Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

devlking
170dex, 134vit, 58 allreses már van 18-ért is. Persze sose lehet tudni, 1 hétig simán rohadhatna ah-ban 150+ért is, nagyon nem fog leesni az ára.
jazzy
Vegyél pár száz goldért low lvl itemeket és megérkezik.
tugyiti
Na bazd 😄D akkor lehet rosszul néztem ah-ba.mennyit ér kb. ?
devlking
Pedig ez nagyon nem ér annyit. 😊
Inna set max tr buildhez, ahhoz meg kell rá a spirit regen (meg a skill).
esgerus
Értem, csak nálam semmi nincs már completedbe tegnap délután 1 óta és még mindig nem adja a cuccomat. :/ Valaki generalba azt írta ,hogy neki hasonló problémájára azt válaszolták Blizzesek ,hogy 3-5 napot várjon. 😄
BlazeH: Köszi a részletes választ, akkor nem járok rossz úton szerintem.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/esgerus-1282/hero/800490

A tornádók tickje a legutóbb használt fegyver attack speedjébõl, damja pedig a main hand damjából adódik. Ezért érdemes offhandnek nagy as-ût használni, vagy EF-t ami gyorsítja mindkét fegyvert.

Acidlich
Ma en is eszrevettem ilyet, akkor dobta be az itemet, amikor kivettem minden lejart cuccot a completedbol.

esgerus
Veletek történt már olyan ,hogy megvásárolt cuccot ah-ból nem adta a completed itemshez? Mi ilyenkor a teendõ? Írtam panaszlevelet ,de választ nem kaptam, pedig tegnap délután küldtem. :/
Másik kérdés, WW barbárnál a tornádó tickelésnél számít az attack speed, ugye?

tugyiti
Gondoltam megkérdezem mielõtt kirakom érdekel e valakit ,175M csak nektek 😊)) AH-n több lehet checkolni.

Lammer
jonni fog az is hamarosan 😊

most ilyen egzotikusabb buildeket probalgatok... szigoruan csak sajat kutfobol...

eddig ez tetszik 😊 (kellene egy jo kis -5 hotas, jo elites SOJ)

a "NEM" stunolos build xD
alacsony mpn mehet charge runa... a WH csere miatt, pont megereztem, ezert hasznalom imput...

esetleg ha nincs eleg stun effekt, akkor meg kesztyumon van egy pici <#idiota>

p100 elso leg:
persze hol mashol? 😄 mp10 manor tomegbol, boxkesztyu xD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

WD? 😊

Lammer
koszonom sracok!

az uj accon nem egesz 593..

nagy oromomben vettem is egy nagyon jo arban meghirdetett WHt xD
(9ias, 41CD, 69AR, 68 STR... 69M volt, szerintem ajandek volt 😊

Systore
grat, hány órád van összesen?
Carlos
grat

Þór vígi þessi rúnar

devlking
Ügyes, akkor mostmár elkezdheted farmolni a jó cuccokat.. oh wait!
tugyiti
Gratula ,további sok zõdetbarnát 😊)))
gz 😊

BDragon#2117

Acidlich
grat, ez nem tartott olyan sokaig neked😄

Lammer
YAAAY Para 100 lettem ^^

diszklemer: azert nem rovid, mert azt hittem mar a lepcson leszek 100 (nem neztem konkret xp szamot, mar nagyon vartam) xD

btw a tomegbol makfaktor befigyel (brim) <#idiota>

Lammer
2.68 ^^

A 2,4 aps es a 2,65 aps az mar ket kulonbozo tick mennyiseget eredmenyez, es bar szemre ez nem tunik nagy kulonbsegnek, ha utana nezel akkor eleg nagy az. Ha neked viszonylag ritkan utott be a fagyasztas, akkor a build/skill amivel proccoltatni akartad, ott lehetett a bibi. Lammer whirlwind+ run like the windes futassal fagyasztgatott, meglehetosen hatekonyan. Lehet neked is azzal kellene probalgasd. Nubtro topicja a temaban, ha utana szeretnel szmaolni.
2.4 körül volt az AS (emlékeim szerint), illetve max chance-s azure.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Valoszinuleg nem tettel hozza 2,5 folotti atackspeedet, es az Azu chance to freeze se volt eleg magas. Lammer 2,65 atackspeed-el toltja es az Azu chance to freeze 15%os. Igy mar egeszen mashogy mukodik a dolog.
Nekem nem vált be, mókáztam vele, viszonylag ritkán ütött be a fagyasztás.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Na ez most érdekel, de melóban nem tudom megnézni, mennyiért adnak mostanában egy jobb azure-t? (dam nyilván nem számít csak a többi)

Hogy én erre még nem gondoltam 😄 Ha annyit proccol a freeze mint az EF fearje akkor fun lehet 😊 (lehet hogy képzelõdöm de mintha 1.07 óta az offhand EF fearje többször ijesztene mint elõtte, de persze ez képtelenség, a Blizzard minden változtatást dokumentál 😊)

Carlos
Annyiért jóféle!

