4158
  • shad0w
    nem hiszem el h kieshet a black time...
  • AC2
    Hajrá fruzsi akkor
  • simirizsa
    Na mitörtént anyira belemerültetek hogy nem is írtok ?
  • simirizsa
    Náray kirúgásáról beszélnének inkább
  • PrisonMan

Ez nagy volt!
  • AC2
    Bocs, nem neked xD
  • AC2
    Inkább beszéljen Fábry a farkárol, mint a Náray
  • simirizsa
    Én nem vetem észre hogy a farkáról beszélne mindig
  • rcstuning
    Csak mindig a farkáról beszél...
  • simirizsa
    Fábryt én tisztelem jófej is és elég művelt
  • Guilty01
    Passzeg ennek a csajnak milyen akcentusa van, remélem a zsűri beszól neki... bár ez csak hiú ábránd...
  • Firerock
    ennek a számnak mi a címe?
  • rcstuning
    A legidegesítőbb amikor "kis csillagok"-nak nevezik a résztvevőket. Annyira utálom a Stóhl-t és a Fábry-t...
  • TomDantes
    Robert Merle :Malevil.
    De közben hallom a műsört, és ez agysejt rothadáshoz vezet.
  • VRSDM
    tánc-énekhang-bűvész-artista-tűzmutatványos-színész-versmondó-humorista-break-beatbox és showman képzést :D

[right][apro]/készül a csillag születik vol.2-re :D
  • cucmalajmc
    mit olvasol?
  • TomDantes
    Hát én nem értek az ilyesmihez.

Amúgy a műsör szerintem borzasztó. Én inkább olvasok közben.
    Csak az baj, hogy utánna ,mindig adnak egy filmet ami érdekel. Így hát meg kell várnom míg véget ér ez a Csillaghullás.
  • cucmalajmc
    blacktime-nak szurkolok. egyébként a Beat N Folk (beatbox+tánc) volt a kedvencem.
  • shad0w
    hát nemtom, az első vmi gyenge avril lavigne utánzat volt, több helyen volt hamis meg nekem az előadásmód is erőltetettnek tűnt, a másodiknak meg kicsit bartók eszteres beütése volt, ami mondjuk nem feltétlenül lenne hátrány, de nekem az sem igazán tetszett. ez persze csak az én véleményem, viszont szép lány, ez kétségtelen :) ebbe a mezőnybe mondjuk lazán belefér, de például egy blacktime vagy 4fordance ellen szerintem tökéletesen esélytelen, bár ki tudja, hogy alakulnak a dolgok, történtek már furcsaságok (pl attraction kiesése...)
  • simirizsa
    Nemtom nekem tetszet mind2 szám amit énekelt :D sokkal jobban mit a többi :D
  • shad0w
    az a helyzet h rengetegen vannak ezzel így, de olyan túlzottan tehetségesnek viszont nem mondanám. valószínűleg ennek köszönhetően h így néz ki, ilyen a megjelenése jóval tovább fog jutni itt (is) mint amire a tehetsége alapján méltó lenne. abba, hogy baj-e hogy ez így van nem mennék bele :)
  • simirizsa
    Hát a mosolya mindent elárul :D
  • TomDantes
    Hű! Kisugárzása? Jó isten...de rég halottam már ez.
    Kisugárzás...sugárzik? Mi fene tán valami atom erőműből jött?
  • simirizsa
    Nekem Kovácsovics Fruzsina a kedvencem nemtom a kisugárzása meg maga a csaj is tetszik
  • mystic
    sziasztok! mi a szám címe amire az Elementary Force breakelt?? légyszi írja meg vki! Köszi
  • Aspyrin
    Nem hiszem, hogy különösebben kevesebbet értene a tánchoz, énekhez, mint Fábry.
    Hogy hülyeségeket mond? Szerintem nem.
    Ellenben Fábry elfogult.
  • shad0w
    elsősorban nem az a baj, h buzi, hanem h köze nincs a témához, márpedig egy zsűritagnál ez elég alapvető dolog lenne, így hiába beszél "választékosan, kifinomultan" ha hülyeségeket mond...
  • AC2
    Én a zsűriből, Andrea és Fábry véleményére adok csak
  • Aspyrin
    Másság ide vagy oda, állítom neked, hogy ő a legintelligensebb a zsűritagok közül. Figyeld csak meg, milyen választékosan, kifinomultan beszél..
  • Aspyrin
    Az öreg csaj nem más volt, mint Kovács Kati(kicsit több reszpektet, plz).
    Az összes "sztár" csak tátogott eddig(kivéve Falusi Mariannt). Én is szomorúnak tartom :(
  • mama2
    Amúgy te télleg ismered a BlackTime-os fiúkat/lányokat:O. Fasza.
  • mama2
    jólemlékszel:]. Az Alföldi Robi BUZI?! Nemár kedvenc szinkronszinészem:/. Hát bazz:(.
  • VRSDM
    inkább kérdezd ki nem :]
    nem jutott tovább toldi viktória meg a humorista, mindeni más benntvan.

(ha jól emlékszem :D)
  • cucmalajmc
    ki jutott tovább?
    nekem a Black Time Utasi Árpi és a Humorista tetszett.
  • Daza500
    Igen.
  • AC2
    Vhogy lerí róla h buzi, a divat faszsága meg csak megerősíti benne xD. Kicsit off, de egyébként az Alföldi is buzi? xD
  • VRSDM
    ja es ha valaki vagna a blacktime kezdo szamanak a cimet, megkoszonnem ha megadna.
  • mama2
    Mindenkinek akinek szúrkoltam bekerült:). És igen, Nori nevéhez illett a piros ruha. Valóban "ördögien" jól nzett ki:)
  • rcstuning
    Nagyon gáz a műsor...
  • underclass hero
    hmm..csak én látom,hallom h ez az öreg csaj playbackkel?
    most ez a divat?meg mi értelme volt..
    arra is kiváncsi lennék h az énekesek is ezt csinálják
    egyébként sztem Nóri vmi ördögien dögös