78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
:P:D -
A szédületes infócsomag : Diablo III lesz!
Hát gyerekek, majdnem leestem a székről. Csak én nem érzem a hírértéket ? -
Grifidos #15 A duke nukem sohasem fog kijönni, csak arra hajtanak, hogy be kerüljenek a guiness-be a leghosszabb néphülyítés kategóriában... -
Az is kijön 1x:) -
" 1x úgyis kiadják..."
A Duke Nukem Forever-re is mindig ezt mondják..... -
Én is már nyitottam Dio 3 topicot egy évvel ezelőtt és akkor pedig ennél biztosabb jelek utatltak rá, hogy végre bejelentik. De törölve lett és be sem jelentették azóta :) -
ha jövő tavasszal jelentik be, akkor addig nincs miről beszélni. Viszlát ugyanitt, fél év múlva. -
kitudja mi lesz addig... -
Még valami értelmes hozzá szólás-.-
Könyörgöm ne legyetek már ilyenek:S 1x úgyis kiadják... -
"pletyka omlásveszély" -
Még a Starcraft sincs kész! -
-.- Akkor nyissatok. Miliónyi topik van. Kis infók vannak már, attól még lehet nyitni. D4ről semmi hír nincs mer nem is lesz ennyi. Ha kötekedni akartok nem itt kéne! -
még be se jelentették, alig tudunk valamit, ennyi erővel a következő négy résznek is nyithatnánk... Egyébként bírtam az első két részt, kockulásig játszottam őket :D -
akkor nyiss d4et is mert azt se talál. -
A Surfer Girl fedőnevű extrém jól informált meg bennfentes Bejgli-Kémtől érkeztek tutibiztos információk a Blizzard rendszerint szupertitkosított projektjeinek egyikéről. A szédületes infócsomag szerint a Diablo következő részének címe valószínűleg - ... - Diablo III lesz! Ám ez még nem elég! Surfer Girl szerint az előző részekhez hasonlóan ebben is várható singleplayer rész. Igazi meglepetést okozhat bárkinek, talán a Hellgate London bámulatos sikerei láttán, hogy a Diablo3-ba állítólag építenek MMO komponenst. A várva várt játékot valószínű jövő tavasszal jelentik be és még az évtized vége előtt ki szeretné adni a Blizzard. by: HW.
Remélem tényleg az lesz:) Tuti vétel lesz :D(mielőtt valaki nekem esne nem talált a kereső ilyen topikot)