36194
-
#6153 3 minek volt alapból? :DD nekem tetszik az alap bar update ota mar lehet hasznalhato is lett. Regina meg szep 3d s launcher, secret workspaccel. Ez a go meg siman gyors. -
#6152 Amúgy ezek a launcherek mit tudnak ? Az asztalt kezelik ? Mert elvileg a ROM-ban amit tnap felraktam van 3 is, aztán nem tudtam melyiket használjam :W -
#6151 na kedvedert felementem appbrain oldalra, hogy kikopizzam neked, es lám, a facebook kepemet berakata profilkepnek, mikor ezt gmail accounttal hasznalom -.- nem vagyunk biztonsagban...
JimMorrison723's Apps on the MT15i
össz: 69 total, 66 free (95%), 3 paid (4%), 147MB total size, $5.56 total price
Ezeket használom:
- AppBrain App Market
- Fast Web Installer
- Formula1.com 2011
- Google+
- TeamSpeak for Android BETA (még nem de majd igen)
- Made In Hungary (néha megnézem hátha valaki csinált valami jó cuccot)
- Soccer Livescores
- Viber : Free Calls & Messages
- IMDb Movies & TV
- Task Manager GOWidget
- GO Launcher EX
- Mumble for Android Beta (ritkán)
- Dropbox
- Regina Weather
- Advanced Task Killer (amióta go launchert +tm widgetet használom azóta ezt nem)
- Facebook for Android
- Regina 3D Launcher (néha, szép home)
- Google Sky Map (múlt héten pl jóll jött)
- Google Maps
- Foursquare
- SoundHound
- Samsung Remote
- YouTube
- Stair Dismount
- AppMonster Pro
- Gmail
- Elixir
- Műsorújság
- Lottózó (csak a nyerőszámokat nézem)
- SMS Backup + (teló újrarakásnál)
- mVideoPlayer (mostanában nem)
- Last.fm
- NetCounter
- Opera Mini web browser
- Barcode Scanner
- SoundCloud (egyre ritkábban)
- Google Goggles
- Xperia Arc Launcher
- Street View on Google Maps
- SysControl WIDGETS
View this app list on AppBrain: http://www.appbrain.com/user/JimMorrison723/apps-on-the-mt15i
-
#6150 Támad a Nokia !
legfontosabb újdonságai közé az ,,Android-módra" legördülő új értesítési terület, az alaposan átdolgozott ikonkészlet, és az NFC-s fejlesztések tartoznak. Újdonság még, hogy három helyett hat kezdőképernyőt pakolhatnak tele átméretezhető widgetekkel a felhasználók, a főmenüből pedig eltűntek a mappák.
A Nokia 600-és 700 mellett újdonság a Nokia 701, amely a cég szerint a világ legfényesebb megjelenítőjét mondhatja magáénak, de emellett kiemelkedő üzemidőt és szintén megújult kezelőfelületet is kapott.A Nokia 701-ben megtalálható HSUPA, Wi-Fi, Bluetooth és NFC-támogatás, valamint FM-rádió. A 117,3×56,8×11 mm vékony készülék 131 grammot nyom a mérlegen. A hátlapi 8 megapixeles kamera full fókuszt és dupla LED vakut kapott, az előlapi kamerával pedig videohívásokat bonyolíthatunk. A Nokia 701 belső memóriája 8 gigabájt, ez tovább bővíthető microSD kártyával további 32 gigabájttal. Egy feltöltéssel 17 óra beszélgetést vagy 550 óra készenlétet ígér a 701. Sötét és világos ezüst, lila, valamint fehér színekben lesz megvásárolható 2011 harmadik negyedévében nettó 290 eurós ár körül.
