Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>
Carlos
Nem rugózok, tanácsot kérek és észrevételeket osztok meg...

Þór vígi þessi rúnar

Azert az erzekeled, hogy pont azert uthetsz nagyobbat a nagyobb sebzesuvel.De mivel nem akarunk rng-rol vitatkozni, ezert szamolunk atlag sebzest. De ha neked ez nem kell, akkor legyen az, amit te szeretnel. Amin te tevesen rugozol, az a 9% crit sebzes kulonbseg. Szerintem.
Carlos
Én nem számolok. Nem matekozok. Megyek 2-2 kört ugyanazon a pályán és a sebzés kiirásokat nézem. Nem számológépezek, hanem csak nézem a számokat amiket kiir.
Viszont a szórás valszeg azért nagyobb, mert kicsinél 385 a különbség a min és a max között a nagynál pedig 488.

Þór vígi þessi rúnar

Ha azt akarod hinni hogy a kisebb sebzesbol szamolodo crit dmg szorasa kisebb mint a nagyobb sebzesbol szamolod crit dmg eseteben, akkor tied a palya.
Carlos
Igen. Ez igaz. De továbbra is azt tapasztalom, hogy a critjeim sokkal nagyobbak a kissebb sebzésû fegyóval átlagban!!! (azzal 1.2M-1.5M)
A nagyobbal nagyobb a critek szórása: 900K és 1.5M...

Þór vígi þessi rúnar

Ez akkor lenne igaz ha csak a crit dmg lenne a kulonbseg. Csakhogy mar avg dmg-ben is annyival jobb a magasabbik sebzeso fegyo hogy az a 9% crit damage nem eri utol. Bar megprobalta levagni ott van az osszehasonlitasban, +5k a nagyobbik fegyo javara.
Egyértelmûen a nagyobbat. Átlagban többet sebez.

én erre azt mondanám, hogy MP szint függõ. Alacsony MP-n tök mindegy, mert mindkét fegyóval egyformán tudsz haladni, magasabb MP-n viszont a nagyobb crit talán gyorsabb haladást (még ha cask minimálisan is) eredményezhet.
Az 1400-ast tartanam meg, jobb az avg dmg, az hogy 9%al kisebbet crit dmg-el, az nekem nem ad annyit, mint hogy nagyob a max dmg az 1400as fegyon. 1271 vs 1340, nekem ez alapjan a nagyobb avg dmg maradna.
Én nem tökölnék, és eladnám a gyengébb sebzésût, mert nagyobbat üt. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Carlos
Komoly dilemmában vagyok ezért kérem a barbárok segítségét (több ember véleményét is meghallgatnám).
Adott két SKORN. Melyiket használjam?
Logikus lépés az lenne, hogy a nagyobbat, mert az ad +5000-et. Viszont!
A kicsinek magasabb a Strength-je és ami még fontosabb (talán) a crit damage-e.
A tétovázás az, hogy ugye crittel játszik a barbár. És a kicsivel 1.2-1.5M -kat critelek. Viszont a nagyobbal "csak" 1-1.4-eket.
Szóval szerintetek melyiket tartsam meg és melyiket adjam el? (érveket is kérnék mellette és ellene! Köszönöm!)

Þór vígi þessi rúnar

Diablo 8 release után 😊

devlking
Persze. Release után pár hónappal jön. Azt persze nem mondták melyik release után. Lehet majd csak a 2. kieg után.
tugyiti
Ezek még távlati tervek ,de a hold out missions nekem megfogta a képzeletem egybõl,nagyon örülnék pár megvalósulna belõlük.<#eljen>
tugyiti
nincs mit <#smile>
TurboX
mostanában nem igazán követem nyomon az eseményeket, pvp-rõl elõkerült valami érdemleges info? egyáltalán foglalkoznak még a kérdéssel vagy mára már elvetették teljesen az ötletet? esetleg majd a kieg.-ben visszatérnek a kérdésre?
Carlos
Köszönöm! <#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Megnezed majd PTR-en es megtudod
Carlos
1.08 patch-rõl van bármi infó? Mik lesznek benne, mikor, stb?

Þór vígi þessi rúnar

Lammer
Oh no, it happened again <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

SLICK
AH és Jay Wilson

Érdekes, hogy elvileg ez az õ ötlete volt. Egyébként ha ki is vennék, már mindegy lenne, hisz aki tudott nagyon fel lett tápolva és még meg is szedte magát a sok casual gamer meg csak epekedik egy jó upgrade-ért.
Én ezt valahol igazságtalannak is tartom.

tugyiti
😄DD
1.08 jon PTR-re. A legtalalobb valasz a jatekosk reszerol erre a hirre:

There's starting to be a joke going around for other games.

