36194
-
#3833 mekkora para, hogy az én telefonom winmo 6.5-el jelent meg, és már 2.3.3 fut rajta :D
Más:
Akinek 2.3.3 van, az root explorerel system/app mappából törölje a music.apk-t, majd tegye fel a honeycomb-ost helyette EZT
És az accounts and sync résznél, máris nyomhatja fel a zenéit a cloudba :) -
#3832 Az a baj ha legközelebb gépet vennék minimum 6 mag.. 150 a minimum.(és akkor ezek után mondjuk nem invesztálnék bele 3 évig semmitse max évente 1 videókártyát.) -
#3831 igen, ennyiért elég jó gépet lehet venni, legalábbis a telefonhoz képest biztos :D -
#3830 akkor vegyél gépet 100K ért. ne telefont :D -
#3829 -
#3828 -
#3827 videóvágás telefonon úristen :-| most komolyan ... -
#3826 Nekem így is folyton betelik.. Elég sok dolgot csinálok telefonon amikor itthon vagyok; MSN - Torrent - Videóvágás - enyhe Fotosoppolás - Játék(pl DF:FW) :DD
szerintem 768 minimum kövire. :D
szerk): btw.. ne tartsatok hülyének; az itthoni számítógép nem elég gyors ezekhez.. mivel egy 2003 as csoda... :D -
#3825 512-nél több mire kéne? 312 szokott általában a free ram lenni a telefonomon és 200 alá soha nem ment -
#3824 mikor is jelent meg? és minek is kéne több ram? :D mit akarsz futattni rajta? Starcraft 2-t? -
#3823 "512 nem elég"
? Miert nem? -
#3822 Gyorsabb processzor; több Ram. :D(sajnos.:D) 512 nem elég. -
#3821 Galaxy 3 kielégíti az igényeimet :D még jobb is mint amit vártam egyedül 2 dolgot hiányolok belőle :D (fénképező gomb , kicsit nagyobb felbontás, mint pl az X8 meg az Ace nek .) ennyi :D a többi nekem tökéletesen megfelel :D és mért nem vagy megelégedve az S el? mikéne még bele? -
#3820 Mivel 75-60 alatt ritka az igényeket kielégítő telefon. :D
Én meg mondom őszintén nem vagyok megelégedve a Galaxy S el.. :D -
#3819 felső kategória max már kiöregedett de attól még felső ketegória :) és 100 forint nem drága egy telefonért? -
#3818 Én inkább Közép-Felső kategóriának nevezném; Galaxy S-t (mivel szerintem nem drága- se olcsó- és hárverileg se Max.(Csak kijelzőben.) -
Taibi #3817 A kétmagos mobilokkal még várnék én, legalábbis szerintem idő kell még mire kiforr rendesen illetve mire a szoftverek is igénylik majd a két magot. Aztán lehet elszámolom magam. :) -
#3816 én legjobban egy HTC Flyer-t vennék de az tablet :D
mivel az új S2 (mostmár az 512 ram miatt bukta) szóval ha telefon akkor nekem most Motorola Atrix (Tmobile nál még nem kapható 2 magosból csak az LG aszem ) -
#3815 512 ram van az S2 ben? az nagy bukta pedig jó teló lenne ... -
#3814 igen de neked csúcskategóriás telefon nekünk meg közép mert nemvagyunk gazdagok hogy 100K menjen telefonra :D -
#3813 Gyakorlatilag semmi, a HD-nak nagyobb a kijelzoje. Ennek ellenere az S-ben nagyobb akku van. -
#3812 Mekkora para; én a 2.3 ra várok. ti meg a 2.2-re :| :D -
#3811 Várjál még; nem soká elérhetőek lesznek a 2 magos csodák... de Galaxy S2 öt még mindig nem szabad venni az 512 ram miatt. :D -
#3810 HTC csak jó választás lehet
btw a Desire S és a Desire HD közt mi a különbség tudásban? Ahogy gyorsan ránéztem most a featurelistre nem láttam semmi érdemit. -
Taibi #3809 Üdv!
Már két éve nyúzok egy Samsung i900 Omniát, és úgy érzem eljött az ideje a készülékváltásnak.
Két dologban vagyok biztos: egyrészt Androidos készüléket szeretnék venni, másrészt a T-mobil kínálatából fogok választani.
Jelen pillanatban a HTC Desire S-el szemezek, de még bizonytalan vagyok, így szeretnék megerősítést/ellenvetést kérni tőletek, illetve esetleg tippeket, hogy mely telefon lenne szerencsésebb választás ebben a kategóriában. -
#3808 isten vagy :D akkor T re is jön minnyá biztos :) juhhé szeretlek rage :D (pillanatnyi örömkitörés :D ) -
#3807 jaj de remélem, hogy jön most már T-re is!! yeahh -
#3806 Amúgy a vodafone is elrohadhat úgy istenigazából, tmobilnál már rég 2.2 van a blade-en, ők meg szenvednek a 2.1-el. -
#3805 hopsz, most nézem, kijött a Galaxy 3 frissítés KIES-en keresztül, csak vodafone telókra... az én telenorosomra nem, rohadjanak meg :D -
#3804 Mások még egy frissítésre sem képesek. -
vass17 #3803 Egy frissítés, ennyi telik a HTC-től, legalábbis a Legendre...
Annyira azért nem nevezném jónak a supportot, sztem egyetlen kivétel a Desire. -
#3802 ha jól értem akkor sokszor csak úgy előkapod a telcsit és képeket csinálsz...amik szerintem inkább emlék képek mint sem pályázatra beküldendőek...szóval szerintem ne igen legyen szempont a kamera...emlék képekre meg ideális... -
#3801 Voda845-el A4-es papírt fotózva simán olvasható a szöveg:) -
#3800 nekem is azvan, még amikor kijött akkor 37ért zsebre lehetett vágni, most nemtom mennyi, de ha annyira fényképezni akarsz a telódon ennyi pénzből akkor sok sikert, de biztos nem kapsz mellé ekkora felbontást, ramot, procit meg még talán androidot se :) -
#3799 kell a halálnak sztem galaxy 3 nak is jó xd ezért vettem olyat mert jó áron van és jó telefon. -
#3798 nemhiszem el a buzi Galaxy 551 re vagy mire kihozták a 2.2-t pedig = a galaxy 3 al csak qwerty-s -.-" istenem. -
#3797 vegyél SE K800i-t
annak jó a fényképezője -
#3796 hátazé nem de m1 :D részben igaz. de akinek nincs plussz pénze az is kaphat 1 jó kamerájú telefont 40-50 ért nemtom mennyi a blade hirtelen aszem 45 alatt van. -
#3795 Ahogy máté kolega írta, nem arra kell használni azt kész. Ha fényképezni akarsz vegyél fényképezőgépet.
Protip: az ócska 10k-s gépekkel jobb képet csinálsz mint az űber-hájend telefonokkal amire élvez a jónép ;) -
#3794 akkor miért van benne kamera nem az hogy arra való de azért jó ha nem 1 szart látsz majd belőle ha pillanatképet akarsz csinálni :D