Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem én nekem nem jön be az a fagyasztós cuc haladás! 😉 Amit most használok nekem az jön be,de lehet 1-2 runát átrakok.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

SLICK
annyi Gold-ból pedig simán fel lehet Gearelni 1 táp karaktert. A wizardom kb 60 millából áll úgy ahogy, bár a fegyvert meg kell fizetni + az "Arcane Power on crit"-es Triumvirate árai is magasok, bár ha bid-el meg tudod õket szerezni egy kis szerencsével akkor olcsóbban megúszhatod. Nekem megvolt az a szerencsém. A fegyveren mindenképp legyen minimum 2,8% Life Steal, éppen emiatt nagyon drágák is.
De vannak itt sokkal jobb Wizard szakértõk õk biztos többet tudnak segíteni, én csak a saját tapasztalatomat osztom meg.

Hagyd a barbart, monkot toljad, tempest rush build, info rola itt Ha vegigporgeted a topicot, majd talalsz meg keresztreferenciat a TR buildrol, en 2 napja porgok vele, imadom a monkot megint.
jazzy
Akkor tehát jobban járok ha felhúzok egy barbárt :/ Sajnos ezt éreztem már akkor is amikor befejeztem.

#64808 de te is ezt a fagyasztós buildet használod? Azt olvastam tényleg, hogy Archon elmegy, de egyrészt jobb gear kell hozzá, másrészt mp5-6 fölött halott ügy.
Nekem az überel annyi a bajom,hogy kb az utolsó 15 ring craft mind brim lett.....

SLICK
Szvsz még mindig a barbár, viszont egy kellõen táp wizard is könnyedén végigrohan a mobokon. DH is egész jó, ha nagy dmg-el rendelkezik. Bár én DH-val max MP3-on játszok, mert MP5-n kínlódós leölni az eliteket vele.

Amúgy ha nem tetszik az a wizard build, akkor ott van az Archon. Az is egész hatásos, bár magasabb szintre a fagyasztás a jobb.

Szia. Szerintem nem olyan rossz a wizard. mp5-ön egyedül viszem az enyémmel. Most éppen monk-ozom,és elég jól lehet vele haladni. 😉 Igaz még van még mit finomítani mind 2 karimon,de ha gondolod lesd meg.

Pont amikor beleptem akkor esett havernak a lego es nekem is mutat csillagot de lego sehol, gondolom valami bug lehet az... http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_3_25_oan2wwb43m.jpg

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

jazzy
Amúgy jelenleg melyik class az erõs, amivel a legjobban lehet haladni? Amikor utoljára játszottam akkor a Barbár volt.
Igazából Monkom és Wizardom van, de a Wizardnál nem igazán tetszik ez a gomb spam fagyasztás, shield etc kombó..

Van 122 millió goldom abból csak össze tudnék hegeszteni valami értelmes geart?
Systore
bementem kulcsozni, mert hányok act3-tól.. act1 keywarden kulcs helyett lacunit dobott. mainstat, allres, de 0 crit :/

thanks obama
Lammer
ahhoz, hogy egymas utan mp7-en ne dobjon neked meg mindig 9% eselyed van, ellenben ugye mp9... 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Carlos
nekem hétvégén act3 mp7 5-bõl 4x esett.

Þór vígi þessi rúnar

Lammer
omfg!

emelem a tetet!

mp9 uber run:
-elso dob
-masodik nem
-harmadik nem

ha jol szamolok, akkor erre a bravurra 1% eselyem volt, hogy zsinorban kettoszor ne dobjon (0.1*0.1)!

I DID IT! <#idiota>

(meguntam... komolyan... ja egy kis adalek... pont abbol az osszetevobol kellett volna, erdekes)

SLICK
mini quest van belõle jó pár, mindig mást és mást kell ott legyilkolni.

