4158
| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
AC2 #290 Mi nem haragszunk, max a gyerek anyja :D -
joe1980 #289 Nekem is ezzel a biró gergővel van problémám,egyik az hogy az Atracttion
(vagy nem tom jól irom le) produkciója volt a legjobb szerintem ,és nem őket hanem ezt a nyekergö kölyköt küldték tovább!Kérdem én miért?amilyen gyülölet van -e ember iránt a szivemben de tényleg!Biró gergö mennyen inkább tekeregni mint nyekeregni!ez csak vélemény ne haragudjatok meg.de én ezt a majmot (gyerek vagy nem gyerek)utálom!!!
Atraction rulez,Biró gergő mennyen a picsába nyekeregni.tényleg ne haragudjatok! -
saradawn #288 A Hosszú fekete haj után itt az újabb PP csapásmérés:
http://www.youtube.com/watch?v=Hfjic3dOaIE -
simirizsa #287 Jó a memoriád :D -
#286 volt tvben, még a döntők előtt esett ki -
Aspyrin #285 Nem csodálom, hogy nem láttam képernyőn. -
simirizsa #284 Ezt te honan tudod ?:D -
#283 volt megasztárban... -
#282 szerintem nagyon gagyik. Nem is értem miért nevezik produkciónak azt, amit előadnak. Persze ez csak 1 vélemény, nem kell egyetérteni vele. -
#281 4 for dance rulz! ök a lgjoak! -
AC2 #280 Jó ez, haggyad -
simirizsa #279 -
#278 Fruzsikát jól megbasznám kapna nagyon -
#277 Tölem rendben:D. -
simirizsa #276 Na klubot alakítunk :D -
#275 Nekem szvsz tetsik a Fruszi hangja(meg a csaj is:D), és jó hogy továbbjutott szerintem:). -
Aspyrin #274 Én is így gondolom: tágra nyílt szemeit forgatja balra majd jobbra szép lassan, miközben folyamatosan mosolyogva énekel(ni próbál). Nekem ettől ment az agyamra. Arra mérget vennék, hogy a megasztár válogatásán már kiesett volna. -
#273 De utálom ezeket. Azt kívánom, hogy aki a Bíró Gergőre szavazott, az hallgassa egész nam a nyekergését. Az Utasi Árpika meg menjen vissza Csantavérre szénát pakolni, mert idegesek a lovak. De a műsor mélypontja Stóhl András és a "kiscsillag" kifejezés! -
#272 tudom/sejtem sajnos... már nem volt szükség rájuk a sikerhez, most inkább bírják az emberek a csinilányt, meg a szegény parasztfiút. -média- :/
meg hiába nagyon jó a black time, az is ottvan hogy "nehogymár egy világbajnok csapat nyerjen" ... :S -
AC2 #271 Ezt a szavazós dolgot el ne hidd ám, azt jutattatnak tovább akit akarnak... -
AC2 #270 Nagyképű büdös parasztivadék, remélem kiesik a csába. De azt a szerb kiscsávót viszont bírom. -
simirizsa #269 A Biró Gergő-t én se tom miért tartják bent 2-3 év múlva nem lesz ilyen a hangja nemtom mit akarnak vele kezdeni -
#268 Mindkét témában pontosan ugyan ezt akartam írni, nem ismétellek, egyetértek. -
#267 ööö. ha én megszarom a spanyol viaszt otthon, de nemtudom azt a média előtt reprezentálni mire megyek vele? semmire...
kb. ez a helyzet fruzsival meg amit írtál, jó hangja van? mutassa is meg...
