Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
pakkot és 30 percen belül még másik 4-et akkor 5x 20%-kal lesz jobb a magic meg gold find-od..ezután minden egyes elit pack "reseteli" a valort...és indul a 30 perc elõrõl.
2. 2 kezesnél nagyobb a sebzés, de védtelenebb vagy...én azt mondom, hogy normál-nightmare fokozatokon még nem problémás..hellen már problémásabb az eliteknél, infernon meg már sima moboknál is problémásabb lesz (fõleg act 2 után), hacsak nincs 100% damage reductionod és dodge chanced :D a dualwide (2 kézben 2 fegyó) az meg asszem csak az attack speedre megy meg lehet egy kis plusz dps..de ha pl van dex vagy str a shielden úgy lehet még 1 kezessel is nagyobb dps-ed lesz..A weapon specializáltság nem lett túl kiforrott a játékban :D igen, az lenne a normális, ha az öklös fegyókkal erõsebb lenne a monk...de legalábbis lenne ilyen passzív skill hozzá(?) lehet, hogy van, nincs monkom.Én shield + 1 handdel megyek...jól jön a blokk.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
BF3: csucsorr
33K hp, 19K damage, 5-6K armor és lecsaptam mint a szart.
Az odajutás már más kérdés volt, mert a champ group-ok többször hazaküldtek, de pár próbálkozás után mentek.
De félek az ACT 2-tõl amiket hallok a haveroktól, hogy úgy lecsapták õket, mint a taknyot. <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
(otthon van az authenticator-om, csak read only vagyok a hivatalos blizz fórumon)
Þór vígi þessi rúnar
Ezért így kerülték ki a nyávogását a sok faszlámának.
Þór vígi þessi rúnar
Ebben az esetben ha csak az angol abc betûit, és a számjegyeket használjuk, akkor egy 8 karakteres jelszó brute force feltöréséhez 36^8 lehetõséget kell végigpróbálnunk (26 betû és 10 számjegy). Ez kiszámolva ~2.8*10^12 lehetõség. Ha azt nézzük, hogy egy mai átlagos processzornak két magja van, és mindkettõ kb 2.4 Ghz teljesítményre képes, és egy órajel alatt el tud végezni 1 mûveletet; valamint feltesszük, hogy ez a teljesítmény dedikálva van a brute force-ra, tehát nem kell más folyamatokkal megossza a teljesítményét, akkor ez 2,4*10^9 mûvelet másodpercenként. Így 1167 mp alatt fel lehet törni egy jelszót, ami nem sok idõ. (19 perc)
Ha most módosítjuk az autentikációt úgy, hogy case sensitive legyen, akkor a 36^8 lehetõség újabb 26 karakterrel nõ, (nagybetûk - 26 karakter; kisbetûk - 26 karakter; számjegyek - 10 karakter), tehát már 72^8 lehetõségnél vagyunk egy 8 karakteres jelszó esetén. Ez ~7.2*10^14 lehetõség. Az elõbbi processzorral számolva ez már 5015 perc lenne. (~3,5 nap)
Persze ez erõsen absztrakt leírás, mert nem vettük figyelembe a speciális karaktereket, illetve egy battle.net autentikáció néhány próbálkozás után valószínûleg kitilt, illetve nem is lehet másodpercenként néhány milliárd lehetõséget kipróbálni az internet sebességébõl adódóan, de ha mondjuk valaki megnyomná a battle.net szervereit, és mondjuk kiszedné a user hash-eket, akkor lényegesen egyszerûbb feltörni egy case insensitive jelszót offline, mint egy case sensitive-et.
BF3: csucsorr
1: Az NV buff az mi is pontosan?valaki el tudna mondani?
2: ez a 2 kezes meg 1 kezes+pajzs meg 2 db 1 kezes el tudna mondani valaki hogy hogy megy a sebezes szamolas pontosan? mert nem igen vagjuk haverokkal. Mert latom most ez lett a tema,es akarhogy probaltam valaszt keresni ra nemigen jottem ra.. Csak az tunt fel amit lentebb irt vki hogy nekem is monkkal 1h+pajzs beallitassal jobb a sebzesem mint 2 db fist weaponnel,ami meg meg rohejesebb szamomra hogy kard/kalapcs esetben jobb a sebzesem mint fist weaponnel ami szerintem mar csak azert is rohejes mert a monk ugye az oklevel harcol...genius blizzard...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Lvl 60elott nekem is kb 0 resistem meg damage reductionom volt. (mostmar azert van, de meg mindig ugy dolok el act2be, hogy orom nezni :p)
Þór vígi þessi rúnar
De ha legalább lenne egy értelmesebb pajzsom vagy 1kezesem akkor kipróbálnám. Vagy ha csak az egyik. De így kettõt kéne venni. Az meg kicsit sokba lenne.
Þór vígi þessi rúnar
Persze elite-ek elég köcsögök.
De majd ezekkel a statokkal infernon mire mész...? :D
Avanti Crociati!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
mert ugye akkor oda kell egy jó shield meg a egy jó 1kezes.
Þór vígi þessi rúnar
Avanti Crociati!
De kétkezesen is lehet attack speed. Én egy 1.16-os kétkezessel megyek, a leglassabb egykezes asszem 1.20-as.
Þór vígi þessi rúnar
Parasite Eve 2, best game EVER!
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Tehát, mig egy 1+shield-el sebzel 10K-t így 10-et kell csapni bele. Ezesetben mondjuk elszenvedsz 10 ütést.
Míg 2 kezessel 4-et kell beleütnöd és elszenvedsz 4 ütést.
Vagy túl egyszerûen látom a dolgot?
Þór vígi þessi rúnar
Per Aspera Ad Inferi.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
-A legendary, és set itemek statjait a legutolsó pillanatban tették ki az oldalra. Nekem már volt egy tippem, hogy miért...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Act 2-re még nem mertem bemenni. :)
Þór vígi þessi rúnar
About 6 sextillion years
to hack your password
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE