Pannónia Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.youtube.com/watch?v=tlTwcD_3l8M&feature=channel_page

A videóm HD verziója!
copass
körpályákat akartam mondani!😊

copass
ez az iracing-es kormány kalibrálás tûnik a legkézenfekvõbbnek (atyaég milyen szavakat tudok😊 )
igaz van egy pár éves már a kormány, de lfs,rf,grid,gtr2,gtl mindnél betudtam lõni egy használható szintre.
igaz én inkább a pályákat bírom, a monotonitást, körbe-körbe mint a hüjegyerek a mászókán, egyre jobb idõket menve.
pálya: nem lehet olyan körpályát csinálni mint a free ride, beton elválasztókkal kirakni egy pályát, hogy azért legyen fizikai határa a pályának.
így lehetne "szerintem" feszegetni a saját határokat meg a gépet is kiismerni. megtervezem/lemodellezem ha kell a pályát, persze koncepció szinten.

Alexease
A jatek fokonyvtaraba masolod temp.rec neven. Aztan persze Replay😊
kifli
az ilyet hogy tudom megnézni? hova kell bemásolni?
Alexease
Sajnos sose lesz jo beallitas, mert nem egyformak a kormanyok elfordulasai.😊

Szerintem, alapbol a 900 fokos kormanyokhoz kellene beloni, mivel abba gond nelkul belefer az 540. A program addig tekerne a kormanyt, linearisan, utana mar hiaba forgatnam tovabb, nem tortenne semmi. Ez lenne az 1.0. A kontroller beallitasoknal lehetne egy kormanyszog beallitas 0.25-tol 4.0-ig, ami osztana vagy szorozna az attetelt.

Ha pl. egy 270 fokos kormanyon 0.5-re allitom, akkor a teljes elfordulasanal nem 540 fokot fordulna a programban a kormany, hanem csak 270-et. Igy persze a fordulosugara is felere csokken az autonak, de ritkan fordulnak olyan szuken, jobb mint a semmi😉 Ha valakinek megis kell a kissebb fordulokor (nagyobb kerekelfordulas), akkor kompromisszummal van lehetosege 0.75-re allitani (405 fok), es allitani a linearitason hog az elejen kevesebbet forgasson.

Hasonlo beallitas van az iRacing-ben is (csak ott nem kormanyszogbeallitas van, ha nem a kalibralasnal lehet forgatassal beallitani a real vs sim kormany aranyat). Annyi hatrannyal, hogy az iR-ben nincs linearitas allitasi lehetoseg.

lac coo
Ez a dolog inkább a 240 fokos kormányokon szivatos ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hát igen... muszáj volt. 😊

következõ bétában lesz, bár valamelyest ez csalóka, mert ha maga az autó kormánya csak 540et forog, akkor miért akartok 900at tekerni a G25ön?
Közben javítanom kell! Én még azon a pályán száguldoztam ilyen idõket, amelyiken nem volt lassító!

Ezen 3:41:xx környéke pár kör után...

www.smart-bus.hu

Alexease
De azert egy kormenyszogallitas jo lenne😉 Az elozoben hozza lehetett ferni a file-hoz, de mostmar az is kodolva van😄
Megnéztem.

A látottak alapján pontatlan a kormányodban a poti, és azért ugrál...
Erre nem hiszem hogy volna igazán megoldás. HW probléma.
Az én Wingman-em sem tökéletes, de azzal azért még nincsen ilyen ugrálós gond.

Ha megnézel egy G25össel felvett replayt, abban lehet látni milyen preziz és folyamatos a kormány forgása. Azért mert az szorgosan és pontos jeleket küld a gépbe.

A te problémádra én csak valami helpet tudok elképzelni, de az nem biztos, hogy jó lenne... (Mondjuk a kisebb kitéréseket átlagolja, ezzel simítva a nagy ugrásokat.)
Milyen kormányod van?

Nálam G25 540 fokra állítva, 100% lineáris irányítás... így szuper!

www.smart-bus.hu

copass
4:04, de komplett idegbajt kaptam, mert egyszerûen milimétereket kell mozdítani a kormáyon és kovályog mint az õrült, majd ha lesz részletes ffb és kormánybeállítás akkor foglalkozom vele szívesen, de így idegbajt kapok mindíg!😊túl ideges a kormány! beállításokat, sokat, sokat,sokat, plz!<#help>
itt egy rec hogy mirõl is beszélek.

