36194
-
#6113 miert nem raksz fel egy teljes rom -ot a launcherek helyett? -
#6112 Go Launchert használ vki? esetleg MIUI témát tudna? Sense-et már kicsit unom... -
#6111 Házigazda asszony kibogarászta, mert fennakadt. Én sokkal talpra esettebb voltam és nyitottam egy topikot SG-n, hova folyik a dömösi pöce címmel :D -
#6110 Nekem fél hónapja frissítette magát a telót ginger-re. Most meg manuálisan felraktam az új marketet. -
#6109 mondjuk én felraktam múltkor a Kyrillos romot, és azon sztem az új market volt már. nem igazán jött be, mert lassú volt Galaxy 3on -
ldavid #6108 nekem már az van (2.2.1) -
#6107 Ne akard ennyire az újat, lehet az olyan szinten nem fog feküdni neked hogy szar is lesz :D -
#6106 MÉG MINDIg a régi market -
#6105 Akkor semmi nem változott? -
#6104 ja lehet neohoz is kijött már aug elején nemtom :D csomó ilyen új app lett, bővitménykezelő, hot shots, játékok, appok, meg mittomén.
narxis:csak ilyenn kis update volt tudtommal. -
TomBond #6103 Elméletileg jött az ARC-hoz is aug. elején, de még mindig nem frissítette az enyém. (azt írja ez a legfrissebb) Ma pedig bejelentették a 2.3.4-et. Lehet az sem ér ide sosem. :-( -
#6102 Képet! :p -
#6101 jött ki Neo hoz új szoftyver, gondoltam szólok. Lehet lesz új marketem :o -
#6100 azt nemtom. Nekem 2.3.3 van. -
TomBond #6099 Nekem nem igazán jön be. Bár lehet később megbarátkozok vele. -
#6098 Szerintem 2.3 kell az új markethez. -
#6097 nekem is. vagy 2.2-re nem jön az új? -
#6096 nekem meg a 'regi' market van :/ -
#6095 nalam is megujult a market, de nem raktam fel hozza semmit csak most elinditom es latom h mar uj :) eleg jol nez ki, tetszik. -
#6094 Felraktam, nagyon tetszik.
-
#6093 (szerintem inkább képet küldjön magáról hogy nézett ki utána) -
#6092 loooooool azt hogy és hogy találtad meg? :D -
#6091 Telómat lehúztam egyszer WC-n, csak akksit kellet cserélni benne :) -
#6090 :D:DDD -
#6089 :DDDDDD -
#6088 "Csak nehogy lemondjon a Samsung vezetője is, biztos beperlik érte :)" -
#6087 Steve Jobs lemondott! -
#6086 a ház pl még használható lehet :) -
#6085 moto defy? :) -
#6084 "Mint arról korábban már hírt adtunk, az Apple előbb Németországban ment neki a Galaxy Tab 10.1-nek, amit az ottani bíróság be is tiltott első körben, de pár nappal később a tiltást feloldották, most pedig Hollandia a helyszíne a csetepaténak, ahol az Apple a teljes Galaxy termékcsalád ellen nyújtott be keresetet. Ebben azt kérték, hogy a bíróság tiltsa meg a Galaxy modellek forgalmazását formatervi védjegybitorlás ürügyén."
"A bíróság az EP 2059858-as szabadalom megsértését bizonyítottnak látta"
"Mivel szoftveres szabadalomról van szó, valószínűleg nem a Samsung által gyártott hardver, hanem a szóban forgó készülékeken futó Android operációs rendszer lehet a "bűnös", vagy a rajta található egyik alkalmazás."
:DDD tehat a birosag szerint a formaval semmi gond, a problema a szoftver... Hahhahaa :DDD Jajj ,ezt nagyon megszivja az alma vallalat...
"Az Apple által bejegyzett szabadalom érintőképernyős készülékek fotókezelésével, galériák ujjal görgetésével, képek méretezésével és szerkesztésével foglalkozik."
Szokasos nagy altalanos marhasag, igen, ilyet is le lehet vedetni... Adam nem vedette le az almat?
"Frissítés: a Samsungnál máris nyilatkoztak, javítják a szoftvert, ha csak ez a probléma. Ez egyébként magyarázza azt is, hogy mondjuk a Galaxy Tab 10.1-re miért nem vonatkozik a tiltás: ott más a galéria szoftvere." -
#6083 Barátnőm tesójának a Sagem telefonja már volt kimosva és még működik :D -
#6082 Füles, mert az a parton volt! :DDDDDDD
Dávid, az lesz. -
#6081 Mondj olyan elektronikus cikket amit ha vízbe dobsz fellehet használni :D -
ldavid #6080 rakd fel hardverapróra -
#6079 Nem kell valakinek egy szép állapotú Galaxy S? Egy baja van, merült egyet a Balatonba. :D Alkatrész gyanánt hátha kell valakinek. Szóljatok! :D -
#6078 Undorító ZSIráf banda. -
#6077 Ezek után az össze apple-s termékemet felgyújtom..... igaz nincs semmim, mert eddig is utáltam őket. :D -
ldavid #6076 nevetséges már az egész -
#6075 LOL, ilyen mérges almát -
#6074 Megint elfogadták még nem jogerős ítélet szerint az Apple szabadalomsértési bizonyítékát....
Beszarok, Alma again.