4158
| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
simirizsa #330 -
Aspyrin #329 De legalább volt egy élményed.. :DDD -
simirizsa #328 Én úgy voltam vele ha Biró gyerek bejut leszopom magam aztán még is bejutot -
joe1980 #327 Biró gergő essen már ki!!!!!!! Le a nyekergéssel!! TISZTA ÉNEKET AKAROK!!!!!!! -
cucmalajmc #326 ja tényleg tegnap az előadások közül Góra előadását tátott szájjal néztem végig... a többit meg csak hallgattam ,mert közbe gépeztem. -
simirizsa #325 Én megcsinálom csak valami tűzoltó készülékkel valaki áljon mögötem :D -
#324 hát pedig lennének akik utána tudnák csinálni. Csak ők nem 1 milláért vállalnak egy fellépést, így aztán sansztalan, hogy olyan eszközökhöz jussanak mint az hatalmas góramester. Kontaktlabdából, multiball-ból (amit tegnap láttunk tőle), nála sokkal,de sokkal jobbak is vannak az országban. Csak körbe kell nézni.... -
#323 pl. Góra Krisztián. kétlem hogy bárki az országban utána tudja csinálni (UGYAN EZT. mert azt tudjuk hogy lelkes amatőrből sok van...)
mégis kipotyogott... -
#322 Hát igen.. például az elődöntőben is voltak olyanok akik elég tehetségesek, de már ott kiestek.. -
simirizsa #321 Ezt már megbeszéltük nem az fog nyerni aki csak tehetséges hanem aki közönség kedvenc is :D -
#320 lenézem valamennyire őket.
már csak azért is, mert épp tegnap mondta a 4fordance hogy " köszönjük a koreográfusunknak, köszönjük a zenész mittoménkinek a zene összeválogatásáért" ...
black time-nál...
saját táncteremben, Dani által válogatott zenékkel, általa megvágva, általa kitalált koreográfiával áltak elő...
jó tudom tudom média, és nem az marad aki ügyes, hanem akit el lehet adni. -_- -
#319 Nem tudom mi a bajotok van a két gyerekkel. Sztem aranyosak:). A mesemondó azért kerül be mindig, mert szegények, és támogatják őket. A Bíró Gergőre meg írtátok hogy ha mutálódik akkor mi lesz vele. Na, ugye tegnap mondta, hogy 6.-os, magyarán 13, én is 6.-kos vagyok, és én most mutálódok. Szerintem Gergő hangja is nem sokára mutálódik(Vagy már mutálódik), csak van olyan akinél nem lehet észrevenni. Én örültem hogy bekerültek szvsz, de szerintem se ők fognak nyerni, hanem a 4fourdance:(. De ez a közös produkció, amikor a 4fourdance, meg az utasy árpi volt, hát az valami...nagyon jó volt:). Én a Fruzsit gondoltam hogy kiesik, mert ez a szám nagyon nem illett hozzá(Szerintem), na mindegy:S. -
Aspyrin #318 a kocsis tibinek szebb hangja volt mint a megasztárosoknak együtt véve.
Szebb, egy kórusban nagyon jó helye lenne, de mint egyéni előadó nem sokat ér, mert nincs benne semmi "egyedi". Én a mai napig borzongok ha meghallom mondjuk Oláh Ibolya karcos hangját, esetleg Bartók Eszter vidám trilláit. Tibinél csak a tiszta hang jött át, semmi más.
a Black Time jobban táncolt mint a megatáncosok együttvéve.
Elfogult vagy, Rákász Dani balettje vagy Olter Wanda amatőr tánca mérföldekkel színvonalasabb volt, mint az ugrabugra BT. Félre ne értsd, én is szerettem őket de nem vagyok elvakult.
Árpi a bennmaradottak közül az egyik kedvencem, de úgy érzem neki ez az állapot még túl korai. Igazándiból azt tudom elképzelni róla, hogy egy rosszcsont csibész otthon, aki a szövegével hódít. Jól áll neki az ízes tájszólás.
Bíró Gergelynél majd a mutáció fog(elvileg) nagy változást okozni, addig is hadd szerepeljen, értelmes kissrácnak tűnik.
Fruzsina egy tévedés, ezt már az elejétől fogva szajkózom. Egyszerűen semmi keresnivalója nincs az első négyben..
A táncos fiúk valóban ügyesek, ötletesek, szórakoztatóak. Ha nem ők nyernek az csak azt igazolja, hogy nincs igazság a Földön :) -
cucmalajmc #317 VRSDM mióta kiesett a Black Time eléggé lenézel mindenkit a műsorban...
a kocsis tibinek szebb hangja volt mint a megasztárosoknak együtt véve.
a Black Time jobban táncolt mint a megatáncosok együttvéve.
