Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AkAfinucsi
Az a gond a HC karikkal , hogyha valami miatt DC-zel akkor kuka a karakter.

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Daell Drow
Ellenpeldakent mondom, nalam stabil a hc szero. 1 volt hogy majdnem ott maradtam, de akkor is a szolgaltato kapcsolt szet. Azota mar paragon 30 vagyok.
devlking
Remek ok lesz majd megvenni a konzol verziót. <#idiota>
Carlos
akkor csítelnének az emberek benne.

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
hc csak offline (lenne) életképes
tugyiti
Nyugi nekem is tegnap döglött meg a hc wd-m 😄DD nem is kezdek többet ilyen silány szervereken...
devlking
Mindezzel tisztában voltál, amikor elkezdted azt a karaktert.
Éljen a Blizz HC szerver!!!!! Pffff.....125MB net,30-40ms max,lagg,és hoppá oda lett a friss HC karim....Hát.....No comment. De a DIO3 HC szerverek stabbilak,sõõttt jobbak mint az SC szerverek mivel kevesebben tolják.....Aham jah.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

jazzy
Carlos
Két csapat, nem haltam, de azért kemény volt:

Þór vígi þessi rúnar

Lammer
huzok egy monkot SC-n...

17ik szint: legend bow xD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Rendben. Felvettelek.

thx

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

1 milla HC goldom biztos van, majd megnézem pontosan mennyi. Milyen arányban adnál SC goldot?

PeterssonHU#2799

Lehet,h szaladgálhatnánk hétvégén együtt HC-n. ML10-en huztam fel barbárom 60ra.
10 intelligence = 1 all resistance, ha jól tudom.
int:AR=10:1
Üdv! Eladó d3 (standard edition csomaggal) és sc2 acc. együtt a kettõ korrekt áron. Részletek privátban. Bocsi mindenkitõl akit zavart ez a pár sor.
Int hatással van allresre? Help me plz. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

tugyiti
Köszönöm a tanácsokat srácok 😊 a socket nélküli lett ,tegnap teszteltem és többet ér a loh meg a magas vit (arról nem is beszélve ,hogy az int ugye növeli az allrest is) mint az ar.
jazzy
Személy szerint ártól függõen (mennyibe kerülnek?) a bal oldalit venném, egyrészt nem kell bele gem, ami plusz költség, másrészt elég allrest össze lehet szedni a többi itembõl, nagyobb rajta a life on hit is. De ez az én karakteremre van optimalizálva 😊
Sok INT ,sok VIT. 😉))

Üdv. HC barbár tanácsokat kérnék ha lehetséges mit érdemes,stb stb. SC goldot cserélnék HC goldra ha lehetséges ilyen. 😉

Daell Drow
igen
AkAfinucsi
Legalább 200m a különbség.....

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

sz4bolcs
allresest 8)) az nagyon cukin néz ki így két sockettel

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

A launcher-t?
Carlos
Én a két socketes Allres-est.
De ha rengeteg allres-ed van (nem baj ha veszítesz a gatyán) akkor az elsõt a HP és Int boost miatt.

Þór vígi þessi rúnar

tugyiti
Tanácsot szeretnék kérni tõletek srácok 😊 ki melyiket venné ?
elég a parancsikont átírni és kész
Daell Drow
Nekem is, de nem azert vettem hogy minden mas lassu legyen. Kb 3-4 jatek van mindig fent es az akkor mar SSD-n van. Nem macera at rakni, fogod a diablo 3 mapat at masolod az SSD-re, majd uninstalalod a regit. Utana instalert futatva megadod neki az ssd-n levo diablo mappat, le fut az ellenorzes es mar mehet is a jatek.
SLICK
mindjárt kipróbálom.
Az elõbb úgy mentem, hogy MP7 Keep Dephts lvl 2, Fields of Slaughter és végül Arreat Crater lvl2.Egész szépen jött az XP itt is.

