Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bemasoltam battletagedet es Update+frissites voila
Nyomogatod a jobb oldalon levo Update gombot es frissitgetsz/varsz, elobb utobb beadja, kerdes hogy hanyan vannak az oldalon, es te hanyadik vagy a sorban
Valaki tudna segíteni? Diabloprogressen, sehogy sem akar frissülni az adatlapom. Hiába megyek a profil egyeztetésre, tölt egy kicsit és nem történik semmi. Pedig nem most voltam Paragon lvl 20 Barbárral :S
ne haragudj, hogy nem tartom számon 😄DD
thx
thx
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
karaktered megmutatod?
Nyilván van bennt pár olyan cucc. Gondoltam megkímélem magam fél óra keresgéléstõl, és megkérdezem nem-e látott valaki valamit konkrétan.
coop bohockodas barbimmal:
-azurewrath+EF 199K dps coopban (encsivel ugye valamivel jobb)
-APS: 2.81 ^^
freezeorgia WW-vel, baromi fun xD
-azurewrath+EF 199K dps coopban (encsivel ugye valamivel jobb)
-APS: 2.81 ^^
freezeorgia WW-vel, baromi fun xD
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Kinek mennyit! 😉
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
EF* akart lenni. 😊 Reggel van még nekem.....
Az armor miatt zunimassa-ra hasonlit...
Ha az armor-t kivesszük akkor semmit nem ér.
Az armor miatt talán ér valamit. Az attack speed kevés, a crit dam kevés...
Ha az armor-t kivesszük akkor semmit nem ér.
Az armor miatt talán ér valamit. Az attack speed kevés, a crit dam kevés...
Þór vígi þessi rúnar
Szerintetek érhet valamennyit? : )Ring
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Esetleg nem látott valaki mostanában gold ahban olyan cuccot, ami elmegy rmahban 100 euro felett? Úgy 4-5 cucc kéne, az áruk akármennyi lehet goldban.
Nem bugos, nem mutatja. A damage-t növeli a karakterlapon. Én azt használom, szerintem nagyon jó skill. Nekem jobban bejön mint a frenzy.
Þór vígi þessi rúnar
Sajna egy kicsit kicsi az attack speed és a crit dam és intes.
Max egy 20-ast ér szerintem...
Max egy 20-ast ér szerintem...
Þór vígi þessi rúnar
Ezt mennyiért lehetne eladni?
Bár 20k-val növelné a sebzést a barbinál meg a dokinál is de én valahogy egy kezes párti vagyok, ha szart se ér akkor inkább használom.
Bár 20k-val növelné a sebzést a barbinál meg a dokinál is de én valahogy egy kezes párti vagyok, ha szart se ér akkor inkább használom.
Helló! A Barbás Bash-nek van egy rúnája, ami +8% sebzést ad a skillekre, ha Basht használok. Háromszorosan képes kumulálódni. Ez bugos, vagy valóban nincs buff-ikonja, mint pl a Frenzy-nek? Honnan tudom, hogy számolódik az 1/2/3 * 8%. Meg hát az 5 másodperces idõtartamra sem figyel állandóan az ember 😊
<#eljen>#eljen>
Azert az erzekeled, hogy pont azert uthetsz nagyobbat a nagyobb sebzesuvel.De mivel nem akarunk rng-rol vitatkozni, ezert szamolunk atlag sebzest. De ha neked ez nem kell, akkor legyen az, amit te szeretnel. Amin te tevesen rugozol, az a 9% crit sebzes kulonbseg. Szerintem.
Én nem számolok. Nem matekozok. Megyek 2-2 kört ugyanazon a pályán és a sebzés kiirásokat nézem. Nem számológépezek, hanem csak nézem a számokat amiket kiir.
Viszont a szórás valszeg azért nagyobb, mert kicsinél 385 a különbség a min és a max között a nagynál pedig 488.
Viszont a szórás valszeg azért nagyobb, mert kicsinél 385 a különbség a min és a max között a nagynál pedig 488.
Þór vígi þessi rúnar
Ha azt akarod hinni hogy a kisebb sebzesbol szamolodo crit dmg szorasa kisebb mint a nagyobb sebzesbol szamolod crit dmg eseteben, akkor tied a palya.
