78986
  • Tyler Durden
    Az a baj, hogy ha megint az alapján fog a blizz balanceolni, hogy mennyire sírnak, akkor a köv patchben a barbár 20k armorral és 100k hp-val is borulni fog a mezei szúnyogtól act2-ben..
    Remélem nem lesz igazam
  • Hegi90
    felnevettem
  • Hegi90
    wat
  • Különc
    Barbár vagy és ki van a tököd, hogy nem proccol a revenge? Hogy nem tudsz ínyhüvely gyulladást kapni, mert az 1 gombos karaktered skillje elfelejt aktiválódni? Több AoE dmg-t és healt akarsz?

KÜLÖNC SEGÍT A BAJBAN

Nincs más dolgod, mint elérni ezt:

• eLiXir
    és ezt higgyük is el neked??? bizonyítsd be hogy így van! SS! noob
  • shaba23 #47081
    pont ez a szar a lootrendszerben, hogy ennyi változó van. Inferno boss dobhat lvl51-től 63ig cuccot. Értelem szerűen a 63 az optimális, tehát már erre is kicsi az esély, de mivel az affixek/prefixek is tök randomok, ráadásul azoknak az értéke is, így lassan a lottó 5ös esélyénél járunk.
    Éppen ezért nem értem, hogy hogy a faxban van AH-ban annyi jó cucc (már amikor van)
    Az MF meg csak eltolja az esélyt a sárga felé, a minőséget nem befolyásolja. Az, hogy ilvl-re hatással van-e, vagy azt meg az act határozza meg, nem tudom, de voltak %-os számok 1-1 actra vonatkozóan.

Egy a lényeg, milliónyi magyarázat van arra, hogy miért szar mindig ami esik:)
  • Hegi90
    illetve még annyi, hogy nagyobb szintű mob nagyobb eséllyel dob 60+ ilevel lootot
  • Különc
    Thx akkor keep farming
  • Hegi90
    az mf csak azt dönti el, hogy fehér lesz-e vagy sem a dobott item. A többi mák. Az ilevel is mák. Szóval a loot nagy része mák.
  • Avenger
    Jobb random startok kellenek a fegyverre, ilvl 63 azért jobb, mert gondolom azon nagyobb határok közt változhat a +dmg meg az ias. Szerencse kérdése az egész.
  • Fpocok
    Tudtommal a MF csak azt befolyásolja, hogy nagyobb az esély egy nagyobb szintű droppra... de a stat: Random.
  • Hegi90
    pont ugyanezen gondolkodtam ma, már kezdett fáradni a revenge-es ujjam.
  • Különc
    Kérdés: esett most egy ilvl 62 2 kezes kard, 800as dps-sel

Mi kell ahhoz, hogy ez 1500 dps legyen? 300 MF? Nagyobb mák? Befolyásolja az MF értéked a cucc statjait abban, hogy nagyobb eséllyel lesznek rajta jobbak a rollok, vagy 5-ös valorral is eshet ilyen nagy dps-es fegyver?
  • Skill
    még mindig van eladó goldom és uks simkártyám. (ami azoknak jó akik ukba vannak regelve és ramah pénzt egyből paypalra akarják tenni)
  • unknown nick
    LoL 800k crit egy néhai DH-nak is a becsületére vált volna.
  • Különc
    Nem használ shieldet, úgy kell neki
  • Savmacska
    http://hu.twitch.tv/kingkongor Elég komoly gearje van, most halt egymás után 11x :)
  • mucsácsó
    kurvagáz lett ez a patch :P witch doctor medvéi minden szirszarban elakadnak... :)
  • Tyler Durden
    Nem adom fel / vagy lehet mégis ha a javítási költség túl magasra szökik/
  • Különc
    Tipp unatkozó barbároknak:
    Fogj bármilyen tárgyat (én ceruzát találtam alkalmasnak) de bármi jó, aminek van egy számítógép billentyűzet nagyságú felülete
    Menj egy tetszőleges waypointra, szaladj körbe, húzz be mindent
    Tedd a választott tárgyat arra a gombra, ami a revengere van bindelve úgy hogy folyamatosan lenyomva legyen (rászorítod könyvvel, vagy más súllyal, másra úgyse jók)
    Felkelsz és elmész enni
    Visszamész a géphez kaja után, lootolsz
    Profit

