Pannónia Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thank God, I\'m a Lada owner!
Az hamarosan befejezõdik, és tudjuk folytatni a PR fejlesztését.
Nem tudom, hogy a Trabi mikorra lesz készen. Lehet, hogy a köv. bétában még nem lesz benne, amelyben a murvás pálya és újrakészített növényzet lesz a változás, valamint tovább finomított VFTS fizika.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Ez nem csak feltétlen Ati kártya probléma, csak bizonyos kártyáké, melyek legutóbb többnyire az atikon jelentkeztek. (Annak okán, mert nekünk nvidia kártyáink vannak.)
kíváncsi vagyok mik változtak, meg murvás pálya az nem mostjön ugye?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Forza Juve!!
Tudom, hogy az elsõ 3 béta eléggé "melegváltásban" érkezett egymás után, de ezt nem tudjuk folyamatosan garantálni. Egyrészt azért, mert ez is idõt emészt fel, és általában azért jobb a békesség, hogy azzal tudjuk foglalkozni, amivel igazán kell.
Nem gondolnátok napi szinten hány kérdés, problémák-hibák, vélemények érkeztek be, melyeket pusztán átnézni is napi több óra volt.
(vagy éppen itt a fórumokat nézegetni, vagy válaszolni)
Márciusban igyekszünk kidobni a 2.0-át, addig még valamikor lesznek screenshootok is.
Sajnos nem ez az egyetlen elfoglaltságunk, pénzt is kell keresni, mert ugye ezért nem kapunk semmit (remélhetõleg csak egyelõre).
Annyit még elmondhatok, hogy átdolgoztam a grafikát, a textúrákat.
A növényzet sokkal jobban "térhatású" lesz, mint a korábbi verziók voltak.
(Már talán nem 4 színû... 😄)
A bétaverzió a jelenlegi pályán kívül kap még egy murvás pályát, és a késõbbiekben egy Trabantal bõvül a választék. Az összkerekes verdákat egy Lancia Delta fogja majd képviselni. Ezt nem tudom mikor fog elkészülni, folyamatban van. (Nem csak a modellt kell megcsinálni, hanem a fizikát is be kell állítani, ami a szimu bonyolultsága miatt eltart egy darabig, mire elég jó lesz.)
A felsoroltak várhatóak a továbbiakban a bétába. További bõvítés a bétákban nem várható, az azt követõ verzió már a teljes verzió elsõ kiadása lesz.
1: nem megy napok alatt egy játék fejlesztés...
2: nem lenne szerencsés 55 db bétát kiadni kezdve az elsõ mûködõ pályától a full verziókig ...
Legyen fél-, egy évente valami , aztán jól van. Poént nem szokás lelõni .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Remelem nem kapott ossze valamin a ket fejleszto 😊
Brutaldt valami infot pls.
szerintem
lassan szinte minden topicba látok tõle egy képet <#gonosz1>#gonosz1>
Charade GTti
Ilyen taxi lenne, nem busszal járnék😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
www.smart-bus.hu
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
de arrol sem vok meggyõzõdve h a lada motorokkal csak egy versenyt mentek
de ez nem tartozik szerintem a topik témájához
\"If in doubt, flat out!\"
Egyik magyar versenyzõnek volt egy 5-ös renault-ja,ha az akkori "kormány" megengedte volna,hogy árulhasson a renault itthon kocsikat,full gyári támogatással mehetett volna asszem,abban már nem vagyok biztos,hogy külföldön is.Természetesen nem engedték...
meg mesélték ladások h régen amikor jöttek az oroszok a vftsekkel akk fegyveres õrök védték a kocsikat éjjel meg minden és a kopott szar gumikkal is mp-ket vertek a mezõnyre
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
ಠ_ಠ
Mondhatnám azt,hogy vedd meg,de akkor megkérdeznéd,hogy hol lehet kapni 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu