Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
eleg erdekes... most uj session... mp0, nv0 kb -23as mf... elso pakk core vegen (inverzben kezdes, ugye), lego chest... LOL

nekem gyanus ez a dolog... par napja ezen az uj accon sikerult eladnom egy strongarmot (16 eur*) meg egy IK ovet (kb. 4 eur xD) rmah-ban... hmmmm

*ezt tuti aron alul, mert eleg aczelos volt a main stat (+ decens vit)... es a kovi sessionben kb az elso pack utan mar be is csilingelt az ah uzenet, hogy eladva :S

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Acidlich
ezt a temat mar koruljartuk itt parszor, ez a blizzard-fele rmg meg mf legalabb akkora talany mar, mint az egyiptomi piramisok😄

Lammer
gyerekek... ez elmebeteg...

2-3 napig semmi a 100-as barbimnak (WDnek naponta par, de az is inkabb mp2,3 csak)... majd most mp9-10->

az hagyjan, hogy hajnalban minden only VOA+black c.(tehat csak korbeszaladok style!) korben esett egy leg

visszavaltok WDre... mp0 acidrain rush... keepben pottyan egy leg... atmegyek crater2, lenyomom nagyon gyorsan... tovabb tower (ritkan szoktam, most lementem)... egy zold monk fejes, 10 meterre ra egy tyrael... 277 mf...wtf? random rulez...<#whatever>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Az igen<#felkialtas> Nem semmi! Nekem még nem esett ilyesmi.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Õt már én is megöltem. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Nekem 8 levélváltás volt, semmitmondó, szabvány válaszokkal.
Legegyszerûbb a skype-on telefonon egyeztetni, így is ingyenes, és nagyon gyors megoldás.

SLICK
pfff ez aztán nagy ötlet.
Az e-mail ingyen van, kis idõ lesz míg visszaállítják az accountját, de most minek költsön megint pénzt?

clio1616v
én tudom a megoldást, meg kell venni újra a játékot

ez tûnik legegyszerûbbnek

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

SLICK
Na mit hagytam ki? 😄
Epic az lett volna ha dobott volna egy Brimnek való legendaryt 😄

SLICK
természetesen fel kellett volna telepítened a laptopra is, nem is értem, hogy jutott eszedbe a mappa áthúzás.
Bármennyi gépre felrakhatod a játékot, csak az adataidat kell megadnod bejelentkezésnél.
De most akkor az asztalin se tudsz játszani? Ez esetben írni kell a Blizzardnak, hogy saját hibádból történt ez és nem egy másik fél által, vagyis nem feltörés és egyéb visszaélés történt. Más megoldást részemrõl nem tudok.

tugyiti
<#idiota><#mf2>

Sziasztok! Lenne egy problémám. A napokban vettem meg a játékot, amit az otthoni asztali gépre felraktam. Bereg mindenhova, ahova kell, majd játék jó sok. Ma átraktam a laptopra - átmásoltam a mappát az asztali géprõl - , de bejelentkezés után hibát írt ki, és zárolta az accountomat. (azt hiszem ez történt). Elvileg akkor csak 1 gépre lehet feltelepíteni a játékot? Vagy ha rendesen feltelepítem a laptopra - és nem csak átmásolom az asztaliról - akkor mûködni fog a laptopon is? Hogy lehet ezt a problémát megoldani? Elõre is köszönöm a segítséget. Üdv, tewe15
tugyiti
AZ igen 😄 én egy 200dps körülit tudtam eladni 6M körül nemrég.
Acidlich
Az lenne meg a szep, ha lenne rajta socket^^