Csak act 1ben próbáltam eddig

Szerk: lehetőleg ne hell gearben
  • Savmacska
    Azzal sajnos tényleg csak próbálkozás lesz....
  • Tyler Durden
    Barbival még csak act2, jelenleg monkkal próbálkozom, azért thx.
  • Különc
  • Ragnar360
    hail to diablo :d

• Különc
    900 a legkisebb, de van 70k hpm, a taktika annyi hogy néha elszaladsz tőle egy kicsit, idéz két addot, azon felhealeltem magam míg ütöttem Ghomot

Szerk: ha barb vagy, mással nem tudom hogy kell
  • Tyler Durden
    Mekkora resekkel tolod? Nekem 600 eddig elég volt mindenhova, viszont ezt esélytelen, hogy letankoljam. Most megnéztem fórumon is nyígnak miatta, mind1 teszek még pár próbát, csak pöttyet meglepett.
  • eLiXir
    NA de nagyra van itt valaki!
  • Különc
    Tegnap kipróbáltam, mikor már 5 gázban álltam, akkor megmozdult a HP-m illetve 1 percig enrageben voltam, akkor levitt a felére, egyébként nem éreztem túl erősnek
  • Carlos
  • Tyler Durden
    Hmm patch notes-ban volt szó Ghom izmosításáról? Most úgy csuk össze, mint a kempingszéket. A fingba esélytelen beleállni, valamint teleeregeti seperc alatt az egész szobát..
    Ráadásul ami eddig nem volt, közvetlen a karakter alá rakja be a felhőt.
  • MEdievil
    1.03 Újabb nagyszerű újítása:

Már 20 perc sem kell hogy kidobjon a játékból. Korábban simán el lehetett menni vacsorázni vagy bármi most már nem.
    Nyomtam egy Pause-t és gondoltam majd folytatom.
    Rosszul. Első játékban épp hogy meglett az ötös valor utána szétfagyott a játék utána megint összeszedem el kellett lépnem a géptől erre megint kezdhetem előröl.

Working as intended.

Ettől függetlenül, érdemes végigolvasni nagyon jó szövegek vannak. :)

"Patch 1.0.4 Details

Elite Gold goblins will steal your equipment

Killing elite/champion packs no longer has a 100% chance to yield a NV buff. Instead it is dependent on which act you are playing. The new approximate chances are as follows:

Difficulties Hell and below: 0%
    Inferno - Act I: 2.0%
    Inferno - Act II: 4.1%
    Inferno - Act III and Act IV: 8.0%

- Character death now causes you to loose 5% of your total gold, death in boss fights causes a 10% loss.
    - Critical hit chance and damage nerfed by approximately 50% on all gear due to players feeling they required this stat
    - Treasure goblins will now have a 50% chance to steal a random item from your inventory when engaged in combat. If the goblin is killed, the item is dropped, if not, he cheers 100% louder upon escape and is shown to do a small victory dance through the portal.
    - Changing skills now causes your character to suffer from a debuff "Newbie" which halfs that skills effectiveness for the first 5 minutes of use"
  • Savmacska
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kezd megtetszeni ez a demon hunter
  • Savmacska
    Igaz, tényleg, bár 10%-ból csak 2őt ír jóvá :P
  • yesname #47053
    Nem igaz, számít a follower cucca is, csak kevésbé mint ha coop társon lenne rajta. Nézd meg detailsban miközben cserélgeted a followeren, hogy változik.
  • Egoraptor
    Csak ami rajtad van cucc számít.
  • Savmacska
    Ha follower-nek teszek be 2 gyűrűt 2x 10% gold find-et akkor a találati esély hozzám íródik ?
  • Zsoltika 007
    Pedig igaza van.
  • unknown nick
    "latom hogy elszabadult a pokol, gondolom most trollkodasnak szamitana megemliteni hogy a sirosoknak itt az sg-n akkor valamilyen mertekig igazuk volt megis."

Az ellen oldalnak is valamennyi igaza van. Bashiok majdnem ugyanazokat válaszolja, amit ide leírtam. Már amit írtam, mert millió kérdés-válasz van a linkben.
  • who am I 7
    Köszönjük ezt az igazán értékes és kellőképpen konstruktív hozzászólást :D
  • unknown nick
    "Pár óránként ránézek sg d3 topikra is, de hihetlen szánalmas emberek járnak ide. 10 posztból 8 valami tök más, általában egymást anyázó komment. Nincs itt normális admin, aki kibaszná ezt a sok hülyét innen? Komolyan nincs jobb dolgotok? "

Üdvözöllek köztük :D