36194
  • Cat 02 #2071
    Oldal alja.
  • HeadHunter86
    Domino-hoz egy 500mb-os vagy 1gigás csomag mennyi lenne egy hónapra. Én is gondolkodom az állandó neten. Mégiscsak jobb lenne és nem kellene wifit keresgélni. Ha havi 3000-ből kijönne már jó lenne. Bocs kicsit lusta voltam most hirtelen utána nézni, gondolom sokaknak van és jobban szeretem a személyes infókat.
  • Cat 02 #2069
    Hát nekünk Dominos és úgy para, meg nem is Tmobilnál lett véve a teló.
  • MikX
    Mondjuk nemtudom, hogy ki hogyvan vele, én nem tiltogatok le adatforgalmat, mert a csomagomban benne van 500 mega, ami teljesen elég, ha itthon wifivel töltögetek, és igazàból egy ilyen telefonhoz kell is a net, nélküle tök felesleges, és nem felvágásból kell... Nemtudom, hogy feltöltösnél lehet-e de mindenképp megérné egy net elöfizetés, amennyiben nem csak féltelefont akar hasznàlni a tulaj
  • janika15
    tudtok segíteni?
  • Vadnokedli
    sehogy; hosszan nyomod pl galaxy s en a középső gombot :D
  • Cat 02 #2065
    Gyárilag, hogy lehet kilőni az alkalmazásokat ? Pl maps már nem is megy, de 12 %ot eszik az akksiból, meg a skype is mindig jelződik ott felül
  • HeadHunter86
    Köszi szépen!
  • Vaxi
    jah. leszeded a z4root nevű programot, megnyomsz egy gombot, és vársz. ennyi. a mire való résznek pedig nézz utána :)
    GPS fix-re számos cucc van már, egyébként javaslom emerzee.blog.hu ezt a blogot.
  • Vadnokedli
    Rootolást nem lehet röviden elmagyarázni :D google; több oldalas dolog az egész; és összetett.
  • janika15
    sziasztok! tudnátok egy olyan progit ajánlani amivel letudom játszani a .avi kiterjesztésű fájlokat? (ill. az egyéb videó fájlokat) köszönöm
  • HeadHunter86
    Van pár progi amihez ugye root hozzáférés kell. Valaki röviden érthetően felvilágosítana hogyan is kell ezt megcsinálni és konkrétan mire való, és ezzel nem veszélyeztetem a telómat. GPS fix-re kinéztem a GPS booster-t, valaki próbálta már.
    - Galaxy 3 -
  • FZoleee
    ja, de sztem ez is ugyanazt csinálja
  • Cat 02 #2058
    Aham, ez is jó ? Hülye vagyok én még ehhez :D
  • FZoleee
    lehetséges, nekem percenként 13 ft-ot vett le... hozzáférési pontoknál cseszd el a beállításokat, és jó lesz :D
  • Cat 02 #2056
    Az lehetséges, hogy ha nincs wifin akkor fogja magát és elkezd frissíteni ? Elvileg levont pénzt a kártyáról (dominos és független a teló) pedig nem volt használva :%
  • ZilogR
    Ok, köszi, nem is gondoltam, h van ilyen topik - amúgy küldenek SMS-t az adatforgalom limit 80%-ánál és a 100%-nál, tehát nagy para nem lehet, de ez itt már OFF!
  • bosco05 #2054
    Szerintem fluxuskondenzátorral mehet :)
  • Vadnokedli
    Alkalmazások telepítése SD kártyára -> Froyo 2.2 frissítés... kész..
  • zoliii
    Alkalmazások telepítése SD kártyára
    Azért a hozzászólásokat is olvassátok el, mert vannak érdekes dolgok! :D
  • Maxtreme
    az sd karira megy a cuccok nagy része nem kell aggódni
  • zoliii
    300mb körüli játékokat, hogy tudok az LG GT540 telómra telepíteni, mikor a telefon belső memoja, csak 40,61mb :(
    SD karira nem lehet telepíteni?
  • Vadnokedli
    ha előfizetsz valamilyen internetcsomagra. NETSTART / NET 100 / Net tudom is én akárhány... :D érdeklődj a tmobile nal. legegyszerűbb.
  • HeadHunter86
    Én Ezer éve Dominos vagyok T-Mobile-nál. Most kaptam a Galaxy 3-mat, de ez sem előfizetéses. Beleraktam a régi SIM-em, mert ugye T-Moblie-nál vettük a telót. Van ugye ez az ingyen facebook cucc (0.facebook.com), ezt valahogy életre tudom kelteni?
  • Vadnokedli
    No komment; öcsém barátnőjének majd rátöltöm a htcjára XDxd
  • FZoleee
    :DDD
  • Petka
    Azért figyeljetek oda a T-s adatforgalmakra, mert okozhatnak meglepetést!
    Ide vágó topik...
  • ZilogR
    Most T-Mobile-nál 0Ft-os volt némely Androidos telefon, gondolom NEM ilyen re vágyik az ide írók java, de érdemes ránézni:
    Én végig Google Maps-oztam a Karácsonyt, Youtube-oltam, Android Marketen bogarásztam több órát és mindezt 3G-n és az adatforgalmamra azt mondja, hogy az 1GB 41%-át fogom elhasználni ha így nyomom.
    És ahol van 3G, úgy hasít, mint az állat, azt mondanom sem kell...
    Nekem a kisebb kijelző is megteszi, nameg a T-Mobile most úgy osztja a telóit, hogy ha ráfizetsz havi egy doboz cigit, akkor bármikor beviheted, ha bedöglik és cserélik. Nem kell szervizzel pöcsölni...
    Én belevágtam, havonta annyi volt eddig a számlám, mint most ebben a csomagban a max havi, naná, hogy váltottam. Feb 28-ig meg 1GB/hó az adatforgalom, 100SMS és TV-t is nézhetek rajta. Sztem a hülyének is megéri, nem akarok Vaterás szarokra kuporgatni, még ha nagyságrendekkel pengébbek is...
  • Probatbicol
    Aki egyáltalán nem akar 3G-vel csatlakozni, annak nem kell külön alkalmazás,
    az APN beállításoknál (beállítások/vezeték nélküli és hálózati/mobilhálózatok/hozzáférési pontok neve), az APN beállításnál a string végére be kell írni valamit, pl. egy x-et, ezzel elrontani a beállítást és nem tud csatlakozni. Ha megfigyelitek, az apndroid és társai is ugyanezt teszik, beírnak ide valamit, ill. engedélyezésnél törlik azt. Hogy ezt miért kell ilyen gagyi módszerrel kezelni azt nem tudom, illetve sejtem, mert a nejemnek 1.6-os android van a telefonján és ott még van 'adatkapcsolat tiltása' beállítás, szóval visszafelé fejlődünk. Gyanús, hogy a szolgáltatók kérésére szedte ezt ki a google, jó kis extra bevétel lehet az újdonsült tudatlan android tulajok első pár napban bonyolított adatforgalma.
  • Martin82
    azt hogyan lehet beállitani rajta?Mármint az ikonok számát?
  • Cat 02 #2041
    Áh, ezzel még több ikon lett kisebb helyen, nekem pont fordítva kéne :D
  • Cat 02 #2040
    Többire esetleg app ? Már 3 kéretlen hívás volt és csak 4 órája nyúzzuk :D
  • Vadnokedli
    Ja még valami; ez a Widget hasznos: 8 dolgot tudsz rápakolni egyszerre: zseblámpa, adatkapcsolat be/ki, 3G be/ki, szinkronizáció, bluetooth, képernyő sose kapcsoljon ki. stb-stb)
  • Vadnokedli
    Hát nem vágom. XDD nekem működik; de azért az adatkapcsolatot le tiltom. APN el vagy ezzel a widgettel: Switch Pro Widget.( ha nem működik az adatkapcsolat tíltás Toggle APN-t pipáld ki.)

