Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A további puffogtatások elõtt meg olvass inkább hivatalos infókat.
1.9% of characters have unlocked Inferno difficulty.
http://us.battle.net/d3/en/blog/6018173
Monkodnak a statjairol tudnal mutatni nekem egy screenshotot? Csak erdekelne, hogy mire is kell ragyurni a leginkabb.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
átfogalmazom:
Elismerném énis, ha nem lenne ennyire bicskanyitogató a stílusa. Ebben a formában szerintem csak egy nagyarcú kis pöcs, akinek sok ideje van.
Þór vígi þessi rúnar
Ám, ha tényleg igaz amit írt, akkor simán beszélhet így, mert õ akkor tényleg pro... és elismerem, hogy tud valamit.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Game Design Update
"Other areas of concern have been both the gem combination system and Blacksmith leveling and crafting costs. The intent, especially with the Blacksmith, is that he’s leveling with you, you’re able to use him as an alternate source for upgrades. Our design goal is that once you get to level 60, his recipes are actually good enough to help fill a character’s potential itemization gaps. To correct these issues, we’re looking to adjust the Blacksmith costs for training (gold and pages) and crafting from levels 1-59, and reduce the cost of combining gems so that it only requires two gems instead of three (up to Flawless Square). Both of these changes are scheduled for patch 1.0.3."
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Azt még elfelejtettem hozzátenni, hogy viszem magammal az enchantresst, sokszor mentette már meg az életemet 😊

Pappa#2573
Lehet, hogy te vagy itt a fasza, de a stílusod kicsit botrányos.
p.s.: A legtöbbünk itt melózik és nem egyetemista vagy gimis akármi, esetleg munkanélküli nolife...
Þór vígi þessi rúnar
Meg with original leg-je is, azis kétkezes asszem. 😊
Þór vígi þessi rúnar
(hazaküldeném magamhoz)
Amúgy a skill-ek többsége egyezik nálam, de earthquake az nem fért be.
Ilyesmivel megyek most Inferno Act 1-en. (solo, normál játék, groupok + butcher)
Þór vígi þessi rúnar
A videókról meg megvan a véleményem...az a method klán vagy mi..az is órákig probálgatott 1 bosst...eliteket meg amiket ki lehetett kerülni mind kikerülték 😄😄😄 de nem azért mert bénák, hanem mert szvsz fölöslegesen nehézre sikerült az a szint.Ilyet én is ki tudok találni nagyon kemény szintnek, hogy a moboknak végtelen hp-ja legyen meg 1 milliós sebzése 😄😄 innováció=0.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Pappa#2573
1 elit és haverjai (4-en összesen) és egy champ group (3-an vagy 4-en nem emlékszem) egy kupacban. Rached mother-ek (zombihányós csajok az ACT1-ben). Namost. ezek a k***k 3-at hánytak ki a földre egyenként, és még köptek is. 7-8x3 zombi nekemesik borultam mint a picsa. Aztán egyesével ki lehetett õket halászni, de így is borultam vagy 5-6x.
Þór vígi þessi rúnar
Eddig 4 kérésbõl 3-at csipõbõl egyet meg lustaságból töröltem. 😊
Semmi személyes, csak nem szeretem a sok "idegent" a friend listemben.
Þór vígi þessi rúnar
Azt meg sajnálom, hogy OP a DH, mert direkt azért ezzel kezdtem, mert az elõzetes felmérések alapján ezt preferálták a legkevesebben, ergo ez tûnt a leggyengébbnek, aztán pont fordítva alakult.
De csak azért, hogy egyel több legyen akivel nem játszok annak nincs értelme.
De most az, hogy Józsi#1234 sg.hu az úgy megy a kukába mint a csuda.
Þór vígi þessi rúnar
Két cimborámmal szeretnénk LANozni egyet, és Battle.net-en lenne az igazi, de az egyiküknek nincs eredeti játéka. Természetesen semmi sem garantálja így vadidegenül hogy a kölcsön végén visszakpja az illetõ a CD kulcsát, erre csak a szavamat tudom adni, más biztosítékot sajnos nem, de akinek ez elég, vagy esetleg úgysem DII-zik már, az kölcsönadhatná. Esetleg még egy ncore meghívót fel tudunk ajánlani cserébe 😊
Akiben megvan a vállalkozó szellem, írjon egy üzenetet 😊
Tehát odaszalad, átbuilder a tuti diablo kill set-re és lecsapja... Ez aztán a teljesítmény.
Þór vígi þessi rúnar
Csak azért kezdek másik karit is, hogy azért legyen valami változatosság is. Néha leszek Conan, néha meg Potter...
Ezt a mondatot nem értettem...mi az az acsi?<#nemtudom>#nemtudom>
Ám hell sztem még könnyû is volt... leszámítva pár csapatos kék mobot, akiket úgy tudtam megölnim, hogy elvittem a kezdõ pontra, és ott ki-be lépkedtem... bementem egy skill és ki, majd megint be, és ez jópárszor...😄
bezzeg a bossokat, meg úgy öltem, hogy odamentem és ütöttem megállás nélkül...😄
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|