a Black Time, nc. (az hogy félelmetes és ezért estek ki badarság) inkább van bennem olyan, hogy, "ahh, már háromszor szavaztam, és eddig mindig továbbjutottak nem szavazok most mert xxxxxdrága amúgy, úgyis továbbjutnak mostis" és ha csak pár ember így gondolja már, itt is a baj. -
#266 Sztem a Black Time nagyon jó volt és kár h kiestek pedig a 4 for dance az tök gagyi volt zene nélkül csak ott ugra bugráltak és az a két tökmag meg minek van még bent sztem Biró gergö nem fog 2 év mulva ilyet énekelni meg a hangja is mutálni fog meg akkor már nem lesz olyan kis cuki... nekem ez a véleményem! -
#265 Fruzsit már hallotam énekelni demon, és azon egyáltalán nincs hamis hangja. Tényleg lehet abban valami hogy izgul meg minden, ami tökre látszik rajta. -
cucmalajmc #264 mert a 4 for dance jobb volt, mint a Black Time? sztem nem. kovácsovics következő fordulóban ki fog esni...legalábbis tudása alapján ki kellene. utasi árpinak szurkolok. -
#263 Ja, tényleg sorry késő volt és fáradt voltam. Amúgy ez hogy a BLACK TIME félelmetes volt, ez annyira hülyeség szerintem. Most azért nem jutottak tovább, mert a 5 éves kislányokat megijesztették hogy: "jajj anyu ezek nagyon félelmetesek."? Na hadjuk már:P. Mert Fábry is mondta, hogy ugye a háta mögött, beszélt egy kislány, hogy így félelmetes, meg úgy szörnyek meg satöbi:P. Számítani lehetett rá, hogy egyszer egy ilyen "horroros" rész fog jönni.(lehet kicsit hülye volt a negfogalmazás, de szerintem lehetett érteni.) Mert ugye a fiatalok többsége, szeretik a horror filmeket. És ők is tinik, és ő nekik ez természetes, mert nem a 5 éves kislányokat nézik ők, hogy nekik mennyire félelmetes, hanem a zsűri tetszését megakarják nyerni. És a zsűrit nem a jelmez érdekli, hanem a tánc. Fábry is mondta ugye, hogy messze áll tőle ez a műfaj,mert már ő is öreg róka.(igaz nem így mondta, de szerintem ez a lényeg)Ennyi erővel, ha mindig ilyen "félelmetes" jelmezek lesznek, akkor a híradóba be kell zengeni, hát nem?:P Mondom, ne nézzék az ilyen kislányok meg satöbbi, vagy ki kell rakni a 12-es karikát(bár tökmindegy mert, a korhatár karikákat, már szinte senki nem tartja be, meg az is lehet hogy már van, de nem azt szoktam figyelni:D.) Na mindegy, NO COMMENT.... -
#262 No hát értem már h mi a helyzet. Van egy tánccsoport, ami 3 szenzációs koreográfiát mutat be 3 hét alatt, és nem mellesleg ez a koreográfus is egy táncos. Minden műsorhoz fantasztikus jelmezeik voltak, tökéletes zenékkel. Valamint cseppet sem elhanyagolható módon egytől-egyig profi táncosok, ilyen szinten együtt mozogni nem sok csoport tud (és még közülük is kiemelkedik szerintem az a szőke leányző aki múlthéten elöl táncolt, csodálatos mozgása van). De most elkövették a NAGY hibát, csúnyának, ilyesztőnek öltöztek.
Bezzeg a Fruzsi. Hülye aki azt mondja h nincs kisugárzása, az a csaj szép, mind alakra, mind arcra, amennyire ismerjük a tévén keresztül abszolút szerethető, én ezt megértem, tényleg. Emberek, egy 3 fellépéséből 3 alkalommal abszolút képzetlennek ható, rengetegszer szörnyű hamis, elerőtlenedő hanggal éneklő csaj nyerjen meg egy tehetségkutató versenyt? Én tényleg nem akarok rosszat a Fruzsinak, menjen el a Nárayval, legyen modell, valószínűleg minimum annyit keresne vele mint h Magyarország x-edik színpadra kiállós, pléjbekről valamit lenyomós, életében összesen max 3 klippet készítős és egy év után teljes feledésbe merülős sztárocskája, csillaga legyen. -
AC2 #261 Nekem a mások véleménye szerint nem létező kisugárzása tetszik :D -
simirizsa #260 Meg alapból a csaj személyisége meg hogy mindig mosolyog az melékes hogy nem énekel anyira jól de szerintem azt is tudd :D
Mondjuk legjobban az tetszet amikor sírt bemutatojába az meghatot vagy nemistom :D -
Ibolya1987 #259 Lehet velem van a baj, de én utálom, ha ijesztgetnek. A Black Time jelmeze és előadása pedig ijesztő volt. Ott is hagytam a képernyőt arra a 10 percre. Jól kicsesztek magukkal, aztán csodálkoztak, hogy nem szavaztak rájuk. A végén, amikor sírtak szegények, akkor is olyan rondák voltak abban a maskarában, hogy rossz volt nézni. Az előző produkciójuk viszont nagyon tetszett, ott aranyosak voltak. -
AC2 #258 :D -
AC2 #257 Ha azt megérdemlik h NAGYBETŰVEL írd le a nevüket, akkor azt miért nem h pontosan írd le? -
simirizsa #256 Nemtom nekem nagyon bejön a csaj emlékeztet volt bnömre:) -
#255 Még az első száma, az Ironic az jó volt..
Black Time-mal nekem felemásak az érzéseim. Jók voltak az tény, nekem nem jött be (de ez egyéni vélemény), de a döntőbejutást megérdemelték volna -
#254 a Náray vigye el a Fruzsit modellnek, ahhoz megvan az alakja, a szép arca, de az amit a műsorban mutatott még magyarországon is nagyon kevés kell hogy legyen egy énekesi karrierhez. -
#253 Hát én is sajnálom a BALACK TIME-t(azért írom nagy betűvel a nevüket mert megérdemlik.) Én is együtt bőgtem velük szó szerint. Egyépként fellépett ez a Kocsis Tibor? Mert én nem vettem észre:XD:XD. -
simirizsa #252 Teljesmértékben egyetértek :D -
#251 ezt a szerencsétlen kocsist juttatta tovább a zsűri, az első helyről a 6-on tudott továbbmenni, elképesztő h a black time ki tudott esni, szégyen...