Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armor 2400 😄 az abszolute 1 ütéses dh 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Fpocok
Nem lesz az a DPS kevés? 😄DD

Parasite Eve 2, best game EVER!

megerkeztem act3ba

FrostBite
Én jelenleg így állok.
Egyre bátrabban merek act2-ben tevékenykedni, igaz ha egy pillanatra nem figyelek, akkor fekszek.
Kiszedtem minden dmg módosító passzívot, egyedül az archery lett bennhagyva, mivel annak az értéke, nem módosul semmilyen körülmény között.

lol...tt kerestem volna legkevésbé...köszi,joccakat

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Fpocok
equipment, armor, ring.

egy gyors kérdés...

HOGY LEHET az AH-ban "ékszereket keresni vagy nézni?" pl gyûrû stb...keresetem de nem talaltam...

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Fpocok
DH cucc.. hát persze.
Blizznek komolyan nerfelnie kell a DH cuccokat. Kb a rare itemek fele DH only cucc.

Mai 4es coop, Barb tank, Monk(en), Dhx2. Igy indult

majd igy folytatodott
Mr_no_NaMe
igazad van, de...hát de most ez..pfú :] jóccakát gyerekek!
PiszkosFred
Veletlenul kb fel ora erejeig elinditottak a peccselest eu regioban is, aztan eszbe kapott valaki, hogy ezt meg msot nem kellene, majd csak hajnalban, es le is lottek a folyamatot. Sajnalatos modon aki ebben a fel oraban akart belepni a jatekba, annak a launcher frissitette a klienst, ami azert gond jelenleg, mert hajnali 3-ig az eu serverek meg nincsenek peccselve, ergo verzio elteres van, es nem jatszhatsz. Elb...ta a Blizz, sajnos van ilyen, nem ok az elsok, es nem is az utolsok, hogy egy barom alkalmazott hamarabb inditja el a folyamatot, mint kellene. Sajnos nincs mit tenned, varnod kell holnap delelott 11-ig (bnetes serverek euban kb addig vannak offline karbantartasi napokon).

Lesz meg ilyen, erdemes felkeszulni ra, es ha megengedsz egy javaslatot, ilyen miatt ne kapj agyverzest, szard le es jatssz a haverral holnap. Ha tenyleg jo haver, akkor megvar 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fpocok
A critical a gyengék fegyvere... a kemények puszta ököllel mennek neki az ellennek 😄

Aradebil2
wizard specific itemek (wand,source,wizard hat) adhatja

Látom nem csak nálad szaporodnak osztódással <#idiota>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A wizard arcane powerjának regenerálódását mivel lehet növelni?
Nem találom egyáltalán :|

AntiHero
Beszarok a criticalon. Monkom elbujhat :/

De majd lesz nekem is. Egy erõs Dh-m 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Mr_no_NaMe
Hurrogjatok le, én a mai napra most terveztem játékot, ráadásul tervezve most volt elõször. Hát mind1. Újratelepítettem, ez se oldotta meg, akkor marad a holnap.
(persze 12 órás meló után)
Fpocok
Na nemár... már megint ez a fizettem érte, miért nem megy a szerver dolog van???

Tyler Durden
Ilyen BKV-s sztorik itthon nap, mint nap megesnek <#kacsint>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Broafka
az a baj, hogy sok mindent nem tudsz csinálni. Engem is dühít, de mondok valamit: nézzél Comedy Centralt: rajzfilm nap van, most south park, aztán family guy asszem, meg pár szar is, de a végén Simpson család, és már mehetünk is aludni 😊
a holnappal inkább az a baj, hogy 11-kor lesz (már ha lesz) újra aktív az egész szarság, én meg pont akkor megyek el hazulról, és jövök meg 4-kor, amikor meg megint tanulhatok :S

