Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Minek vitatkoztok mikor verekedni is lehet ? <#idiota>#idiota>
ON
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
másrészt nem tudom honnan szûrte le egy-két emberke, hogy nagy a szám, meg nagyra vagyok attól, amit elértem. alapvetõen segítõ szándékkal írok erre a szenny fórumra, megnézheted, hogy párszor leírtam fórumozótársaknak, hogy mire ügyeljenek, milyen geart keressenek, stb... az viszont valóban szánalmas carloska, hogy itt ülsz a forumon 24/7, és jobb dolgod sincs mint a hibát keresni az állításaimban, szép élet
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
C:\programmdata\battle.net\agent\agent.976\agent.exe
Amugy szamomra a legutalatosabb affix az a waller! semmit nem utalok annal jobban....masodik kedvencem amit foleg dh-val elvezek a legjobban az a mortar,a legeslegjobb dh-val pedig a waller+mortar a tobbi affix mar csak aprosag ezek mellett<#taps>#taps>
Isten ments nem nézem le azt aki SC karakterrel végig tolja a játékot, csak magát az SC módot én special nem tudom értékelni 😊. Van aki a HC karakterrel van ugyanígy nincs is ezzel semmi gond ;].
Mielõtt az lenne, hogy itt fényezem magam nem nem vagyok pro player ha az lennék nem a 3. monkot nyúznám HC-ban ... 42-õn temetés volt csütörtökön de azóta van már egy 34-es ismét... <#idiota>#idiota>
<#banplz>#banplz>
Nyugodtan le lehet szállni a magas lóról... és nem kérünk a kioktatásból.
Én leszólóztam 2 karival 2 nap alatt az infernót, szarok vagytok.
De semmi kép vagy ilyesmi nem bizonyította azt, hogy tényleg megcsinálta volna. (akár build akár acsi kép)
Þór vígi þessi rúnar
opé wizard botocska (nem én találtam)
AKi meg nem láma, az tudja mire kell gyúrni...tudja milyen geart böngésszen a karijának ah-ból.
De mondom, ha sima loottal viszi segítségnélkül végig soloba infernot is, azt mondom jó nyomoroncozza a többieket.De nem errõl van szó 😊 szal mivel semmi újat nem mond, így én annyira nem vok kíváncsi a trollkodására.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
a 3. fightban bedurvulásnál erõs kombókkal támadott és vagy 10szer megölt, és a szerencsének volt köszönhetõ, hogy nem ölt meg a végén
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
1. nincs helyed, mert szuk folyoson/barlangba vagy
2. olyan cc-t alkalmaz, amibol nem tudsz kijonni amig aladbassza az elemi sebzest es ekozben meg befagyaszt
3. amelett hogy iszonyatosakat ut meelebe, nem tudod kiteolni mert teleportal, shieldeli magat es reflectel
4. Meele nagyot uto mob Illusionist. A guide annyiban teved hogy az addok is kurva nagyot utnek, az ok hogy hamar olvadnak ha aoezol de boss meg a kismillio addja(horde) es mind illusinist, nekem konkretan telerobbant a kepernyom tegnap es jatszhatatlanra lassult a jatek amikor kb 50 mob volt egyszerre beloluk egy helyen.
- az erzes, hogy vegigvitted
- cuccolni a karidat, hogy megerosebb legyen
- egyelore goldot, kesobb real money-t keresni
- tapasztalatot gyujteni a kesobbi hc karikhoz
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
2. Elhuzos taktikat szoktuk alkalmazni de csak mint vegso megoldast ha mar minden mas csodot mondott,es most ez se volt opcio mert ez a leny alapbol gyors es meg fast is volt melle+vortex csak hogy teljes legyen az orom.
Lehet kotekedni,de elobb olvasd el pontosan mit irok utana johet az olyan komment amit irtal😉 A guide ok de mint irtam fast ellen nem ved...😛
"Fuck invulnerable minions."
<#banplz>#banplz>
szebben nem is mondhatta volna, énis gyûlölöm õket.
p.s.:
16. Molten:
Because the Burning Hells weren't hot enough, we've got Molten mobs to make up for it. These
assholes are the cause of many of my face-palms... <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Majd ha HC karival "farmolja" akkor lesz igazán pro... 😛