Þór vígi þessi rúnar

Egyébként még ezt a skornt anno 4 millióért vettem és nem volt jobbra pénzem 😛

Mp10 nem soloban volt hanem egy dh-val párban. Egyedül nekem is mp7 volt meg nagyobbat még nem próbáltam. Ja és az is dual wielddél volt mert a skorn keveset tölt vissza. De ghomek ellen meg jó mert egykupacon maradnak 😊

Carlos
ok.
Szólóztad az übereket mp10-en? Sokat kellett õket vakarni?
Én szólóban mp7-et megcsináltam. E fölé nem mertem még menni. :p

Þór vígi þessi rúnar

Egyébként mp5ön jól jön a life after kell, mp10 meg reflect mert óta bõven elég a 3 ls

Nemrég írtam h lement mp10 uber szóval minek is? 😊

de nem is xar ... ritka a life on hit-es ... GZ hozza!

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

Lammer
ilyen lett az EF:

(sajnos nem CD-s meg a +AS nem a legjobb, de upgrade)

Lammer
tesztelem az azure-t balkezben WW-vel... (elmbeteg)

duplapull... mindketto megfekudt es egy fire walkers meg egy echoing volt a jutalmam xD

Carlos
Nincs kizárva...

Þór vígi þessi rúnar

Meglehet hogy tevedsz, es pontosan tudja miert hasznalja a life after killes skornt 😉
Lammer
megint egy ideje nem craftoltam... (probalkozok, hatha dob egy jo ias, chc, cd, AR kombot xD)

aztan be is tortem oket, ohhh wait a sec. <#idiota>

Carlos
NO OFFENSE!!!!!!!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt a skorn-t cseréld le valami life steal vagy attack speed-esre!

Þór vígi þessi rúnar

Ha megy az mp9 akkor lassabban de megy az mp10 is ahol biztos a dropp. Jártam már én is így és utána hagytam mp9et a fenebe.

Carlos
Köszi

Þór vígi þessi rúnar

A tejesseg kedveert olvasnivalo Monkoknak
Ize, hardcore mode eseteben nem ajanlotta tempest rush build. A TR meg ma is rubberbandinget okoz, pedig a blizzard elvileg kikuszobolte mar jopar patchel korabban. A skillt magat viszont azert talalod meg minden hc monk buildben, mert ugyanolyan mint a whirlwind a barbaranal, megszunteti a mob collisiont, nem tudnak korbefogni es helyhez kotni. Ezzel egyutt szamits ra hogy joparszor vissza fog dobni a mobok kozze, de meg igy is jobb mint a serenity, mert az megved 3-4 masodpercig de nem tudsz vele kitorni a mobok gyurujebol. A dc proof karakterhez meg az kell hogy liferegent stackeljel, kb 2k liferegen korul kibirod a 10 masodperces dc lockot. Elhiszed vagy sem, mindig ezen mulik hogy dc-nel a kari eletben marad vagy sem. Lehet filozofalni hogy megnyomoritja a gearelodest, meg hogy xy karakter 5x gyorsabban farmol, de a vegen mindig ez a kerdes, ki marad talpon.
ja, p100-nál picit gyilkosabb lenne a "feeling".Egy tiketet megér, hogy érezzék a törõdést.Persze, lehet nem náluk volt a gebasz..😄 de a hc-t ennyire netfüggõvé nem kéne tenni.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Na igen <#eplus2>, de szerencsere kicsi volt meg a kari...

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

külddel finoman az annyukba õket ezért.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

HC vel kapcsoltaban az ejjel kaptam egy DC-t s persze hardcoroztam es annyi a monkomnak... <#schmoll2>. Nincs mit tenni ilyenkor mi?

Carlos
Köszi énis! Nagy bátorságomban inditottam egy HC monkot (elsõ monkom, elsõ HC karakterem. LOL). Él amig él... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem vagy ezzel egyedül... 😊

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
Ja látom, meteor, hát azzal a fastokat hogy találod el 😄

#64812 Köszi mindenképp megnézem, a Monk volt kezdéskor amit elsõnek indítottam, nagyon szerettem volna szeretni, de annyira untam, hogy nem bírtam tovább. Ez biztos izgalmasabb 😊