4158
| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
#209 Ja bocsánat: NáraY tamás Y-nal:S. -
#208 A Buzi szót szó szerint értettem. Ugyais Nárai Tamásról beszéltem. -
#207 Hát hogy ez a buzi "zsűri" Mindenkit lehúz:S. Nem si ért semmit a zenéhez bassza meg -
#206 akárki akármit mondd nekem ez is kúrvára bejött (ismerettségtől eltekintve) blactime-rol van szó persze. -
#205 -
cucmalajmc #204 BOldog szülinapot! -
cucmalajmc #202 az kibaszás. milyen műsorba hívná őket ez után az rtl? -
pongi10 #200 mi a szám címe amire az Elementary Force breakelt??? -
Aspyrin #199 Szurkolok én is :)
Góra Krisztián műsorát személyesen is láttuk egészen véletlenül szeptemberben Cipruson, a hotelünk esti műsorán. Élőben nagyon komoly a tüzeskedés, és persze bő negyed óráig is tartott, nem két percig. -
#198 ezt skubizzátok:
http://www.csillagszuletik.tv/article/97
Reméljük az Attraction bekerül:) -
adsa #197 nektek meik produkció tetszett a legjobban? nekem a Fruzsina produkciója -
#196 Igenigen,szerencsére ők tovább mentek, bár az EF-nak ugyanannyi pontja lett, mint a fehérferinek. -
Cat 02 #195 Elementary és Fruzsina tovább is jutott nem ? :
-
ryhdeksan #194 fruzsinak nagyon jó kisugárzása volt ;] -
#193 Fábry egyébként fején találta a szöget Góránál, az egész előadás csak a tűztől lett látványos, nem sok technikai tudást igényel.
Akiknek szerintem tovább kelltt volna jutniuk:
Elementary force
Toldi Anna
Artista lányok
Kovácsovics Fruzsina -
Aspyrin #192 Nagyon örültem, hogy tegnap a két kis romagyerek bejutott. -
#191 Moller Zsolt!!!! we ♥ ya Brada!!! -
AC2 #190 Jó muff ez a Nóra -
mate317 #189 A brékeseknek ilyet szól hogy "ez világszínvonal" lol szar műsör -
saradawn #188 http://www.szatmar.ro/content/view/13761/ -
#187 Szerintem az Eszes Viki volt a legjobb(a 12 éves lány). -
safeway #186 itt megnézhetitek stohl andris bukását!!!
Stohl buki -
cucmalajmc #185 ja. mert nem értenek a művészethez -.- -
#184 De miért 3 énekes? arra ott a megasztár. Bezzeg a függönymászó csajt rendesen lehúzkodták, pedig sokkal jobb volt némelyikeknél -
C7 #183 na emgnézegettem a neten, és hát a jaffa meg a rhytm and shoes a legjobb szerintem -
cucmalajmc #182 csak gyakorolt a tűzvonalban forgatására. vagy onnan jött és még éppen benne volt a feeling. -
#181 Sportosan szökkenni akart a kincsem,de ezt benézte :fetreng -
#180 nagyopt nevettem én is, mindenesetre jól csinálta, hogy a következő pillanatban már nóri mellett volt.
btw ott kuncogott magában még egy darabig :D -
#179 Stohl esés:D -
#178 Utasi Árpád monnyon le.... a 4 továbbjutót kivétel nélkül nekifutásból rúgnám szájba. -
cucmalajmc #177 egyetértek. mi a pi*ának kell még énekes? fellépők 80%-a énekes. a bűvész csávó, az artista lány, kedvenceim a beatbox-osok. őket semmibe nézték. kapják be nyomorékok mind.ez hülye műsor. énekes nem kellet volna engedni szerintem. mert minek? megasztár nem volt elég? undorító. -
#176 "ő jó volt"
vagy nem... -
#175 A mai továbbjutók:
Utasi Árpi - mesemondó, ő jó volt
Rontó Kitty - énekes
Janicsák Veronika - énekes
Kocsis Tibor - találjátok ki mit csinált! Igen kitáltad, énekes..
Ahogy ma Ördög Nóri kinézett.. Pff Hátrafűzött lófarok haj :hány: Semmi nőiesség nem volt benne!! Kiváncsi lennék, hogy ki öltözteni, talán Náray?!?
Stohlról sajnos lemaradtam, valaki tudja majd linkelni youtubról? -
#174 Az a baj, hogy az énekesek kapásból 30 pontról indulnak, ha überbénák, akkor meg 25-ről.A kisgyerekeről meg csak annyit mondok, hogy énekeljen 2 év múlva a bariton hangjával... -
#173 Önök a küldjünk tovább 4 énekest a középdöntőbe című adásunkat látják. -
winnie #172 stohl? színész? az egyik legjobb idehaza. gondolom nem a nemzeti színházba járó típus, hanem a kereskedelmi tévéken nevelkedett vagy:) -
simirizsa #171 Ez a Bendeguz tetszet :D -
#170 mit pofázott stohl? elqrták a kiírását az egyik fellépőnek?
(aki most megy kiscsávó meg...hmm...inkább nem mondok semmit....) -
#169 majd pont ő lesz ennyire jó színész, pffffff... -
#168 sztem direkt xD