Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
pasz, de nem érhet keveset a statok miatt.

tugyiti
Egy kis segítséget szeretnék kérni,ezt ti mennyire raknátok ki ?

Sziasztok,

Elmaradoznak a kollégák a friend list-emrõl, néha nehéz partit összeszedni, és nem szeretek egyedül játszani. Esténként 20-01-ig farm, kulcs, szintezés, über, partitól függõen bármilyen szinten. Ha valaki játszana, vegyen fel: cleric#2416, és írjon rám ingame, ha partizzunk 😊
Lammer
nagyon durvan odavag az a 29% elite (nem szamolva a spiritregent, meg a skillbonust)... ha nincs uber trifecta ringed, akkor szamold ki mennyit vesztesz vele %-ban a DPS-bol...

EN peldaul 10%-ot vesztenek (csak battle raget szamolva) ha levennem a rare ringemet (megerzem a 61AR-t, szal nem fogom)... nekem pl mar jo lenne egy 28-30-as hotas ringet venni (amik nagyon dragak amugy, foleg coldban), ha el tudnam engedni az AR-t....

es amugy csak a perfect (30%) kozeli ringek porognek persze 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Carlos
Sajna énis elgondolkoztam ezen...

Þór vígi þessi rúnar

Hedgehunter
En is siman kukat mondtam volna ra...<#zavart1> Miket dobalhattam en el..<#rolleyes>
Lammer
gondolom az 1-el alattira akart menni, igaz?

amugy, most ment el:

<#hawaii>

devlking
Hát igen, ha nem diablozik, meg wowozik az ember, hanem helyette mondjuk tanul, akkor akár ez is megtörténhet vele. <#idiota>
Carlos
Egy karakterlap kéne szerintem.
Milyen kari, stb.

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok már régebben írtam nektek errõl, nightmare szinten nem tudok bálon túljutni. leírom a védelmi képességeimet block amount - tól, Thorns - ig
180-305 12% 29,2% 45,95%
Resistance: 15 15 40 15 32 15 az arcane/holly
6% 0% 3% és a thorns pedig 17
a bukásom óta sajnos két három hónapja nem játszottam vele.
Arra kérlek titeket hogy segítsetek nekem melyeket növeljem leginkább,hogy tovább juthassak az égbõl reám zuduló kövektõl.
Végezetül még annyit kérnék azon egyénektõl akik értelmetlen válasszal tudnak csak hozzá járulni mint pl: kerüljem ki a köveket, holott ez a terület hangyányi az ilyeneknek kár az idõ pazarlás, mert csak lenézem õket kicsinyes tudásuk végett.
Carlos
Durva dolgok ezek.

Þór vígi þessi rúnar

skinnyman
2 milla egy veyron , egy honap alatt osszehozza ha tenyleg annyit keres 😊

Regards,

tugyiti
Londonba ahol melóztam az épület felsõ szintje volt a Boeing európai központi irodája ,na ott a fõnök srác hozzánk járt le kajálni ,neki 3.000.000 eur volt a havija 😄D amit én se akartam elhinni de az irodából többen is mondták meg a nem céges bugatti láttán én is kezdtem hinni neki...
Carlos
Jaaaaa... Ok. félreértettem. Azt hittem, hogy az eladónak a havi bevétele az 50K.
Ok, így már értem. My bad...

Annyiból énis leszarnám.

Þór vígi þessi rúnar

Hat mondani mndhatsz, de az a csoka meg is vasarolta az EF-t 😊
Carlos
pfff...
Mondjuk énis mondhatok ilyet. De ok. Azért a havi 15 misis fizu elég szép, bár kicsit hihetetlen számomra.

Þór vígi þessi rúnar

"the guy who bought the 12,000 Euro Echoing Fury said that amount pretty much accounted for approximately 25% of his normal monthly wages so, yeah, he was very rich and to him this was almost like pocket change."
Carlos
igen úgy azért már jobb bár ígyis elég durva. Havi 50K euró?
15 millió egy hónapra? Eléggé kételkedem benne.
Esetleg éves keresetének negyede?

Þór vígi þessi rúnar

Ehh, picsaba, nem napi hanem havi, beneztem.
Pont azert kovetem, mert most belathatok a kuliszak moge, es amikor majd en is penzt akarok kiszedni a jatekbol akkor tudni fogom mi a legegyszerub modja. Az elozo EF aukcirol semmit nem tudtam azon kivul hogy megtortent, es hogy a pali, aki megvette azt nyilatkozta, hogy az a 12k euro az a napi jovedelmenek a 25%a volt.
Carlos
Nem követem... Köszi az infót.

Þór vígi þessi rúnar

Se nem ertek ennyire hozza, meg nem is erdekelne a dolog, en ingame comodity-ert adnam el,pl radiant star gemmek.
Acidlich
Es ha var par napot, vagy meg ugyis vissza lehet forditani az utalast?

