78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#47006 ohm, van am ar szerinti rendezes - aminel 46 oldalnyi no-buyoutos item van, ott egyszeruen szarok a statok, nem kell vele foglalkozni. -
Nelson85 #47005 A gear cserélő progikat, pl egy egér macro. Ami lecseréli az mf geart 1 pillanat alatt, ezekért lehet bannt kapni? vagy tiltják? Mert rohadt sokan használnak hasonló progikat, sőt van egy gyerek ő live streamen játszik több százan nézik és ő is használj, és nem kapott érte még bannt. -
#47004 thx - ilyen valaszra voltam kivancsi.
@BladeW: sokszor hiaba probalok rakeresni, mert megadom a 3 keresesi feltetelt az itemen, es meg akkor is nyugodtan vegigporgethetek 46 oldalt, anelkul, hogy latnam a legalacsonyabb arat.
-
#47003 -
#47002 lehetséges. random generáltak a pályák minden bejelentkezéskor + random eventek. -
#47001 Van mikor már úgy teszem be, stat alapján számokkal,
buyout szerint növekvő, legkisebb ár osztva kettővel.
Na ha úgy sem viszik el akkor szar az item. -
simon7108 #47000 az lehetséges,hogy totál más a pálya mint a leállás előtt?:O
Act2-ben járok és totál más az egész pálya és nincs ott az egyik "dungeon" sem amin végigmentem előtte.(volt ott egy mellékküldetés,valami Idol-os cuccot kellett segíteni megtalálni egy csávókának) -
#46999 +1
Neki is annyiból áll rákeresni hogy kb. mennyit érhet
mint nekem. Elég a sajátjaimat keresgetni.
4 stat + a fölött arra keresek rá ami a legjobb/legtöbb
rajta általában.
Amúgy tényleg a jó dolgokat keresik jó-árasítva, kár hogy
olyan nem sűrűn van. -
mkfdd #46998 Egyszerűen rá kell keresni a statokra számszerűen, buyout alapján rendezni a találatokat növekvő sorrendben, és a legolcsóbbaknál megnézni miknél jobb, és az alapján berakni. Fegyvereknél meg dps alapján rendezni.
2 percnél nem több kideríteni mennyit érhet egy item. Aki ennyit képtelen rászánni, arra száradjanak rá a cuccai!
-
#46997 Alattam szóló + ha 3 statod adó itemeket raksz be az AH jelenlegi tervezése tökéletesen megfelel az összehasonlításhoz. A probléma 4 és afölötti statoknál van. -
#46996 rajtam is rajtam maradnak elég faja cuccok. szerintem amugy az hogy már nincs ezekre igény, és már csak a nagyon kurvajó dolgokat keresik az emberek olcsóé -
BladeW #46995 "Arra sem idom, se kedvem nincs, hogy 10 percekig bongesszem az AH-t ar osszehasonlitas miatt"
Akkor ezzel mi mihez kezdjünk? Lusta vagy AH-zni, de közben meg pénzt szeretnél belőle csinálni. Esetleg a goldot ne szedegessük fel mögötted, amit nincs kedved felvenni a földről, és utána adjuk oda neked?
(Elnézést nem csak a személyednek szólt a dolog, hanem a "találtam egy tárgyat mennyit érhet?" emberek is nyugodtan magukra vehetik.) -
simon7108 #46994 azért durva,hogy az egyik mellékküldetés totál más most mint a DC előtt:D
(mivel az összes hely amit felfedeztem elveszett meg a küldetések is megint csinálhatom őket az adott helyen) -
#46993 Na most már a completed-nel megjelent egy szám, csak ha rámegyek nincs ott semmi... Gondolom még várni kell... -
kozi001 #46992 <newbie>
Hell-en Public games-hez megéri kapcsolódni, mint single nyomni? Gyorsabban jön az XP?
Könnyebb legyőzni a szörnyeket az igaz, de kevesebb XP-t is kap az ember vagy h megy ez?
