36194
-
Landor #2111 igen, te vagy a láma!
20at tud egyszerre és usergropunak is!
-
#2110 az a flashable zip verziós. a metamorphosat nem lehet úgy felrakni. de már rájöttem. ez amúgy új animációkat is tartalmaz. -
#2109 hat en is toltottem mar le temat es ugy telepitettem, hogy elinditottam a telot recoveryben, majd a flash zip from sd cardnal meg kivalasztottam azt a zipet. -
#2108 Rossz topic. -
#2107 xDDDD -
#2106 FAIL
Nem ébreszt az iPhone 2011-ben -
#2105 B.U.É.K.
ezt a témát szeretném alkalmazni mert jól néz ki nagyon :)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=864931 -
#2104 B.U.É.K. mindenkinek! -
#2103 Most Szilveszterkor jöttem arra rája,
Hogy mily szar a'Droid logikája.
Ámerika, nincs néked múltad ebbe -
Úgyhogy kisszívemből mondom: Lécci Google kabbe!
Boldog Új Évet Mindenkinek! Ez a szar meg csak 10 user-t tud egyszerre az SMS-hez címzettnek adni, ja és nem lehet csoportosan kijelölni, csak egyenként - vagy én vok lámae?
-
#2102 tudom mi az a metamorph. csak nekem magas. ilyen mappába rakni, meg olyan res filet kell írni stb. -
#2101 -
#2100 Force close-ban gazdag új évtizedet mindenkinek. :D -
#2099 na, buék :D -
#2098 ne vigyorogjáááá .__. mert így majd ésszel kell böngészni. :D -
#2097 -
#2096 elkezdik rá fejlesztgetni a vírusokat : D -
#2095 Android alkalmazások: Közel a 200.000 -
#2094 Ezek a kisméretű bemutató képek a galériában. (Törlöd vagy sem; újra generálódik.) :D -
benkoszabi #2093 Üdv. Nem tudjátok, hogy a .thumbnails mappában található kis kép ikonok mire valók? Fontosak? an aki azt mondta töröljem őket, mert úgy gyorsabban betöltődnek a képek az Albumban. -
#2092 "MetaMorph allows you to theme, patch, and mod your phone by adding or changing files on your system and apps."
Változtathatsz témát meg ilyenek, de szerintem ugyan az, mintha beflashelned a dolgokat recovery bol.
Peldaul ilyen temak lehetnek pulseon(tobb is van...) -
#2091 Köszönöm szépen a gyors válaszokat! -
Cat 02 #2090 Én is sokat kerestem és úgy tűnik csak ez :/
Legalábbis marketből én sehogysem tudtam magam kioperálni. -
#2089 ments le mindent; és igen. bár nekem ilyen problémám nem volt még. Lehet van más alternatíva. -
#2088 Sziasztok,lenne egy problémám!Asszonyka kapott még december elején egy xperia x8-as telót.Mikor először be kellett állitani rajta mindent akkor (mivel neki még nem volt google fiókja csak nekem)akkor a saját google fiókom adataival léptem be a telefonjába és mindent szinkronizált a telóval.Ezzel nincs is semmi gond csak nem gondoltam bele hogy nekem is lesz hamarosan egy ilyen telefonom és jó lenne a saját fiókomat használnom.Most hogyan a francba jelentkezek ki pl a marketből,a google talkból stb és jelentkezzek be az ő fiókjába (közben csináltam neki egyet)?Ha rámegyek arra hogy fiók törlése akkor kiírja hogy más program használja és állítsam vissza a telefont a gyári állapotba,csak akkor töröl minden programot és beállítást.Csak ez a megoldás erre?Segítsetek kérlek titeket android fanok és tapasztalt tulajok!!!B.Ú.É.K. mindenkinek!!! -
#2087 Hali. Valaki volna olyan jóságos hogy elmagyarázza nekem hogy- hogy kell ezt a metamorph dolgot csinálni? -
Cat 02 #2086 "LazyList i a temp folder for cached image files, if u check them all of them are various icon from various appz " szórsz -
#2085 nem egy program generalja ujra, amit te tettel fel? -
benkoszabi #2084 Üdv. Valaki nem tudja, hogy az SD kártyán mi az a LazyList mappa? Csomó helyet foglal, ha kitörlöm a tartalmát mindig újra generálódik. -
#2083 Sziasztok.2 napja boldog tulaja vagyok egy Pulse-nak, 2.1es szoft fut rajta, és láttam egy cikket hogy lehet egérként is használni.Erről tudnátok nekem valami információt juttatni, vagy esetleg linket? Előre is köszönöm. -
