Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
nemtom. nézz szét az árusitó oldalakon.
Amúgy hogy akarod elfogadni a hc pénzt a sc trade-ben?

Þór vígi þessi rúnar

SLICK
hát az gáz.
De hát ha tradelek addig nem is fogadom el míg nem a rendes összeget látom a másiknál. Nem értem az embereket néha.

btw. vennék vagy 5 milliárd goldot. Mennyibe fájhat az készpénzben?

Carlos
Nem emlékszem pontosan, de olyasmi, hogy igy szlengekben beszélgettek...
Aztán valami 270 millióért kért a csávó (mondjuk) 50kk -t.

Aztán a csávó meg megtréfálta és adott neki 50 goldot. 😊

Þór vígi þessi rúnar

SLICK
mert mi volt?

Carlos
Ha nem deklarálod a 3-4kk -t akkor te is úgy jársz mint az a csávó akit megszopattak. :p

Þór vígi þessi rúnar

Szintén vennék 3-4kk HC goldot. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Hali! HC goldot vennék SC-ért cserébe! Ajánlatot privátba várok.

Carmang
Mi történt a gemekkel, és a craftolós papírokkal? Indítottam egy Wizardot, nemrég öltem le Magdát, de csak 3-4 gemet dobott eddig. Craft lapocskából semmit.

Jók a meglátásaid.
Próbálok még több resistet, ezért raktam be az OwE-t. Nagyon kevésnek ítélem a kari hp-jét. Elõszõr rubint raktam a skornba, de nem volt érezhetõ a plusz. Még ki akarom próbálni a zöldet, ez is ült.
A sisakot viszonylag kedvezõen sikerült kifognom, és azóta se sikerült annyi pénzt összeraknom, hogy le tudjam váltani; a kövek csiszolására sok elmegy. Próbáltam eladni, de nem sikerült. Amik meg hullanak, hát azok nevetségesek. Kedvencem a 87-es valami kalapács volt, mp1-en a WD-nek esett az alkaizer úton.

Köszi az észrevételeket.
Lammer
Nagyon jol haladok vele... a lenyeg, hogy alacsony mp-n tolom elore magamat 😊

Ha van egy kis penzed akkor erdemes lenne elso korben allrest csavarnod meg magadra + minden olyan targyad ami second resistet ad mehetne + lightningra, latom "arrafele" gyursz, skornbol kipreselni +LOH vagy +LS verziot es nagy zold mehetne bele elso korben, tovabba fejesen is lokhetnel egy allreses verziot (70+ alacsony takennel es rendes dex stattal), ha ragaszkodsz az Andiehoz 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

skinnyman
Annyiert en is vennem 😊

Regards,

Köszi. Az én monkom . És ezzel hogy haladsz? Sajnos a farmolásaim nem mindig rentábilisak..
Acidlich
Az szep fogas, meg ez is 😊

jazzy
erm vettem egy ilyet 5 milláért

Lammer
ide clickelj ^^

en is csak izlelgetem... valszin jobb lenne a tortenet egy skornnal, de most igy rengeteget dodzsolok es ez soxor megment + be kellene makolni egy jobb black damos fist weapont 😊

a lenyeg: a tailwindes mutatvany nekem arra szolgal, hogy a sima mobokat felrelokve rohanjak elitekig... aztan jon a massziv harangaradat 😊)

Megnézhetem a monkodat? Én is TR monkot próbálok.
Lammer
lol, nem volt partnerem, igy monkommal manualisan szaladok(tam) vegig minden kveszten, hogy meglegyen 😊

sandskimmer

mp1, minden utamba kerulo pakkot lenyomtam... pedig csak 81K dpsem van, azert ez a TR (tailwind) nagyon imba megfelelo spirit regennel, no meg az empowered harang sem rossz 😊

es sikerult 10 perc alatt dobnia 138 MF-el 2 brimet gyakorltailag) <#idiota>

Sziasztok
Ha valakinek van kedve HCzni vegyen fel:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/NewZooHUN-2710/hero/26426401
ezt honnan tudod?
Carlos
kínaiak felét kilõtték gondolom.