</newbie>
-
#46991 még szerencse h engem nem enged be, le is szakadna az állkapcsom ha hiányoznának a karim cuccai :DD -
starweb88 #46990 Jó ez egy durva túlzás volt, hogy minden játék. De League of Legendsbe is mindig az eu szerver crashelnek, bugosodnak stb.. az amcsi meg vigan megy... -
#46989 minden jatekban parhuzamosan tolod az US szervert is, meg az EU-t is? meg mi az a "minden jatek"? :) -
#46988 Épp run közepén voltam amikor kidobott 5ös stackom volt 4 elite pack óta, kb 9-11 unid sárgám tűnt el a táskámból. -
starweb88 #46987 Azt vettem észre, hogy minden játékban az eu szerverek az ilyen instabill szarok..érdekes az US szerókkal sosincs semmi. -
simon7108 #46986 és,hogy rohadnának meg...eltűnt a fasza kesztyűm is a karakteremről:( -
starweb88 #46985 Nekem becrashelt a gém teleportálás után + ah is halott.. -
Sunrider924 #46984 Jezus istenit ennek a fantasztikusan profi szolgaltatasnak, probalok belepni eu szerverre, nem enged be mert gondolom tul sokan akarnak egyszerre,nem baj szorakozok kicsit az US szeron a WDvel erre AZONNAL lockolja az accountomat mert neki ez suspicious elteres a belepesi szokasaimtol. Most megint reseteljek passwordot ezert? Ez valami vicc? -
simon7108 #46983 és bidelni sem enged cuccokra.
ezt írja:
"Only 0 items are allowed in your stash at one time.Please send item to your shared stash and try again" -
#46982 Nekem errorral lép ki 2 percenként, yo -
#46981 Nem vagy egyedül.. Mindegyik AH üres -
Action #46980 Sztem visszajönnek majd...nekem is minden eltűnt,de általában az AH később áll helyre mint a játék,legalábbis igy vettem észre -
#46979 Szerintem még nem indították el az ah-t. Pár perc és ott lesz minden. -
#46978 Nálam is.
Plusz ha rászűrük valamire, olyan találatot is behoz, hogy "This text should be replaced with game data". Fail... -
simon7108 #46977 na neee...
nekem is minden eltűnt.
pedig olyan jó cuccokra bideltem pár száz aranyért és most mind eltűnt:S
-
radical #46976 megy a game -
Noodlee #46975 Már megy a játék, de az AH-val valami nem stimmel.
Vagy csak nálam? Mindenem eltűnt, amit árultam. -
Sunrider924 #46974 60as item 2o-50k kozott az neked draga? -
tibe #46973 Nekem jelenleg 83K damages a DH-m és nem költöttem milliókat rá, a fegyóm volt a legdrágább, 750K-s egy 1035-ös... kétkezes íj. -
#46972 hat nezd, ha te tudtad, hogy az osszes act-ban hol vannak a leggyorsabban elerheto, garantaltan ott spawnolok elitek, leborulok elotted, es meg sem szolaltam
en nem tudtam ezt, es a videoja sokat segitett, ennyi -
#46971 Mivel nem igazítod a kínálathoz az áraidat valószínű, hogy azért nem veszik meg, mert drágán adod.
Ne légy lusta összehasonlítani, dolgozni kell érte, ha goldot akarsz :)
Én ezt csinálom, és simán viszik a cuccokat. -
Sunrider924 #46970 Azokat keresd amik elsodlegesen fontosak minden karinak, dmg(up), eddig kotelezoen IAs, mostmar crit dmg/chance/ socketes legyen ha olyan gear slot, a vit es a primary attribute jopar esetben nem volt annyira fontos. Most megint sok meele fog jatszani szoval all res jo foleg ha legalabb 50+ ertek. Szoval szerintem igy nezzenek ki a cuccok, dmg-crit-socket-allres-primary-vit. -
tibe #46969 Nem tudok csatlakozni, szerverleállás van, nektek is ezt írja?
-
#46968 akkora dps -el bármikor ölök eredményesen eliteket, bármilyen módszerrel...szvsz kuka -
#46967 nem azert, de ez nem wizard guide, hanem azt mutatja be, hogy hogyan tudsz minel eredmenyesebben eliteket olni
szerintem nagyon hasznos