78986
  • Noodlee
    ha 100+ statosak, akkor szerintem én is rámennék. Én meg pont olyat keresek, aki nem milliókért akarja eladni a cuccait :P
  • Sáska
    hello,

tudtok adni par tippet AH-val kapcsolatban? Az a gondom, hogy sosem, vagy szinte alig veszik meg a cuccaimat. Nem szoktam berakni minden rare itemet nyilvan, csak azokat, amikrol ugy velem, hogy masnak hasznos lehet. Olcson szoktam berakni 60as itemeket (20-50K kozott), de valamiert megis rajtam maradnak. Arra sem idom, se kedvem nincs, hogy 10 percekig bongesszem az AH-t ar osszehasonlitas miatt, mielott berakaknek valamit (nem mintha az AH jelenlegi tervezese ezt annyira tamogatna).
    Altalaban olyan itemet teszek be amin ket stat (Vit + int/dex) jol van parositva, valamint ad meg all res-t. Megsem kell senkinek. Mi lehet a baj?
  • skinnyman
    Most mi van a szerverrel, meddig nem lesz? :S
  • Aradebil2
    softcore-ként sztem a legnagyobb hülyeség goblint farmolni, ha már van team (mert goblinrunhoz kell) akkor sokkal gyorsabb pucolni szvsz bármelyik act bossait (akár act1et is)
  • Dr DeViLKiNG
    Jók ezek a guideok. A probléma csak az, hogy a2 road to alcarnus goblin még mindig 100szor egyszerűbb, és gyorsabb.
  • Kandurex
    azért akkora sebzést kihozni elég nehéz...illetve nem...50-80 millkó, de annyiból én is csinálom az ilyen videókat bármikor
  • simon7108
    na most már legalább a server status is "maintenance"-on van...
  • Kandurex
    teljesen használhatatlan ez a skill összeállítás amiben megy, vagyis nem, csak ehhez durva dps kell, kb. azt játssza mint a DH a patch előtt, papír and nuke, van 65k dps -e,..na kérem, úgy lehet szaladgálni
  • Tyler Durden
    Nem szarral gurigázik (: Amúgy én is leporoltam a barbárom vettem neki geart kemény 1 milláért és act1 infernó lement.
    Act2-re még farmolás lesz mert a resistek 350-500 között ingadoznak..
  • Sunrider924
    Best NT replacer
  • Különc
    Ez nekem is megy, csak 5 percig tartana
  • cateran
    Errm..mondjuk, ha az a gyerek Athene volt, akkor abbol ne indulj ki....Sot, inkabb felejtsd el..:)
  • Devil_Gy
    ezt itt kukkold meg hátha segít.
  • j0nNyKa
    inferno farming guide
  • Különc
    Ja igen, de úgy értettem hogy nekem esett kifejezetten, úgy első
  • GyaxyBoy
    Addig kérnék egy kis helpet!
    A Demon Hunterrel milyen skill rendszerrel érdemes infernon menni? És milyen cuccokat érdemes használni? Dexterityn kívül. Hol lehet erről leírást találni? Mert a guglivan nem sikerült számomra normális magyar oldallal találkoznom, ahol le is vannak írva.
    Néztem a youtube videót és a gyerek diablonál meg sem halt- mikor "nem volt már élete".
    Tudna nekem ebben valaki segíteni vagy linket adni?

Köszönöm!
  • simon7108
    csak úgy kíváncsiságból.
    ez után a DC után hol fogom folytatni ha majd visszaenged?a legutóbbi checkpointnál?
  • Haversrác
    Direkt 1 hónappal később veszem meg a játékot, hogy az ilyen fa*ságokat kijavítsák, erre 3óra játék után SERVER ERRoR
  • maross
    En is jonnek egy noob questionnel, hol talalom a privat uzeneteket? Akarhogy nezem, nem talalom :).
  • GyaxyBoy
    jogos
  • Action
    :D én délután 3tól melózom 11ig...
  • who am I 7
    jó, mondjuk ez mindig rosszul jön :D de most még 1általán még bnetre se konnektál :D:D:D
  • Tyler Durden
    Barbi power:
  • Haversrác
    Sokáig szokott tartani az ilyen server error para?
  • who am I 7
    "adódik a termékkel kapcsolatban, amelyről nem a fogyasztó tehet"

