78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#46802 most 36 mp-et birtam, javulsz -
#46801 Be is lehet fejezni szerintem!
Töröltem minden hsz-t ami ehhez kapcsolódott. -
who am I 7 #46792 haha, wacs tóver run :D inv + ami nem fért bele :D volt kb 4 elite pakk, meg egy goblin :D rare chest csak kéket dobott lolz -
gosumofo #46786 qq -
1.0.3 - Fizess minden áron! :S -
#46784 Nem farmolnám le azt is ötvenszer, csak ha act3 ugyanolyan kilátástalan lenne, mint most act2, de ahogy hallottam, ott jóval kisebb az ugrás. Az act3 ezerszeri farmolására pedig ahogy hallottam még annyi szükség sem lenne.
Act1 pl onnan hogy teljesen esélytelen volt a legelső elit zombicsoport is a mostani szintig hogy butcher meg sem kottyan, viszonylag minimális farmolással, és csak egy kis ügyes ah-zással, jellemzően néhány tízezres, legfeljebb néhány százezres tételekkel full abszolválható volt. Act2-re való készülésbe már legalább ennyi erőt öltem és kilátás sincs hasonló eredményre, de még csak arra sem, hogy ne kurva nagy veszteségekkel kelljen haladnom a javítások miatt. -
#46783 be tudod állitani, hogy semmi ne jelenjen meg (csak a játékosok üzenetei) -
#46782 Azt skill adja ha azt választod. -
eLiXir #46781 hi,
hogy lehet kisállatot befogni az ördög vadászomnak?
előre is köszi -
1Darton1 #46780 Nem lehet. -
Haversrác #46779 Szasztok, most játszok először, a bal alsó sarokban lévő "chat" panelt hogy a pi*ba lehet kikapcsolni? -
Majestic01 #46778 Üdv!
Sokan szidják az új "javítást", de nekem mint napi 1 órát játszó low player, eddig bevált. Inf act 2 elite-eket most se könnyű megölni, de nem is az a cél, hogy végigfussak. Drop rendszer is bejön, elég sok rare esett, és bár használni nem fogom, de AH-ba tuti el lehet adni.
Összességében eddig nekem tetszik.
Egy kis off: (bocs hogy ide, de nem találtam erről a témáról fórumot)
Külső USB 2.0-és vinyót, lehet partícionálni? -
Rehom #46777 hm akkor azért nem találkoztam vele eddig mert gyorsan megöltem, de most toltunk 4en infernon aztán alig volt élete és puff mindenkit megölt :D -
#46776 Eddig is ilyen volt. -
Rehom #46775 ez valami újítás,hogy Butcher kb 3 perc után megölt mindenkit úgy,hogy körülötte minden ég? -
#46774 not bad imgurúú enter -
Sunrider924 #46773 Pff, kidobtam Archont Blizzardert cserebe, elso goblin ami utamba akadt meglogott ugy hogy elvileg lotte hydra, esett ra blizzard es en boszen magic missile-oztam. Azt hiszem inkabb visszarakom az Archont -
#46772 ütésenként annyit tölt vissza, amennyi oda van írva. ha már van 1000 körüli LoH és hozzá elfogadható sebesség, akkor használható tud lenni.
Én is a criten dolgozom, most van 31% chance, de még a damage%-on növelni kell, mert az meg csak 88%... -
#46771 "Haladásra kilátás sincs."
GO rmah :DDD -
#46770 Most vettem ki gyorsan crites cuccokat amíg még olcsóak, vadászok 1 fegyvert is, de csak 1,5 millám van, az kevés lesz, legalább 6-8 kéne, remélem este vesznek pár cuccomat.. -
Sunrider924 #46769 Nem, akkor rosszul fejeztem ki magam, arra probaltam celozni hogy 1-2 napon belul nagy tomegeknek is vilagos lesz, hogy most a crit stat olyan godly mint az IAs volt, es akkor tedd majd be a kesztyudet jo penzert. Tolem ma szempillantas alatt elvittek 2 crites ekszert, igaz nem neztem nagyon, es 200-300k ert dobaltam be oket. De kellett a zseton nagyon, patch elott 1 nappal 1,7 millat belevertem a (mostmar semmire se jo) inf poni staffba... -
Psychedelic #46768 És mi lenne ha menne act2? Lefarmolnád 50x, és akkor pont ugy unnád mint act1-et, mennél act3-ba, azt is tudnád farmolni, lefarmolnád 50x megunnád, majd ezt is megcsinálod act4-el, 50x lefarmolod és megunod. Ezután, merre tovább?