Tegnap majdnem összecsináltam magam. A sivatagban, ahol Zoltan alkatrészeit kell megtalálni volt egy csóka, aki megtalált egy kulcsot és nyílt egy talajportál. Lenn egy pici pálya volt, felkészültem a legrosszabbra, és ehelyett tele volt csirkékkel meg egy birkával vagy malaccal, nem láttam egész jól, mert a csatlósok hamar leütötték.
Tiszta gyalog-galopp; na menjél fiam és üsd le az a nyulat.
Még sosem találkoztam ezzel a kis szösszenettel.
Carlos
Tegnap énis megtaláltam életem legszarabb lacuni-ját. 50 alatt str és dex. Aztán volt rajta asszem 6 vagy 7 as. meg 3 cc.
Meg meele attackers take damage, és extra poti hp.

Pedig úgy örültem, hogy kiesett...

Þór vígi þessi rúnar

Lammer
hat ez vicces volt... belepek a sessionbe, mp10 manor... elmegyek a kozepen levo hulla mellett... fel a lepcson, mondom a'csi, valami kimaradt! visszamegyek... click, stormshield (+egy szurke i63 shield) <#idiota>

(persze brim, de fun volt 😊

Lammer
szerintem mindketto fontos, de ha valaki rafexik a -mana reqre (off, skull meg me'g ki tudja mi ad, most fejbol passz) akkor eleg csunya AS (itt a lenyeg, hogy ugye natur a folyamatos maci megoli a manat)+permamacit lehet kihozni belole... rgo az elitek utani affix amit nezni kell, az mindenkeppen a -mana igeny... 😊

tugyiti
Köszi mindenkinek <#integet2> megpróbálom akkor berakni 8M bidre.
Azert a 10 millas SoJnal kicsit minden prop magasabb, a black dmg, a max mana, az elit elleni dmg. Ez mar 3 indok amiert jobb, hacsak nem azt mondod, hogy a skillbonus miatt minden mas lenyegtelen, marpedig szerintem a SoJnal az elit dmg az elsodleges, nem a skillbonusz, azert hasznalnak az emberek SoJ-t, hogy az elitek elleni sebzesuket felturbozza es remelhetoleg oneshotoljak az eliteket. Felolem legyen 10+ milla, elvegre az elrontott Andarielemre is raugrottak, szoval akar ezt is elvihetik jo dragan.
Lammer
az csak 5-os 😊

6-os van 10M... (tovabb nem volt turelmem nezni, mert a kereso meg mindég bena... betehetnek mar az osszes skillt amit dobhat a SOJokhoz...)

szal 10 felett van az...

Rohadt elet, elnyelte a kepet a forummotor(vagy csak bena vagyok hozza most) szoval SoJ
Hedgehunter
Volt stone of Jordan-om egy 28% as osszeraktam egy Frozen kesztyuvel amikor Elite-re epitgettem de meguntam.. 😊
Tatyla
rakd be 25m bidre csak

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

SLICK
pasz, de nem érhet keveset a statok miatt.

tugyiti
Egy kis segítséget szeretnék kérni,ezt ti mennyire raknátok ki ?

Sziasztok,

Elmaradoznak a kollégák a friend list-emrõl, néha nehéz partit összeszedni, és nem szeretek egyedül játszani. Esténként 20-01-ig farm, kulcs, szintezés, über, partitól függõen bármilyen szinten. Ha valaki játszana, vegyen fel: cleric#2416, és írjon rám ingame, ha partizzunk 😊
Lammer
nagyon durvan odavag az a 29% elite (nem szamolva a spiritregent, meg a skillbonust)... ha nincs uber trifecta ringed, akkor szamold ki mennyit vesztesz vele %-ban a DPS-bol...

EN peldaul 10%-ot vesztenek (csak battle raget szamolva) ha levennem a rare ringemet (megerzem a 61AR-t, szal nem fogom)... nekem pl mar jo lenne egy 28-30-as hotas ringet venni (amik nagyon dragak amugy, foleg coldban), ha el tudnam engedni az AR-t....

es amugy csak a perfect (30%) kozeli ringek porognek persze 😊

Carlos
Sajna énis elgondolkoztam ezen...

