Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://diablo.somepage.com/popular/items
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Az EF egykezes. Valahogy a Skorn-os agyam az 1300+ -os cuccokra van ráállva... LOL.
Þór vígi þessi rúnar
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Þór vígi þessi rúnar
A mák a mákfélék (Papaveraceae) családjába tartozik. Régóta termelt kultúrnövényünk, melynek termése a mákszem. Eredete még nem tisztázott, egyes források szerint õshazája lehet Afganisztán, Üzbegisztán és Tádzsikisztán. A hazai éghajlat alatt kiskertekben termelhetõ.<#idiota>#idiota>
pelda: hiaba esik ki nv0-an scn az elso infernal cocoon-bol a lyukas chantodo wand, ha csak 853-as dpse van :S (tegnap TR run elejen xD)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
HC... mp1 Nightmare... Huzom barbart cimboraval Leoric Huntingon (lvl38)
erre goblin dob egy Heart of Iront... majd kovetkezo pakk 1 perc mulva: Quetzalcoatl
😄DD
szerk: 24% MF!
szerk2: coop cimboranak: manorban egy raven's wing WTF? <#idiota>#idiota>
Amúgy hogy akarod elfogadni a hc pénzt a sc trade-ben?
Þór vígi þessi rúnar
De hát ha tradelek addig nem is fogadom el míg nem a rendes összeget látom a másiknál. Nem értem az embereket néha.
btw. vennék vagy 5 milliárd goldot. Mennyibe fájhat az készpénzben?
Aztán valami 270 millióért kért a csávó (mondjuk) 50kk -t.
Aztán a csávó meg megtréfálta és adott neki 50 goldot. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Próbálok még több resistet, ezért raktam be az OwE-t. Nagyon kevésnek ítélem a kari hp-jét. Elõszõr rubint raktam a skornba, de nem volt érezhetõ a plusz. Még ki akarom próbálni a zöldet, ez is ült.
A sisakot viszonylag kedvezõen sikerült kifognom, és azóta se sikerült annyi pénzt összeraknom, hogy le tudjam váltani; a kövek csiszolására sok elmegy. Próbáltam eladni, de nem sikerült. Amik meg hullanak, hát azok nevetségesek. Kedvencem a 87-es valami kalapács volt, mp1-en a WD-nek esett az alkaizer úton.
Köszi az észrevételeket.
Ha van egy kis penzed akkor erdemes lenne elso korben allrest csavarnod meg magadra + minden olyan targyad ami second resistet ad mehetne + lightningra, latom "arrafele" gyursz, skornbol kipreselni +LOH vagy +LS verziot es nagy zold mehetne bele elso korben, tovabba fejesen is lokhetnel egy allreses verziot (70+ alacsony takennel es rendes dex stattal), ha ragaszkodsz az Andiehoz 😊
en is csak izlelgetem... valszin jobb lenne a tortenet egy skornnal, de most igy rengeteget dodzsolok es ez soxor megment + be kellene makolni egy jobb black damos fist weapont 😊
a lenyeg: a tailwindes mutatvany nekem arra szolgal, hogy a sima mobokat felrelokve rohanjak elitekig... aztan jon a massziv harangaradat 😊)
sandskimmer
mp1, minden utamba kerulo pakkot lenyomtam... pedig csak 81K dpsem van, azert ez a TR (tailwind) nagyon imba megfelelo spirit regennel, no meg az empowered harang sem rossz 😊
es sikerult 10 perc alatt dobnia 138 MF-el 2 brimet gyakorltailag) <#idiota>#idiota>
Ha valakinek van kedve HCzni vegyen fel:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/NewZooHUN-2710/hero/26426401
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Mondjuk nekem is pont tegnap halt meg a HC barbim, 53-as volt. Szûk hely, Wall+Arcane sentry és nem tudtam elmenekülni. Így halt meg elõtte a WD-m is. Nem baj, újra... Egyszer kivégzem inferno-t, ha kell 100-szor újrakezdnem.
Amúgy keresnék coop-hoz társakat, aki benne lenne néha egy kis HC mókában. Random idegenekkel játszani nem egy életbiztosítás. Akit érdekel vegyen fel, köszi.