4158
  • simirizsa
    De azért nézük nem ?
  • Sabcsee
    nem a te véleményedre válaszoltam te nyomoronc
  • simirizsa
    Most a müsor lényegét fogalmaztam meg nem a véleményedet kérdeztem
  • Sabcsee
    Télleg nem rossz csaj a Fruzsina meg van stílusa de azér sztem annyira nem jó csaj.smink nélkül meg kifejezetten csúf
  • simirizsa
    Szar az egész müsor szar a zsüri csak azért nézük mert jól néz ki a Fruzsi kész Ámen
  • Guilty01
    Remélem mindenkit kizárnak doppingolásért, és az Attraction nyer. Ők megérdemelnék.
  • simirizsa
    Hát nekem mind1 csak Kovácsovics Fruzsina nyerjen :D
  • joe1980
    Kit szeretnétek ,hogy kiessen majd onnan?Én a nyávogó rohadékot!
  • rcstuning
    Azért jó poén volt. :)
  • simirizsa
    Most igy én se vágom mire akartam gondolni xD
  • rcstuning
    Ennek a mondatnak nem volt értelme.
  • joe1980
    Ezt hogy érted?
  • simirizsa
    :) Kár hogy nem szeretem basztatják a gyengéket ha nem érdemlik meg :D
  • joe1980
    Figyelj szerintem-1 ki fogják közösiteni!
    -2 vagy kirugják a francba!
    Ez ha irodalomórán elkezd majd olvasni,minden mondat végén nyigni fog az hót ziher.
  • simirizsa
    Mi lesz vele középsuliba ?
  • PrisonMan
    A Keleti Andi kritikája közbeni sírás volt a kész!
    Azért áljon már meg a menet. Jó túlvannak zsűfolva, de ha csak ez a feleadatuk tudjon már megtanulni 10 mondatot...
  • rcstuning
    Ja, és ezt a pár mondatot felolvasni úgy, hogy "csak" egy napja volt rá.
    kész vagyok...
  • PrisonMan
    Hát azért hidd el, hogy én szánalomból is elfogadnék 12 milliót (havi 1-1) és egy kocsit

Ki lesz a nyerő?
  • rcstuning
    Köszi, hát ez nagyon gáz! Szánalomból nyerni... fantasztikus érzés lehet...
  • joe1980
    http://www.csillagszuletik.tv/videogallery. itt kiválasztod az Utasi árpi és a 4 for dance zsüri értékelés videóját.
  • rcstuning
    Ezt a bőgést meg lehet nézni valahol? Én ugyanis nem láttam, de itt mindenki erről ír és kiváncsivá tettetek.
  • joe1980
    Ja lehet ,hogy vicces lessz amit mondok de nem hagyhatom ki:Ha ez a két kölyök nem nyeri meg a fődijat,akkor otthon tutti vizesre sirják a párnájukat bánatukba.
  • joe1980
    Ugy látszik Utasi Árpika is inkább a bőgéshez (sajnos nem a tehén pedig abba lenne igazán kiválló) minta az olvasáshoz értene,de szerintem nem.Saját magát égette le azzal.Megnéztem a 4 for dances videójukat,meg az értékelést,hát gáz volt.És ő azt nyilatkozta,hogy tegnap kapta meg az anyagot.Szerintem ő azt hiszi ,hogy ha kiáll a szinpadra pityeregni akkor ő lessz a nagy király.Pedig nem.Ők elvették az igazi tehetségektől a lehetőséget.Nekem eddig semmi problémám nem volt Árpival,őt csiptem ezidáig.De ugy látszik ez is olyan hülye mint az a kornyikáló nyomottfejü.Nem sirni kéne,ezt üzenném nekik,hanem énekelni,meg olvasni,de ugylátom hülye hozzá mindkettő.
  • cukorborso18
    Teljes mértékben egyetértek.Frászt kapok amint Utasi Árpit meglátom...Annyira gáz,hogy egy ilyen tehetségtelen srác ott van a döntőben.Mint kiderült az olvasás is problémát okoz neki...Nagyon csalódott leszek ,ha ő nyer!Emberek!Vegyétek már észre,hogy ez nem egy szociális műsor,hanem tehetségkutató!
  • rcstuning
    Az igazi tehetségek már rég kiestek...
