Pannónia Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindegyikbe azt tesznek... a kuplung pont az induláshoz kell, a váltáshoz már nem! 😉

www.smart-bus.hu

bardocz
Mittudomén.Biztos van jópár,amibe azt szerelnek.Meg a játékba a rajtnál kell kuplungot használni manuálisra állítva is.
maffioso
szerinted egy vftsben tolokerekes van?

\"If in doubt, flat out!\"

bardocz
A kocsiban tolókerekes váltó van?
kifli
volt hogy lesz idõjárásváltozás de hó nembiztos
pajti
Esetleg havat, jeget szándékoztok majd beletenni a késõbbiekben? <#vigyor3><#buck>
Vannak ám igények mi? <#nevetes1>

Shifter
ennyit bír az alaplap 😄

&#3232;_&#3232;

Videókártyacsere elég lesz 😊
Meg esetleg gyorsabb és több ram.
Shifter
nem sértesz meg tudok róla hogy 1 ganaj 😄 má újítani kéne gépet...

&#3232;_&#3232;

Kicsit utána néztem.
Hát nem egy komoly kártya, ha meg nem sértelek ezzel.
Nem garantálom, hogy fog vele menni a PRALLY a késõbiekben
Shifter
Ati X550 közismertebb nevén

&#3232;_&#3232;

Kéne...

Asus EAX550 512MB <- Ez lenne a videókártya?
Én ilyet még sosem láttam.
Shifter
nekem lenn látod a gépem, ezen mennie kéne...

&#3232;_&#3232;

2.0 elég hozzá, de azon nem feltétlen lesz használható a hdr.

Dx9 alapú kártya a minimum, de Dx9c az ideális.
Shifter
Shader Model hanyas kell?

&#3232;_&#3232;

A következõ bétában gyökeresen átalakul az engine szerkezete, ami talán az ilyen problémákra is megoldást talál.
Gyorsabb lesz pl az árnyékos megjelenítés. (nem biztos, hogy minden kártyán)
Shifter
de a menüig sem jutok el 😄 elindítom majd egybõl fekete kép és kész ezt dobja fel

&#3232;_&#3232;

Egyelõre nem.
Ha a menüig eljutsz esetleg próbáld meg a motion blur-t lekapcsolni, hátha akkor elindul. Ha az nem elég, akkor a hdr-t is.

A jelek szerint nem támogat valamit a videókártyád, amit használni akar ez a blur shader.
Shifter
ebben nem tudsz segíteni?

&#3232;_&#3232;

Az aszfaltos szakasz 7,1km hosszú, ami jelenleg van a bétában.

A murvásban lesz 4,4km murvás szakasz sok kanyarral, visszafordítókkal.
És lesz benne 2,2km aszfaltos rész is. Még nincs tesztfázisban, de idõben biztos több lesz, mint ez a szakasz.
Húúúúúú... abból mekkora esések lennének... iszonyat gyors ez a pálya... ezt murván... kemény lenne! 😄

www.smart-bus.hu

JuanG
azé jobb ha új pálya lesz, megvárjuk...hátha még hosszabb is lesz <#alien>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Igazabol, jo lenne ugyanaz is, csak murvaval😉 Tesztnek jo, gyorsan kesz van😄
JuanG
megkérdezhetem hogy a murvás pálya milyen hosszú lesz?? kb. mint az aszfaltos szakasz??

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Shifter
ehhez SM 3.0 kell? 😄

&#3232;_&#3232;

Alexease
Ha csak minimalisan is erdekelne a dolog, akkor legalabb a banner alatti linket megnezned, es lathatnad, hogy ez meg BETA, nincs kesz!

Mindha egy teljes generacio fogyatekos lenne, hihetetlen😞
lac coo
Bannerban mi lehet ...?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

matyi0323
Hali. Valahonnan le lehet tölteni ezt a játékot, vagy csak bolt..? Ha lehet tölteni pls segítsetek.. köszi!!

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Mi fejlesztgetünk.
Egyelõre nincs semmi amit megoszthatnék.
A grafika átalakulóban. Optimalizálás, további effektek, murvás pálya várható. Megközelítõleg március eleje a köv. béta idõpontja.
milk4
Én is pont ez akartam kérdezni.😊

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Penge88
Mi ez a csend uraim? Na idõközben én vettem egy új hangkártyát, egy sima Audigy-t és megjavult a hang innentõl kezdve már 100%os a játék! Nincs semmi új hír?

Thank God, I\'m a Lada owner!

JuanG
nem kell telepíteni 😊

milk4
Kibontod a rar-t és engine.exe.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

sziasztok valaki tudna nekem segíteni hogy hogy kell eszt telepíteni mert neem birom köszi szépen<#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2>
Jaj oldja meg valaki ezt a problémát lécci!! Úgy kipróbálnám már

A kormányszög 540 fok... tökéletes! 😄

www.smart-bus.hu

Sziasztok!
nagyon jó feelingje van a játéknak, fõleg a zsigulihang az, ami üt 😊)

viszont szerintem a jelenlegi kormányszög rendkívül kevés, még egy utcai autóhoz képest is, nem beszélve egy csapatós ladáról.
szóval nagyobb kormányszög nem ártana, könnyebben kezelhetõ lenne tõle az autó

sok sikert a fejlesztõknek! jó kis játék sülhet ki ebbõl

Aktiváltam ( ha mminden igaz...), próbálj belépni.
Penge88
Hali! brutaldt: regeltem a honlapra, de nem jött email... És már ugyanazzal az email címmel nem tudok regelni, hiába más usernevet választok... Ilyenkor mi a teendõ?

Thank God, I\'m a Lada owner!

Gratulálok a készitöknek utóbbi 5évben ez volt az a játék amiért érdemes volt leporolni a ffb-s kormányon a port.Nagyon élvezetes vezetni a járgányt

bardocz
1.2-t hol látsz?
Vagy itt van ez csak nem mûködik a link és nem találom a neten sehol valaki akinek megvan dobja már fel valahova ha ez a megoldás GLSL error üzire. Bocs hogy ennyit írok😊

Ja és most melyik a legjobb verzió mert látok itt 1.1 meg 1.11 meg 1.2 ezek közül melyik legfrissebb?

Elvileg nem ez lenne a javítás? (Amire válaszoltam)

Shifter

eddig még rejtély a megoldás

&#3232;_&#3232;

Hali! Mikor indítanám a játékot valami GLSL hiba üzi jön ki mi a a teedõ ilyenkor? Köszi

copass
Eszembe jutott vmi, mi lenne ha összehoznék az invictusékkal egy tapasztalatcserés találkozót itt debrecenben, talán még az is lehet hogy az invictusékhoz is bemehetnénk mûhelytitkokat kilesni 😊, de ezt meg kell kérdeznem kozák tamástól.
kb.2 éve már szerveztem egy design21.hu-s találkozót, az annyira jól sikerült hogy a résztvevõkbõl 3 emberke azóta ott dolgozik!😄
De igazából az élõ szó varázsa az ami sokat jelent szerintem.

Shifter
nekem hasonlót AX550el...

&#3232;_&#3232;

Hali! Amikor elindítanám az engine.exe-t ezt a hibaüzit kapom:
Video Card Problem
GL_EXT_framebuffer_object failed.

Lehet ezzel valamit kezdeni? ati x800pro vidikarival írja ezt.

\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"

lac coo
Ütközés, sérülés számításban nem sokan értek még annak a motornak a közelébe ! 😛

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!