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

jazzy
Kártéríteni.. ezt nem gondolhatod komolyan te sem.. én is befizettem a villanyt, vizet, netet, tvt, mégis van amikor kimaradás van..
Mr_no_NaMe
De ha kifizettem, és most akarok vele játszani, akkor most ezt hogy fogják nekem vajon kártéríteni? Ez olyan, hogy megveszem a BKV bérletet és egymás után kimarad 3 busz, de ha akkor eldobom a bérletet megvág az ellenõr. Most ez kicsit felbaszott.
Tyler Durden
1 napot kibírsz szerintem. Amúgy az van amit leírtak a 38882-nél, vmi elkeféltek, a patch felment a nem patchelt szerverre meg nem tudsz csatlakozni. Holnap már tombolhatsz újra..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Mr_no_NaMe
Az azért fasza lenne...ilyen még soha nem volt, hogy ne tudjak játszani, most haver megvette, fasza, együtt játszunk este, mumble, minden erre nem enged fel. Most kezd telelenni a tököm. Én kifizettem ezt a játékot, úgyérzem.
Broafka
és még egy pár embernél, amúgy valszeg valami ilyesmi lesz a gond, de akkor ezek szerint várnom kell holnap 11-ig míg patchelnek mindent, és ismét normálissá válik a szerver

Skynet85
Nah jó feladom, akkor ez random bug, ma 3003-as hibával elszállt a game loginnél majd game újrarak (blizzard downloader) ezután eu szerver csont nélkül, amcsi ahol a kari is van meg patchelne, majd mikor kilép felsír, hogy fut a dio 3, és végtelen ciklus.

Aradebil2
valsz azért nem enged fel mert eu-n még nincs peccs, vszeg vmit elcsesztek a srácok hogy nálad hamarabb beindul a peccselés

Broafka
hát sok választásom nincsen, mert diózni ma már nem fogok, és ha ezt nem oldják meg ,akkor soha többé! 😄

Mr_no_NaMe
Amerikai szerverre felenged minden gond nélkül, európaira nem.
Broafka
hát újratelepítve, eu regióra állítva, minden, és nem mûködik. Továbbra is patchelni akar, én rámegyek hogy oké, és win 7-es program hibára hivatkozik, leokézva ugyanott vagyok

Skynet85
np am nem gúnyosra szántam 😊 de jó látni, hogy van aki tudja ha vmit túlreagált sg-n ritka az ilyen.(vizsgához kalappal érettségihez is, am szintén nem gunyorosan, de inkább huzzzzá tanulni majd utána ráérsz diozni 😄)

Broafka
mystery!
sorry, nem bántani akartalak, tudom, hogy segíteni akartál (habár a vége kicsit gúnyosra sikeredett) csak sok minden összejött a mai nap (érettségi közelsége, és a nyelvvizsgaközpont cseszett levelet írni mikor lesz nyelvvizsgám, felhívtam õket, és azt mondták 2 nap múlva... köszi...)

Carlos
Inf. Butcher loot:

Kár, hogy az összes szar volt, de mercsant adott érte némi pénzt... <#zavart1>

Þór vígi þessi rúnar

Zenszkij
köszönöm 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Skynet85
szuszá fõnök menjél és pihenj mert látom forr az agyvized (segíteni próbáltam) megjegyzem nekem mûködik ha átállítom eu-ra

Voyager5
Junius 13 van irva azthiszem (!). Ha rakattintasz az AH-nal a currency gombra akkor dobja fel az ablakot.
Zenszkij
ezen a fórumon itt a büdös életbe ne várj választ, mert csak telexarják a topikot mindennel, de kommunikálni azt nem tudnak

Broafka
hogy erre nem gondoltam... azért mert nálam EU-ban van a région beállítás és nem megy... tádáá

Broafka
szegény! 😊

Zenszkij
RMAH-t mikor lövik be?

Tatyla
na inf skeleton king utáni állapot 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Guer
Ugyan már kértem délután, de mivel nem keresett meg senki bátorkodom még1x kérni egy fölös quest pass-t, amennyiben vkinek van, nagyon örülnék neki.

Elõre is köszi!

Skynet85
Akiknek nem megy azért van vszeg mert amcsi a régio beállítás, optionsben állítsd át az account fülön belül eura és tádá

Mr_no_NaMe
Pedig letöltötte azt a rohadt patchet, ott van, hogy 12.05.29 az updatek között..
Fpocok
Mégegyszer:

LOL

Fpocok
LOL!

Mr_no_NaMe
Haverom most vette meg, most telepítette fel és neki is megy.
én még 5 perccel ezelõtt be tudtam lépni minden gond nélkül

How much can you take,before you snap?

Mr_no_NaMe
Újra se tudom installálni a játékot, mert ha berakom a cd-t akkor kapásból ugyan az a launcher ugrik be. Bazeg ezt nem hiszem el. Ilyen nincs. Most kezdenénk haverommal játszani.
Aradebil2
kösz hogy mondjátok, akkor nem léptek ki a gamebõl😄