36194
-
#3793 Mobil nem fényképezésre való. -
#3792 kamerában nem teccik nagyon. jóformán semmi re sem jó a kamerája :D
Samsungnak is jöhetne már 2.2
-
#3791 nemtudom mi többet vársz még a zte-től, ennél jobb telefont ennyiért nemfog eléd rakni egyik gyártó se, azt elhiheted ;) -
#3790 Nem akarom elkiabálni de lehet veszek a héten egy 2X-et.
Arra elvileg jön a 2.3, de ha LG megcsinálja rá majd a 2.4 akkor respect nekik. -
#3789 Samsungnak is gyakorlatilag nulla a Supportja; bááár most most valami éledezik.
HTC az 100% ban support- gyakorlatilag minden telefonjukhoz elérhető már a 2.2 és a 2.3 is. (vagy a 2.3 nem. :D)
(Sajnálom hogy nem HTC-t vettem.) -
#3788 akkor mi a jó :D mert akkor lehet az is kilőve? jó a Samsung meg HTC? vagy What? ZTE nagyon nem jön be (a bladere célzok) ronda , kamera (N) csak a nagy felbontás ami jó benne.... meg az 512 ram :D . aztán lehet h a továbbiak jók lesznek csak tartsák ezt a kategóriát :D , Samsung nagyon jó de drága .... HTC túl van árazva... -
#3787 Motorola-nak egy fos a support-ja. Helyesbítek, nincs. -
#3786 az Atrix az nagyon bejön :D jók lettek a motorolák nagyon az Andoid óta :) a sony vérzik aminek megy még az a Samsung meg a HTC szerintem LG sem nagy cucc csak a 2 magossal durrantottak. -
#3785 Motorola Atrix? pl? vagy Mi alapból 2 magos? :D -
#3784 ilyen drága telefonod van :D dik amm nembaj az X8 1retek ésnőnek való sztem :D annak áll jól XD , nem kell nekem úgy csúcstelefon 2 év mulva lesz kövi telóm és akkor veszek valami dúrvát most is vennék . amm Motorolát néztem h mostanában nagyon megy nekik van abból is 2 magos? mert szivesen megnézném D:
-
#3783 Esélyes mert a Galaxy 3 nak meg elég kicsi. (de amúgy igen; X8 hVGA (320x480) Galaxy 3 WhVGA (240x400)
No; de azért ne legyél emós; majd eladom neked olcsón a Galaxy S-t ha meg lett az S2 vagy Atrix.. :DDD -
#3782 annak a szar X8 nak most tényleg nagyobb a felbontása mint a Galaxy 3 nak vagy jogosan vágtam az ereimet -
#3781 Camera 360? HDR beállítása? -
kenyeresdaniel #3780 Hi.
ZTE Bladehez letöltöttem már sokféle kamera alkalmazást, de nemnagyon sikerül javítanom az eredményen . Nem is a minőséggel van bajom hanem azzal hogy nagyon sötét képet csinál.
Ha van ilyen tudnátok ajánlani valami progit ahozzá ami esetleg valamit javítani a dolgon?
Köszi -
Immigrants #3779 Kösz!
Popzu (#3759): Kár hogy angol különben jó lenne! -
#3778 ha szeretnétek játékokat amik a szerencsétlen X8 on futnak (ha ezen akk már mindenen :D) akkor adok 1 linket . (játékok pl Dungeon HUnter , 3D Assassin's Creed , Hawx stb.) -
#3777 Mobilism.org
Bár ez inkább egy warezfórum. De mondjuk navigációt csak így lehet beszerezni:) -
Immigrants #3776 És melyik oldalról lehet így letölteni mert market-en én nem találtam ilyen lehetőséget? -
#3775 de -
#3774 De az újabb bladek már ugyan azzal a kijelzővel vannak nem? -
#3773 Igen, lehet így is telepíteni. -
Immigrants #3772 Ha nincs Wi-Fi-m (folyamatban a router beépítése) meglehet valahogy csinálni hogy letöltöm netről az alkalmazást gépre, USB-n át a telefonra és úgy telepítem? -
Inquisitor #3771 Azért a Blade és a San Francisco között van kis különbség ugye a kijelzőben ... és ennélfogva árban is. Még ha a szoftver és a bélés ugyan az is. Használt Blade 30K, SF meg inkább 45K, +/-1-2K difivel. -
#3770 látom nem csak nekem tölt sokat az angry birds . meg néha lahol is. amikor már olyan pálya van hogy a malacos részen minden tele van elemekkel . de az a vicc hogy HTC Desiren is akadt oO" -
#3769 Pont 710-en probaltam eloszor, valoban nem volt stabil, 690-el okes (gondolni kell az akkura is :) ).
