Pannónia Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/watch?v=tlTwcD_3l8M&feature=channel_page
A videóm HD verziója!
A videóm HD verziója!
ez az iracing-es kormány kalibrálás tûnik a legkézenfekvõbbnek (atyaég milyen szavakat tudok😊 )
igaz van egy pár éves már a kormány, de lfs,rf,grid,gtr2,gtl mindnél betudtam lõni egy használható szintre.
igaz én inkább a pályákat bírom, a monotonitást, körbe-körbe mint a hüjegyerek a mászókán, egyre jobb idõket menve.
pálya: nem lehet olyan körpályát csinálni mint a free ride, beton elválasztókkal kirakni egy pályát, hogy azért legyen fizikai határa a pályának.
így lehetne "szerintem" feszegetni a saját határokat meg a gépet is kiismerni. megtervezem/lemodellezem ha kell a pályát, persze koncepció szinten.
igaz van egy pár éves már a kormány, de lfs,rf,grid,gtr2,gtl mindnél betudtam lõni egy használható szintre.
igaz én inkább a pályákat bírom, a monotonitást, körbe-körbe mint a hüjegyerek a mászókán, egyre jobb idõket menve.
pálya: nem lehet olyan körpályát csinálni mint a free ride, beton elválasztókkal kirakni egy pályát, hogy azért legyen fizikai határa a pályának.
így lehetne "szerintem" feszegetni a saját határokat meg a gépet is kiismerni. megtervezem/lemodellezem ha kell a pályát, persze koncepció szinten.
Sajnos sose lesz jo beallitas, mert nem egyformak a kormanyok elfordulasai.😊
Szerintem, alapbol a 900 fokos kormanyokhoz kellene beloni, mivel abba gond nelkul belefer az 540. A program addig tekerne a kormanyt, linearisan, utana mar hiaba forgatnam tovabb, nem tortenne semmi. Ez lenne az 1.0. A kontroller beallitasoknal lehetne egy kormanyszog beallitas 0.25-tol 4.0-ig, ami osztana vagy szorozna az attetelt.
Ha pl. egy 270 fokos kormanyon 0.5-re allitom, akkor a teljes elfordulasanal nem 540 fokot fordulna a programban a kormany, hanem csak 270-et. Igy persze a fordulosugara is felere csokken az autonak, de ritkan fordulnak olyan szuken, jobb mint a semmi😉 Ha valakinek megis kell a kissebb fordulokor (nagyobb kerekelfordulas), akkor kompromisszummal van lehetosege 0.75-re allitani (405 fok), es allitani a linearitason hog az elejen kevesebbet forgasson.
Hasonlo beallitas van az iRacing-ben is (csak ott nem kormanyszogbeallitas van, ha nem a kalibralasnal lehet forgatassal beallitani a real vs sim kormany aranyat). Annyi hatrannyal, hogy az iR-ben nincs linearitas allitasi lehetoseg.
Szerintem, alapbol a 900 fokos kormanyokhoz kellene beloni, mivel abba gond nelkul belefer az 540. A program addig tekerne a kormanyt, linearisan, utana mar hiaba forgatnam tovabb, nem tortenne semmi. Ez lenne az 1.0. A kontroller beallitasoknal lehetne egy kormanyszog beallitas 0.25-tol 4.0-ig, ami osztana vagy szorozna az attetelt.
Ha pl. egy 270 fokos kormanyon 0.5-re allitom, akkor a teljes elfordulasanal nem 540 fokot fordulna a programban a kormany, hanem csak 270-et. Igy persze a fordulosugara is felere csokken az autonak, de ritkan fordulnak olyan szuken, jobb mint a semmi😉 Ha valakinek megis kell a kissebb fordulokor (nagyobb kerekelfordulas), akkor kompromisszummal van lehetosege 0.75-re allitani (405 fok), es allitani a linearitason hog az elejen kevesebbet forgasson.