Act1-et farmolni pont annyira izglamas mint act2-t. Ha unalmas a farmolás, ez nem a te játékod. x ideig biztos más, de aztán ugyis megunod azt is. Minek erőltetni az egészet akkor?
Vagy neked act1-et 50x lefarmolás után unalom jön, de act 3-at nem unnád meg 1000 farm run után se? Kétlem. -
#46767 Énis ebben a cipőben vagyok.
Van egy haver akivel most toltuk egy kicsit inferno act 2-t, de valahogy feleslegesnek éreztem a barbáromat mellette... A DH meg percenként feküdt a champokon, mert már azt se láttam, hogy jön a mortar vagy szénnénukoltam magam a RD miatt... :) -
Ferrari23 #46766 Én helyedben vigyáznék az ilyen hozzászólásokkal!!! :D:D -
#46765 Azt farmolom de miután kb 20-ször megöltem már az összes másik ellenséggel együtt amelyik az előtte lévő kb 10 pályán van a manor előtti pályákkal kezdve, kicsit kezdem unni a dolgot, és már úgy csinálnám act2-t is szívesebben. És amikor erre kezdett némi kilátásom lenni, az ötszörözött javítási költégek miatt most semmi kilátásom nincs rá. Farmolhatom butchert ötvendszer, kurva élvezetes lesz. Csak eddig amennyi időt rászántam a farmolására már összevethető a normal-nightmare-hell fokozat teljes végigvitelével. És így is tisztára veszteséges lenne act2.
Infernon nem fejlődik a kari, az egyetlen dolog amiért egyáltalán érdemes játszani az az aranyszerzés és nagyritkán jó cuccok szerzése. Ezekből az aranyszerzést teljesen baszhatjuk az új patchnek hála, 10 percek alatt elbaszol javítási költségre annyi aranzat amiért előtte órákig farmoltál. Csak úgy van esély aranyszerzésre ha a már ötvendszer bájárt könnyű helyszíneken mész végig ötvenegyedszerre. Haladásra kilátás sincs. Röhej. -
#46764 Elhasználom inkább, ilyen áron alul nem rakom be.. :( -
#46763 Válaszolok a kérdésedre: te vagy -
Sunrider924 #46762 Varj a kesztyuvel 1-2 napot, amig rajonnek hogy most a crit az isten -
#46761 Nem szólt hozzád senki. Tudom nagyon akarsz kötekedni valakivel, de én Carlosnak írtam, nagy fiú, megvédi magát, eddig is megvédte, eddig is kötözködtem vele, mégsem téptük le egymás fejét. Majd szól ha védelemre van szüksége. -
#46760 "(termékek(gear stb) gyors forgása biztosítja a hosszútávú fenntarthatóságot)" -??? -
Akra #46759 LoH érték,hogy működik infernon? Vennék 2db 1h kardot 800+ dps és 800+ LoH lenne rajta. kb. ütésenként mennyi hp-t töltene nekem vissza? Akarom barbáromat Frenzy és LoH-ra szokani. -
#46758 Valami ilyesmit kéne bevezetniük. Persze azért jobban átgondoltat, leteszteltet. (Már ha tudják mi az a tesztelés). Így már a top itemeim, ami nem stormshield, sem mennek el rmahban 20 euroért sem. Pedig ilyen 200 int + 80 vita + 8,5% crit chance + 33% crit damage kesztyű szerintem ANNYIRA nem szar. -
#46757 Jonnyka, tedd vissza a retard filtert pls
Szerk: extended névsorral -
Ferrari23 #46756 #46753-be már Carlos megválaszolta a lényeget. Leírja a véleményét, hogy mi nem tetszik neki, amit miért ne tehetne meg, ez is a fórum egyik lényege, te meg finoman belekötsz emiatt. Most akkor ki a hülye? -
#46755 És ezzel semmi gond nincs is addig, amíg egy harmadik fölöslegesen bele nem szól. -
#46754 Szerintem minden hónap végén a legalább 25 napja kiütött itemeket töröljék ki a játékból, így fenntartva a kereskedelem pörgését. -
#46753 A véleményemet fejtem ki csupán, ahogy te is. -
#46752 Az vagyok igen. Téged miért zavar, hogy én leírom, hogy engem zavar, hogy ő leírja? -
Ferrari23 #46751 :D:D:D -
Henty #46750 csak annyira hogy több cucc, több esély az statok variációjára ezáltal szélesebb választék (lehet hogy a fele kuka) a javítással meg nagyobb gold forgalmat generálnak (vagy inkább vonnak ki a rendszerből) így a aki pl GF-t tolja az tudja pörgetni a gold kereskedelmet stb... stb...
(termékek(gear stb) gyors forgása biztosítja a hosszútávú fenntarthatóságot)