amúgy ha T-Mobileos vagy tiltás után próbálj felmenni '0.facebook.com'-ra pl. Teszt ként. :D
  • FZoleee
    vagy a hozzáférési pontoknál kikapcsolod a wapot, a típusát átrakod mondjuk mms-re, nálam így se kapcsolódik 3g-re :)
  • LoSA
    Tehát ha "Csak GSM"-re van állítva, akkor nem fogja használni a 3G-t? ;) Tutira? :) Nem akarom, hogy lepörögjön a számlámról a pénz. :)
  • Vadnokedli
    3G beállítás :

Beállítások - Vezeték nélküli... - Mobil hálózatok - Hálózat mód és ott (nekem is csak GSM en van.)

A többit meg különféle programokkal tudod pl.: Multicon (icon widget[de méretet nem tudsz állítani, csak hogy hány ikon legyen egy kockában pl.].)
  • Cat 02 #2034
    Sziasztok, ma sikerült beszerezni egyet és lenne pár kérdésem, ha nem gond.
    Valahogy lehet ikonméretet állítani?
    Valahogy lehet, hogy a névjegyzékben a nevek mellet egyből legyen szám is ?
    Névjegyzékben ki lehet kapcsolni az oldalra ránt egyből hív funkciót ?
    Valahogy be lehet lőni, hogy semmiképp se használjon 3G-t ?
    (2.1es android van rajta)
    Előre is köszi :)
  • Landor
    pm
  • Solten

Ja egy csomo baromsagot kitalalnak.. Ha okorsegrol van szo, az emberi fantazia hatartalan... :)