Pannónia Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a StreetLegal-bol kiindulva, azert tudna nehany dolgot (ahol meg a motorblokkot is tobb tucat alkatreszbol lehetett osszerakni, es meg a legaprobb alkatresz parametere is beleszamitott a vegleges hajtaslancszamitasba)😊 Csak sajnos meg akkor nem birtak a gepek, Value jatek volt (olcso, gyors), igy erosen bugos:/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A DR megszunt, ugy tudom "beolvadtak" a Blimey!-be. De mar ott is kavarasok voltak (penzugy, nev es cegvaltasok)😊 Ha minden igaz, akkor az uj NFS-t csinaljak😄DDD
RBR-t nézegetem inkább de azt nem lehet összehasonlítani semmivel 😄 (4WD&murva)
egyébként a Driver's Republic-al mi a helyzet nem tudjátok?
T0NI! Itt a configom 1280x800as felbontásra állitva. Ha mégse menne, akkor próbáld meg azt az átnevezõs trükköt amit lentebb irtak. (#1262 es hozzászólás)
http://autosim.fw.hu/config.rar
mivel nekem el sem indul, nincs config file-om. El tudnád juttatni nekem a sajátod? Átírnám a konfigokat és megnézném mit mutat.
köszi!
Másik dolog. A config.data a játék elsõ elindításakor kreálódik, tehát lehet ezért nincs ott többeknek. Mondjuk nekem elsõ inditáskor az 1.1 és az 1.11 is alapból 800x600ba állt be ha jól melékszem.
De volt/van mar masnak is hasonlo gondja, majd kiatalalodik hogy mi lehet a problema😊
Elsõ körben gratulálni szeretnék a fejlesztõknek! Nagyon tetszik a játék!
Viszont a laptopomon nem megy egyik verzio sem.
A következõ hibaüzenetet kapom;
"the display mod is not supported
please run config.exe to config gamex"
Mi a megoldás?
ELõre is köszönöm!
ha sehogy nem megy, akkor nyugodtan másold be a carsban lévõ vaz.car-t az 1.1-es verzióba (ha az megy), és told azzal.
Igazából csak az 1.1es exe és a Cshaders mappa a lényeg, azt írd felül az 1.11ben az 1.1essel és mennie kell.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
ಠ_ಠ
"error
the display mode is not supported
please run config.exe to config gamex"
Ez mind ilyen kis betûvel volt.
lehet, hogy egyszerubb lenne, ha a visszajatszasba is lehetne allitani a kamerakat, mint az elozoben😉
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Toya! Várom, köszi! 😊
www.smart-bus.hu
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
3D modeller (az mindegy melyik)
jegyzettömbbel is 😄
2D festõprogram (szintén mindegy melyik)
Egyéb saját segédprogramok, illetve konvertálók.
OpenGl a grafikai megjelenítés
OpenAl a hangért felelõs rendszer
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
ui.: Valszeg sokkal rondabban karomkodom mint te😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)