36194
-
#1231 Hello!Bocsánat hogy ide írom de mi a véleményetek a Vodafone 845-ről?De láttam ezt a San Fransisco Orange-t is nagyon jól néz ki csak nekem nincs Angol ismerősöm meg még nem nagyon rendeltem külföldről sajna. Választ előre is köszönöm! -
#1230 Véglegesítés alatt a HTC Legend Froyo frissítése. -
Neoncsoves #1229 -
#1228 Hardverproblémák miatt késik a „Nexus Two”
-
#1227 koszi ! :D -
#1226 Van olyan alkalmazás, amivel fake mobilszolgáltatót lehet megadni? Van egy tök jó Nascaros app, de csak amcsiknak.
Egy másik NHL-est faszán lehet használni, mert ahhoz csak fake koordinátát kell használni, és működik. -
#1225 Aha, bár elég lassúcska. -
#1224 frissítést... :D
Vanhogy egy nap 2x is...
Solten: igen, most épp megy :D -
#1223 Nalad mukodik? -
#1222 Appalnet mit töltöget le folyton minden indításnál? -
#1221 Nekem is most már ez a gmail témám. -
#1220 Nekem is ez van beállítva tegnap óta. -
#1219 pedig de... -
#1218 hát itt nem elérhető itt a magyar putriban :/xdd -
#1217 Android tema a Gmailben.. :)
-
ktomi22 #1216 ma lemerult a keszuelek.. felkapcsoltam.. es valaszhtaho dolgok jottek elő.. fastbot. recovery..stb.. azota nem sikerult behoznom ujra.. hogy kell? :D -
Maffia91 #1215 Nekem Desire-m van!
és jelenleg félig meddig magyar a 2.2-es szoftvere! és elég idegesítő, ezért gondolkodom, h rádobatom a 2.1-est és az akkor fullra magyar lesz!
de közben azis eszembe jutott, hogy lehet h már a 2.2es verzió is lkehet már ful magyar! -
#1214 Ez attól függ...
Nekem az X10-es 1.6 osa is magyar volt. -
#1213 Nekem a voda 845 az magyar.
MikX: az is lehet, nem túl fejlett ez a telefon sajnos. De netezni tökéletes:) -
Maffia91 #1212 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a 2.1-es Android-os rendszer már magyar?
Vagy a 2.2-est már lemagyarosították?
Köszönöm a választ!!! -
#1211 Nemtomm, lehet csak snapdragon procin megy... -
#1210 Voda 845.
Ha kevés lenne hozzá, akkor szerintem a képernyőnek se kéne bejönnie,mint ahogy az angry birdsnél csinálta. -
#1209 akk nemtomm... milyen telod van? -
#1208 Onnan is sajnos ez van. És nem találok semmi fájlt, amit kitörölve lenne esély arra, hogy a licens vizsgálatot kihagyja. Pedig jó lenne valami ilyesmi játék, amivel szünetekben el tudok szórakozni, ha épp olyan épületben vagyok, ahol nincs wifi. -
#1207 Hmm, nemtudom mi lehet vele...
Megpróbálhatod, ha megy az applanet, leszedni onnan, hátha más verzió kéne neked. -
#1206 Jah, és lefagy a telefon tőle :DAS -
#1205 Nekem checking licensenél leáll:\ -
#1204 betegvagy -
#1203 Ez nem bug, ez feature!! (a la papa Jobs) -
#1202 nem, lapozz vissza egyet (nyomj a kettesre, utána az egyes oldalra.) -
Landor #1201 igen :) -
#1200 bocsi, de nektek is csak az 1199 es hsz jelenik meg? -
#1199 számszung legjobb <3 XDD... amúgy eddig úgy gondoltam a Samsung: Piece of shit. De kellemes csalódás. -
#1198 Ha a gyartokat nezzuk es a jenki piacot, nincsenek az elso otben (ehhez csak smartphone keves):
ha a smartphonokra lebontva, akkor a RIM meg mindig jocskan elottuk jar:
-
#1197 Pont ez a marketing, fel lehet fogni így is, de pl nézzük meg mondjuk az apple oldaláról, nyilván őkmeg aztmondják, hogy külön-külön véve a gyártókat, vszínű ők állnak elől (gondolom) -
#1196 Mert a ketto nem zarja ki egymast. Attol meg hogy az Android vagy a Symbian open source, ugyanugy mobil OS-ek mint barmelyik zart rendszer. En orulok hogy egy nyilt rendszer ekkora sikert ert el, a sikerhez csak megfelelo hatter kell: link. Ha a Desktop OS-oknal is lenne ilyen tamogatottsag, a linux mar reg lealazott volna mindent. -
#1195 Jajj, hát gondolom marketing? Mindenki úgy PR-ozza a cuccát, úgy csűri-csavarja, hogy az tűnjön a legjobbnak. -
#1194 Pff. Imádom az ilyen hülye statisztikákat. Miért kell a mobilgyártók számára szabadon felhasználható OS-eket válallatspecifikus OS-ekkel keverni (Apple, Palm, RIM)... Röhej. -
#1193 nalam is, pedig legjobb app :/ -
#1192 Ja, ma kezdett sz@rakodni (fel evbe tellett letolteni valamit), most mar nalam is KO.