78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
simon7108 #46709 mi a nyavajáért nem fogadja el az SMS Protect a tel. számom?
jó ország van megadva. -
eLiXir #46708 na... ebben a topickban várjon az ember segítséget.. -
#46707 Hát... ha gyorsan akar magas szintű lenni, akkor már átmehet a dark portalon. Ott gyorsan lehet fejlődni. -
Susarc #46706 az kell ribikre:D -
Sunrider924 #46705 Valodi penzbol -
#46704 Eastern Plaguelands -
#46703 Ezt én sem tudom. ÚGyanúgy nem tudok haladni. -
eLiXir #46702 effektív módozat, te jösz -
#46701 Megmondom, ha megmondod hogy hogy tudsz 2 Offensive spellt kirakni a barra, mert én nem tudok -
eLiXir #46700 HOL ÉRDEMES MOST SZINTEZNI 58-60 KÖZT?! -
#46699 Hardcore játékosok örülnek a legjobban a boss enrage-nek -
#46698 Basszus ez a Belial enrage mekkora szopás.
Ketten próbáltuk lenyomni, nem sikerült, mindig maradt még egy kis élete az enrage előtt, onnantül pedig semmi esély, egymás után folyamatosan nyomatja a zöldpöttyözést de úgy hogy egy másodpercet nem hagy arra hogy támadj és túlélni is kb lehetetlen, mivel az átlagosnak kétszer durvábban nyomja, sokszor nem marad már szabad hely ahova mehetnél, és 1 darab belőle is azonnal megöl.
Utánaszámoltam: sok 14 millió élete van az utolsó fázisban.
Elvileg 3 perc után kezd el enrageelni. Ehhez 78k dps kell rá folyamatosan (39k/fő) hogy meglegyen előtte. A folyamatosan pedig természetesen nem kivitelezhető mert a zöldpöttyözéseinél kötelező kerülgetni mert egy darab is kinyír belőle. Ezt is beleszámolva kb 50k dps kell a túléléshez. Nooormális? -
Susarc #46697 hát megmondod miből veszem Király vagy!:D -
Sunrider924 #46696 Vagy megveszed RMAHbol 6 perc alatt :P -
Susarc #46695 nagyonszép és jó!,de az a gear 6 hónap egy átlag playernek mint pl. mi:P -
#46694 Ezt hol valósították meg az új peccsben???
"Damage from monsters in Acts II, III, and IV in Inferno difficulty has been reduced"
-
Susarc #46693 nah végre! csórónak sosem esik semmi:D én már aludtam akkor.....amit én láttam minden fos volt....már fel se szedte a legtöbbet hanem ott hevertek a földön:P:) -
#46692 Jelen helyzetben 15-30 milla goldot majd készíts ki infernora:)
Amúgy dex, crit, NAGY dps-ű fegyver.
Sajnos most a dh nagy ügyességet kíván, ha farmolni akar , mert 2 hitelik patch óta vagy felvesz magára kis all rest, hp-t s akkor tized anynira nem bírja, mint a melee társai s nem sokkal lesz több dps-e.
Igaz, ha a pénz s kellő skill nem akadály, akkor egyedül is megy a farm.
Repair meg majd megcsapja a tekinteted 60-on··
A legfontosabb pedig 1 majdnem halhatalan picit tudó játszani monk, barbár "ismerőssel" farmolgatni.
Az vicc, hogy egy spanom, Diablo(inferno) 2 tűzlabdába állt benne, meg elkapta a köpete p3-ban s 70% hp alá sem ment...
Amúgy minden oké, köszönjük a szokásos op balance-ot...
(incoming, barbar powa:P -
#46691 Ha adna vitalityt vinném, így nem -
#46690 ezert nem tartanam meg... de mindenki ra van izgulva statra... nem lesz az annyira durvabb... ami helyett most hasznalom, kicsit esett a DPS-em, de a surviving ratam viszont nott... (foleg az arcane armor rezis komboval) -
Sunrider924 #46689 A 4es Natalya's bonus miatt olyan kemeny legeny, mert van neki eleg disc mindig/mindenre. -
#46688 LOL :) -
#46687 Én nem venném meg. Ha már költök, akkor olyat vennék, ami statot is ad. -
#46686 +stat nélkül esélytelen sztem :( -
#46685 nah lanyok, lehet nevetni, de nekem eddig a legjobb(survivingra ertem) lootom:
be is raktam piacterre, kertem bearazast :)
jo lenne eladni, piizert :) -
#46684 Tegez és mindegy hogy crossbow vagy bow infernoig, amelyiknek nagyobb a DPS-e azt használd, addigra talán rájössz mi a jó neked
Szerk: item compare nem működik jól így ha esik egy cucc, ami jónak tűnik, de pirossal írja a statokat, akkor is próbáld ki -
simon7108 #46683 még hozzá megy a kérdéshez pluszba egy harmadik lehetőség mint 1 bow/crossbow és egy "nyíltartó"(vagy mi az). -
hawkie22 #46682 Ha valakinek van kedve coopban alkalomadtán Whimshyshire-t Hellen farmolni, az vegyen fel friendsbe, Doki#2342. :) -
simon7108 #46681 ja igen,és milyen elsődleges képesség kell neki?
jó a Hungering Arrow a végéig vagy majd érdemes lesz lecserélni valamelyik másikra?(a 2. már meg van nyitva,de az nem túl hatékony...) -
simon7108 #46680 most kezdtem a játékot és kérnék egy kis segítséget:)
Demon Hunterrel kezdtem.
mit érdemes használnom?sima Bow-ot vagy inkább Crosbow-ot?vagy amelyik éppen gyorsabb és erősebb az előző fegyveremnél?
valamint melyik a jobb kombináció?a 2 bow/crosbow vagy a bow/crosbow és pajzs?
valamint a Demon Hunternek milyen cuccok valók?mármint milyen + dolgokat kell adniuk?Dexterity meg Vitality-s cuccokat hordom,ez így jó ennek a kasztnak?
előre is thx a helpet. -
#46679 és hogy döntöd el hogy mi a nehéz? én pl mortarral meg wallerral szívok állandóan, de egy melee karinak mortar sokkal kevésbé gáz mert általában range-n belül van. vortex detto -
#46678 Cluster Bombs-ot különben dungikban blokkolják az ajtók.
Azért is csak nagy nyílt terepen mutatja. -
#46677 huhh ez gyanus volt... mar 5 perce idezgetek... ez eddig mukodott :( na mindegy... kinyitottam az ajtot es ledaraltam oket :) -
#46676 Hát ja, jó gear-el gyakorlatilag bármilyen
képességgel mehetsz... -
who am I 7 #46675 ja az is :D valaki 1 hétig ezt tolná :D -
#46674 anno normalon en is eszrevettem... parszor eljatszottam de inkabb elmegy az ember rendesen farmolni :) -
#46672 Gyerekek az er, hogy kinyitatlan ajto moge bevarazsolok egy venom hidrat es leszedi az elite packot? xD
Es igen igy legyen a lotton otosom! Cathedral 4 elejen volt egy pack... es utana van egy zart ajto, mondom "atlovok" rajta egy hidrat... mar hallom is a mortar hangot, meg hogy vallozodok egyfolytaban a tuloldalrol xD -
#46671 Csak azért linkeltem be mert viccesnek véltem. -
who am I 7 #46670 hagyjamá 10 goldoké :D droidoknak való ez :D -
Bigpigrib #46669 Az nem exploit hanem spanyolviasz:)