78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Ferrari23 #46749 És az miért zavar téged? Dzsónika 2 vagy? -
Psychedelic #46748 Ha act1 butcher, csukott szemmel fél perc, akkor mi az istenért nem azt famrolod? Miért szenvedsz, halsz, idegeskedsz act2-ben, amikor ott egy másik hely, ahol lazán haladsz?
Nem értelek benneteket, direkt élvezitek hogy magatokat szivatjátok és utána itt sirhattok, vagy mi? -
#46747 Köszi. Csak azért kérdezem mert gondoltam azért írod le nap mint nap mert ez valami propaganda, hogy mindenki törölje és menjünk Franciaországba sátrakkal meg fáklyákkal. -
Savmacska #46746 Hoppá -
#46745 Játsz tovább... -
Henty #46744 én is act2-n szívok de nem izgat bőszen farmolom act1-et majd kiesik valami nem igazán érdekel, hogy még nem vittem végig... csak kényelmesen nyugodtan :D -
1Darton1 #46743 És jön a gonosz nyugati üzletember, aki feldugja a vörös csillagod a seggedbe, ha nem fizetsz neki.
Nagyapám is mindig ezzel ijesztgetett.
A valóságban viszont az európai emberek tisztában vannak vele, hogy miért szeretnének pénzt kiadni, és azt is tudják, hogy mindent el lehet adni, ha van rá kereslet. -
Savmacska #46742 Nem is fogom az biztos -
Sunrider924 #46741 Na magyarazd el legyszi hogy a repair nerf, a drop nerf es a class nerf hogy balanszolja ki neked a Gold es a RMAHT-t. -
#46740 Észrevettük. És most... és most akkor mi van? Megvilágosodtam, hova tovább? Törölhetem, vagy játszhatok? -
Henty #46739 pontosan és a diablo névvel tutira eladható és megmozgatható egy nagyobb tömeg... egy nevenincs/vagy bukott mmoban nem lett volna értelme ennek az rmah-s dolognak, ott nincs akkora user tábor ami képes lenne beindítani egy ekkora "szekeret" -
#46738 Csak tudod az a gond, hogy nem a játék segítésére csinálták a RMAH-t hanem csináltak egy játékot a RMAH köré.
Ezért van horror javítási költség.
Ezért van az, hogy emeltük a drop rate-et, ami szintén átbaszás.
(mert a 450-es 1h kard +200 str és 100 vit-tel kurvára jó ilevel 63-as tárgy a mercsant legalább megeszi 2000-ért.)
Ezért van még mindig a DH-nak relfect damage-es pack (Tvelvetnek 7/7, nekem türelmem csak 3-4-hez volt és 3-4 RD-es volt).
Vegyétek már észre, hogy ez a játék az AH-ról szól. Mivel nincs havidíj ezért ebből kell bevételt csinálni. -
#46737 Szerintem csak az nem szídja a javítási költségeket akinek már olyan gearje van amivel bárhol boldogul sok halál nélkül, mert ez is tipikusan olyan újítás, amivel pont azokat büntetik akik eleve szívtak. Boss enrage is ugyanilyen dolog, aki eddig nagyon nehezen boldogult az most sehogy nem fog boldogulni, aki röhögve lenyomta, észre sem fogja venni hogy változott valami.
Viszont ha az embernek épp nincs ilyen gearje akkor cseszett sokszor meg fog halni, mert az inferno így van kitalálva. Földi halandó bárhol, bármikor összefuthat egy olyan elit pakkal ami úgy öli meg hogy szinte észre sem veszed. Egy olyan gearhez pedig amivel magabiztosan bárhol halál nélkül tudsz haladni saccra 100 órányi színtiszta goldfarmolás után lesz minimális esélyed.
Act2-ben nekem ez előtt is veszteséges volt haladni, most meg még annál is ötvendszer veszteségesebb lett, így ez után már meg sem próbálok. Mindezt úgy hogy butcher csukott szemmel fél perc.
Színtiszta szopatás ez az egész. -
who am I 7 #46736 új fejlemény ati kártya ügyben..nem a tuninggal van baj, meg a hőmérséklettel, hanem vszínű a driverrel..és ez csak az 103 peccs után..arra az időre amíg fagy 100%-on pörgeti a GPU-mat, normál esetben 50-51%!!!!-on pörög...msi afterbránerrel csekkoltam a cuccot. -
Henty #46735 egyáltalán nincs igazad.... a gold jön és nem annyira gáz a jav költség mint amit itt összesírtok... nem rusholni kéne és mint itt sokan írták xar gearben act3-4-et farmolni... amugy meg blizz nem hülye, rmah komoly dolog és ahhoz hogy fenntartható legyen ezeket be kell vetni... itt minden egy új rendszerről szól amit még igazán ők sem ismernek. nem egyszerű ám fenntartani egy gold és rm AH-t egyszerre úgy hogy ne boruljon meg a balance vmelyik irányba. másik pedig ez szerintem ez az egész rmah meg minden sokak által noobnak tartott dolog egy teszt a jövőre nézve... kicsit előrébb kellene gondolkodni... blizz újjít bevezet valamit ----> felpörög a biznisz ----> mindenki másolni fogja. Ergo sok más játék és fejlesztő fogja pár éven belül ezt a modellt bevezetni, és akkor fog minden a pénzről szólni. Blizz inkább amolyan lesz ami lesz alapon elsőként bevállalta ezt a feladatot ami valljuk be nem egyszerű jogi és egyéb oldalról nézve. -
#46734 -
#46733 Jaa... hogy ezis havidijas, csak másképp? -
1Darton1 #46732 A mocskos szemét imperialista népellenségek pénzért nyújtanak szolgáltatást. -
Sunrider924 #46731 Szerintem meg az a gond hogy ez a nerf is ugyanolyan fejetlen okorseg mint eddig minden blizzard intezkedes a d3 kapcsan. Igazabol ez a repaires dolog amiatt lett bevezetve mert a DH karinak van egy specializacioja passival megfejelve, hogy ha meghal akkor egy bomba marad a hullajan 850% fegyver sebzesert es jopar ugyeskedo ezt hasznalta farmolasra. Gondolom neked is 1+1 az 2 tehat a magas repair koltseggel ez a fajta farmlasi tehnika ki lett huzva. Jahogy kozbe mindneki mas is megszivta, meg a nem exploitolo karik is, ugyanmar kit erdekel, ott a RMAH vegyen goldot akinek nincs eleg.
