1591
10990605341231393056.jpg
  • Penge88
    Mi ez a csend uraim? Na időközben én vettem egy új hangkártyát, egy sima Audigy-t és megjavult a hang innentől kezdve már 100%os a játék! Nincs semmi új hír?
  • JuanG
    nem kell telepíteni :)
  • milk4
    Kibontod a rar-t és engine.exe.
  • bobó18
    sziasztok valaki tudna nekem segíteni hogy hogy kell eszt telepíteni mert neem birom köszi szépen
  • Sponnyabob
    Jaj oldja meg valaki ezt a problémát lécci!! Úgy kipróbálnám már
  • Solt
    A kormányszög 540 fok... tökéletes! :D
  • KoNi
    Sziasztok!
    nagyon jó feelingje van a játéknak, főleg a zsigulihang az, ami üt :))

viszont szerintem a jelenlegi kormányszög rendkívül kevés, még egy utcai autóhoz képest is, nem beszélve egy csapatós ladáról.
    szóval nagyobb kormányszög nem ártana, könnyebben kezelhető lenne tőle az autó

sok sikert a fejlesztőknek! jó kis játék sülhet ki ebből
  • bodoo
    Aktiváltam ( ha mminden igaz...), próbálj belépni.
  • Penge88
    Hali! brutaldt: regeltem a honlapra, de nem jött email... És már ugyanazzal az email címmel nem tudok regelni, hiába más usernevet választok... Ilyenkor mi a teendő?
  • MrTressy
    Gratulálok a készitöknek utóbbi 5évben ez volt az a játék amiért érdemes volt leporolni a ffb-s kormányon a port.Nagyon élvezetes vezetni a járgányt
  • bardocz
    1.2-t hol látsz?
  • Sponnyabob
    Vagy itt van ez csak nem működik a link és nem találom a neten sehol valaki akinek megvan dobja már fel valahova ha ez a megoldás GLSL error üzire. Bocs hogy ennyit írok:)
  • Sponnyabob
    Ja és most melyik a legjobb verzió mert látok itt 1.1 meg 1.11 meg 1.2 ezek közül melyik legfrissebb?
  • Sponnyabob
    Elvileg nem ez lenne a javítás? (Amire válaszoltam)
  • Shifter

eddig még rejtély a megoldás
  • Sponnyabob
    Hali! Mikor indítanám a játékot valami GLSL hiba üzi jön ki mi a a teedő ilyenkor? Köszi
  • copass
    Eszembe jutott vmi, mi lenne ha összehoznék az invictusékkal egy tapasztalatcserés találkozót itt debrecenben, talán még az is lehet hogy az invictusékhoz is bemehetnénk műhelytitkokat kilesni :), de ezt meg kell kérdeznem kozák tamástól.
    kb.2 éve már szerveztem egy design21.hu-s találkozót, az annyira jól sikerült hogy a résztvevőkből 3 emberke azóta ott dolgozik!:D
    De igazából az élő szó varázsa az ami sokat jelent szerintem.
  • Shifter
    nekem hasonlót AX550el...

• Mihi666
    Hali! Amikor elindítanám az engine.exe-t ezt a hibaüzit kapom:
    Video Card Problem
    GL_EXT_framebuffer_object failed.

Lehet ezzel valamit kezdeni? ati x800pro vidikarival írja ezt.
  • lac coo
    Ütközés, sérülés számításban nem sokan értek még annak a motornak a közelébe ! :P
  • Alexease
    A CRC-be (vagyis az Inv. engine-ben) elsosorban a felfuggesztes, auto, kornyezet fizika ami nagyon utos, korrekt. Azt hogy mennyi extrat szamol azt nem tudom, de a jatekmenetuk miatt nem is annyira erdekes;)