Igen. Ez igaz. De továbbra is azt tapasztalom, hogy a critjeim sokkal nagyobbak a kissebb sebzésû fegyóval átlagban!!! (azzal 1.2M-1.5M)
A nagyobbal nagyobb a critek szórása: 900K és 1.5M...
A nagyobbal nagyobb a critek szórása: 900K és 1.5M...
Þór vígi þessi rúnar
Ez akkor lenne igaz ha csak a crit dmg lenne a kulonbseg. Csakhogy mar avg dmg-ben is annyival jobb a magasabbik sebzeso fegyo hogy az a 9% crit damage nem eri utol. Bar megprobalta levagni ott van az osszehasonlitasban, +5k a nagyobbik fegyo javara.
Egyértelmûen a nagyobbat. Átlagban többet sebez.
én erre azt mondanám, hogy MP szint függõ. Alacsony MP-n tök mindegy, mert mindkét fegyóval egyformán tudsz haladni, magasabb MP-n viszont a nagyobb crit talán gyorsabb haladást (még ha cask minimálisan is) eredményezhet.
Az 1400-ast tartanam meg, jobb az avg dmg, az hogy 9%al kisebbet crit dmg-el, az nekem nem ad annyit, mint hogy nagyob a max dmg az 1400as fegyon. 1271 vs 1340, nekem ez alapjan a nagyobb avg dmg maradna.
Én nem tökölnék, és eladnám a gyengébb sebzésût, mert nagyobbat üt. 😊
Komoly dilemmában vagyok ezért kérem a barbárok segítségét (több ember véleményét is meghallgatnám).
Adott két SKORN. Melyiket használjam?
Logikus lépés az lenne, hogy a nagyobbat, mert az ad +5000-et. Viszont!
A kicsinek magasabb a Strength-je és ami még fontosabb (talán) a crit damage-e.
A tétovázás az, hogy ugye crittel játszik a barbár. És a kicsivel 1.2-1.5M -kat critelek. Viszont a nagyobbal "csak" 1-1.4-eket.
Szóval szerintetek melyiket tartsam meg és melyiket adjam el? (érveket is kérnék mellette és ellene! Köszönöm!)

Adott két SKORN. Melyiket használjam?
Logikus lépés az lenne, hogy a nagyobbat, mert az ad +5000-et. Viszont!
A kicsinek magasabb a Strength-je és ami még fontosabb (talán) a crit damage-e.
A tétovázás az, hogy ugye crittel játszik a barbár. És a kicsivel 1.2-1.5M -kat critelek. Viszont a nagyobbal "csak" 1-1.4-eket.
Szóval szerintetek melyiket tartsam meg és melyiket adjam el? (érveket is kérnék mellette és ellene! Köszönöm!)

Þór vígi þessi rúnar
Diablo 8 release után 😊
Persze. Release után pár hónappal jön. Azt persze nem mondták melyik release után. Lehet majd csak a 2. kieg után.
Ezek még távlati tervek ,de a hold out missions nekem megfogta a képzeletem egybõl,nagyon örülnék pár megvalósulna belõlük.<#eljen>#eljen>
mostanában nem igazán követem nyomon az eseményeket, pvp-rõl elõkerült valami érdemleges info? egyáltalán foglalkoznak még a kérdéssel vagy mára már elvetették teljesen az ötletet? esetleg majd a kieg.-ben visszatérnek a kérdésre?
Megnezed majd PTR-en es megtudod
Oh no, it happened again <#idiota>#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
AH és Jay Wilson
Érdekes, hogy elvileg ez az õ ötlete volt. Egyébként ha ki is vennék, már mindegy lenne, hisz aki tudott nagyon fel lett tápolva és még meg is szedte magát a sok casual gamer meg csak epekedik egy jó upgrade-ért.
Én ezt valahol igazságtalannak is tartom.
Érdekes, hogy elvileg ez az õ ötlete volt. Egyébként ha ki is vennék, már mindegy lenne, hisz aki tudott nagyon fel lett tápolva és még meg is szedte magát a sok casual gamer meg csak epekedik egy jó upgrade-ért.
Én ezt valahol igazságtalannak is tartom.