Az meg egyszeruen csak rohely hogy a lustasagukat megprobaljak beallitani mint szandekos erofeszitest hogy elvezetes maradjon a jatek. Semmifele szandekosag nincs a legidiotabb affix parositasokban egyszeruen random generalt 4es kombinacio, be lehetne mar ismerni azzal folytatva hogy bocs fiuk ezt elkurtuk... -
#46730 NEM TÖMITEK A PAYPAL ÉS A BLIZZARD ZSEBÉT? MICSODADOLOGEZ?
Hát ezért nem haladtok! -
Savmacska #46729 Én sem -
#46728 enragel az sima kek pack es ha kozelebe vagyok 4k dmg/tick meg ha csak szaladok is elole meghalok mi ez :D -
#46727 "de most komolyan ez annyira gusztustalan és hátulróljövő húzás volt,hogy igy felbaszták a javitást/nekem 28 illetve 33k/ és direkt lsssitják a progressed!"
Ugyan már, néztem pár soft streamet nevetséges volt, ahogy büntetlenül kelt feküdt, nem is értem miért nem ennek az 5x-ös javítási ktg.-vel kezdtek? Aztán a jajjongásra levették volna 4-3-ra. Pszichológiailag jobban jött volna ki. Megint és úja leírom olyan gémben, ahol nincs reset soha! -
simon7108 #46726 amúgy mennyi csapattársam lehet egyszerre?csak 1?tehát ha majd jön egy másik a Templar után akkor csatlakozhat ő is hozzám vagy akkor lecserélődik a Templar? -
Psychedelic #46725 Az ok, de DH-val se kötelező act3-at farmolni. És ahogy irta, act1-ben tud pénzt szerezni javitásra, vagyis ott elvileg akkor nem hal meg.
Ha csak nincs embertelen karaktered, nem hiszem hogy érdemes szenvedni act3-ban jelenleg. Olyan kicsi az esély jó lootra még act3-ban is, hogy böven nem éri meg odamenni ha valaki csak esik kel, és javitani nincs pénze már.
-
#46724 "Jó rég jártam itt. Mi történt az elmúlt hétben? Nagyon felforgatta ez a pénzes AH a piacot?"
Érdemes ott vásárolgatni pár € és fullos a karid :) -
simon7108 #46723 azért már a gold most is jól jön:D
magical itemek meg nem nagyon jönnek jól mivel a legtöbb nem olyan jó mint amim van.ha meg jobbat akarok akkor goldból vehetek. -
#46722 Ráérsz erre még -
simon7108 #46721 lehet hülye kérdés,de mit érdemes előtérbe helyezni a cuccokon? +% gold find vagy magical item find? -
Sunrider924 #46720 Megvilagitom neked a problemat, DHval tolja :P -
Psychedelic #46719 Bocs a noob kérdésért, de minek tolja valaki act3-at, ha közben csak esik kel, és minden pénzét javításra költi?
Pont azért rakták be ezt a drága javítást, hogy ugyan ne szenvedj már act3-ban ha szar oda a geared, és ne corpse runold a bossokat, vissza kell menni act2-be vagy 1-be és ott farmolni.
Amennyivel szarabb a loot esélye act1-ben, annyival gyorsabban is farmolsz, közben pedig még akár jól is érezheti magát az ember, mert nem szenvedés van, javitás se kerül kb semmibe.
Nekem lenne gearem magasbb act-ban farmolni, de inkább tolom act1-et, egy 2h dps barbárral, igy tudom élvezni a játékot, sztécsapok mindent 2 ütésből, nem kerül semmibe a javítás és esik a loot.
De hogy szopatni magunkat egy olyan act-ban amihez kevés a karakterünk miért jó, ezt nem tudom felfogni... -
Susarc #46718 persze:D
ui: de most komolyan ez annyira gusztustalan és hátulróljövő húzás volt,hogy igy felbaszták a javitást/nekem 28 illetve 33k/ és direkt lsssitják a progressed!
UNDORITÓÓÓÓÓÓÓ!!!! -
#46717 ezzel az erővel már vehetne pénzért goldot is -
gosumofo #46716 vegyél vmi épkézláb cuccot rmah-ban és add el sok millió goldért és örökre meg van oldva -
Susarc #46715 elfogyotta gold...és kurvára nincs kedvem 1 órát menni ACT1 ben hogy szerezzek pénzt ami elég 30-40 perc act3-ra a KIBASZOTT UNDORITÓ JAVITÁS MIATT! -
#46714 az hűvös történet -
gosumofo #46713 több jut kurvákra és kokainra -
#46712 Jó rég jártam itt. Mi történt az elmúlt hétben? Nagyon felforgatta ez a pénzes AH a piacot? -
simon7108 #46711 megjavult:D
nem tudom mi lehetett.. -
simon7108 #46710 "An error has occurred. Please try again later."
ezt írja.