1591
-
#1231 szép -
Boteee #1230 jah oké :) -
Solt #1229 Nem, az bohóckodás... :) -
Boteee #1228 A teszt pálya nem számítpályának??:) -
Solt #1227 Urak! :) Egy pálya van, egy autó, és 3 fős a fejlesztő csapat! :)) -
#1226 Illetve, hogy a fejlesztők létszáma 1 számjegyű :) De nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg! Nem győzök gratulálni az eddigi teljesítményetekhez. -
#1225 De majd lesz online, de egyelőre fontosabba a játék offline üzemmódja. Mindenki előtt ez legyen, hogy még csak a 3. bétáról van szó, de már nagyon sokat tud... -
Boteee #1224 Hello ez egy BETA verzió öszzesen 2 pálya és 1 autó van... Nincs online ha visszaolvasol sok mindent megtudhatsz a tervezett dolgokról -
#1223 hello fórumouók :)
ahogy elnézem már eléggé otthon van itt mindenki a játékban, én most találtam csak rá,billentyűzettel fogom nyomni, online lehetőség és kiegészítők vannak hozzá?
köszi előre is!
üdv -
Boteee #1222 Érdemes végignézni:
http://www.zsirpapa.hu/modules.php?file=article&name=News&sid=10
Miskolci szakaszok én az elsőt néztem meg és csak 1 szar rész volt benne az is a kavicsok miatt...Lehet hogy van olyan szakasz ami nagyon szar egy részen de nem végig -
#1221 Mewgnézel egy miskolci szakaszt, akkor azt mondanád, hogy inkább még több úthiba kéne bele... :D AMikor 200 méteren keresztül úgy dobálja az autót, csodálkozom, hogy fogja az a manusz az autót? -
Szabi1991 #1220 olyan mintha lebegne a visszapillantó oldalt o.0 -
Solt #1219
temp.rec
Lassító érintés nélkül, de azért egyéb hiba van benne, bár az pont nem látszik! :)
Brutal, kérhetünk olyat, hogy a replay kamera ne váltson magától? :) -
Solt #1218 na majd, ha kész lesz... -
#1217 na, mikorra várható murvás szakasz? és szerinetem a por mennyisége legyen nagy amit a kocsi felver és elül. (pl ez ami még mindig jó az RBR-ba) -
Boteee #1216 ha lesz még aszfaltos szakasz a játékban akkor lehetne rajta kevesebb útjavítás?? mert szerintem ez így egy kicsit sok jó hogy egy-egy szakaszon szarabb az út de nem végig. Egy két kanyarban lehetne olyan az aszfalt mint a gyártelepen. -
Boteee #1215 ismerős :D -
Solt #1214 dettó... ráadásul az mán 5. trepnis rész... a célban kezdtem el gondolkodni, hogy vajon az mi vóóót! :D -
Boteee #1213 mikor először mentem az 1.11 time trialon úgy száguldottam keresztül a lassítón mintha ott se lett volna, aztán láttam, hogy hoppá azt ki kellett volna kerülni...:) -
Solt #1212 Jogos észrevétel... a jelző táblák kirakása jó ötlet!!! A lassító pedig tényleg jobbról kezd... ;) -
Boteee #1211 Még eszembe jutott 2 dolog a lassítókkal kapcsolatban
1. A szabvány lassító jobbról kezdődik
2. a lassító előtt azthiszem 100 vagy 150 méterre van egy kis jelzőtábla. -
Boteee #1210 navigátor lesz a játékban? -
#1209 igen nagyon egymáson vannak, sztem javítva lesz :))
brutaldt: tudja az engine, hogy egyes objecteknek külön tömeget lehet adni? gondolok itt a gumioszlopra meg a jelzőbólyákra... -
Solt #1208 És adhatna -10 másodperc büntetést az érintés! ;) -
Boteee #1207 a lassítóra visszatérve szerintem lehetne egy kicsit nagobb a távolság a két gumisor között -
Solt #1206 Az RBR engine is behalna egy TDU típusú játék esetén! Annak idején mikor kijött, bizony az erdőbe érkezés, nem egyszer szaggatásba ment át... :)
Erre gondoltam... gondold el 20 autó szimulálását ilyen fizikával! :) -
gabi81 #1205 néhány kérdés/ötlet a készítőkhöz:
1. ha már magyar rally akkor lehetne benne több lassító mert a magyar rally bajnokságban ha megnézitek, ha van 300 méter egyenes már lassítót raknak bele - és ezek többsége 3-as lassító. (én mondjuk anno ezért szerettem a rally2000-et mert alig vártam hogy elérjek egy lassítóhoz)
2. majdnem ugyanez a téma de vannak a magyar bajnokságban jópár olyan rally amikor a kanyar belső ívét kigumizzák. ez lesz e a játéban?