A rendszer ssd-n van. Gondolkodom rajta, hogy áttegyem, de a macera, meg hogy rendszer lemez...
SLICK
csak a Barbáromat akarom minél hamarabb feltápolni, azután ott van a másik 3 karakterem, amivel majd kényelemsen eljátszogatok már 😊 Nem fog untatni egyik sem 😊 Sõt kis felüdülés lesz mással is játszani

TurboX
71-rõl?
az merész.. 😄

én is anno futottam mint a barom p100-ért vesztemre.. cél híján teljesen elvesztettem érdeklõdésemet a játék iránt😞
(ill. majdnem teljesen mert ahogy az ábra is mutatja még felnézek néha a fórumra)
Akkor nem jo a builded, warcry helyett rend ravage es mp10en futkossal a skorpio pakkok kozott areat crater 2-on. Minden mast skippelj, csak a skorpiokkal foglakozz.
SLICK
én msot azon vagyok, hogy vasárnap éjfélig elérjem a Para 100at 😄
Addig már a Legendaryk se érdekelnek 😄

Systore
végigmentem core of arreaton, toweren, keep depths 2-n és 4 db legendary esett.. nem értem a játékot már 😄
SLICK
mivel újraraktam a gépem a PTR nincs már fent, így nem tudom meglesni :c
Fields Of Misery is jobb lett azért, sokszor az agybaj kerülgetett hogy a semmiben megyek míg megtalálom a kulcsost, meg legalább egy elit packot.

Systore
halls of agony mondjuk durva lett 😄
SLICK
végülis van idejük még fixálni a dolgokat <#vigyor5>

Systore
kevés a pack
SLICK
miben szar?
Tegnap streamet néztem Act1-rõl lényegesen több mob lett rajta

devlking
Fõleg ha ez ilyen kurva egyszerû lenne. 😄
Carlos
az sose lesz jó...

Þór vígi þessi rúnar

Systore
ptr alapján ez a patch egy nagy semmi, act 4 pl. még mindig egy szar
Daell Drow
SSD lesz a megoldas, en nekem is ugyan ez volt honapokig. Mig decemberben nem vettem egy samsung 840 120gb ssd-t. azota nincs ilyen problema, gyorsabban betolt es egybol siman megy a jatek, tovabba mikro laggok sincsenek de jot tesz az SC2 es hasonlo nagy toltogetos jatekoknak. Erdemes beruhazni ra, na meg a win is betolt kb 4sec alatt.
CalebJoe
Finom szólva eléggé igaza van a srácnak, a patch kommentekbõl van.

Angelos 23 hours ago
How pathetic is this???

U call this a patch?!

Dont do multiplayer if the game not works as well-EU server is the most awfull server in gaming industry and u know that!!!

This is bug fixes and nothing more

Tiny keeps level 2 with those boring narrow corridors that u can barely enter a door FILLED with hundreds of monsters and places like desolate sands or fields of misery that are big enough filled with max 50-100? and only now u raise density?? totaly bug fix

how sick is this?

where are the items uve been talking for more than half year?

u talked so much about the feeling to find something usefull, where is it??

where are paragon rewards??

where are your's "promisses"??

where are the rewards? do we still have to ignore rares/legends?

do we still have to find bows with 300 str?

quivers with 200 int?

ilvl 62 ring with life after each kill, mellee damge, health from globes etc'?

do we still need to play this ah simulator??

its a total insult to the community and such a disgrace that all we recieve after a year is bug fixes and that u devs DONT EVEN TRY to make this "arpg" better
and all u do lying and lying and bul!@#$ing and lying again and "fixing"
Vegyél SSD-t és telepítsd arra a játékot. Más megoldás nincs. (Én még nem vettem, és szívok is vele lassan egy éve)

A következõ történik most már bosszantóan rendszeresen:
Elindítom a játékot és indítom az elsõ karaktert. Betesz a pályára és valami hihetetlen mértékû akadás indul el, ami kb. fél-egy percig tart. Utána ez megszûnik és nem is jön elõ többet. csak a játék elején, az elsõ induló karakternél. Tegnap pl. berakott egy szörnycsoport kellõs közepébe Act3 Stonefront pontján. Akárhogy erõlködtem nem tudott életben maradni a karakter és ez egy kicsit felcseszte az agyamat.

Ez mitõl van és mit lehet tenni ellene? Hiába rohangálok a városban, amikor kirak az elsõ játékpontra ez a helyzet mindig jön. A kapcsolat zöld volt.
Az 1.08-ban a valor nem additív hanem szorzóvá válik. Néhányan 1000% feletti exp gainnel rohangálnak ptr-en, úgyhogy az a 81 óra jóval kevesebb lesz ha kijön a patch.