36194
-
#2031 olyan jó néha hülyeségeket felrakni a mobilra :D most pl. ezt raktam fel: csak tudnám hogy működik :D -
#2030 nezd vegig az appbrain listamat, ott van egy :DD
Am mindenki followoljon appbrainen plz :D -
#2029 Az a telefontól is függ hogy írja ki. Pl nálam a Defy csak 10%-onként képes értesíteni.
Am szvsz circle battery widget. -
#2028 ki tud egy olyan widgetet, ami kiírja pontosabban a töltöttségi szintet? amit találtam, mindnél azt írták, hogy ugyan jól írja ki, de szívja az akksit, bár nem tudom mennyi igaz ebből :D -
#2027 SpeedX-et nyomja valaki? :) -
#2026 érdekes. 1-2 dolgot ez nem mutat (gondolom ami nem elérhető az appbrainen keresztül) -
#2025 Asszem én nyertem
Hát jah. Lehet kicsit sok a játék -
#2024 enyim :) -
#2023 listam -
#2022 itt vannak amiket én használok
appbrain -
#2021 ezt az alkalmazást ismeritek? Dual.Mount.SD.Widget.v3.03.apk
ez olyan, mint a demon tools? leírás -
#2020 http://www.appbrain.com/user/btchr6061
nekem csak ezek: :DDDxdd -
#2019 Erre én is kíváncsi lennék... -
#2018 Jó sok progit raktál fel hirtelenbe... :) Én nem akarok olyan sokat feltenni rá, mert félek, hogy belassul a telóm tőle. -
#2017 ja, a csajos képen én is csak nagyítva láttam, viszont a gyári 2.1-es android képén rettenetes -
#2016 jaaa értem, úgy más. Akkor már értem. (itt igazából abszolút nem látszik) -
#2015 Feltudtok rakni 3D-s játékokat? Végre sikerült elindítanom a GT Racing-et :D Nagyon király játék :D Nekem a Nova, Avatar kéne még. Ti hogy kerestek rá a neten? Gondolom nem a marketről szeditek :D -
#2014 elgé gáz a monitorom sajna (nem truecolor), ezért fokozottan kitűnik rajta :/
Főleg sötétebb árnyalatoknál
Meg furán randább volt a monitoron minden, mint a telón :D -
#2013 ó a rosseb' a szemedet :)))
Ha nem mondod az életbe nem tűnik fel. -
#2012 nagyíts rá pl a lentebb látható csajos képre, és nézd meg a kép tetejét
nem szép sima színátmenetet fogsz látni, hanem világos-sötét pixeleket egymás mellett. -
#2011 ő was? Nem értem mire gondolsz eskü :) -
#2010 pl? :D
-
#2009 szóval másnak is ocsmány az android felülete, és nem csak a képlopó programom a szar :D
Értem ez alatt a hicolor színösszeállítást pl a status baron -
#2008 De sokan kaptak karácsonyra android telót :D -
#2007 Láttam, hogy van androidos firefox böngésző :D
Viszi a flash videókat? -
#2006 Ha szépen megkérdek megosztod velem/velünk a http://www.appbrain.com -es appjaid. Kíváncsi vagyok miket használsz, mert még elég új vagyok. Mástól is várom az appokat. Íme az enyémek: http://www.appbrain.com/user/headhunter86/apps-on-the-phone -
#2005 SD kártyára nem lehet telepíteni, mert a belső memória gyorsan megtelik? :( -
#2004 Vagy várj; azt hiszem vannak böngészők amik lejátszák. (De azt viszont nem tudom melyikek azok.) -
#2003 2.2 Froyo ami esélyes hogy soha nemfog kijönni LG Optimusra = nem tudsz sehogy se flash tartalmakat nézni, csak Youtubeon. -
#2002 Hogy lehet azt megcsinálni, hogy pl. az rtlmost.hu oldalon is menjenek a videók, meg a többi oldalon? Tudtok, olyan oldalt, ahonnan 320x480-as felbontású játékokat tok leszedni, az LG Optimus telómra?
Hogy változtatjátok meg a teló asztalát, meg ikonjait, mert tetszik :D
Végre müxik az igo a telómon :D -
#2001 Árban jó másfélszerese ennek :) -
#2000 Én Samsungot használok (Galaxy S) de: Egyedül a képernyő felbontása lehet gond a jövőben. Én Motorla-t vennék; Motorola Defy-t. -
#1999 Üdv!
Nagyon új vagyok a témában és most készülök okostelefont venni. Jó pár hét olvasgatás után úgy döntöttem az android mellett teszem le a voksomat és kinéztem egy telefont is hozzá. Az a kérdésem, hogy használ-e valaki ilyet közületek és mik a hátrányai, előnyei stb... Samsung i7500 Galaxy -
#1998 Valakinek kell valami Gameloftos téma; szóljon és töltök fel. (Persze alap hogy 800x480 as kijelző legyen, és 800mhz cpu / 256 ram[általában]) -
#1997 Applanet 2.6.1 (néha nem működik, mert túlvan terhevle néhol.) -
#1996 Hali! Valaki linkelje megint a Black marketes okosságot, Applanet-et, mert lehalt a link és zavarnak a reklámok, meg pár progi hiányzik. -
#1995 hide statusbar elől vedd ki a pipát -
#1994 működik minden, szal gondolom van
a felső csíkot (ott van az idő, battery, stb.) eltüntettem vhogy, hogy lehet visszarakni nemtod?:D -
#1993 nm :)
G3-ba egyáltalán van 3D gyorsítás? Mert anélkül "vicces" lesz:) -
#1992 ja ilyet is lehet sry:D
köszi