78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
1Darton1 #47126 Adok el neked goldot olcsón! -
markastor #47125 A patch óta ez a játék játszhatatlan (a javítás költségei miatt). -
#47124 Item Affix Quick-look Chart -
#47123 Nem játsza le újra a mozikat, de hogy ki vannak szürkítve, az furi. -
#47122 Strength-re vidd ra a kurzort. -
#47121 Ezt adjátok össze nekem...
Van egy 48-as Armor vállvédőm, +22 Str-rel, így van összesen 313 Armor-om (felső kép).
Meg van egy 49-es Armor vállvédő, amit ha felrakok, lecsökken az Armor-om 292-re (alsó kép).
Az utóbbira mégis azt mondja a hasonlító algoritmus, hogy +0,3% védelmet kapok.
És ez nem az első eset a patch óta...
-
BigDaddyJoe #47120 Sziasztok.
Az lenne az észrevételem, hogy normalon kipörgettem és most nightmaren valamiért nem játszik le semmilyen cinematics-ot. Logout után menüből pedig csak az intro-t engedi a többi szürkén látszik és nem játsza le. Ez mitől van? Az új patch hibája?
köszi előre is a választ -
#47119 Vagy különc vagy, aki sem rmahból nem vett cuccot, se dht nem csinált, mégis létezik és tud játszani! Vagy.. wait.. különcöt a blizzard rakta fel ahba, átverés! -
#47118 20k gold -
starweb88 #47117 Ezt mennyiért lehetne AH-ba eladni kb?
-
#47116 Különc barbinak mennyire need ias a fegyverre? Jelenleg kardot használok és cserélni akarok vmi durvább dps-re. Elég ha normál stat van rajta /vit,str esetleg LoH bár ennyi pénzem nem lesz/ vagy kell az ias is? -
Sunrider924 #47115 Nem rossz otlet, neha talaltam olyan rare cuccost event vendornal aminel megerte volna AHban probalkozni, de erre a fajta sokszorositasra nem gondoltam. Akkor ilyen szempontbol act2 oazisba a pince event-vendort szenne lehet igy farmolni olcso rare cuccosert ha mas nem 2x vetelarert AH-n keresztul. -
who am I 7 #47114 csinálj DH-t farmolj goldot :) ez az egyik út...a másik, hogy veszel juróé cuccokat rmahból..zsir -
who am I 7 #47113 Még mindig nem tudok róla, h ez egy szakmai fórum.Másrészről ennél taplób módon nem is adhatta volna elő, így egészen vicces olvasni a sírást :D:D:D:D -
#47112 Kereskedőnél vette és felrakta AH-ra.
Állítólag megszüntették a vendortól való cuccok felrakását gyakorlatban meg nem.
Most nem azért de ha valaki dupe-ol arra van jobb tárgy mint egy értéktelen kék kacat amit a kereskedő is árulhat. -
Sunrider924 #47111 Lol dumpot irtam, azigen, dupe akart lenni, kosz -
#47110 Én olyat láttam nem rég,hogy 14xx Crossbow,a legnagyobbb DPS-ű ami Ah-ban elérhető,NULLA biddel kezdődött és nem volt buyout. -
#47109 Dupe, ám szerintem ez csak szimplán így sikerült -
Sunrider924 #47108 Kerdes: AHban van 4 drb ugyanolyan gyuru, ugyanaz a nev, pont ugyanaz a 2 stat 123 int 43 vit, es mind a 4 drb pont ugyanannnyiert beteve. Mi a valoszinubb AH display bug vagy megis lehet dumpolni patch ide vagy oda?