Nahát nahát...van igazság :D amiről beszéltünk páran.És én inkább ezeknek a fogyasztó védelemnek adok igazat, mint sem a mennyéinkábbkifutkosni,vagy nézzé tvt megmondó embereknek, ilyen nincs, pénzért.
  • j0nNyKa
    na a sok dolgozo ember :D
    just sayin, allandoan oltjak egymast a ven dolgozo emberek meg a kocka gyerekek, erre jon egy pentek delelotti szerver leallas, es tele van a topic :D
  • Action
    "de a Diablo 3 európai szolgáltatásával kapcsolatban elmondták, hogy a hardver infrastruktúra folyamatos fejlesztésének köszönhetően június 2 óta a bejelentkezéssel és az online maradással kapcsolatban megszűntek a problémák."

:DDDD EPIC
  • Tyler Durden
    Muhaha akasztják a hóhért ^^
  • simon7108
    amúgy kit ajánlotok társnak egy demon hunternek?
    most a Templart használom,de már meg van a másik 2 is.
  • nejad
    amire megunja az ember a játékot arra majd müködni fog :)
  • cookac2
    nem igaz, nem is volt ott a watch tower! tudom, ott álltam :D
  • MerlinW
    "A Blizzard drasztikus lépésre szánta el magát: visszatéríti a játék árát azoknak dél-koreai Diablo 3 játékosoknak, akiknek gondot okoztak az indulásnál jelentkező szerver problémák. A cég csak azután jutott erre a döntésre, hogy a játékosok panaszai alapján a dél-koreai kormány vizsgálatba kezdett a Blizzard szöuli hivatalában. A Blizzard egy darabig nem akart fizetni, de végül rákényszerült, a dél-koreai fogyasztóvédelmi törvények ugyanis garantálják a kompenzációt abban az esetben, ha olyan probléma adódik a termékkel kapcsolatban, amelyről nem a fogyasztó tehet. A Blizzard a koreai battle.net-en közzétett információi szerint a 40. szint alatti karakterekkel rendelkező játékosok jelentkezhetnek a pénzükért a június 25-től július 3-ig tartó időszakban. Ezen kívül a vásárlást követő 14 napon belül ezentúl még azok is visszakérhetik a pénzüket, akiknek nincs 20. szint feletti karakterük.

A Blizzard nem nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy más országokban is kompenzálni kívánja-e az elégedetlen játékosokat, de a Diablo 3 európai szolgáltatásával kapcsolatban elmondták, hogy a hardver infrastruktúra folyamatos fejlesztésének köszönhetően június 2 óta a bejelentkezéssel és az online maradással kapcsolatban megszűntek a problémák."
  • Tyler Durden
    Szintén zenész csak én már lentvoltam, tudnak időzíteni a srácok ^^
  • jazzy
    Más nem arra jó volt, hogy összejött a pénz mindkét játékra :)
  • Carlos
    Disconnect Error 3007 nálam is.
  • nejad
    ma ez szarakodik tegnap meg bf3 dobált ki pb miatt milyen jó volt amikor még net nélkül mentek a játékok
  • who am I 7
    én épp a watch tower bejáratánál voltam.. 5ös valor mf gear :D pricesless
  • nejad
    nekem vmi serverstátuszt is irogatott
  • cateran
    :DD Kinomban mar csak rohogni tudok..mondjuk kurva jo reklamot csinalnak ezzel (nalam legalabbis) a Torchlight 2-nek es a Guild Wars 2-nek (utobbira mondjuk amugy is mindenkeppen vevo vagyok:P)
  • Action
    dettó:)