Þór vígi þessi rúnar

A héten megint volt egy nagy banhullám 😛 Vki még foglalkozik gold farmmal? 😊
Lammer
na ja! 😊

AkAfinucsi
Party-ban az a jó ha DC-zel és a társad van oly hardcore akkor megmentheti a karaktered életét 😄

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

wantonly
Nekem még egyszer sem volt HC-n disconnect, de ne is legyen.

Mondjuk nekem is pont tegnap halt meg a HC barbim, 53-as volt. Szûk hely, Wall+Arcane sentry és nem tudtam elmenekülni. Így halt meg elõtte a WD-m is. Nem baj, újra... Egyszer kivégzem inferno-t, ha kell 100-szor újrakezdnem.

Amúgy keresnék coop-hoz társakat, aki benne lenne néha egy kis HC mókában. Random idegenekkel játszani nem egy életbiztosítás. Akit érdekel vegyen fel, köszi.
Lammer
fenyt kapnek, ha mar paragon szinteken (plane nem alacsonyon) halna meg a HC karim... most cimboraval HCzunk coopban... kivancsi vagyok meddig birjuk... 😊 eddig normal mp10 siman megy... 😊 (cimbora monk+en wiz)

AkAfinucsi
Az a gond a HC karikkal , hogyha valami miatt DC-zel akkor kuka a karakter.

Daell Drow
Ellenpeldakent mondom, nalam stabil a hc szero. 1 volt hogy majdnem ott maradtam, de akkor is a szolgaltato kapcsolt szet. Azota mar paragon 30 vagyok.
devlking
Remek ok lesz majd megvenni a konzol verziót. <#idiota>
Carlos
akkor csítelnének az emberek benne.

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
hc csak offline (lenne) életképes
tugyiti
Nyugi nekem is tegnap döglött meg a hc wd-m 😄DD nem is kezdek többet ilyen silány szervereken...
devlking
Mindezzel tisztában voltál, amikor elkezdted azt a karaktert.
Éljen a Blizz HC szerver!!!!! Pffff.....125MB net,30-40ms max,lagg,és hoppá oda lett a friss HC karim....Hát.....No comment. De a DIO3 HC szerverek stabbilak,sõõttt jobbak mint az SC szerverek mivel kevesebben tolják.....Aham jah.....

jazzy
Carlos
Két csapat, nem haltam, de azért kemény volt:

Þór vígi þessi rúnar

Lammer
huzok egy monkot SC-n...

17ik szint: legend bow xD

Rendben. Felvettelek.

thx

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

1 milla HC goldom biztos van, majd megnézem pontosan mennyi. Milyen arányban adnál SC goldot?

PeterssonHU#2799

Lehet,h szaladgálhatnánk hétvégén együtt HC-n. ML10-en huztam fel barbárom 60ra.
10 intelligence = 1 all resistance, ha jól tudom.
int:AR=10:1
Üdv! Eladó d3 (standard edition csomaggal) és sc2 acc. együtt a kettõ korrekt áron. Részletek privátban. Bocsi mindenkitõl akit zavart ez a pár sor.
Int hatással van allresre? Help me plz. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

tugyiti
Köszönöm a tanácsokat srácok 😊 a socket nélküli lett ,tegnap teszteltem és többet ér a loh meg a magas vit (arról nem is beszélve ,hogy az int ugye növeli az allrest is) mint az ar.
jazzy
Személy szerint ártól függõen (mennyibe kerülnek?) a bal oldalit venném, egyrészt nem kell bele gem, ami plusz költség, másrészt elég allrest össze lehet szedni a többi itembõl, nagyobb rajta a life on hit is. De ez az én karakteremre van optimalizálva 😊
Sok INT ,sok VIT. 😉))

Üdv. HC barbár tanácsokat kérnék ha lehetséges mit érdemes,stb stb. SC goldot cserélnék HC goldra ha lehetséges ilyen. 😉

Daell Drow
igen
AkAfinucsi
Legalább 200m a különbség.....

sz4bolcs
allresest 8)) az nagyon cukin néz ki így két sockettel

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.