"A tesztek alapján a felbontáshoz viszont lassú a proci."
Ezt nem tamasztom ala, a mindennapi hasznalathoz boven jo, nincs akadozas, es a 2.2-vel mar eleg furge.
-
Inquisitor #3768 Galaxy Ace nem került szóba. Egész konkrétan használt telefonok merültek fel. HTC Tatoo, HTC Hero, Samsung Galaxy Spica és Mini, no meg ZTE Blade. Jó nyomott áron. A Minivel, meg a fel nem sorolt HTC Wildfire-el az a baj, hogy a kis felbontás nagy kijelző párosnál kiveri az ember szemét a sok pixel. :)
Blade meg jó nagy kijelzős, jó felbontással. A tesztek alapján a felbontáshoz viszont lassú a proci. A proci húzásról meg olvastam, hogy 690-710 fölött már nem stabil a dolog. Megjegyzem néztem videókat róla ahol nem tűnt nekem olyan lassúnak. Viszont ott meg nem hivatalos 2.3.2 volt az OS. -
#3767 A Blade-nek alapbol 800 MHz-es a CPU-ja csak underclockoltak 600-ra. Termeszetesen van hozza overclock app. A ZTE Skate a 4.3-as kijelzoje miatt erdekes szerintem. A kamerat el lehet felejteni ezeknel kinai csodaknal (marmint a minoseget), ubersz@rok.
Olvastam a masik topikban hogy evelodsz, szvsz egy Blade-t szerezz be, vagy Galaxy Ace-t (link). A Samsung igen ad a minosegre mar a beugro keszulekeknel is (amugy masodik telokent egy G600-at hurcibalok magammal mar tobb mint 2 eve nap mint nap, es egyszeruen elpusztithatatlan). -
#3766 még nem már kijött pár helyen itt még nem -.-" én is azt várom :) -
#3765 a kiesen keresztül csak, meg elárulom, hogy nem elérhető :D -
Cat 02 #3764 Hol lehet megnézi elérhető-e a 2.2 a telóra ? (Galaxy 3, kártyafüggetlen)
Kies nem jelez semmit -
Inquisitor #3763 Nem tudja valaki, hogy a Huawei Ideos X3 mikor jön már ki végre? Van egy halom review róla még január/februárból, aztán azóta se kép se hang ...
A ZTE Skate meg nem tűnik nagy számnak, olyan mint egy enyhén overclockolt Blade. Ugyan az az elavult proci ketyeg benne 800Mhz-en, az a kevés amivel többet tud, meg parasztvakítás. Megapixel hegyek a fényképezőkben, miközben olcsó és gagyi érzékelőnél a több képponttal egyre rosszabb képminőséget produkálnak, akkor minek? -
#3762 dehogy fizetős; 'www.applanet.net' -
#3761 majd meséld el bejött-e egyébként van 4játékos verzio is csak az fizetős -
Immigrants #3760 Kösz, megnézem! -
#3759 2player reactor,best! -
Immigrants #3758 Egyszerű játékok amelyikkel 1 telefon 2-en játszhatnak milyenek vannak, mert letöltöttem Glow hockeyt-t de az csak IPhone-on multis. Kis egyszerű játékot akarok ilyen angry birds szerűt. -
#3757 jó teló, havernak is ilyen van. -
#3756 F@sza telo. -
#3755 lánynak defy? :D
De mint írtam 60-ért, ami nem 70-75. -
#3754 háááát:D ha szán rá +10-15 öt vagy amennyivel drágább a Defy. Akkor kap egy jó kis vízben recskázós telefont. :D