Nokia 701
-
#6149 Helyett?- mellé! -
#6148 SL500 as helyett ilyet veszek! :o -
#6147 Extravagáns Nexus S Mobiado Grand Touch GCB
A luxus kategóriás okostelefonok amik hardver szempontjából a kőkorszakban rekedtek, de a külső csili-vili miatt egy kisebb vagyonba kerülnek már külön kategóriát képeznek a piacon. Most a Mobiado extravagáns készülékei gurultak le a vörös szőnyegen Grand Touch néven. A Grand Touch elnagyolt szavakban egy kicsit sportosabb kialakítása a Samsung Nexus S-nek. Itt azért már elfogadható hardvert kapunk, bár az 1GHz-es Kolibri processzornál már vannak erősebbek.
A processzor és 16GB-os tárkapacitás mellett a Grand Touch 512 MB RAM-mot kapott, 4 colos Super LCD kijelző társaságában egy előre néző VGA és egy
5 megapixeles hátsó kamera kapott helyet. A lényeg persze, mint ennél a kategóriánál a borítás, kapható sima eloxált alumínium, tömör réz vagy arany külsővel is, amit egy zafír kristály hátlap egészíthet ki.
Ára kiviteltől függően 4250-től 5650 dollárig terjed, ez mostani árfolyamon nettó 812,5 ezertől 1,08 millió forintig felel meg.
-
#6146 énsem bántam meg, még most is adogatják ki újonan, az ilyen teljesítményű telefonokat, egyszer nem volt olyan, hogy azt gondoltam kicsit kevés a teljesítménye :)
Nekem is volt rajta ennyi rom kb, egy ideig wp7, kevés ideig wm 6.5, és melette egy ubuntu, egyedül a meegot nem tettem még fel rá, bár az állítólag még használhatatlan :) -
#6145 en annyira meg vagyok elegedve HD2 -vel hogy eszem agaba sincs lecserelni. nem bantam meg, hogy eladtam a gyikba a iFost
mar legalabb 7 fele rom -ot kiprobaltam rajta es tokeletesen hibatlanul ment mindegyik kivetel nelkul. eltekintve az ismert rom hibaktol :) -
#6144 Én úgy vagyok, hogy Galaxy 3hoz képest, nem nagyon nyúlhatok mellé, ha új telefont veszek :D De ez a Nexus tetszetős -
#6143 :) megbocsájtva. Sok feltűnő változás igaz nincsen,ez inkább egy javított froyo . -
#6142 ja csak kozben rajottem hogy baromi hulyen fogalmaztam :D
igazabol azt akartam kihozni az egeszbol hogy a Nexus -on talalhato Gingerbread -tol nem estem hanyatt.
magaval a keszulekkel semmi bajom :) -
#6141 Na a jó azért vannak jobb vasak is. :D .De az ár / érték arány,és a letisztult külső engem meggyőzött. -
#6140 hm Nexus -tol mondjuk nem dobtam hatast, de kiprobalom majd ezt is :P -
#6139 Nekem nagyon bejött. :) -
#6138 Most gondolkodoba estem hogy elqrvuljak egy Nexus S iranyaba... :) -
Ice Cream Sandwich Nexus S-en
A fenti képen, egy Nexus S látható, amint egy szendvicsjégkrémet futtat.
lássuk, hogy milyen újdonságokat fog tartalmazni az új oprendszer:
- A kamera képes lesz Panorama képeket is készíteni - ezt annyi helyen írják, hogy már fura, miért olyan fontos ez mindenkinek.
- A Gmail felülete teljesen átalakul majd
- A felhasználói felület is teljesen átalakul - ezen a téren állítólag inkább a telefon-tulajok számára készül sok meglepetés.
- És természetesen a Launcher is megújul már várom -
#6136 tudja valaki hogy hogyan lehet a bluetuth kapcsolatot felépiteni 2 eszköz között stabilan és párositani is?Mert a számitogépet látja de nem tudom párositani és nem látom az eszközkezelöbe sem
Szintén felismeri a BT fülesemet, de nem tudom párositani vele és igy nem tudom használni.