"I just hope this game doesn't have Blizzard polish and isn't going to come soon."
Az én HC monkom olyan 37-es szint körül feküdt, nightmare act2-ben.
A forgotten ruinsban az ancient guardian (vagy hogy hívják azt a nagy lilanevû gólemet a végén) két ütéssel ölt meg, úgy hogy egész addig minden faceroll volt AH nélkül is. Nem szabad elbíznia magát az embernek na 😊

Lammer
gyerekek, ha hiszitek ha nem... p100-ig barbnal valoros ladabol nem dobott nekem leget...

most vagott ki para4 (WD) vegen 169 MF-el egyett act1-ben xD (nagyfater)

Csuhás?!? Hm.....Érdekes...... Akkor remegõkezû agysebész a WD?

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Carlos
az...

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
bezzeg ha krav magázna
Lammer
+1!!!!444

enlightened na 😄 véletlen pár percen belebotlottam egybõl..

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Acidlich
Pala jobb lett volna helyette az biztos.

Carlos
Nekem ez volt az elsõ monkom. Nem jött be. Valahogy olyan fura... Nem tudtam azonosulni a saolin kungfus pörgõrúgós csuhás karakterrel. (No offense a fanoknak!)

Þór vígi þessi rúnar

Kimondhatatlanul felqur, hogy 10 shire-ból 8 enlightment p100 után is...<#gonosz3>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

rhazid
Én is ledobtam egy monkot a múltkor, bár 27es volt de nem tudtam magam rávenni, hogy újra kezdjem. Pedig elég izgalmas volt.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Lammer
lol... pub mp0... 70MF... 300 spear xD (persze brim)

Carlos
Az én monkom Magda után egy lila csapatba halt bele (act 2).

Þór vígi þessi rúnar

Mydgard
Csáó, én is visszatértem egy jó nagy kihagyás után, belekezdtem a régi metódusba: HC. 😛 Kezdésnek indítottam egy monkot, csak kocában tolom. Már Act 1-ben majdnem megfeküdtem egy kék csapattól, azt hiszem ez izgalams lesz, másabb mint D2-ben. Tapasztaltabbaktól kérnék tippeket a skillekkel, öltöztetéssel, haladással kapcsolatban. Gondolom a vitality elsõbbséget érez, bár egy haver már felhomályosított, hogy a minél nagyobb, brutál DPS a nyerõ taktika. Esetleg szivesen felveszem a kapcsolatot potenciális társakkal (HC, normál Act 1 második fele, monk), kenyelmes szintezéshez.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Carlos
19-es monk HC karim nyugalomra hajtotta kicsi fejét. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Lammer
koszi 😛

nyah kraftoltam kb 30 shoulderst... a celom WD-vel kacsingatni EHP fele...

ez lett kozuluk a legjobb:

grrrr dex-> armor doublewin

GéZé a p100-hoz. " cube " <#mf1><#eljen><#taps><#mf2>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Lammer
kb 3 ora volt, kenyelmesen 😊

lol, elso legendary, para1... nv0, 125 MF, dagadt pack minionjabol, core vegen xD (promise)

alakalulgatunk xD
az amu meg a gloves az talalt, WH Sunridertol kolcson ^^

Mennyi idõ volt? Mi anno 4 óra alatt húztunk fel egy monkot lvl10rõl 60ra mp10 pony runokkal 😊

wantonly
Sziasztok! Gondoltam kipróbálom ezt a valódi pénzes AH-t. Authenticatorom nincs. Mielõtt feltennék valamit kér egy kódot amit a telefonomra küldene SMS-ben, de vagy 5-10 perc mire megkapom, addigra pedig kiírja, hogy azonosítás hiba miatt nem sikerült. Ez általános dolog - vagyis felejtsem el, hogy eladok bármit is authenticator nélkül - vagy néha azért megjön idõben az SMS?
Lammer
ees 60 😊

Köszönöm, átolvasom.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

esgerus
Jee, köszi, bevált, pedig fura ötletnek tûnt. 😄

Lammer
level 36, legend (mf:100 es trashbol) 😄DD
cimbora huz engem (460 mf) es neki nem esik xD