78986
  • unknown nick
    Akármi jobb annál, mint az értelmetlen balansz whine-t olvasni :D
  • Ferrari23
    Beszarok most komolyan azon problémáztok, hogy a Tiszántúli a tiszántúli nyelvjárásra jellemző jegyekkel beszél? :D:D:D Hát esküszöm szétröhögöm magam rajtatok :D:D

Ez úgy mindent el is mond rólatok amúgy.. :D:D

Szerintetek, aki nem a pesti magyart beszéli az már nem is beszél tisztán, csak valami illetlen, zavaros nyelven?
  • unknown nick
    1. A játékot kritizálod,
    2. vagy a patch utáni tipikus megnyilvánulásokat, hozzászólásokat, véleményeket, jellegzetes fikázásokat?

Nem tudom eldönteni, melyik oldalt gyilkolod :D
  • j0nNyKa
    hat jolvan, maradjunk akkor annyiban, hogy izlesek es pofonok :)
    en elfogadom, hogy van, akinek ez bejon, lepek is tovabb.
  • Zsooo
    OFF
    nekem mondjuk pont az ízes beszéd, meg a gondolatmenet egyszerűsége tetszik bennük, először konkrétan azt hittem megjátszásból van ilyen "parasztosra" véve :) no offense, tényleg!
    valszeg már unom az IGN/gametrailers stílust, meg a már befutott youtube huszárok munkásságát, kell a friss vér, majd csiszolódik.
    angol nyelven nagy kedvenc perpill FRANKIEonPCin1080p
  • Akronomus #46837
    Na most vagy azért mert este van és még mindig 30+ fok, és szétsült az agyam, vagy szimplán fáradt vagyok, deee mivan??
  • gosumofo

hát igen
    van aki ilyen újpest féle fehér cigányok által lakott telepeket pestinek tart..
  • unknown nick
    Én azt nem tudom a játékon vagy a topiklakók hangulatelemein ironizálsz? :D
    Mert mindkettőt bele lehet hallani ... :)
  • Akronomus #46834
    Nyugodtan kritizálhatsz, nem fogok harapni :P
  • Pacho
    Pesten kívül? A körúton túl minden falu....
  • j0nNyKa
    ha tenyleg erdekel az epito kritika: szerintem nyisd meg a sajat videoidat (pl. ezt az utolsot), es folyamatos megszakitasokkal ird le egy doksiba, amiket mondasz, szo szerint
    aztan atnyalaznam az igy keletkezett szoveget, hogy vajon hol lehet benne a baj

nem akarok konkretizalni, mert gyanus, hogy megbantanalak vele - szerintem ha ezt megleped, fogod latni, hogy hol lehet a gond

esetleg az meg tok jo kiserlet lehet onfejlesztesre, hogy ugyanezen gondolatokat megprobalod leirni, mondjuk egy cikkent, aztan osszehasonlitod a cikket azzal, amit eloszoban toltal
  • celgene32
    Csak trollkodnak, dont feed them.

Szerintem tokeletesen ertheto.
  • Ferrari23
    Semmi baj a kiejtéseddel, csak úgy néz ki, hogy a pesti gyerekek még nem jártak Pesten kívül kis hazánkban.
  • Akronomus #46829
    Hát lehet azért mert már az én fülem hozzászokott ehhez, de nekem nem tűnik érthetetlennek, de max ha lessz következő videóm, megpróbálok jobban artikulálni, ha tényleg ennyire "zavaró". :D
  • gosumofo
    ;)
  • gosumofo
    nem érteni amit mondasz
  • Akronomus #46826
    Mégis mi a gondotok a kiejtésemmel? Mi bántja a fületeket? :P
  • gosumofo
    nem véletlenül vidék a vidék
  • j0nNyKa
    debrecenben igy beszelnek tenyleg?
  • Akronomus #46823
    Echte Debreceni lakos vagyok :D
  • Pacho
    OMG milyen akcentus ez?
  • Tomi13
    Különc,Akronomus: Köszönöm a gyors választ!
  • Akronomus #46820
    Legendary-ra, meg Set Item darabra lehet ( barna, zöld ). A bal alsó rublikába beírod a nevét és kész.
  • Különc

Tomi13: nem lehet

Szerk: vagyis de, legendaryra
  • Tomi13
    Sziasztok

Ah-n lehet konkrét tárgyra keresni a nevével valahogy?
  • Fpocok
    Nálam elmúlt a játék eleji szaggatás.
  • Akronomus #46816
    Milyen kaszttal? :P

Amúgy szerezz olyan gear-t amin sok a gold find, és nézz körbe Act1-en, ölj le mindent ami szembe jön.
  • Psychedelic #46815
    Ki dönti el ebben a topicban, hogy ki gyerek és ki felnött? Ti mivel vagytok náluk jobbak? Csak mert kb 2 évvel idösebbek vagytok vagy mitöl?