Egy JAbra3030as fülhallgató.
ha wifi routerrel kapcsolodok akkor azt hogy tudom megoldani, hogy csak a géphez kapcsolodjon és tudjak küldeni fogadni fájlokat vele mintha BT lenne? -
#6135 Amúgy ilyen Libress betét formájú Tableteket kéne gyártani, vagy mi az a betét márka.. -
#6134 Meg se lepődtem, hogy te linkelted. -
#6133 Működik :
-
#6132 Nem azt kérdeztem, hogy mik a népszerű progik, hanem hogy te mit használsz! :) -
#6131 Download: Android Market v3.1.3 -
#6130 Na, van mégegy kérdés :D
Tud valaki olyasmi programot, mint az APNdroid ? Csak az eddig free volt és már nem az :/
Illetve az mitől lehet, hogy 2.2 a telefonom, de azt írja a market, hogy nem tudom telepíteni rá a TS3 bétát ? Pedig 2.2 tuti :D -
#6129 Degenerált, és meg akarja mutatni, hogy a iphone és az apple a király... -
ldavid #6128 mit érezhet vajon, aki ilyeneket gyárt? -
ba32107 #6127 Keresek egy olyan egyszerű, letisztult widgetet, ami egy kattintással rezgőre teszi a telefont. Nem kell semmi profil, semmi egyéb, csak azt akarom, mintha lenyitnám a legördülő menüt és ott rezgőre tenném a telót. Ilyet tudtok? -
#6126 Pont ezért; mert a magyar billentyűzet fordítja csak meg ;) -
#6125 De hol ? Elvileg magyar van mindenhol beállítva :/ -
#6124 Erdemes atfutni. -
#6123 A Billentyűzeted nyelvét állítsad át :D -
#6122 "Apple topicban találtam.... :)"
Je, ki hitte volna...? Azt gondoltam lesz valaki annyira intelligens hogy ne linkelje be ide is ezt valamelyik alma fanboy fejebol kipattant qrvanagy marhasagot.
Igen, miota az iPhone kijott, MINDEGYIK telefon erintokijelzos, Qwerty keyboard nelkuliek es ugy nez ki az osszes mint pl. a Nexus meg a Palm Pre Plus...
Alman csuggo Enter Petert nem szabadna a Photoshop kozelebe engedni. -
Apple topicban találtam.... :) -
#6120 Hol lehet beállítani, hogy az Y meg a Z helyet cseréljenek ? Elvileg Gingerbeard a billentyűzet. -
#6119 nem eddig nem volt fent, csak ezután a frissítés után tudja ezt.
#6117: :D
#3118: Appbrainen megnézheted. Nem, még nem. -
#6118 Neked milyen alkalmazások vannak fent a Neo-n? Volt valami szoftver vagy hardver problémád vele? -
Steve Jobsnak egeszseget, boldog nyugdijaseveket, Tim Cooknak pedig jo sok elvesztett pert kivanok!
-
#6116 Miért eddig nem volt? Csak mert 2.3 alap funkcioja...
Akinek meg annyira kell az uj market, lentebb linkeltem nemrég, csak fel kell telepiteni mint bármi mást.
Bár nemtudom... Annyi az uj benne, hogy lehet +1 ezni... Hmm -
#6115 Na nem is volt ez sima update :D mostmá' nekem is uugy megy el a kep mint a regi tv nel :p :D -
#6114 Mert a Virtuos Rommal elégedett vagyok, gyors és fagyásmentes, és nem akarok megválni tőle.
MIUI témája tetszik, de ha meg olyan kedvem van cserélgethetem a kinézeteket 3mp alatt - most is, ott a Sense 3.0 a romból, a Go Launcher (ez most alapértelmezett, ezt csinosítgatom), ADW, Launcher Pro meg a Launcher7
ez így mind fent van
Már kicsit unom a sima sense-et...amikor megjelent a 3.0, rögtön használtam is, szép meg jó, de újdonságra vágyom....