CM-WW skillezés/build mellé nem olyan magas prioritás a life steal. Az inkább Archon buildre fonotos, vagy olyan buildre ahol viszonylag kevés, nagyot sebzõ skill és támadás van. A fagyis wizardnak a LoH jobb. Sok kis támadás mellé az jár. A tornádó és a chain reaction is ennek kedvez. Persze ha már hiper-szuper magasságokban van a DPS-ed, akkor lehet kelleni fog kis life steal kiegészítés, de attól azért még messze vagy... Már attól, hog yez kelljen.
tugyiti
Teljesen jó mp1-2-re az a dps, 721 loh (ls archon buildnél kell) meg coop-ba elég mp10-re is ha a skilleket jól rakod össze,a slow time felesleges mivel ott nova én cserélném magic weapon-ra force weaponnal vagy ha magasabb mp-n akarsz solozni majd meglátod te blood magic-re (az inferno -80% ls reduction itt is érvényes arra figyelj) ezt eldöntöd te.Innestõl kezdve meg ahogy Sun szokta mondani farmolsz és örülsz ha esik upgrade 😊
jazzy
De akkor vesztem a set bonust natiból 😞

Írtam amúgy, van 90 millám még, ezt azért dobtam össze, hogy valami legyen, de tényleg ennyire fontos a life steal? A guideban amit linkeltem nem látom, hogy írná a srác, vagy elkerülte a figyelmemet?

Chantodot néztem, ez az MH+OH kombó kb 2 milla volt együtt, vagy annyi se, ha bejön a build Chantodozok majd, csak elég drága.
Acidlich
Ha a magic weapont bepreseled lesz kis LS, bar igaz, ez majd jobb gearnel lesz igazan hatasos, most eleg lesz neked a sok LOH. Ha black dmg-re gyursz, akkor jobb a zuni cipo, meg ugy 3 db a setbol kezdesnek eleg tap tud lenni, foleg ha ugyesen bidelsz😊 Kesobb ha lesz penzed, es CMkedni akarsz, mindenkepp chantodo set sztem, bar ezt javasoltak a guideban is.
Ja es strom crow-bol egy jo critest ha beszerzel, az is segitene.

The proof is in the pudding. Ha mukodik neked gyakorlatban, akkor minden rendben. En mar tulsagosan megszoktam a lifestealt, anelkul mar nem tudom elkepzelni mp3 folott.
jazzy
Itt azt írja a srác, hogy kb 800 life on hitre gyúrjak ne life stealre, bár az sincs meg csak 730 körül, de egyébként a 20-100m budget geart próbáltam összerakni, szerintem elég jó lett, a követelmények tetejét súrolja, talán még felülrõl is.
Hehe az altalam talalt guideban az elso referencia a te altalad hasznalt guide szerzoje <#eljen>
Kozben talaltam egy ilyen guide-ot, csekkold meg ezt is.
A nagy okoskodasomban beneztem hogy nincs lifestealed, az is kelleni fog. A kesztyu es az amulet slotra lehet megerne kicsit craftolni az uj bind on account receptekbol(archon int kesztyu/int amu reci olcsoert AHbol) , eleg durva rollok jonnek osze az embereknek az elso 10-20as sorozatban. Aztan ki az aki birja penzel es idegekkel, nemreg linkeltem egy fazont, annak a 265-ik amu craft adta be a trifecta+vit+allres amut.
Gondolom mp-t akartal kerdezni. Mivel fagyasztol a dps-ed nem annyira szempont groupba. Az en nem tul fenyes wizardom az mp2-3on megvan soloba. Szerintem neked is mennie kell.
jazzy
Szerinted mekkora MP-re elég? 100k dps tudom manapság nem valami übertáp 😊

Néztem minden lehetséges slotra crit damaget, de ugyanezek a statok + crit dmg brutálisan drága mindenhol.. :/

#javítva, igen persze MP-re gondoltam nem paragonra
Korrekt kezdes Az eHP meg javithato, de mivel permafreezere gyusz mar igy is jo, dps detto, szerintem a crit dmg amit erositeni lehet.
Jo kezdes supportnak, soloba nem tudom mennyire megy majd, mivel fagyasztani fogsz mint a kisangyal, de nincs crit dmg-ed, szoval en igy szemre azt mondanam ahol csak tudod mindenhova probalj crit dmg-et is rakni. Offhandet probalj majd legalabb 350es dmg-el vagy jobbat, a fejesedbol crites verziot, es nacit esetleg ha nincs eHP gondod akkor inna-t. Ja es ha black dmg-re gyursz akor Tal amu.
jazzy
Witching Hourt 2.7 milláért bideltem elég jó vétel volt 😊
jazzy
Csináltam egy viszonylag Budget wizardot CMWW buildre, szerintetek következõ lépésben mit kellene elõször cserélni, illetve van amit elrontottam?
~60 millába került a gear, van még 90.

