36194
-
Inquisitor #3873 Hát az mikor jött ki? Mikor utoljára néztem a VLC fórumát, akkor sírtak a fejlesztő készlet miatt, hogy egyenlőre nem lesz portolva ... -
Cat 02 #3872 Látatlanban van VLC rá, az biztos tudja. -
#3871 Ma gazdája lettem egy Androidos készüléknek, LG Optimus 2X személyében.
Kellene nekem egy olyan videó lejátszó ami megbirkózik a softsubos videókkal.
És hogyan lehet letörölni programokat? :) -
Immigrants #3870 Értem -
#3869 Az jó, mert nekem nem enged semmit se feltenni rá. 2.1-m van jelenleg, és hiába dugom-húzom ki százszor a telefont, akkor sem engedi, hogy frissítsem a telót. Frankó!! -
#3868 product code fuggo, van ahol 2.3 (JVB vagy JVA), a legtobb helyen 2.2.1, de sok helyen meg ennel is regebbi is lehet.. -
#3867 Ha csinálok egy factory resetet a telefonomon, akkor utána ha újra azt a gmail fiókomat adom meg neki, mint eredetileg, a fizetős appokat is letölthetem a marketről, amik eddig meg voltak? Konkrétan a runkeeper pro érdekel, mert az januárban ingyenesen letölthető volt, de már nem az. -
Cat 02 #3866 Azt mondják, hogy felesleges, mert 5 perc múlva úgyis megint elindul, aztán megint megöli. -
Immigrants #3865 Akkor nekem 2.2 van :)
Viszont volt olyan aksi igénybevételét néztem és google mapsra adott 5%-ot de nyomtam egy killet és kilépet belőle! -
#3864 2.2 - 2.2.1 töl nem kell ilyen.
Amúgy ezekkel vigyázz, mert ha be van állítva az ébresztő akkor lehet 'kill és akkor nem ébreszt. :D -
Immigrants #3863 Az alkalmazások működését el tudnátok magyarázni? Van Advenced Task Killer-em (2 fajtát is kipróbáltam) de ha nem is csinálok semmit a telefonon akkor is olyan app-okat "öl" amik nem is futnak. Pl.: múltkor nyomtam egy killt - 0 app killed - beléptem telefonkönyvbe kiléptem aztán megint kill - 5 app killed - na ezzel nem vagyok tisztába hogy van.
App killernek Advenced task-ot használok
App törlőnek meg App Monstert.
Esetleg ti mit ajánlatok? -
#3862 És még egy kérdés, hogy az sd kártyán van még 1.3gb szabad hely mégis, ha le akarok vmit tölteni (mondjuk 24mb-ot) azt írja h nincs elég hely. Mi lehet a gond? A játékokat elvileg sd kártyára telepítem:S előre is köszi! -
#3861 Sziasztok valaki próbálta esetleg HTC DESIRE-en a Heroes 2-t? Nekem ha megpróbálom elindítani akkor azt írja, h nem találja a fájlokat és h meg kéne vmit változtatni valamit a downloadsban. Esetleg tud vki segíteni h mi a gonnd? -
#3860 Valaki akinek x8-a van és müködik a bluetooth-a feltudná nekem tölteni a bluetooth.apk-t a system mappából? Elöre is köszi -
#3859 Samsung Galaxy S függetlenes melyik verziót tudja feltenni KIES-ről? -
#3858 Ne higgyél a Samsung szervizeseknek azt mondták anno Galaxy S 2.2 jön 2 hét múlva ok.. 3 hét múlva vissza megyek; 'őő bocs valószínű hogy nem lesz rá frissítés.. vagy csak 2-3 hónap múlva' ok anyád. másnap T-mobile ott volt 2.2 érdekes(igaz ratyi.) Aztán most kiesről 2.2.1 -
#3857 "ma voltam bent a samu szerviznél, és azt mondták, hogy a hivatalos froyo elvileg jövő héten jön ki, mert ami most fent van az nem jó, nem tökéletes, mert vannak benne hibák. A kies ezért nem ajánlja fel a frissítést. azt nem tudom, hogy voda milyen szoftverrel árulja készüléket."
Csak óvatosan a vodafone-os G3 frissítéssel :) -
#3856 Application neve is elég csak mondjad :D -
#3855 nekem a sony ericsson companion írta hogy szedjem le ezt a programot a telefonnal valamelyik weboldalról és ezzel meg tudom menteni a programokat úgy hogy mikor felrakom a rendszert leszedi őket marketről.
az oldalra már nem emlékszem sajnos. -
#3854 milyen programmal csináltad ezt a biztonsági mentést? -
#3853 ha ezt komolyan sztiv irta akkor ilyen melyen talan meg soha nem jart a szanalom bugyraiban.. -
#3852 en meg 2.3-at hasznaltam egy honapig de most visszaterek 2.2.1-re mert valami bug miatt random leszivta az aksimat a gecibe amit nem tudtam mar tovabb elviselni.. amugy alapvetoen fasza a 2.3.. -
#3851 csak előkészületeket végzek -
#3850 nekem X10-re van biztonsági mentés és visszaállítási cucc, azzal egyből visszarakja a telefonkönyvet, marketről leszedi az összes app-ot ami rajta volt,stb. -
#3849 már kijött? :O -
#3848 Progikat meg a beállításokat igen; viszont 2.2 -> 2.2.1 nél semmi; a Képek- zenék meg maradnak.
btw: 2.2.1 re való frissítésnél néhány SMS ki esett egykét beszélgetésemből, eltűntek.
Amúgy keresd meg interneten hogy tudsz Screenshot ot csinálni a telefonoddal pl (Galaxy S Screenshot) és fényképezd le a menüt meg a beállításokat(hogy ne felejtsed el ugyan azokat visszatelepíteni :D)
de az alkalmazásra ott az AppBrain -
#3847 Froyora való váltás törli az adatokat - telefonkönyv, progik, stb. ? -
#3846 Sztiv megint trollkodik
-
#3845 Kies frissít vagy nem -
#3844 Te nem vagy normális. :D
Remélem FullHD videót vágsz telefonnal. :DD
6 mag... teatyaúristen... Minek? Melyik program használja ki, mondj egyet. :D -
#3843 hol lehet megnézni h kijött e? :D -
#3842 helyes akkor olyan vagy mint én :D -
#3841 helyes:)
vki szóljon légyszi, ha kijött T-re is a Galaxy3 2.2 :p -
#3840 én gazdag? örülnék.. :D Csak nem vagyok semmi káros szenvedély függője; tudok félre tenni amennyi kell.. :D -
#3839 te hülye vagy
vagy inkább gazdag:D
no offense -
#3838 de most 150 ből jó gépet tudnék összecsapadni az biztos :) -
#3837 2.5 éves gépem van 2 magos és mindent elvisz játékból akadás nélkül stb csak jól kell összeállítani és nem lesz vele bajod :) én megtettem és jó és minimum 1 évig minden fog menni maxon akadás nélkül rajta . ezt garantálom :D -
#3836 nem inkább 8? 6 magos azért nem annyira gyakori, max AMD szokott ilyenekkel bulizni -
#3835 Ha nem szeretnék utána invesztálni semmit se a gépbe. akkor szerintem 6 mag. -
#3834 6 mag, jézusom :D