  • joe1980
    Kocsis tibornak hivták
  • joe1980
    De hogy ne csak arrol a faszról irjak.sajnálom nagyon azt a fiatalembert aki kiesett na ő neki tiszta szép énekhangja volt.Nem jut eszembe a neve.pedig ö szépen énekelt
  • joe1980
    Biró gergönek meg énekelnie kéne de nem csinálja.Az Utasi Árpikának meg mesét kellene mondania de nem tud.Akkor kérdem miért ilyen tehetségteleneket kell továbbjuttani?Én inkább nem nézem ezt a müsort mert ettöl a Birótol 1:hányingerem van 2:I hate this...Fábry meg puszilja meg Árpikának ott ahol én gondolom.:)
  • gdevil
    :)
  • simirizsa
    Lófasznak kicsi a gyerek szerintem :D
  • gdevil
    Utasi Árpi, Bíró Gergő lol. Ezek nem csillagok. Igaza volt Keleti Andreának, amikor burkoltan közölte, hogy nem a "megsajnálandó sírós" versenyzőknek kell itt továbbjutni, hanem a mindig megújuló, folyamatosan gőzerővel dolgozó tehetséges versenyzőknek. Nos Utasi Árpi nem ilyen. Bemagol minden hétre egy szöveget, aztán "elkiabálja" tájszólással. Ez egyszer elmegy, de utána már uncsi. Már a zsűrinek is.
    A sok bunkó szavazó meg csak azt látja, hogy sír egy aranyos gyerek a színpadon. És szavaz a marhája. Mellesleg érdekes, hogy Árpi azt mondta sírás közben, hogy "tegnap kaptam meg az anyagot". És? Olvasni kell vazzeg! Ott volt a kezében a könyv. És nem tudta felolvasni, tele volt a pár mondatos meséje értelemtlen végződésű szavakkal.
    Csillag? Ez? Lófaszt!
  • simirizsa
    Nem kizárt
  • rcstuning
    Biztos sok a gazdag rokon, aki le sem szállt a telefonjáról...
  • PrisonMan
    Attractiont visszaszavazhatta volna a közönség. Helyette Bíró Gergő lett...
  • rcstuning
    A Polgár Péter az első adásban volt, egyébként teljesen igazad van. Egy rohadék az összes. Furcsa, hogy a legjobbak már az elején kiesnek pl.: 21 gramm, Attraction stb...
  • Pretorian
    Nem hiszem el, hogy a mesemondó srác még mindig nem hullott ki...
    Ez akkora lol, biztos a Fábry bundázott...
    A humorista gyerek meg, aki a második körben esett ki, csuklóból simán jobb lehetne, mint amilyen Fábry valaha is volt, csak kéne egy team, amelyik megírja neki a poénokat...
    Sok fiatal humorista van, akik simán elkenik a Fábry arcát, mégsem lesz belőlük soha senki, sajnos...
    Fábry bazzeg'...öntelt, szánalmas f*szkalap...a legtöbben csak azért nevetnek rajta, mert ugye gázos dolog csendben maradni, ha nem értünk egy-egy poént...
    Persze..."az ország első számú showmanje"...nehéz dolog annak lenni, ha évekig a Showder volt az egyetlen nagyobb szabású showműsor az országban, konkurencia nélkül...
    Egyébként pl. Friderikusz, aki -bár nem igazán humorista- sokkal ütősebb műsorokat hozott össze már 15 évvel ezelőtt is, mint amilyeneket a Fábry valaha fog...
    A "Magyarország legkedveltebb showműsora"-szlogen helyett sokkal inkább a "Magyarország egyetlen nagyobb szabású showműsora" smakkol a showderhez...
  • joe1980
    Szerintem Biró gergő azért marad bennt ,mert gondolom futtatni akarja az rtl klub mert annyira jó énekes (szerintem szánalmas).De ugylátszik már mindenki énekelhet.Még ilyen hülye nyekergő nyomi is.A multkori éneknek egyáltalán NEM nevezhető produkciójára azt hittem hányingerem lesz mikor elöadta a dudát ,meg mikor azt mondta hogy ő kitünő tanuló.De kérdem én ki a faszt érdekel?Miért lehet valaki közepes tanuló is és szépen megáldott hangal nem?De tuti hogy ő fog nyerni amilyen rohadék.
  • saradawn
    http://www.youtube.com/watch?v=Hfjic3dOaIE
  • rcstuning
    Ne csak a Bíró essen ki, hanem az a csantavéri kis patkány is.
  • joe1980
    Nem tudom láttátok -e amikor Stohl András elesett (breakelt).Micsoda égés volt :).