36194
-
#3753 pontosabban?
60e-ért van jobb? -
#3752 Az fain teló először én is azt akartam, aztán Defy lett belőle. -
#3751 Szerintem nem olyan hú de jó :/ -
#3750 Na megtaláltam, hogy év elejétől elvileg 2.2-est árulnak már. Meg függetleníteni sem tűnik túl bonyolultnak. -
Immigrants #3749 Ismerősömnek olyan van szerintem jó! -
#3748 Amit domino csomagban árulnak, az már 2.2-es? Illetve unlokcolni egy olyan hozzá nem értő is tudja, mint én? Mert nekem vodás kártyám van. -
#3747 samsung galaxy ace?
Tesómnak tetszik, jó is ez a telefon? -
#3746 Az se rossz. -
Immigrants #3745 LG P500 lett. Elsőre nagyon bejön ;) -
#3744 nekem mindenféle boosterrel kb. 2 perc szokott lenni, de akkor ha ez is túl sok, akkor indulás előtt kirakod az udvaron valahova és jó lesz :D -
#3743 Gondolom úgy, hogy nem mozogsz. -
Cat 02 #3742 Érdekes, Galaxy 3 10 mp alatt talál jelet GPS Boosterrel. -
#3741 Múltkor elég volt neki 0,5-1 km is, és az a rész annyira nem is számított, mert ott csak lassan tudtam menni autók között. De ez a mai nagyon felcsesz, pedig kíváncsi lettem volna, hogy mennyivel mentem jobb időt, meg átlagot... -
vass17 #3740 Nekem autóval 30 is sikerült:D Tudom, hogy mozgás közben még nehezebben találja meg a jelet, álló helyzetben is kell neki legalább 7-8 perc, ami sztem nagyon sok:( nem is értem, hogy mire való a hálózatalapú helymeghatározás, mint kiegészítő, gyorsító, ha így is olyan idő kell a Gps-nek.. -
#3739 Hát ha a QWGA kijelzőnél nagyobb a felbontása, már az is előrelépés lenne... Mentem ma egy kört bicóval, és szépen fel akartam ezt venni, de a GPs-nek ~8km letekerése után sikerült kapcsolódnia... -
#3738 ZTE Blade. -
#3737 ennél valami komolyabb is jöhetne :) -
#3736 Galaxy 3? -
#3735 Vodafone 845-ről mire lenne érdemes váltani? Vodafonos, vagy független telefon érdekelne. És legyen kapacitív a kijelzője, mert ez a rezisztív valami ritkaszar. -
#3734 60-é telefon lánynak? Akár használtan is... (ezalatt nem az olyan használtakat értem, ami már szarrákopott, hanem 1-féléves jóállapotú telefonok...) -
#3733 De nem soká eljön az idő... amúgy sajnálatos hogy csak 800mhz.s a proci benne. Elvileg egy áron lesz a Bladdel.. -
#3732 Még nem jelent meg. -
#3731 az mennyibe kerül és hol lehet kapni? :D teccik ahátlapja :D amm sztem Blade re gondolt az is jó teló. -
#3730 ZTE Skate? -
#3729 Hi. Uhum. -
#3728 én nem találtam értékelhető decibelmérőt, már kerestem, de mind szarul mért... -
Immigrants #3727 Sziasztok! ZTE-n gondolkodok szerintetek érdemes? 1. Androidos telefonom lenne. -
Borg #3726 Tök egyszerű ja, olyannyira, hogy ez semmit se csinál X8-on, nemhogy decibelt mérne... de ez már a második ilyen szoftver. -
#3725 Be írod a nevét googleba; hogy: 'deciBel apk' --- ugye milyen egyszerű? :D bár nem tudom hogy jó e ez. mert most nem fogok pöcsölni vele; de ilyen egyszerű csak írd mögé apk vagy apk download, hasonló -
Borg #3724 Esetleg nézd már meg amit linkeltél, mert kurvára nem lehet letölteni az apk-t, csak telefonra... -
#3723 Google a barátod tudod :D (csak nekem ilyen egyszerű?)
-
Borg #3722 Nem tud valaki egy linket egy sound meter, vagy volume meter alkalmazáshoz? Ami decibelt mér.
Olyan kéne, amivel az apk-t le tudom tölteni gépre (tehát nem market). -
#3721 honnan lehet letölteni az app2sd-t marketon nem talalom. applaneten meg nem mukszik -
#3720 dánkesön :) -
#3719 App2SD Pro -
#3718 hogy tudom azt elérni hogy az appok ne a teló memóriába mennyenek hanem az SD kártyára? -
#3717 -
#3716 De, kurva lassú, csak néha frissítem, és akkor már ott nézem meg. -
#3715 Nekem ilyen most volt először, Jelezte 'Inbox (1)' ok rá megyek;semmi.
frissítettem 4-5 ször és csak akkor jött be:D -
#3714 az nemgáz csak azt törlöm ami nem is jött be :D