Ha koveted a topicot, Detox vilagosan elmagyarazza hogyan verhetik at abban a pillanatban, ahogy a jatekon kivul probalja eladni. CSak egy mondatban, atutal neki a vevo 10k eurot, aztan bejelenti a banknak, hogy a kartyajat elloptak....
Carlos
miért nem pénzél adja el?
Aztán ha megszorul abból vesz goldot...

Þór vígi þessi rúnar

Bakker, az EF licit mar 10b goldnal tart. Annak ellenere, hogy a bejelentett legendary buff miatt nem igazan mozog a piac.
Carlos
LOL. mák...

Þór vígi þessi rúnar

Elkelt 3,2 millaert. Poenbol felraktam hogy kell vkinek ilyen draga brimstone, es igen.
Carlos
<#whatever>

Þór vígi þessi rúnar

Lammer
(omg a masodik HF meg ratyibb lett... na jo, pihentetetm a temat 😄)

Lammer
szeretned 😄DD

na, komolyan (2-es spirit regen a minimum)... 2%-os van benn 39M... 5-os van 45M

majd meglatjuk 😉

(persze HF sz*r lett :S)

Carlos
Ezt még a kovács is leköpi mielõtt betörné.

Þór vígi þessi rúnar

Lammer
lefekves elotti mp9 uber run... manor nv0... tomegbol:

<#vigyor3>

Lammer
igy az EF utan nekem mara "csak" ez jutott :/

a tegnapi #64711 utan :|

Carlos
köszi

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Link, hogy hol tart a bid?

Þór vígi þessi rúnar

Gondolom mindenki emlekszik meg a 12k euros EF-re. Most kiesett egy majdnem ugyanolyan, ez itt , mar megy is ra a licitalas, termeszetesen AH-n kivul. A szerencses megtalalo a monkjan equipelte, hogy ellenorizheto legyen.
Carlos
welcome back..

Þór vígi þessi rúnar

TVelvet
De jó! Visszakerült a topic design! 😊😊
Carlos
Nálam 51.50 chc és 525% cd.
Köszi a választ. Igen, nagyon megdobja a kiirt damage-t de csak akkor "basz oda" ha bejön a crit... Így viszont picit csalóka a dolog. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Lammer
mondom krealok par str-es shouldert...

mindég ez a tiprodas... <#idiota>

lehet marad a vitas cucc... mert tobbet vesztek vele hpban mint amennyit nyernek DPS-ben... 😞

Lammer
nem volt koztuk olyan jo, igaz mind chc-s volt xD

Én is azt gondolom, amit Skill. A CHD remekül megdobja a számolt, és a profilban megjelenített DPS-t, de azért az nem minden.
A fegyvernél én úgy választok, ahol ez lehetséges, hogy a minimum damage legyen a lehetõ legmagasabb (közel azonos egyéb statok mellett). Mondjuk ha egy fegyver sebzése 670-1143, akkor 670 és 1143 között random módon kapsz egy értéket, amit képlettel tovább számol (AS, main stat) és ezt az értéket biztosan megütöd. Ha beüt a CHC (mondjuk 30% eséllyel), akkor az elõbb számolt értéket felszorozza a CHD-vel, és azt ütöd meg. Minél magasabb a CHD, annál nagyobbat üt. Én ezt úgy figyelem, hogy be van kapcsolva a sebzés kijelzés, fehérrel látod a normál ütéseket, sárgával a critical hiteket. Statisztikailag többet ütsz normál módon, ezért a life steal-re is közvetlen a hatása.
Ugyanakkor a CHC még fontosabb, mert hiába nagy a CHD értéke, ha a nagy sebzéseket nagyon ritkán ütöd meg (nekem 50% CHC-hez van 480% CHD, ez egész használható többféle buildhez).
rég volt már ezért lehet , hogy hülyeség. de crit dmgt más cuccra is tudsz venni sebzést nehezebb növelni. a másig gond meg az , hogy a hota és a ww build is olyan , hogy nem igazán reális a dps amit kiszámol neked a d3.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Carlos
Crit damage!

Amúgy nekem is van egy hasonló kérdésem. Melyiket érdemesebb megvenni? (SKORN):

alacsonyabb sebzésû (1420-1450) magas crit dam-os (180+) vagy magas sebzésû (1450+) de alacsonyabb crit damos (160-180)?

Úgy vettem észre, hogy az alacsony sebzésû de magas crit damos sokkal jobban megnyomja a damage-et de a kérdés az, hogy valóban jobb-e?

Þór vígi þessi rúnar

DJ RX7
ezt magyarázzátok el nekem kérlek, mert nem bírom felfogni, hogy a sokkal butább statokkal rendelkezõ rare ring jóval jobb mint a legendary.

:3

Nekem van meg egy szempont, ez viszont esetemben abszolut jellegu, a zsakos frodot le kell tudjam utni. Nalam ott a hatar a jatek erossegeben, ahol mar elfut a golbin.
Ahogy veszem észre neked még mindig megvan a " mák " faktorod! <#mf1><#taps><#eljen>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676