Þór vígi þessi rúnar

Hedgehunter
En is siman kukat mondtam volna ra...<#zavart1> Miket dobalhattam en el..<#rolleyes>
Lammer
gondolom az 1-el alattira akart menni, igaz?

amugy, most ment el:

<#hawaii>

devlking
Hát igen, ha nem diablozik, meg wowozik az ember, hanem helyette mondjuk tanul, akkor akár ez is megtörténhet vele. <#idiota>
Carlos
Egy karakterlap kéne szerintem.
Milyen kari, stb.

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok már régebben írtam nektek errõl, nightmare szinten nem tudok bálon túljutni. leírom a védelmi képességeimet block amount - tól, Thorns - ig
180-305 12% 29,2% 45,95%
Resistance: 15 15 40 15 32 15 az arcane/holly
6% 0% 3% és a thorns pedig 17
a bukásom óta sajnos két három hónapja nem játszottam vele.
Arra kérlek titeket hogy segítsetek nekem melyeket növeljem leginkább,hogy tovább juthassak az égbõl reám zuduló kövektõl.
Végezetül még annyit kérnék azon egyénektõl akik értelmetlen válasszal tudnak csak hozzá járulni mint pl: kerüljem ki a köveket, holott ez a terület hangyányi az ilyeneknek kár az idõ pazarlás, mert csak lenézem õket kicsinyes tudásuk végett.
Carlos
Durva dolgok ezek.

Þór vígi þessi rúnar

skinnyman
2 milla egy veyron , egy honap alatt osszehozza ha tenyleg annyit keres 😊

Regards,

tugyiti
Londonba ahol melóztam az épület felsõ szintje volt a Boeing európai központi irodája ,na ott a fõnök srác hozzánk járt le kajálni ,neki 3.000.000 eur volt a havija 😄D amit én se akartam elhinni de az irodából többen is mondták meg a nem céges bugatti láttán én is kezdtem hinni neki...
Carlos
Jaaaaa... Ok. félreértettem. Azt hittem, hogy az eladónak a havi bevétele az 50K.
Ok, így már értem. My bad...

Annyiból énis leszarnám.

Þór vígi þessi rúnar

Hat mondani mndhatsz, de az a csoka meg is vasarolta az EF-t 😊
Carlos
pfff...
Mondjuk énis mondhatok ilyet. De ok. Azért a havi 15 misis fizu elég szép, bár kicsit hihetetlen számomra.

Þór vígi þessi rúnar

"the guy who bought the 12,000 Euro Echoing Fury said that amount pretty much accounted for approximately 25% of his normal monthly wages so, yeah, he was very rich and to him this was almost like pocket change."
Carlos
igen úgy azért már jobb bár ígyis elég durva. Havi 50K euró?
15 millió egy hónapra? Eléggé kételkedem benne.
Esetleg éves keresetének negyede?

Þór vígi þessi rúnar

Ehh, picsaba, nem napi hanem havi, beneztem.
Pont azert kovetem, mert most belathatok a kuliszak moge, es amikor majd en is penzt akarok kiszedni a jatekbol akkor tudni fogom mi a legegyszerub modja. Az elozo EF aukcirol semmit nem tudtam azon kivul hogy megtortent, es hogy a pali, aki megvette azt nyilatkozta, hogy az a 12k euro az a napi jovedelmenek a 25%a volt.
Carlos
Nem követem... Köszi az infót.

Þór vígi þessi rúnar

Se nem ertek ennyire hozza, meg nem is erdekelne a dolog, en ingame comodity-ert adnam el,pl radiant star gemmek.
Acidlich
Es ha var par napot, vagy meg ugyis vissza lehet forditani az utalast?

Ha koveted a topicot, Detox vilagosan elmagyarazza hogyan verhetik at abban a pillanatban, ahogy a jatekon kivul probalja eladni. CSak egy mondatban, atutal neki a vevo 10k eurot, aztan bejelenti a banknak, hogy a kartyajat elloptak....