78986
  • j0nNyKa
    ohm, van am ar szerinti rendezes - aminel 46 oldalnyi no-buyoutos item van, ott egyszeruen szarok a statok, nem kell vele foglalkozni.
  • Nelson85
    A gear cserélő progikat, pl egy egér macro. Ami lecseréli az mf geart 1 pillanat alatt, ezekért lehet bannt kapni? vagy tiltják? Mert rohadt sokan használnak hasonló progikat, sőt van egy gyerek ő live streamen játszik több százan nézik és ő is használj, és nem kapott érte még bannt.
  • Sáska
    thx - ilyen valaszra voltam kivancsi.
    @BladeW: sokszor hiaba probalok rakeresni, mert megadom a 3 keresesi feltetelt az itemen, es meg akkor is nyugodtan vegigporgethetek 46 oldalt, anelkul, hogy latnam a legalacsonyabb arat.
  • böröczk
  • mukika
    lehetséges. random generáltak a pályák minden bejelentkezéskor + random eventek.
  • Egoraptor
    Van mikor már úgy teszem be, stat alapján számokkal,
    buyout szerint növekvő, legkisebb ár osztva kettővel.

Na ha úgy sem viszik el akkor szar az item.
  • simon7108
    az lehetséges,hogy totál más a pálya mint a leállás előtt?:O
    Act2-ben járok és totál más az egész pálya és nincs ott az egyik "dungeon" sem amin végigmentem előtte.(volt ott egy mellékküldetés,valami Idol-os cuccot kellett segíteni megtalálni egy csávókának)
  • Egoraptor
    +1
    Neki is annyiból áll rákeresni hogy kb. mennyit érhet
    mint nekem. Elég a sajátjaimat keresgetni.

4 stat + a fölött arra keresek rá ami a legjobb/legtöbb
    rajta általában.

Amúgy tényleg a jó dolgokat keresik jó-árasítva, kár hogy
    olyan nem sűrűn van.
  • mkfdd
    Egyszerűen rá kell keresni a statokra számszerűen, buyout alapján rendezni a találatokat növekvő sorrendben, és a legolcsóbbaknál megnézni miknél jobb, és az alapján berakni. Fegyvereknél meg dps alapján rendezni.

2 percnél nem több kideríteni mennyit érhet egy item. Aki ennyit képtelen rászánni, arra száradjanak rá a cuccai!
  • jazzy
    Alattam szóló + ha 3 statod adó itemeket raksz be az AH jelenlegi tervezése tökéletesen megfelel az összehasonlításhoz. A probléma 4 és afölötti statoknál van.
  • Frosty01
    rajtam is rajtam maradnak elég faja cuccok. szerintem amugy az hogy már nincs ezekre igény, és már csak a nagyon kurvajó dolgokat keresik az emberek olcsóé
  • BladeW
    "Arra sem idom, se kedvem nincs, hogy 10 percekig bongesszem az AH-t ar osszehasonlitas miatt"

Akkor ezzel mi mihez kezdjünk? Lusta vagy AH-zni, de közben meg pénzt szeretnél belőle csinálni. Esetleg a goldot ne szedegessük fel mögötted, amit nincs kedved felvenni a földről, és utána adjuk oda neked?

(Elnézést nem csak a személyednek szólt a dolog, hanem a "találtam egy tárgyat mennyit érhet?" emberek is nyugodtan magukra vehetik.)
  • simon7108
    azért durva,hogy az egyik mellékküldetés totál más most mint a DC előtt:D
    (mivel az összes hely amit felfedeztem elveszett meg a küldetések is megint csinálhatom őket az adott helyen)
  • skinnyman
    Na most már a completed-nel megjelent egy szám, csak ha rámegyek nincs ott semmi... Gondolom még várni kell...
  • kozi001
    <newbie>
    Hell-en Public games-hez megéri kapcsolódni, mint single nyomni? Gyorsabban jön az XP?