Utasi árpinak jól jönne a pénz, de tudás alapján azért nem adnám neki. Bíró gergely mint ahogy Pákó barátunk mondaná: Hulyekocsog! utálom azt a kölköt. és akkor Kovácsovics nyerjen aki a megasztár válogatáson kiesett? kizárásos alapján a 4 for dance maradt, akik tényleg megérdemelnék. csak ők 4-en vannak... hogy osztozkodnak pl: a kocsin? -
#316 ezt mind én is így gondolom, és így is van. (sajnos)
továbbá. azért gondoljunk bele, mit fog javítani utasi árpi tehetségén az a havi 1millió? inkább az életmódja lesz jobb. mert javítják majd a házat, de nem lesz attól még jobb versmondó.
egy énekesnél már más. gyakorolhat, stúdiót bérelhet mittudom én... -
#315 ez sztem tök triviális hogy a médiának (+ a nézőknek) nem tehetséges előadók kellenek, hanem példaképek (ez annyira nem jó szó, de vhogy az idol szót próbáltam lefordítani rendesen)
ez a 21. média...amikor bemegyünk egy hanglemez boltba, nem feltétlenül mindenki bocellit vagy sarah brightman cdt fog lekapni a polcról helyette pl Hilary Dufft vagy Justin Timberlaket
nem értem h mért nem vagyunk képesek azt felfogni h ezek a "tehetségkutató" versenyek, elsősorban nem a tehetségről szól hanem h ki a közönségkedvenc...talán a "közönségkedvenc" veseny sokkal jobb meghatározás lenne
-
simirizsa #314 Én már nem vok olyan bíztos bene hogy ök fognak nyerni :D -
#313 szóval az tehetség ha aranyos? akkor menjen máshova, ne énekelni mert a hangjába nincs tehetség...
valahogy olyanok maradtak a végére akikben semmi tehetség nincs.
mérföldkövekkel minőségibb. tehetségesebb ügyesebb emberek sorai állnak kinnt az utcán. ülnek mellettünk a metrónl. és lapátolják a havat a szomszéd utcában. -_-
am. meg 4fordance fog nyerni. -
simirizsa #312 Igy jó volt a bejutás csak a két kis gyereket meg a 2 kiesöt kellet volna megcserélni :D -
#311 Még szép,hogy a Fruzsi első helyen végzett:P -
#310 jaja 2 kis gyerek kieshetett volna.. a Polyák Ritát sajnálom, nekem tetszett a csajszi , Fruzsinak meg örülök hogy első lett mert szerintem nagyon aranyos kislány :) -
#309 Jaja.. ma elég gyenge volt a produkciójuk.. bár a Bíró nekem sose tetszett:D -
piamania #308 Csak a Nóri miatt érdemes nézni ezt a műsort%:)
De,hogy hozzászóljak értelmesen is,ma a 2 gyereknek kellett volna kiesnie a mai produkcióik után. -
#307 Fruzsi nem ilyen agresszív :)) -
#306 Ez az utasi rohadt idegesítő egy ember... csakúgy mint a bírógeri. Fruzsinak már első produkciójában őket kellett volna lerúgni a mikrofontartó helyett. Banyek.. -
#305 ezderossz -
#304 Ja jó:D Nem,nem mondtál:)) Sztem is a legelső volt a legjobb..amikor felrugja a "mikrofontartó"-t (ha nem ez a neve akkor sry xD ) -
simirizsa #303 Legjobb dala az a legelső volt, de mondtam én ilyet hogy ez volt a legjobb dala ?:D -
#302 Sztem nem ez volt a legjobb dala:)) De ez csak az én véleményem:D -
simirizsa #301 Na most nekem nagyon teccet a Fruzsi dala :D -
#300 Nemsokára csillaghullás várható! Azért remélem nem a 2 kedvenc esik ki! -
simirizsa #299 Nekem tetszik :D
Na kezdödik nézük :D xD -
#298 sztem kovácsovics maradjon de Bíró kieshetne már -
cucmalajmc #297 jócsaj... nem arról van szó. de nem énekel annyira jól. -
simirizsa #296 Ezt meg se hallotam -
joe1980 #295 csillagszületik törölve!!!!megnézem a shrek 3-at dvd-n! -
joe1980 #294 Köszönöm megértéseteket.Azt meg hogy haragszik az anyja:Leszarom ennyi!:).A mesemondó fiu az aranyos,vele semmi bajom,csak ez a Biró nyomi mennyen a jó büdös picsába :D.Ma megnézem a müsort de ha nem esik ki az a nyomorék tovább nem nézem.vagy inkább egy dvd filmel megóvom magam a hányingerkeltö nyivákolásátol.Inkább tanuljon meg egy egy szép dolgot ,ez egy ugynevezett ÉNEKLÉS amit ez folyton kihagy
a müsorba.Én a macskáját szivesen hallgatnám (már ha van)! -
cucmalajmc #293 tudás alapján kinek kellene most kiesni? sztem kovácsovicsnak már régen ki kellett volna... -
simirizsa #292 Én se birom ne agodj :D -
cucmalajmc #291 én sem bírom. a mesemondó gyereknek szurkolok a többivel közömbös vagyok.