Egész nap itt ültök, és 2 mp alatt reagáltok 10-en ha ök beirnak valamit. Csak nem nektek is megy a nyári szünet, hogy van erre időtök?

A stílusotok nektek is szánalmas, ti is pont olyan "gyerekek" vagytok, mint amilyennek őket hivjátok.

Még a végén pisztácia lesz a fórum esze, miközben veszi a goldot meg az itemeket, hogy ne legyen életképtelen a játékban, és nem meri az adatait megadni paypalnak vagy blizzardnak mert ellopják a személyazonosságát? :D

Hagyjuk már, ti akik egész nap instant ugratok különc meg a többiek kommentjeire semmivel nem vagytok náluk többek és pont annyira romboljátok ezt a fórumot ha nem jobban. Stilusotok meg még szánalmasabb, mert annál nincs undorítobb, mint ha valaki fórumon, le gyerekez, anyu apu kisfiáz valakit, miközben fogalma sincs arról ki is ö valójában, és pláne senkinek fogalma sincs arról, hogy ti kik is vagytok valójában. Főleg, hogy mint itt kiderült már, a nagy felnőtt családapák, akik csak azért nem jutnak semmire a játékban mert van életük, 2x annyi időt toltak bele a játékba mint azok akik "gyerekek".

Lehet pár embernek itt nagy az arca, mert jól megy neki a játék, halad, nem szenved, élvezi és összejöttek a dolgok, és ennek itt hangot is ad. De valóban ök roszabbak lennének azoknál, akik erre azonnal azzal reagálnak, hogy szánalmas alakok vagytok akiknek nincs élete, és anyi apu tart el titeket? Ettől vagytok ti náluk jobbak, érettebbek, felnöttebbek? Észrevehetnétek már magatokat.
    Illetve mióta nem szólhat ez a topic másról mint a sírásról? Ha valaki besír hogy ez szar, egyszerre 10-en veregtik a vállát, és törölgetik a könnyeit, de ha valaki ezzel nem ért egyet, arra ugrani kell, és ilyen véleménynek itt helye nincs?
  • gosumofo
    a retricsicska
  • eLiXir
    Szerintetek melyik a legjobb build gold farmingolásra?
  • Különc
    Milyen vita, feltettem egy egyszerű kérdést
  • Akronomus #46811
    Köszöntem! :)
  • Frankie87
    Sztem a két napsugarat ki kéne tiltani innen, és megoldódna minden.
    Ja nem... nyári szünet van... regelnek másik accot...:(
  • Ferrari23
    Rosszat mer szólni a játékkal kapcsolatban...
  • Ferrari23
    Azért ajánlanám figyelmedbe, hogy a probléma, vita origója megint ki más volt, mint különc. Vagy ha rá értetted, akkor ok. :D

Kibaszott szánalom, hogy bárki bármi rosszat mer szólni, akkor megjelenik egyből Jhonny-ka haverjával és elkezdik osztani az illetőt.
  • Frankie87
    Dehogy romlott... van itt sok értelmes hsz, csak megjelenik néha valaki, és próbál érvényesülni. Ezeket a hsz-eket kapásból törölni kell, 5 után végleges bann aztán viszlátás.
  • 1Darton1
    Nyilván az Ő hibája, ha nem tudsz kulturált emberként megnyilatkozni.
  • cookac2
    szomorú, hogy néhány nagypofájú pöcs miatt nagyon lezüllött a topic színvonala.
  • pisztácia
    :D
    Ő egy igazi ...
  • Savmacska
    Én kaptam is, de nem érdekel különösebben. Elmondtam a véleményemet, ő ment árulkodni, kaptam felkiáltó jelent, ettől se több, se kevesebb nem lettem, ő viszont megint bebizonyította honnan jött