Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
De vannak itt sokkal jobb Wizard szakértõk õk biztos többet tudnak segíteni, én csak a saját tapasztalatomat osztom meg.
#64808 de te is ezt a fagyasztós buildet használod? Azt olvastam tényleg, hogy Archon elmegy, de egyrészt jobb gear kell hozzá, másrészt mp5-6 fölött halott ügy.
Amúgy ha nem tetszik az a wizard build, akkor ott van az Archon. Az is egész hatásos, bár magasabb szintre a fagyasztás a jobb.
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
Igazából Monkom és Wizardom van, de a Wizardnál nem igazán tetszik ez a gomb spam fagyasztás, shield etc kombó..
Van 122 millió goldom abból csak össze tudnék hegeszteni valami értelmes geart?
thanks obama
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
emelem a tetet!
mp9 uber run:
-elso dob
-masodik nem
-harmadik nem
ha jol szamolok, akkor erre a bravurra 1% eselyem volt, hogy zsinorban kettoszor ne dobjon (0.1*0.1)!
I DID IT! <#idiota>#idiota>
(meguntam... komolyan... ja egy kis adalek... pont abbol az osszetevobol kellett volna, erdekes)
Tiszta gyalog-galopp; na menjél fiam és üsd le az a nyulat.
Még sosem találkoztam ezzel a kis szösszenettel.
Meg meele attackers take damage, és extra poti hp.
Pedig úgy örültem, hogy kiesett...
Þór vígi þessi rúnar
(persze brim, de fun volt 😊
6-os van 10M... (tovabb nem volt turelmem nezni, mert a kereso meg mindég bena... betehetnek mar az osszes skillt amit dobhat a SOJokhoz...)
szal 10 felett van az...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Elmaradoznak a kollégák a friend list-emrõl, néha nehéz partit összeszedni, és nem szeretek egyedül játszani. Esténként 20-01-ig farm, kulcs, szintezés, über, partitól függõen bármilyen szinten. Ha valaki játszana, vegyen fel: cleric#2416, és írjon rám ingame, ha partizzunk 😊
EN peldaul 10%-ot vesztenek (csak battle raget szamolva) ha levennem a rare ringemet (megerzem a 61AR-t, szal nem fogom)... nekem pl mar jo lenne egy 28-30-as hotas ringet venni (amik nagyon dragak amugy, foleg coldban), ha el tudnam engedni az AR-t....
es amugy csak a perfect (30%) kozeli ringek porognek persze 😊
amugy, most ment el:
<#hawaii>#hawaii>
180-305 12% 29,2% 45,95%
Resistance: 15 15 40 15 32 15 az arcane/holly
6% 0% 3% és a thorns pedig 17
a bukásom óta sajnos két három hónapja nem játszottam vele.
Arra kérlek titeket hogy segítsetek nekem melyeket növeljem leginkább,hogy tovább juthassak az égbõl reám zuduló kövektõl.
Végezetül még annyit kérnék azon egyénektõl akik értelmetlen válasszal tudnak csak hozzá járulni mint pl: kerüljem ki a köveket, holott ez a terület hangyányi az ilyeneknek kár az idõ pazarlás, mert csak lenézem õket kicsinyes tudásuk végett.
Ok, így már értem. My bad...
Annyiból énis leszarnám.
Þór vígi þessi rúnar
Mondjuk énis mondhatok ilyet. De ok. Azért a havi 15 misis fizu elég szép, bár kicsit hihetetlen számomra.
Þór vígi þessi rúnar
15 millió egy hónapra? Eléggé kételkedem benne.
Esetleg éves keresetének negyede?
Þór vígi þessi rúnar