Bár ebbõl kb az amulet volt 15 milla (most nyertem biddel lehet még nem mutatja rendesen, az allreses, ha a vitalityset mutatja az nem az, az csak 1.8m volt-)
Lacuni volt 10m
Kesztyû 8m
Gemek 10m
többi aprópénz.
devlking
Az nem csak rmahra vonatkozik.
SLICK
na pont azt az értéket nem figyeltem, csak a zöldeket. My FAIL!
Köszi a segítséget! Akkor Axe vétel lesz remélhetõleg 😊

A 2es fegyo perfection ratingje 6%al magasabb a masiknal.
SLICK
Ezeket kaptam, de még mindig nem világos annyira mely értékek számítanak jobban.

fegyó1
fegyó2

SLICK
Gondoltam megkérdezem elõbb, mielõtt végleg megvenném. Szóval Ti melyik fegyvert javasolnátok a kettõ közzül?
A gem nélkül 3400dps-t ad az Axe na meg ugye 0,1-el nagyobb attack speed és még egy kis str. Viszont a mace average dmg-ben jobb valamivel. Melyik éri meg jobban?
itt a kép:

AkAfinucsi
Köszönöm! KÖzben írtam a blizznek ticketet és 2 cuccom már meg is van már csak 1 hiányzik! 😊

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

A 3 nap az rmahra vonatkozik

Nem tudtam szerkeszteni, van még egy megoldás, de ez csak ritkán jött be:
Kiveszel a saját cuccaid közül valamit AH-ban és egyszerûen visszarakod.
Ilyen esetben is megjelenik néha a vásárolt cucc.

Egyébként kissé idegesítõ ez a probléma, mert én egyszer már kérdeztem ezt itt a fórumon és az volt a válasz, hogy akár 3 napot is várjak.(?!)
Viszont nem azért vásárol az ember meghatározott áron valamit, hogy azt azonnal ne használhassa...
Vagy megszakítod a netkapcsolatot, amikor AH-ban vagy, vagy veszel valami nagyon olcsó cuccot...
Visszakapcsolódsz a netre, belépsz újra a játékba, illetve a vásárolt olcsó cuccot begyûjtöd, és szerencsés esetben azonnal ott lesz a helyén a cucc...
Az utolsó patch óta van ilyen AH bug probléma.
Acidlich
vegre egy ertelmesebb a sok brimstone kozt:

Carlos
nálam még nem volt ilyen soha. (kopp-kopp-kopp)

Þór vígi þessi rúnar

AkAfinucsi
Valakinek szarakszik még az AH (ezalatt azt értem,hogy megveszek valamit és nem tudom kivenni)!?!

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Gyerekek, ami zajlik most AHban radiant/flawless square emerald fronton az vicc, nem birja a dupeolt cuccot tolteni olyan tempoban a valaki, mint amilyen gyorsan veszik kifele, ez am a jo uzlet. Amint lemegy az utolso 10 vasarlas 16millara , 1 percen belul ki is vasaroljak, es ez mar 10 perce zajlik, gondolom izzad a keze rendesen a csokanak, kemeny melo ez.
Köszönöm!

Megoldás

Ha ez nem elég, akkor próbáld ezt is:
Mivel a Launcher update Internet Explorert használ, ezért még a Kapcsolat nélküli munkát is ki kell kapcsolni benne(ha ki van kapcsolva, akkor is nyomj rá, hogy bekapcs/kikapcs). Illetve a LAN beállításokban az automatikus érzékelést is. Ezután nekem már mûködött, de kb. fél napi fórum keresgélés volt, mire ezt megtaláltam. Sok sikert!

Nefürgyé le!

Sziasztok!

Launcher update másnál is megakad kb 70% küröl?

Carlos
úgyhiszem az igen.

Þór vígi þessi rúnar

setuh
De a monster density az most lesz igaz?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder