3885
-
Puhos #82 Hi!
A megjelenés Rainbow Six Vegas 2 -
csgj #81 Akkor az én AGP-s HD2600-asom, ami ott van a felsorolt kártyák között, szted micsoda? És simán bírja a mai játékokat, nem is olyan régi kártya. A port, hogy agp-s e, vagy pci-e-s, teljesen mindegy! Teljesítményben ugyanolyanok... Csak más kapcsolódási technika, vagy miaszösz. Szóval ez csak puszta kicseszés lenne az apg-sekkel :S Ők meg ezért több pénzt kapnak a videókari gyártóktól. Gondolom... -
Ari18 #80 nem hiszem el hogy ezt nem direkt csinálják,minden játék késik. -
#79 sajnos csúszik a játék valamikor április környékén fog megjelenni természetesen csak a PC-s verzió -
tmisi #78 Nesze neked 3850 AGP. -
smusher #77 Ez pontosan ugyanaz a gépigény, mint a Vegas 1-ben. Még a vinyó helyigénye is ua. Nem valami tévedés lesz? Psze csak örülök, ha ez igaz. Nem akarok még min. ötvenet gépre költeni mostan -
smusher #76 Hi!
Mondjuk én Raven Shield multis voltam, de most elhatároztam, hogy viszatérek a multimókába Vegas 1-2 alatt . Sokáig nem bírtam lenyelni a vegas árkád mivolta miatt, de most megígértek RS multi ályákat egy-az-egyben, úgyhogy én 100% megveszem. Hol lehet megbeszélni majd a partikat? -
#75 Amik fel vannak sorolva azok PCI-Express foglalatú kártyák szvsz, ami meg AGP-s az egyszerűen nem bírná a játék megjelenítését. -
#74 xp sp2 only?!most raktam fel sp3-at! -
csgj #73 Graphics Cards Not Supported: All AGP Cards - ez vmi vicc?! -
yaqwsxcde #72 Gépigénye ITT: http://www.gepigeny.extra.hu/games.php?lookup=200
-
#71 Hol jobb a grafika ? xboxon hat .... remelem nem szurjak ki a pc-sek szemet ilyen kisfelbontasu texturakkal igen ocsmanyak a 10 perces xbox videoban. Semmi csilli-villi vegas hangulat az elso palyan, kifejezetten csunyacska a kornyezet grafikaja. Ugy emlekszem az elso reszt is feltupiroztak rendesen, de javitsatok ki ha tevednek.
Az elso kuldetesnel rohangalnak az acel "jardan" a nyitott ajtonal meg megmerevedve all a terrorista, mint aki suket-nema es vak is egyben, kesobb kicsapja a nyikorgo ajtot, szinten suket a katona de ezt felfoghatjuk talan meg tutorialnak remelhetoleg.
Sajnos a lepcson fel/le menesnel meg mindig egy ferde lapkent kezelik a talajt, mar tullephetnenek rajta.
Mindezek ellenere varjuk mint a messiast :)
Az egyben is nagyon jol megoldottak, hogy egyre nehezedik jatek le a kalappal elottuk. -
#70 attolfélak!ugyanis a video xbox360 ott pedig a grafika jobb.de neked legyen igazad! -
simonl #69 Az eddig bemutatott videók alapján szerintem a játék "megjelenése" sokkal szebb lett.
A fegyverek is szebbek,felismerhetőbbek, a red dot már nem egy óriási piros paca, hanem szépen kidolgozott mint a COD4 ben v. Crysis ban.
És végre lesz M4 !!!!
Mindezek persze szubjektív észrevételek
-
#68 a videó alapján olyan nagy változások nincsenek a játékban!remélem a fegyverek fizikája kicsit jobb lett azért! -
tmisi #67 Szerintem ha lesz, akkor sem megjelenés előtt. -
#66 kitünő -
#65 demo lesz nemtudjátok? -
Kaslerka #64 VEGAS 2 - Az elsö 10 perc... -
Barnus #63 Haliho. Közeleg a megjelenés. Keresem a régi Rogue speares, illetve Vegasos multizókat. Illetve akár az újakat is. Tervezi bárki az közületek az eredeti megvételét és multiban való játszását? Nem ártana, ha lenne pár magyar akikkel lehetne együtt mókázni:) -
azriel #62 Az Vegas első része miatt cseréltem anno VGA-t (a kibaszott sm3 miatt), de szerencsére nem bántam meg. Ha hozza az első színvonalát, már rossz nem lehet. -
#61 Az első rész nagyon bejött. A kezelhetőséget olyan korrektre megcsinálták, hogy csak néztem. Mintha konzolon játszottam volna és pár gombbal megoldható volt minden. Egyedül a gépigénye volt nagy de várom a 2. részt nagyon. -
#60 Ha kellett akkor sem olyan stílusban mint a SWAT 3-ban vagy SWAT 4-ben. -
underclass hero #59 itta második fejlesztői napló
illetve még egy kis multis móka -
strebacom #58 Nagyon szuper köszönöm szépen!!!! -
#57 üdv csináltam bannert ez jó? -
strebacom #56 Egy pár kép:
-
strebacom #55 Ez nem lenne jó bannernak, vagy valaki át tudja méretezni a megfelelöre elöre is köszi!!
-
strebacom #54 -
#53 Elvileg Far Cry 2 -is akkor teszi tiszteletét áprilisban! The Club Febr 19. Lost febr 26. Assassin's Creed március 25.
Tehát elleszünk az elkövetkezendőkben :D -
#52 jó lesz ez a tavasz is, febr 25. Frontlines, március 21. Vegas 2 , Április Stalker kieg. -
csgj #51 Előbb jön, mint az Assassin's Creed. Lol, ezt azért nem gondoltam volna :P -
csgj #50 "A Videogamer értesülései szerint március 21-én landol a boltok polcain a rengeteg újítással nyakon öntött Rainbow Six: Vegas második felvonása, melyben a Szivárvány alakulat ismét a kaszinók és a csillogás városában teremt majd rendet.
A franciák állítása szerint rengeteg új csúzli, nagyobb, részletesebben kidolgozott pályák, fantasztikus, már-már filmszerű átvezető jelenetek és felpumpolt AI vár majd ránk. A sorozat történetében először választhatunk majd női és férfi karakter között. "
-
#49 Na ezaz én is most olvastam az újságban, én még most is szoktam tolni az RS-t. -
smusher #48 Szívemből szóltál, bajtárs, bárcsak többen gondolnák így. Állítólag a Vegas 2-ben visszatér 13 (!) Raven Shield/Athena Sword multis pálya, úgyhogy már csak ezért is beszerzem :) -
#47 jobb lenne a folytatás szerintem.az nem tetszik a legjobban hogyha megjelenik akkor a "sima vegas-szal" nem játszanak majd. -
underclass hero #46 "Megérkezett az első fejlesztői napló a Rainbow Six: Vegas folytatásáról: mindennemű hozzáfűznivaló felesleges, a videó megtekintése erősen ajánlott!"
http://www.gamekapocs.hu/hir/9865/Fejlesztoi+naplo+a+Rainbow+Six:+Vegas+2-rol -
Kaslerka #45 Nekem megvan auz összes rainbow, frankó volt ez a rész is, de ha választani kellene akkor még mindig a raven shield az Isten! Annak volt/van hangulata nagyon. -
timexxx #44 Érdekel valakit eredeti Vegas cd key? -