Hasonlo beallitas van az iRacing-ben is (csak ott nem kormanyszogbeallitas van, ha nem a kalibralasnal lehet forgatassal beallitani a real vs sim kormany aranyat). Annyi hatrannyal, hogy az iR-ben nincs linearitas allitasi lehetoseg.
Ez a dolog inkább a 240 fokos kormányokon szivatos ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hát igen... muszáj volt. 😊
következõ bétában lesz, bár valamelyest ez csalóka, mert ha maga az autó kormánya csak 540et forog, akkor miért akartok 900at tekerni a G25ön?
következõ bétában lesz, bár valamelyest ez csalóka, mert ha maga az autó kormánya csak 540et forog, akkor miért akartok 900at tekerni a G25ön?
Közben javítanom kell! Én még azon a pályán száguldoztam ilyen idõket, amelyiken nem volt lassító!
Ezen 3:41:xx környéke pár kör után...
Ezen 3:41:xx környéke pár kör után...
www.smart-bus.hu
De azert egy kormenyszogallitas jo lenne😉 Az elozoben hozza lehetett ferni a file-hoz, de mostmar az is kodolva van😄
Megnéztem.
A látottak alapján pontatlan a kormányodban a poti, és azért ugrál...
Erre nem hiszem hogy volna igazán megoldás. HW probléma.
Az én Wingman-em sem tökéletes, de azzal azért még nincsen ilyen ugrálós gond.
Ha megnézel egy G25össel felvett replayt, abban lehet látni milyen preziz és folyamatos a kormány forgása. Azért mert az szorgosan és pontos jeleket küld a gépbe.
A te problémádra én csak valami helpet tudok elképzelni, de az nem biztos, hogy jó lenne... (Mondjuk a kisebb kitéréseket átlagolja, ezzel simítva a nagy ugrásokat.)
A látottak alapján pontatlan a kormányodban a poti, és azért ugrál...
Erre nem hiszem hogy volna igazán megoldás. HW probléma.
Az én Wingman-em sem tökéletes, de azzal azért még nincsen ilyen ugrálós gond.
Ha megnézel egy G25össel felvett replayt, abban lehet látni milyen preziz és folyamatos a kormány forgása. Azért mert az szorgosan és pontos jeleket küld a gépbe.
A te problémádra én csak valami helpet tudok elképzelni, de az nem biztos, hogy jó lenne... (Mondjuk a kisebb kitéréseket átlagolja, ezzel simítva a nagy ugrásokat.)
Milyen kormányod van?
Nálam G25 540 fokra állítva, 100% lineáris irányítás... így szuper!
Nálam G25 540 fokra állítva, 100% lineáris irányítás... így szuper!
www.smart-bus.hu
4:04, de komplett idegbajt kaptam, mert egyszerûen milimétereket kell mozdítani a kormáyon és kovályog mint az õrült, majd ha lesz részletes ffb és kormánybeállítás akkor foglalkozom vele szívesen, de így idegbajt kapok mindíg!😊túl ideges a kormány! beállításokat, sokat, sokat,sokat, plz!<#help>#help>
itt egy rec hogy mirõl is beszélek.
itt egy rec hogy mirõl is beszélek.
H.264-et meg nem tudok menteni. Kellene ilyen kodek, vagy inkább teljes csomag, mert a jelenlegi összeszórt trágyával tele a ...
A lomtárból. Még jó, hogy nem takarítottam ki 😊
üdv srácok..
a sima 1.1-et honnan lehet lekapni?
1.11nél config.exe abalak...
a sima 1.1-et honnan lehet lekapni?
1.11nél config.exe abalak...
Az úgy van, hogy fejlõdik a játék, és kerülnek bele hibák, melyek a fejlesztõk gépein nem mutatják meg magukat. 😊
Nekem tetszik az a videó is. 😊
Bebizonyosodik róla, hogy még billentyûkkel is el lehet vele játszani.
Bebizonyosodik róla, hogy még billentyûkkel is el lehet vele játszani.
Az 1.1-es béta megy, az 1.11 nem. Az hogy van?
