style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
Hááát jó kérdés…jó néhány hozzászólással korábban írtam, hogy: „perpill nincs rá semmilyen lehetőség és a készítők nem is szeretnék, hogy legyen”.
Ettől függetlenül azért okos emberkék szerintem lassan eljutnak odáig, hogy bizonyos custom song -okat be lehessen varázsolnia játékba.
No persze ugyanazon követelményeknek meg kell felelniük, mint az eredeti Songoknak, vagyis szerintem kell legalább 2db zenei fájl, az egyik a háttér zene(song) a másik pedig az ami akkor szólal meg, ha eltalálod, amit kell(guitar). Valamint ezeken kívül szükséges még egy midi(notes), ami magát a kottát szolgáltatja, vagyis, hogy mikor mit kell lenyomni, hogy abban a pillanatban a guitar fájl aktuális része megszólaljon. Sajna mindez csak az elmélet és mindennek a gyakorlati felhasználásáról gőzöm sincs, mivel lusta vagyok részletesen utána olvasni(ha azt szeretnék jáccani amihez kedvem van akkor ott a FOF).
Viszont ha valaki érez magában lelki erőt és kedvet, akkor szerintem EZT az 50oldalt átolvasva biztos sikerrel fog járni :) (ha mégse akkor google talál még többet).
Aztán ha a fenti 50 oldalhoz még hozzáveszi a FOF fórumában található tutorial linkjét, akkor akár saját számokat is van esélye bepakolni a játékba, bár szerintem lehet valaki bármilyen profi egy szétboncolt MP3ból különböző effektekkel házilag készített Song és Guitar fájl által nyújtott „élmény” meg sem fogja közelíteni egy stúdióban leválogatott hangsávok által nyújtott „játékélményt”.