De a StreetLegal-bol kiindulva, azert tudna nehany dolgot (ahol meg a motorblokkot is tobb tucat alkatreszbol lehetett osszerakni, es meg a legaprobb alkatresz parametere is beleszamitott a vegleges hajtaslancszamitasba):) Csak sajnos meg akkor nem birtak a gepek, Value jatek volt (olcso, gyors), igy erosen bugos:/
  • bodoo
    Én is laptopon játszok, igaz, nem a max. grafikai beállításokkal, de simán fut. Nekem a config.dat átnevezése segített. Egyébként, a Trabant modelljét is ezen a laptopon faragom. Ma már nem elérhetetlen árú egy játékra is alkalmas noti.
  • lac coo
    Az a vicc, hogy (bár nem szimulátor játékmenet) a hazai CRC telibe zöld lehetne mindenhol ! :DDD
  • Alexease
    Ha fizika/gumi korrekt, akkor mindegy hogy 2/4WD, elso/hatso, aszfalt vagy murva, mukodnie kell(ene):)

A DR megszunt, ugy tudom "beolvadtak" a Blimey!-be. De mar ott is kavarasok voltak (penzugy, nev es cegvaltasok):) Ha minden igaz, akkor az uj NFS-t csinaljak:DDDD
  • pajti
    tudom hogy régi:) de most valahogy eszembe jutott.
    RBR-t nézegetem inkább de azt nem lehet összehasonlítani semmivel :D (4WD&murva)
    egyébként a Driver's Republic-al mi a helyzet nem tudjátok?
  • Alexease
    Mar regi cucc, nem nagyon frissitik;) Azota volt 1-2 valtozas es 1-2 program megszunt. De osszehasonlitasnak jo.
  • pajti
    érdekességnek :)
  • T0NI
    Köszi a configot, sajna így se működik, de nem adom fel! :-)
  • PacsutaTibi
    Most néztem meg a monitorom elvileg tud futni 1280x 768,950(kb),1024 módban. De olyanba amilyen a laptopom olyanba nem(1280x800ba).
    T0NI! Itt a configom 1280x800as felbontásra állitva. Ha mégse menne, akkor próbáld meg azt az átnevezős trükköt amit lentebb irtak. (#1262 es hozzászólás)

http://autosim.fw.hu/config.rar
  • kemszi2
    persze akkora felbontásra kell állítani mint amennyit a tv tud.ha nagyobbra veszed akkor nem indul el
  • T0NI
    hali!

mivel nekem el sem indul, nincs config file-om. El tudnád juttatni nekem a sajátod? Átírnám a konfigokat és megnézném mit mutat.
    köszi!
  • PacsutaTibi
    Nemtudom hogy miért van. De ma kikötttük a laptopomat egy monitorra és igy nem indult el,(előtte ment). Ugyan az volt a hibaüzi mint nektek. Szerintem valami bekavarhatott, hogy a laptop 1280x800 a monitor meg más arányú volt 1024x768. DE lehuztam a monitor róla, elinditottam a játékot. A játékban átálittom 1024re a felbontást, kiléptem. Rákötöttem a monitort. És igy már elindult.

Másik dolog. A config.data a játék első elindításakor kreálódik, tehát lehet ezért nincs ott többeknek. Mondjuk nekem első inditáskor az 1.1 és az 1.11 is alapból 800x600ba állt be ha jól melékszem.
  • Alexease
    A laptop nem arra valo, hogy jatszanak vele. Lehet hogy draga, de meg akkoris altalaban keves a RAM benne, csokkentett tudasu a videokartya, bena az op.rendszer.

De volt/van mar masnak is hasonlo gondja, majd kiatalalodik hogy mi lehet a problema:)
  • T0NI
    Sziasztok!

Első körben gratulálni szeretnék a fejlesztőknek! Nagyon tetszik a játék!
    Viszont a laptopomon nem megy egyik verzio sem.
    A következő hibaüzenetet kapom;
    "the display mod is not supported
    please run config.exe to config gamex"
    Mi a megoldás?
    ELőre is köszönöm!
  • Shifter
    erre valaki megoldást? #1259
  • Alexease
    Nem javitva, modositva:)
  • brutaldt
    Következő verzióban javítva lesz.
  • Boteee
    lassító
    lassító2
    lassító3
    csináltam egy lassítót a gumik összetologatásával...:))
    egy ilyet el tudnék képzelni az aszfaltos pályán
  • brutaldt

ha sehogy nem megy, akkor nyugodtan másold be a carsban lévő vaz.car-t az 1.1-es verzióba (ha az megy), és told azzal.
    Igazából csak az 1.1es exe és a Cshaders mappa a lényeg, azt írd felül az 1.11ben az 1.1essel és mennie kell.
  • Shifter