36194
  • PeeTeR
    miert nem raksz fel egy teljes rom -ot a launcherek helyett?
  • Bencee7
    Go Launchert használ vki? esetleg MIUI témát tudna? Sense-et már kicsit unom...
  • SzirmosSzisza
    Házigazda asszony kibogarászta, mert fennakadt. Én sokkal talpra esettebb voltam és nyitottam egy topikot SG-n, hova folyik a dömösi pöce címmel :D
  • Falkon
    Nekem fél hónapja frissítette magát a telót ginger-re. Most meg manuálisan felraktam az új marketet.
  • Rage47
    mondjuk én felraktam múltkor a Kyrillos romot, és azon sztem az új market volt már. nem igazán jött be, mert lassú volt Galaxy 3on
  • ldavid
    nekem már az van (2.2.1)
  • Vadnokedli
    Ne akard ennyire az újat, lehet az olyan szinten nem fog feküdni neked hogy szar is lesz :D
  • Jim Morrison
    MÉG MINDIg a régi market
  • Narxis
    Akkor semmi nem változott?
  • Jim Morrison
    ja lehet neohoz is kijött már aug elején nemtom :D csomó ilyen új app lett, bővitménykezelő, hot shots, játékok, appok, meg mittomén.

narxis:csak ilyenn kis update volt tudtommal.
  • TomBond
    Elméletileg jött az ARC-hoz is aug. elején, de még mindig nem frissítette az enyém. (azt írja ez a legfrissebb) Ma pedig bejelentették a 2.3.4-et. Lehet az sem ér ide sosem. :-(
  • Narxis
    Képet! :p
  • Jim Morrison
    jött ki Neo hoz új szoftyver, gondoltam szólok. Lehet lesz új marketem :o
  • Jim Morrison
    azt nemtom. Nekem 2.3.3 van.
  • TomBond
    Nekem nem igazán jön be. Bár lehet később megbarátkozok vele.
  • Narxis
    Szerintem 2.3 kell az új markethez.
  • Rage47
    nekem is. vagy 2.2-re nem jön az új?
  • Jim Morrison
    nekem meg a 'regi' market van :/
  • 5c0rp330n
    nalam is megujult a market, de nem raktam fel hozza semmit csak most elinditom es latom h mar uj :) eleg jol nez ki, tetszik.
  • Falkon
    Felraktam, nagyon tetszik.
  • Jim Morrison
    (szerintem inkább képet küldjön magáról hogy nézett ki utána)
  • Narxis
    loooooool azt hogy és hogy találtad meg? :D
  • SzirmosSzisza
    Telómat lehúztam egyszer WC-n, csak akksit kellet cserélni benne :)
  • jazzy
    :D:DDD
  • Narxis
    :DDDDDD
  • FZoleee
    "Csak nehogy lemondjon a Samsung vezetője is, biztos beperlik érte :)"
  • jazzy
    Steve Jobs lemondott!
  • kifli
    a ház pl még használható lehet :)
  • 5c0rp330n
    moto defy? :)
  • Solten
    "Mint arról korábban már hírt adtunk, az Apple előbb Németországban ment neki a Galaxy Tab 10.1-nek, amit az ottani bíróság be is tiltott első körben, de pár nappal később a tiltást feloldották, most pedig Hollandia a helyszíne a csetepaténak, ahol az Apple a teljes Galaxy termékcsalád ellen nyújtott be keresetet. Ebben azt kérték, hogy a bíróság tiltsa meg a Galaxy modellek forgalmazását formatervi védjegybitorlás ürügyén."

"A bíróság az EP 2059858-as szabadalom megsértését bizonyítottnak látta"

"Mivel szoftveres szabadalomról van szó, valószínűleg nem a Samsung által gyártott hardver, hanem a szóban forgó készülékeken futó Android operációs rendszer lehet a "bűnös", vagy a rajta található egyik alkalmazás."

:DDD tehat a birosag szerint a formaval semmi gond, a problema a szoftver... Hahhahaa :DDD Jajj ,ezt nagyon megszivja az alma vallalat...

"Az Apple által bejegyzett szabadalom érintőképernyős készülékek fotókezelésével, galériák ujjal görgetésével, képek méretezésével és szerkesztésével foglalkozik."

Szokasos nagy altalanos marhasag, igen, ilyet is le lehet vedetni... Adam nem vedette le az almat?

"Frissítés: a Samsungnál máris nyilatkoztak, javítják a szoftvert, ha csak ez a probléma. Ez egyébként magyarázza azt is, hogy mondjuk a Galaxy Tab 10.1-re miért nem vonatkozik a tiltás: ott más a galéria szoftvere."
  • Büdös Bohóc
    Barátnőm tesójának a Sagem telefonja már volt kimosva és még működik :D
  • Falkon
    Füles, mert az a parton volt! :DDDDDDD

Dávid, az lesz.
  • Vadnokedli
    Mondj olyan elektronikus cikket amit ha vízbe dobsz fellehet használni :D
  • ldavid
    rakd fel hardverapróra
  • Falkon
    Nem kell valakinek egy szép állapotú Galaxy S? Egy baja van, merült egyet a Balatonba. :D Alkatrész gyanánt hátha kell valakinek. Szóljatok! :D
  • DeerHunter01
    Undorító ZSIráf banda.
  • Falkon
    Ezek után az össze apple-s termékemet felgyújtom..... igaz nincs semmim, mert eddig is utáltam őket. :D
  • ldavid
    nevetséges már az egész
  • Jim Morrison
    LOL, ilyen mérges almát
  • jazzy
    Megint elfogadták még nem jogerős ítélet szerint az Apple szabadalomsértési bizonyítékát....

Beszarok, Alma again.