-
Sunrider924 #47107 Tema tulragozva, maskor okoskodas helyett olvasd el mire ugrasz. -
Henty #47106 lehetséges :D -
#47105 Gratt, én is ilyesmit próbálnék neki, life steallel, hátha megnerfelik a mantrát meg a healinget is.... -
#47104 Ugyanez van nekem a tegnapi óta, tele van a batyu és messze még a 10.-e, valamiből meg addig élni kell :) -
#47103 Állítólag egy lényt csak egyszer hitel. Karcsú lett pont az amiért szerették, én nem haszáltam, mert mostanra raktam össze úgy az enyémert, hogy ne csak fizessek a javításért (gear lett cserélve, mert aszittem a res majd megfogja a dmg-et)
A frost azért jó mert lassít, + esélyes becsapódás után multishotra :)
Én a "lightningbogyót" hasnálom, mert barbi fogja a népet -"ha beáll valahova, az be van állva"- amíg kilövök vagy 5-öt mert utána borulás van mindnek. Aszongyák szarul kritel, vettem észre, de ez van :) -
simon7108 #47102 ezzel az AH-val csinálhatnának valamit.legalább ha nincs bid valamire ki lehessen venni mert amit beraktam 3 órája már azoknál sokkal jobb cuccokat be tudnák rakni csak nincs hely már... -
Henty #47101 mindez inf act1-2 :D -
Henty #47100 Gyerekek beszarás:D
AHból talán 100k ból összeszedtem egy reflect dmges szettet(monknak) skillek rezre és liferegenre és viccesen bemegyek a tömegbe és állok egyhelyben, a hülyék meg megölik magukat nekem meg szinte semmit nem kell csinálni :D (32% a reflect) -
#47099 Szerintem a passive-kat csapták össze kissé... D2-ben azért volt sok jó használható passzív. Most max shouttal tolhatod a resistet asszem...
Ma hajnali 4-kor jöttem le a gameről olyan 23:00-tól
Kiscimborém jött a barbival, végigtoltuk az act1-et. A bucser nem 1 hitel már, egy odarántást kibírok (ha nem ég alattam a főd) ss+prep új pozició és gyí. Szaladgálós így is, nem lett sokkal könnyebb, leszámítva az 1 hitet :)
Rare meg csak akkor esett ha valor 3+-volt. A pókanyunál a spiderlingekre muszáj voltam átskillelni full aoe-re meg bácsinál vissza. Addig egy rakás szar volt a dropp. A javítás meg kb 100k volt talán alatta kicsivel. Act2 kanyonban dőltünk a szunyogtól de 2-3 próbára megvolt. Az arcane affix meg majdhogy nem insant.
Goldfindom ha 10% mf meg vagy 30( xD ) de gobleszek így is dobtak, sőt ias sox ringet meg crites ammy-t is amitől rögtön megugrott egy 10k-t a dmg-em, de mlg mindíg alatta vagyok a nerf előttinek, bár sok tornával )meg ss-sel elég) asszem fasza kis páros a barbi meg a DH. Valaki írta, hogy a barbival feleslegesnek érzi magát, megnyugtatnám, hogy nem az xDDD -
simon7108 #47098 persze az utóbbit úgyértem,hogy annak ellenére,hogy csak DEX ill VIT van rajtuk,de sokkal több van belőle mint az először említetteken. -
simon7108 #47097 hogy érdemes a cuccokat hordani?
azok jók amiken minden van ami kell?(GF,DEX,VIT némelyiken meg MF a GF helyett) vagy inkább olyanok kellenek amiken csak DEX ill VIT van? -
#47096 Hi! Mit mondatok egy mágusnak az új patch óta (attack speed nerf) milyen ruhákra érdemes gyúrni? (MF Ignors durability loss dolgoktól tekintsünk el). All resist, critical hit chance, critical damage, magas intelligencia, attack speed, vitality, bármi más ötlet? Mire érdemes kigyúrni egy mágust? Mit erősítsek a legjobban? Köszönöm a segítséget előre is! (Jöhet többféle javaslat is.) -
#47095 Na szarok bele, megveszem a GW2-t. -
Akra #47094 Nincs Dh-m még fejlődik a kicsike,de érdekelne mi van most a NT-el,h kurvasokan frostra váltanak? Sajnálom csak vidit láttam a régi korszakból... -
Dr DeViLKiNG #47093 Nem kell aggódni, majd kiegészítőben javítva lesz. De ha esetleg mégsem, akkor az azutániba, csak vedd meg! -
Akra #47092 nekem minden nap sikerül felbasznom magam a barbi miatt. nem adom fel és tovább gearelem. egyszer talán eljön az idő,h pajzs nélkül kiélhessem magam. ugyebár ezt is ígérték... -
1Darton1 #47091 Mivel az act4-nek számít, annyira nem is meglepő. -
#47090 Van még oda értelme menni loot szempontból? -
#47089 Nem tudom ti miről beszéltek, de engem 750 allressel, pajzsal 1h-val 50k hpval, 700 loh-al úgy összecsuknak pónin hogy öröm nézni. -
#47088 Az a poén, hogy nem is akkora vicc -
#47087 Akkor majd keresek más elfoglaltságot, minthogy nerfeljék a resisteket meg az armort, akkor pipa leszek, hogy nem tudom steamrollolni a gamet