3. lesz-e rajtoltató emberke illetve a célnál a beíróban várnak e majd minket emberkék mint anno az RBR-ben a rácsos bizbasz mögött
4. 1-2 szakaszon jó lenne vizátfolyás, patak átfolyás - aszfaltos pályán is
5. nem tudom mennyire lenne nehéz megoldani azt, hogy csinálni egy körgyorsaságit mint idén volt az Ózd rallyn, hogy meglegyen az esélye találkozni az előtted rajtoló autóval
6. kiadtok e majd egy pályaszerkesztőt a játékhoz ha majd elkészül?
7. azt írtátok, hogy készül a törésmodell. de hatással lesz ez majd a vezetésre? (félrehúz a kormány, nincs 1 vagy több sebességi fokozat ...)
most hirtelen ennyi.
ja egyébként már most csúcs ez a játék. -
Boteee #1204 Itt megint arról van szó hogy több autó van a pályán egyszerre amit megcsinálni elég nehéz. A buggy vagy a cross nagyon hasonlít sőt lényegében ugyanaz, mint a pálya autózás csak porban, sárban.
rFactorhoz rengeteg dirt-ös mód van csak a rali hiányzik belőle... -
brutaldt #1203 Igen, de azért azt mindenkinek tudnia kell, hogy a gamex jelenlegi gépigénye csakis annak tudható be, hogy az effektek mellett valóban erdőben megy a szakasz, nem csak pár x-fa társaságában ami többletterhet vet a gépre.
Egy RBR szintű pályával statikus árnyékkal és tükröződéssel(no effektel) gyorsabb az RBR enginejénél. (Ezt teszteltem.)
Az autót mi is tudjuk akár most lodolni, mert tudja az engine, de egyautós szimunál ez teljesen szükségtelen.
A fizika, és főleg az onlinehoz belőtt fizika gépigénye inkább a nagyobb dió, nem a grafikai része a dolognak.
-
Solt #1202 Igen, de ezek már hatalmas plusz költséget jelentenének... "motor", liszenszek, stb... -
Solt #1201 Igen, de ezeket saját fejlesztés "motorral" megjeleníteni nem egyszerű feladat! És akkor még ott a "több autós" liszensz kérdése...
Ez a motor szép grafikával tud produkálni már most egy meglehetősen élvezhető, élethű fizikát, de ez több autóval... megfektetné a gépeket!
Csinálni kell egy jó kiindulási alapot, amire azt mondják a játékosok is, és szakmai is, hogy ez igen! Utána lehet próbálkozni, variálni... :) -
#1200 Minden szimulátor piacon rés van, kevés a jó ...:))) -
#1199 Nem csak a rally a res a piacon, hanem szimulator stilusbol az osszes "dirt" tipusu (rally, cross, buggy, oval stb.). -
#1198 Nekem egy sima utcai szimulátor, városban menés a vágyam, ahol az egész földet be lehet járni:) -
#1197 Résnek ott lenne még egy utcai szimulátor, bár nem tudom mennyi embert érdekelne. Átmenetnek ott van a TDU, elég népszerű is, az alapján egy skálázható szim (mondjuk TDU-hc mód és még simesebb között) szerintem elég érdeklődést mutatna. Másik rés a rally valóban, pályaautó szimulátorok között eléggé túltelített a piac. -
#1196 Ha olyan szintűt adnak ki,mint az RBR,akkor megyek,és megveszem. -
Boteee #1195 igen?? még nem hallottam róla..:o
-
#1194 Valamit kovácsolnak az RBR fejlesztői is, úgy tudom .... -
Solt #1193 Az már a másik véglet, de tény, hogy a határ a csillagos ég! :) A 100 milliót minimum indulásra gondoltam... és akkor lehet belőle egy rFactor klón, vagy egy fantázia autós LFS klón! :D Értelmetlen! :) Egy rés van a piacon, az a rali... itt lehet még ficeregni! :))) -
brutaldt #1192 Hamarosan kettő lesz, ha még nem számít a másik egésznek! ;)