál, azt már megszoktuk. Az így normális, ahogy van. Líbiát is teljesen jogosan lőtték szét (szövetségeseikkel együtt).
Nem is tudom, Irán kit lőtt szét legutoljára?
Líbia?
Tibet?
Soroljam? -
#6314 Nagyon félsz? -
#6313 Nem tartok ki amellett, hogy Irán seggbe kell rúgni, mert soha nem is állítottam, hogy ezt kellene. Hogy ezt te honnan vetted nem tudom. Mondjuk n+1-ik alkalommal van az, hogy te valamit képzelsz, amit nem állítottam soha. Most akkor vagy te vagys skizo vagy én... -
#6312 Az USA minden nap megfenyeget valakit.
Tényleg? Ma kit? Tegnap kit? Hát 2011.04.29-én? Csak tudni szertném, hogy a születésnapomon éppen kit... :)
Komolyan mondom, amit itt előadsz, a legjobb Hofi kabarékat kezdi felülmúlni. -
remark #6311 Mi nem? -
remark #6310 Arról egyébként miért nem beszélgetünk, hogy ha Irán azt mondaná, hogy márpedig szétbombázza Izraelt, akkor erre mi oka lenne? Mi az ok? Vagy természetesen ok nélkül tennék, amit tennének?
Mert ha nem ok nélkül, akkor Irán megtámadása HELYETT lehet meg lehetne szüntetni azt az OKOT amiért Irán esetleg keménykedne. De gondolom ilyesmi SENKINEK nem fordul meg a fejében, a politikusoknak meg biztos nem, mert a kontraszelekció ezt nem is engedi. -
#6309 Igen. Pakisztánnak. -
#6308 Nem. Tudsz te olvasni egyáltalán...? -
ManoNegra #6307 Ha azt nézzük, az izraeliek is testvérnépek a palesztinokkal. -
remark #6306 Irán ugyanazon okból nem fogja bevetni, amiért más ország sem veti be.
Irán nem lóg ki abból a sorból, hogy az ellenségeit megfenyegeti. Az USA minden nap megfenyeget valakit.
Ezért ha nem a duma a lényeg, akkor a tettek. Ott meg meg lehet nézni, hogy ki vezet bajkeverésben... -
#6305 Szerinted a "testvereik" nem szarnak nagy ivben a palesztinokra? -
ManoNegra #6304 Ha felhasználná, akkor szembe kellene néznie az egész világ felháborodásával. Ráadásul az hogy Izraelre atomot dob, az érinteni fogja a palesztinokat is, és a környező arab országokat! Ez inkább csak egy biztosíték, mint midenkinek aki jelenleg atomfegyvert birtokol. Én annak örülnék, ha mindenki alávetné magát egy egységes szabályozásnak.
immovable! Pakisztánnak van tudtommal. -
#6303 Igen van, ahogy Indiának is(bár ők hinduk). -
#6302 Pakisztánnak van. (?) -
#6301 Izrael felhasznalta a fegyvert? Nem
Iran felhasznalna-e? Az o allitasuk szerint igen.
Szerintem ez eleg ervnek vagy nem? Vagy amig nem a Magyaroszagot fenyegetik addig mehet? Gondolom belatod ha atom haboru lenne a tersegben azt te, gyereked, unokad is megerezne, nagyon messzinek tunik neked a dolog de kozel sincs igy.
Cifu van valamelyik iszlam/muzulman orszagnak atomraketaja vagy ez lenne az elso? -
remark #6300 Strahd bemutatta a nagy-költségvetésű kisfilmjével, hogy az ENSZ Izrael ellenes. Az USA alig győzi ellensúlyozni ezt a nyilvánvaló és teljesen alaptalan Izrael ellenességet. Hát nem? -
remark #6299 Engem nem zavar, ha Irán a világ többi részétől függetleníti magát. Kellenek ilyen országok, hogy legyen arra minél több példa, hogy hogyan lehet alulról kezdeményezett szövetségeket kiépíteni a felülről ránk erőszakoltak alternatívájaként. Irán tegye amit tennie kell. Még tanulhatunk tőlük.
Ugye már érthető a válaszom? Iránnal nem csinálnék semmit. Líbiával se csináltam volna semmit sem. Izrael segge alá se nyúltam volna, és ma se segíteném. Akkor talán rá lennének kényszerítve arra, hogy az ott élőkkel EGYÜTTMŰKÖDVE éljenek és ne az ott élők figyelmen kívül hagyásával.
Ha valahol be akarunk avatkozni mindenáron, akkor miért nem megyünk el Tibetbe? Tibet olyan értékeket képvisel, amivel az egész emberiség lesz szegényebb! De ez nem számít. A tőzsdeárfolyamon kívül semmi se számít... -
ManoNegra #6298 A legtöbb tagállam visszautasította Izrael azon magyarázatát, hogy önvédelemből támadták meg az osiraki atomreaktort. Ezt azzal magyarázták, hogy az ENSZ alapokmánya nem teszi lehetővé a megelőző csapást. Mások úgy vélték, hogy az izraeli csapás egyenesen a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség (NAÜ) elleni támadás volt. Az ügynökség főigazgatója a vitában egyébként megerősítette, hogy a komplexum alkalmazottjai együttműködtek a NAÜ-vel a helyszíni szemlék során. Irak és Nagy-Britannia váltig állította, hogy Szaddam Husszein rezsimje nem volt képes atomfegyvert előállítani. Franciaország képviselője is hasonlóképpen vélekedett. Az ENSZ Biztonsági Tanácsa is elítélte a támadást, hozzátéve, hogy Iraknak joga van kártérítést követelni. A BT arról is határozott, hogy Izrael jövőben köteles biztosítani, hogy a NAÜ ellenőrei izraeli atomlétesítményeket a helyszínen ellenőrizzenek.
link -
remark #6297 Az ENSZ a saját szabályait is figyelmen kívül hagyta mikor a nagykutyák azt mondták hogy hagyja figyelmen kívül. Úgy beszéltél velem mint egy ronggyal, de én mégis megadtam neked azokat a szabályokat, melyeket átgázoltak. Nem is reagáltál erre, ahogy azt már megszokhattam tőled. A tényekkel nem foglalkozol! -
remark #6296 Nem akarom elhinni, hogy ez az átlátszó érv képes tartani magát. Tehát kitartasz amellett, hogy Iránt seggbe kell rúgni, mert szarik a szerződésekre? Izrael pedig nem szart a szerződésekre, így amit ő csinált az jogos volt, ugye. És mindketten titokban csinálják amit csinálnak, ez se fogod kimagyarázni, mert egyikük se beszél nyíltan az atomfegyvereikről. Ezt hívják titoktartásnak. -
#6295 Sorold azon államokat, amik aláírták, nem léptek ki, érvényben van az NNPT és nem tartják be. Addig ez csak bullshit. -
#6294 Nem. Az NNPT modja meg. -
kamov #6293 Én arra vagyok kiváncsi, amit kérdeztem.
Nevezetesen hogy te mit tennél most Iránnal? -
remark #6292 Meg akkor másokkal szemben is be kellene vezetni szankciókat, akik ugye nem tartják be az egyezményeket, a szabályokat, a protokollt. Tele van a világ ilyen, Iránnál jelentősebb szereplőkkel.
De tudom a választ: might is right. Irán még gyenge, így amit ő csinál, azt nem nézzük jó szemmel. Líbia gyenge volt, így azt sem néztük jó szemmel.