Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lol, megvan, tooltip error, de mar kicsereltek, ugy mukodik ahogy patch noteba van, utesenkent 760 heal, bazzeg ez se lesz jo, tutira nerfelni fogjak.
Fpocok
És akkor a tempest rushhal mi lesz? Baszki... használhatatlan. Pedig nagyon jó skill lenne...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Patch 1.02 ez mi a francnak nincs a jatekban??
Értem és köszönöm!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

PiszkosFred
Elso resze oke, tenyleg bosszanto a 37-es hiba meglete lassan 2 hettel a start utan is. A masodik reszben viszont butasagot irsz, nem tobb, mint egy blikk cikk.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Tatyla
hungering arrow-t is próbáltam de nem igazán tetszett,te azt melyik runával használod?
vengeance meg a túlélés miatt van ez a lövök és imádkozok hogy lemegy 5 sec alatt nem mindig jön be 😄,igaz már 17k a dps-m...
hát eddig infernón haladunk a wizard cimborámmal igaz jön néha egy két pakk ami olyan egyik szemem sír a másik meg a kurvaannyukat 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kitartas es beenged de a gaz nem ott van, hanem hogy sehol nincs a valtoztatas amit a patch noteba ir
az increases attack speed csak weaponon mûködik,ugyanis annak a fegyvernek a támadási sebességét növeli.
az attack speed increased, pedig egy globális érték,ami a támadásod sebbességét növeli

vagy arra gondolsz bugként,hogy az elsõ érték weaponon kívül más itemeken is felbukkanhat mint affix?

How much can you take,before you snap?

Nekem is ez van! Miért?

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Snomag
Ezt megvalaszolom magamnak, mivel itt talaltam egy erdekes leirast, hogy hogy szamolodik a sebzes csokkentese. Akit erdekel olvassa el mindenkepp.

PiszkosFred
Hat remelem, hogy a kovetkezo kieg/dlc/content patchben a "fejlesztok mint rare boss" easter egg kiegeszul egy "37-es hiba" rare bossal is 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

mucsácsó
Csak szerintem kibbbbaszottul gáz, amit a Blizzard mûvel ezzel a szerencsétlen játékukkal? Sorry, de ez már tényleg tûrhetetlen és minõsíthetetlen kategória (igen tudom, lehet jönni, hogy "nem muszáj vele játszani" - annak üzenem, hogy játszanék, HA TUDNÉK). Eleinte még csak-csak elnézte az ember, hogy kezdetben voltak Error 37 és társai... jó. De hogy hetente ez rendszeresen elõforduljon... ez tényleg marhára gáz. Remélem minden jövõbeli patchél ez a szuttyogás alap lesz. + Botrányos account security (ne jöjjetek az authenticator vacakkal légyszíveses, köszi), Session ID lopás - szerintem rohadtul nem kamu, max a blizz tagadja, mert hogyne tagadná - tehát ez is mennyire gáz, hogy nem mehet publicra az ember, mert mivan, ha bejön a partyba egy ilyen féreg, aztán pucérán és 0 golddal lépsz vissz az accodra - igen, van rollback, de most könyörgöm, hadd ne szenvedjen már az ember ilyenekkel ha 15 ezret elkérnek a csodaprogramjukért... és ez még messze nem minden. Tegyék össze a két kezüket, hogy relatíve ilyen jó értékelések születtek. Az RMAH nevû lehúzásról meg aztán végképp ne is beszéljünk, klasszik utolsó pénzsóvár Activision-Blizzard politika...
De kérdem én...vajon milyen szintû kurvaanyázás lenne akkor, HA ezt a játékot nem "Diablo 3"-nak hívnák, és mondjuk nem a blizzard csinálta? 😉 Bocsi a "kirohanásért", de ez mostanra bõven megérett már...
10es kovácsnál mire kell mennem hogy unique(zöld,barna) cuccokat adjon be? 😊

Az hogy a "increases attack speed %" affix semelyik itemen sem mûködik.
De a " Attack Speed Increased by %" affix igen.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ezek hulyek, komolyan, vagy en vagyok, az de valami nincs, rendben, irjak patch noteba hogy Mantra of healing javitva/cserelve Boon of protection helyett Boon of inspiration, es healing you when you damage enemies. Belepek, nezem, lofasz, Boon of protection ugyanugy a hotfixelt/elbaszott valtozatban, Akkor most mi is van?
hmm, majdnem ugyanezt a buildet használtam hc-ben, annyi különbséggel,hogy nekem hungering arrow volt a primary és vengeance helyett custom engineering volt az egyik passzív.
hellen és infernon hogy szerepel?

Tatyla
kevesebb a loot 😄,többek között...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sheltem
A logint.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Tatyla
na jelenleg ezt a buildet használom infen elég hatásos kétkezes bowal meg quvierel...

Carlos
barbárral nem akarnak valamit kezdeni? Kicsit gagyinak tûnik a többi karihoz képest... 😊

Þór vígi þessi rúnar

pisztácia
Üdv!

Mit javít a patch?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Na hali, hazaerek, patcheles, olvasom az uj uberhiperfasza monk tapolast, game indit es ... error 37....
haha megvan senki ne nevessen,elég ha magamon nevetek ...
mindenkettöt?
Frank99
csak az oldalon kellene visszaolvasni.
töröld le azt a file-t, és indítsd újra.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

update mappát töröld le

Fpocok
Nekem is volt ilyen. Újra elindítottam a launchert és jó volt.

Hali vki tud segiteni ?

Mikor elindulna a peccs..ezt irja:"diablo III /update/d3-0-9709-win -final MPQ "appears to be corrupt.You may need to download this file again..

Minden oké volt tegnap estig , ma meg ez vár.....

köszönöm elöre is....
és rá se, megnyugodhatsz.A stílussal voltak gondok, ahogy ezt többen is említették.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

F UUUUU SO MANY MORE TIMES!😄😄😄

Fpocok
Úgy hogy aki nem tud belépni, az ne is próbálgassa... még a végén elbassza azoknak is, akik benn vannak. Köszönöm.

F U !!😄😄

vigyázz, ki ne lépj 😄

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

idõközben találtam egy 30 oldalas postot,hogy nem vagyok ezzel egyedül😄

elitehun
mikortól akarják bevezetni hogy csak 2 gem kell a crafthoz?
Fpocok
Nekem tökéletesen megy most is...

A játékra senki. 😊

4-5-ös kováccsal is lehet.

A Blizzard dolgozok tesi epsegenek erdekeben remelem,hogy 1 ora mulva mar jo lesz mikor haza erek!!😄
10es kováccsal lehet unique cuccokat kovácsoltatni? 😊

jó a peccs.......kifagy a játék exe és nem indul:S

Hegi90
már megint error 37? :C

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

antgecc
<#wow2> gyökér <#taps>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

az easy, csak spam login es bekerulsz.

így jár aki délelõtt melózik 😄 error 37 gggg szívtam én is... majd lesz valahogy

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

McHaals
torrente is megmondta 😄

MadWolf#11626

senki sem tudja még, nincs konkrét dátum. majdm ha úgy gondolják
link

Snomag
csak semmi buzulas <#zavart1>

ki nem?

Carlos
A buziság és a heteróság szexuális beállítottság, nem pedig rassz kérdése...

Þór vígi þessi rúnar