Könnyebb legyőzni a szörnyeket az igaz, de kevesebb XP-t is kap az ember vagy h megy ez?
    </newbie>
  • Frosty01
    még szerencse h engem nem enged be, le is szakadna az állkapcsom ha hiányoznának a karim cuccai :DD
  • starweb88
    Jó ez egy durva túlzás volt, hogy minden játék. De League of Legendsbe is mindig az eu szerver crashelnek, bugosodnak stb.. az amcsi meg vigan megy...
  • j0nNyKa
    minden jatekban parhuzamosan tolod az US szervert is, meg az EU-t is? meg mi az a "minden jatek"? :)
  • jazzy
    Épp run közepén voltam amikor kidobott 5ös stackom volt 4 elite pack óta, kb 9-11 unid sárgám tűnt el a táskámból.
  • starweb88
    Azt vettem észre, hogy minden játékban az eu szerverek az ilyen instabill szarok..érdekes az US szerókkal sosincs semmi.
  • simon7108
    és,hogy rohadnának meg...eltűnt a fasza kesztyűm is a karakteremről:(
  • starweb88
    Nekem becrashelt a gém teleportálás után + ah is halott..
  • Sunrider924
    Jezus istenit ennek a fantasztikusan profi szolgaltatasnak, probalok belepni eu szerverre, nem enged be mert gondolom tul sokan akarnak egyszerre,nem baj szorakozok kicsit az US szeron a WDvel erre AZONNAL lockolja az accountomat mert neki ez suspicious elteres a belepesi szokasaimtol. Most megint reseteljek passwordot ezert? Ez valami vicc?
  • simon7108
    és bidelni sem enged cuccokra.
    ezt írja:
    "Only 0 items are allowed in your stash at one time.Please send item to your shared stash and try again"
  • jazzy
    Nekem errorral lép ki 2 percenként, yo
  • Ronina
    Nem vagy egyedül.. Mindegyik AH üres
  • Action
    Sztem visszajönnek majd...nekem is minden eltűnt,de általában az AH később áll helyre mint a játék,legalábbis igy vettem észre
  • Zsoltika 007
    Szerintem még nem indították el az ah-t. Pár perc és ott lesz minden.
  • skinnyman
    Nálam is.
    Plusz ha rászűrük valamire, olyan találatot is behoz, hogy "This text should be replaced with game data". Fail...
  • simon7108
    na neee...
    nekem is minden eltűnt.
    pedig olyan jó cuccokra bideltem pár száz aranyért és most mind eltűnt:S
  • radical
    megy a game
  • Noodlee
    Már megy a játék, de az AH-val valami nem stimmel.
    Vagy csak nálam? Mindenem eltűnt, amit árultam.
  • Sunrider924
    60as item 2o-50k kozott az neked draga?
  • tibe
    Nekem jelenleg 83K damages a DH-m és nem költöttem milliókat rá, a fegyóm volt a legdrágább, 750K-s egy 1035-ös... kétkezes íj.
  • j0nNyKa
    hat nezd, ha te tudtad, hogy az osszes act-ban hol vannak a leggyorsabban elerheto, garantaltan ott spawnolok elitek, leborulok elotted, es meg sem szolaltam
    en nem tudtam ezt, es a videoja sokat segitett, ennyi
  • greyfox
    Mivel nem igazítod a kínálathoz az áraidat valószínű, hogy azért nem veszik meg, mert drágán adod.
    Ne légy lusta összehasonlítani, dolgozni kell érte, ha goldot akarsz :)
    Én ezt csinálom, és simán viszik a cuccokat.
  • Sunrider924
    Azokat keresd amik elsodlegesen fontosak minden karinak, dmg(up), eddig kotelezoen IAs, mostmar crit dmg/chance/ socketes legyen ha olyan gear slot, a vit es a primary attribute jopar esetben nem volt annyira fontos. Most megint sok meele fog jatszani szoval all res jo foleg ha legalabb 50+ ertek. Szoval szerintem igy nezzenek ki a cuccok, dmg-crit-socket-allres-primary-vit.
  • tibe
    Nem tudok csatlakozni, szerverleállás van, nektek is ezt írja?

• Kandurex
    akkora dps -el bármikor ölök eredményesen eliteket, bármilyen módszerrel...szvsz kuka
  • j0nNyKa
    nem azert, de ez nem wizard guide, hanem azt mutatja be, hogy hogyan tudsz minel eredmenyesebben eliteket olni
    szerintem nagyon hasznos