36194
  • kgb12
    Hello!Bocsánat hogy ide írom de mi a véleményetek a Vodafone 845-ről?De láttam ezt a San Fransisco Orange-t is nagyon jól néz ki csak nekem nincs Angol ismerősöm meg még nem nagyon rendeltem külföldről sajna. Választ előre is köszönöm!
  • Fenrir
    Véglegesítés alatt a HTC Legend Froyo frissítése.
  • Neoncsoves
  • Solten
    Hardverproblémák miatt késik a „Nexus Two”

• Jim Morrison
    koszi ! :D
  • bardocz
    Van olyan alkalmazás, amivel fake mobilszolgáltatót lehet megadni? Van egy tök jó Nascaros app, de csak amcsiknak.
    Egy másik NHL-est faszán lehet használni, mert ahhoz csak fake koordinátát kell használni, és működik.
  • bardocz
    Aha, bár elég lassúcska.
  • MikX
    frissítést... :D
    Vanhogy egy nap 2x is...

Solten: igen, most épp megy :D
  • Solten
    Nalad mukodik?
  • bardocz
    Appalnet mit töltöget le folyton minden indításnál?
  • Fenrir
    Nekem is most már ez a gmail témám.
  • bardocz
    Nekem is ez van beállítva tegnap óta.
  • desigo
    pedig de...
  • Vadnokedli
    hát itt nem elérhető itt a magyar putriban :/xdd
  • Solten
    Android tema a Gmailben.. :)

• ktomi22
    ma lemerult a keszuelek.. felkapcsoltam.. es valaszhtaho dolgok jottek elő.. fastbot. recovery..stb.. azota nem sikerult behoznom ujra.. hogy kell? :D
  • Maffia91
    Nekem Desire-m van!
    és jelenleg félig meddig magyar a 2.2-es szoftvere! és elég idegesítő, ezért gondolkodom, h rádobatom a 2.1-est és az akkor fullra magyar lesz!
    de közben azis eszembe jutott, hogy lehet h már a 2.2es verzió is lkehet már ful magyar!
  • MikX
    Ez attól függ...
    Nekem az X10-es 1.6 osa is magyar volt.
  • bardocz
    Nekem a voda 845 az magyar.

MikX: az is lehet, nem túl fejlett ez a telefon sajnos. De netezni tökéletes:)
  • Maffia91
    Sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne, hogy a 2.1-es Android-os rendszer már magyar?
    Vagy a 2.2-est már lemagyarosították?

Köszönöm a választ!!!
  • MikX
    Nemtomm, lehet csak snapdragon procin megy...
  • bardocz
    Voda 845.
    Ha kevés lenne hozzá, akkor szerintem a képernyőnek se kéne bejönnie,mint ahogy az angry birdsnél csinálta.
  • MikX
    akk nemtomm... milyen telod van?
  • bardocz
    Onnan is sajnos ez van. És nem találok semmi fájlt, amit kitörölve lenne esély arra, hogy a licens vizsgálatot kihagyja. Pedig jó lenne valami ilyesmi játék, amivel szünetekben el tudok szórakozni, ha épp olyan épületben vagyok, ahol nincs wifi.
  • MikX
    Hmm, nemtudom mi lehet vele...
    Megpróbálhatod, ha megy az applanet, leszedni onnan, hátha más verzió kéne neked.
  • bardocz
    Jah, és lefagy a telefon tőle :DAS
  • bardocz
    Nekem checking licensenél leáll:\
  • Vadnokedli
    betegvagy
  • Solten
    Ez nem bug, ez feature!! (a la papa Jobs)
  • Vadnokedli
    nem, lapozz vissza egyet (nyomj a kettesre, utána az egyes oldalra.)
  • Landor
    igen :)
  • Jim Morrison
    bocsi, de nektek is csak az 1199 es hsz jelenik meg?
  • Vadnokedli
    számszung legjobb <3 XDD... amúgy eddig úgy gondoltam a Samsung: Piece of shit. De kellemes csalódás.
  • Solten
    Ha a gyartokat nezzuk es a jenki piacot, nincsenek az elso otben (ehhez csak smartphone keves):

ha a smartphonokra lebontva, akkor a RIM meg mindig jocskan elottuk jar:

• MikX
    Pont ez a marketing, fel lehet fogni így is, de pl nézzük meg mondjuk az apple oldaláról, nyilván őkmeg aztmondják, hogy külön-külön véve a gyártókat, vszínű ők állnak elől (gondolom)
  • Solten
    Mert a ketto nem zarja ki egymast. Attol meg hogy az Android vagy a Symbian open source, ugyanugy mobil OS-ek mint barmelyik zart rendszer. En orulok hogy egy nyilt rendszer ekkora sikert ert el, a sikerhez csak megfelelo hatter kell: link. Ha a Desktop OS-oknal is lenne ilyen tamogatottsag, a linux mar reg lealazott volna mindent.
  • MikX
    Jajj, hát gondolom marketing? Mindenki úgy PR-ozza a cuccát, úgy csűri-csavarja, hogy az tűnjön a legjobbnak.
  • theone91
    Pff. Imádom az ilyen hülye statisztikákat. Miért kell a mobilgyártók számára szabadon felhasználható OS-eket válallatspecifikus OS-ekkel keverni (Apple, Palm, RIM)... Röhej.
  • Jim Morrison
    nalam is, pedig legjobb app :/
  • Solten
    Ja, ma kezdett sz@rakodni (fel evbe tellett letolteni valamit), most mar nalam is KO.