Hétvégén lehet hogy csinálok egy kormányos videót(tehát kormány+monitor látszik).
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ezt a videót én készítettem sajnos nem túl jó minõségû de már felraktam a kormányt és remélhetõleg sikerül egy újabb videót készítenem
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro
Az 1280x720 az OK (en is akkoraba szoktam), csak en H264-es codekkel 2048kbps bitrataval. Az MP3 az jo.
Nekem a rekordom eddig 3:52:xx 😞
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Akkor gáz van...
1280*720-at írtak. DivX 4.xx.
Hang az mp3 asszem, de gondolom az kb mindegy.
1280*720-at írtak. DivX 4.xx.
Hang az mp3 asszem, de gondolom az kb mindegy.
Nekem a HD-t 5-15 percen beul meg szokta csinalni. Mekkora felbontasban toltotted fel (kep, codec, hang, stb.).
Most néztem, hogy lehet reggelre már meglesz, vagy valamennyit kell rá várni, hogy a HD verzió is ott legyen.
http://www.youtube.com/watch?v=HyYKCHv_Er0
Hát ezt kreháltam, de én HDben akartam feltenni, de a szemét nem mutatja HDben csak ebben a pixeles fosban... :S
Hát ezt kreháltam, de én HDben akartam feltenni, de a szemét nem mutatja HDben csak ebben a pixeles fosban... :S
Nem tudom ki a keyboardmájszter, de nem az én mûvem, csak találtam. 😊
van egy youtube uploader progi, nekem azzal gyorsabban szokott menni
megy sotube is,c sak ott nem írja hol tart és idegesítõ😊
megy sotube is,c sak ott nem írja hol tart és idegesítõ😊
36 sec es 156 MByte?! Jo sikerult tomorites😄 Ez meg rendes HD-ben sem lenne tobb 10 MByte-nal😊 De jok a fenyek a palyan. Bar erdekes hogy kulso kameraval vetted fel, belegallatszik minden😄D
http://www.youtube.com/watch?v=HBeZdPter74
Na itt a billentyûzet mester gyerekek! 😄
Na itt a billentyûzet mester gyerekek! 😄
Délután raktam fel videót,nem volt 40mb,és marha sokáig töltötte.Igaz torrenten is töltöttem fel közvbe😄
Mennyi ideig tart egy youtube videót feltölteni??
Egy órája várok rá. Az igaz, hogy HD és 156MB, de akkor is.
Egy órája várok rá. Az igaz, hogy HD és 156MB, de akkor is.
Lehet itt hackolgatni...
majd megnézzük, hogy a parallaxnál mi a kánya.
Lehetséges, hogy egyszerûen le kell majd kapcsolni, mert egyes kártyák nem fogják bírni.
Ha valaki nem tudná, ez mélységtextúrát számol és a falakon illetve a tetõkön, valamint a dobozokon látható az eredménye.
majd megnézzük, hogy a parallaxnál mi a kánya.
Lehetséges, hogy egyszerûen le kell majd kapcsolni, mert egyes kártyák nem fogják bírni.
Ha valaki nem tudná, ez mélységtextúrát számol és a falakon illetve a tetõkön, valamint a dobozokon látható az eredménye.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Arra figyeljetek, hogy a beállításoknál semmilyen értéket ne vegyetek nullára! Én akkor tapasztaltam fagyást...
www.smart-bus.hu
Error
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
Miért a szar rapidra töltöttétek?😄
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
Miért a szar rapidra töltöttétek?😄
http://goo.gl/gd6Zi5
pár hszel lejjebb ottvan a jó fájl.
ui.: én leszedtem , elis indul de kidob engine.exe hibával.wtf?😮
ui.: én leszedtem , elis indul de kidob engine.exe hibával.wtf?😮
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Nem baj... nekem tetszik! 😄
www.smart-bus.hu
Bazz, de hülye ez! Folyton újraküldte a szarját és most...
😄
😄
😄
Akkor új idõ! 😄 3:34:xx 😄
www.smart-bus.hu