H.264-et meg nem tudok menteni. Kellene ilyen kodek, vagy inkább teljes csomag, mert a jelenlegi összeszórt trágyával tele a ...
A lomtárból. Még jó, hogy nem takarítottam ki 😊

üdv srácok..

a sima 1.1-et honnan lehet lekapni?

1.11nél config.exe abalak...
Az úgy van, hogy fejlõdik a játék, és kerülnek bele hibák, melyek a fejlesztõk gépein nem mutatják meg magukat. 😊
Nekem tetszik az a videó is. 😊
Bebizonyosodik róla, hogy még billentyûkkel is el lehet vele játszani.
Az 1.1-es béta megy, az 1.11 nem. Az hogy van?

milk4
Hétvégén lehet hogy csinálok egy kormányos videót(tehát kormány+monitor látszik).

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Ezt a videót én készítettem sajnos nem túl jó minõségû de már felraktam a kormányt és remélhetõleg sikerül egy újabb videót készítenem

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro

maffioso
a készitõknek mennyi a rekordjuK?

\"If in doubt, flat out!\"

Alexease
Az 1280x720 az OK (en is akkoraba szoktam), csak en H264-es codekkel 2048kbps bitrataval. Az MP3 az jo.
milk4
Nekem a rekordom eddig 3:52:xx 😞

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Akkor gáz van...

1280*720-at írtak. DivX 4.xx.
Hang az mp3 asszem, de gondolom az kb mindegy.
Alexease
Nekem a HD-t 5-15 percen beul meg szokta csinalni. Mekkora felbontasban toltotted fel (kep, codec, hang, stb.).
Alexease
Akkor OK, erdekes lett volna😄
passatgt
igen, kb fél nap még hd elsz

Most néztem, hogy lehet reggelre már meglesz, vagy valamennyit kell rá várni, hogy a HD verzió is ott legyen.
http://www.youtube.com/watch?v=HyYKCHv_Er0

Hát ezt kreháltam, de én HDben akartam feltenni, de a szemét nem mutatja HDben csak ebben a pixeles fosban... :S
Nem tudom ki a keyboardmájszter, de nem az én mûvem, csak találtam. 😊
passatgt
van egy youtube uploader progi, nekem azzal gyorsabban szokott menni

megy sotube is,c sak ott nem írja hol tart és idegesítõ😊

wantonly
Ez nem az a videjó. 😊
Alexease
36 sec es 156 MByte?! Jo sikerult tomorites😄 Ez meg rendes HD-ben sem lenne tobb 10 MByte-nal😊 De jok a fenyek a palyan. Bar erdekes hogy kulso kameraval vetted fel, belegallatszik minden😄D
http://www.youtube.com/watch?v=HBeZdPter74

Na itt a billentyûzet mester gyerekek! 😄
bardocz
Délután raktam fel videót,nem volt 40mb,és marha sokáig töltötte.Igaz torrenten is töltöttem fel közvbe😄
Mennyi ideig tart egy youtube videót feltölteni??

Egy órája várok rá. Az igaz, hogy HD és 156MB, de akkor is.
[HUN]FaTaL
KÖszi 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Lehet itt hackolgatni...
majd megnézzük, hogy a parallaxnál mi a kánya.

Lehetséges, hogy egyszerûen le kell majd kapcsolni, mert egyes kártyák nem fogják bírni.

Ha valaki nem tudná, ez mélységtextúrát számol és a falakon illetve a tetõkön, valamint a dobozokon látható az eredménye.
leho94

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Arra figyeljetek, hogy a beállításoknál semmilyen értéket ne vegyetek nullára! Én akkor tapasztaltam fagyást...

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Error

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

Miért a szar rapidra töltöttétek?😄

leho94
pár hszel lejjebb ottvan a jó fájl.
ui.: én leszedtem , elis indul de kidob engine.exe hibával.wtf?😮

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

[HUN]FaTaL
Nekem nem indul el az új beta 😞

Konfig az adatlapon, mi lehet a gond?

Nem baj... nekem tetszik! 😄

www.smart-bus.hu

Bazz, de hülye ez! Folyton újraküldte a szarját és most...
😄
😄
😄
Akkor új idõ! 😄 3:34:xx 😄

www.smart-bus.hu