Landor #2082 lol -
#2081 Ez kéne nekem! -
#2080 APN widget fenn van nagyon jó kis cucc. Így tuti nem eszi meg a netem, ha nem akarom. -
#2079 \o/ -
Probatbicol #2078 Én még lejjebb mentem. 50 Mb-ra fizettem elő, 440 Ft, otthon wifi van, melóhelyen wifi, arra ez bőven elég, hogy bármikor elérhessem a netet ha kell, meg a leveleket megkapjam. Múltkor anyóséknál egy egész délutánt átneteztem, akkor fogyott el 20-25 Mb. Viszont ekkora mennyiség mellett már tiltani kell, mert itt fájó, hogy wifi mellett is csipkedi engedélyezett állapotban. -
#2077 Kezdetnek előfizettem egy 100Mb-os csomagra. Twitterre, Facebook-ra, MSN-re elég lesz bőven. Majd meglátom hogy fogy. DroidStat-ot szépen belőtem így tudom mennyinél állok. Sőt még Network Monitor is figyelmeztet. Szóval csak nem lépem majd túl. :) -
#2076 VLC Media player set to arrive on Android early 2011
-
#2075 havi 2 rongy az 500MB és havi 990Ft a 100MB szóval érdemes egy 500MB-set kötni; de a 100MB is jó. -
#2074 Ennyi... 2000Ft
Amúgy nekem simán elég az 500mega... Itthon WiFi megy, meg néha melóhelyen is, a mobilnet csak mondjuk utazás közben RSS-t olvasni, megnézni ezt azt neten, tehát ha nem töltögetek le appokat, akármit, akkor kijön vagy 50-100 mega, úgyhogy még ha éppen eszembe jut valami, letöltöm mobilnettel, akkor is benne vagyok mindíg... -
#2073 Nekem 6e az előfizu, ebben benne van az 500mega net, SMS-ek, miegymások, és teljesen lebeszélhető az egyenleg. Na most nemtudom, hogy külön a net mennyi lenne... -
#2072 Ha lesz megoldás az appok "kilövésére" engem is érdekelne, mert igazán jó megoldást nem találtam én sem. Én a TasKiller-t használom, de nem sok értelme van így elsőre... A FAQ-ját ma elolvasom és abból is okosodok.
Igazából az zavar, hogy a Win alatti Task Manager-hez szokott lelkem nem érti, minek vannak felsorolva olyan "dolgok" a futó alkalmazások között, amik a Win alatt nem ott lettek volna felsorolva.
Pl.: Win alatt nekem most fut a Firefox és egy mappa megnyitva, mint alkalmazás és emellett fut 36 "processz" vagy idegen nyelven folyamat, amiről én nem biztos, hogy akarok tudni. Engem maga az Alkalmazás érdekel, amivel én kommunikálok, amit "használok". Az, hogy mik futnak közben, engem nem érdekel.
A TasKiller meg felsorol egy csomó baromságot, amiről fogalmam sincs, h micsoda. Beállítottam egy automatikus "kill" funkciót, aminek hatására minden kijelző kikapcsoláskor(?) kijelentkezett a mobilhálózatról és kérte a PIN kódomat... :(
A jó út, azt hiszem az, hogy magával az operációs rendszerrel kell megismerkedni kicsit, látni, mi is ez az Android, milyen részei vannak, aminek működnie kell és ha értem már kicsit, akkor lehet kilövögetni a felesleget.
----------------
A Domino dologhoz: Én 1999-2008-ig voltam feltöltőkártyás. Egy megváltás volt a számlásra cserélni. Nem költök sokkal többet és sokkal, de sokkal jobb tarifákat használhatok. Két év hűségnyilatkozat végigpróbálása után ez év végén el is döntöttem, hogy ha már adnak 0Ft-ért egy Androidos készüléket, akkor belevágok egy komolyabb tarifacsomagba és újabb két évbe. Régebben sem volt gond, feltételezem most sem kap el a hév és nem fogom hetente cserélni a telómat, stb, stb. Most valamivel fogok többet adni azért, hogy havi 750MB-os adatforgalmam, ingyen 100SMS-em, 20óra TV-zés és fullosan lebeszélhető tarifacsomagom legyen és ehhez kaptam ingyen egy Androidos telefont úgy, hogy bármikor, ha földhöz vágom és telifosom, csak be kell vinnem a rózsaszínekhez és adnak egy újat. Ennyit szerintem megér annak, aki eleve majdnem annyit, vagy épp annyit költ, mint amennyit ezért fizetne!