4158
| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
#87 Cat 02 nem,nem jutottak tovább, hála annak a nyomorult nemi identitászavarral küszködő majomnak. "ez nem az én stílusom"-hát azt ki nem szarja le?? Nem az a lényeg, hogy párt találjon, hanem, hogy eldöntse, tehetséges-e vagy sem. Mért kell ekkora vadbarmokat betenni a zsűribe???? -
Dave0092 #86 LOL amikor a kislánynak modnta hogy te egy amatőr vagy, és joban tucc énekelni meg lovagolni azon feküdtem a röhögéstől :D
szegény kiscsaja zé sirt :O -
#85 Közel sem...:( -
#84 Hja, ha Fábry nem lett volna benne, ott helyben kikapcsolom a TV-t.
Az Attraction nagyon tetszett, számomra az volt a legeredetibb.
A zsűriről nem mondok semmit, már mindent elmondtatok.
Amúgy az a legnagyobb baj az egész műsorral, hogy a produkciók olyan "Benne leszek a tévében" szintűek, de az rtl úgy gondolja, hogy ez majd egy Megasztár kaliberű műsor lesz. -
Unreal1942 #83 Egy szar műsor pedig akát jó is lehetne. A bejutottak 80% semmit nem tud ami figyelemre méltó lenne.
Bízom benne, hogy megbukik ez a műsor. -
Cat 02 #82 továbbjutottak azok az artisták akik fekete háttér előtt fehár cuccban voltak és világították őket? -
cucmalajmc #81 néztem a műsort. legjobban az attraction tetszett,mert még korábban nem láttam ilyen féle műsort. másodjára a zsonglőrök tetszettek utána a BlackTime és végül az énekes-humorista csávó a hosszú fekete haj nótájával. és akik a legjobbak voltak azokra adtak kevés pontot. a buzi csávó engem is nagyon irritál. Fábry-nak tetszik a stílusa-értem én csak leszarom c. megnyilvánulásai vannak. Ugyan ilyen volt a benne leszek a TV-ben műsor is, azt szerettem, de ez gyengébb sokkal. -
homeless #80 Hát én szerencsére nem láttam az egészet, csak pár "produkciót", de a hosszú fekete haj csávónál fizikai fájdalmaim voltak. Komolyan mondom én éreztem kellemetlenül magam helyette. Amúgy az egész műsor arról szól, hogy azok akiket a megasztárból meg a megatáncból már a válogatáson kiszórtak azok kapjanak még egy lehetőséget. A zsűribe meg minek kellett berakni azt a buzit? Már nem lehet tv műsort csinálni buzik nélkül? Fábryt se értem, hogy minek vállal el ilyeneket, csak lejáratja magát. Mondta is, hogy az igényes stand up comedy-sek bizonyos okok miatt nem jelentkeztek a műsorba. Azt már nem mondta, hogy mik azok a bizonyos okok, de megértem őket. Igényes produkcióval nem is szabad bemenni a tv-be. -
#79 A kislánynak meg nagyon szép hangja volt, ez a bemutató videójából is kiderült, de nem volt még szimpadi gyakorlata. Ha izgul és nincs gyakorlata benne, nem tudja rendesen kontrolálni a hangját, olyan hamisan énekelt sok helyen... (ráadásul a rövid ismétlés bejátszásnál a végén pont azt vágták be, ahol full hamisan énekel). Sajnáltam őt, de nem értem minek ment el ilyenre. -
#78 A műsor szerintem jó volt. Az eredményezés az ebben a formában nagyon rossz. 4 amatőr zsűri helyett inkább lett volna 20 szakértő, és a közönségnek nem kellene szavazni szerintem...
Viszont az előadók színvonalasak, jók voltak, tetszik a műsor. Az értékelést jobb ha valahogy kihagyom legközelebb -
#77 hát kábé -
#76 Én is olyasmire számítottam...én naív módon még a "Benne leszek a TV -ben" c. idiótaságra is azt hittem anno... de hát ez M.o., színvonalas TV műsor fogalma ismeretlen -
#75 Attraction messze verte a mezőnyt, nem tudom, vki észre vette e, de CSAK az éneklő előadóknak adtak magas pontszámokat, ez ELFOGADHATATLAN!
Ha vki olvassa ezt, akinek köze van a műsorhoz,(bár ezt kétlem de mind1)
az SÜRGŐSEN cserélje le az EGÉSZ zsűrit!
Én hülye meg valami America got's talent utánzatra számítottam, hát JOBB lett volna!! -
#74 nárai 5 pontozta le őket, falusi 7 pontot adott... -
#73 Más dolog is ugyanúgy tanulható... 90% gyakorlás 10% tehetség. Önmagában a tehetség semmit sem ér, de ha amellé kemény munka párosul, akkor nagyon nagy produkció lesz belőle. -
#72 na jó, lehet, h valóban erős volt... de... na... én kinőttem már a cirkuszból...
a 3 alma,narancs, etc megy, szóval azzal nincs problémám... és az tanulható... máshoz meg több 'tehetség' kell!
nem takarítok... megyek 'halottaknapjázni' kicsit megcsúszva! :S -
#71 Nekem tetszett mindegyik főképp Eszes Viktória,4 for Dance,Black Time és Charlie és Viola!! -
#70 #61: Sztem az ország döntő többsége még nem látott ilyen produkciót, és ők arra gondol
tak, hogy majd ezt sokkal populárisabbá és elérhetővé teszik a nagyközönség számára. De ha te arcoskodni akarsz...
Rohdat idegesítő, hogy megasztár 4 lesz ebből, mert itt ahogy elnézem nagyon nem a kreativitást, és a tehetséget díjazzák...énekek forevör.
lemon, nagyjából egyetértek az összefoglalóddal, DE: talán azért nem veszed szarba se az ilyen "mutatványos izéket", mert fogalmad sincs arról, hogy mennyi gyakorlást igényel. Fogj meg 3 narancsot és próbáld meg őket dobálni. Jó takarítást. -
#69 LINK
Azért nem csak ez a kalapos számuk van. Van miből válogatniuk. A legjobb 4ben benne voltak szerintem...ezzel szemben 3. -ok lettek, hátulról. -
#68 tény hogy kevés pontot kaptak. de sokkal többet se nagyon adnék. most mit csináltak volna majd a következő epizódba? a mostaniba volt minden, figura emelés-nyújtás-stb. érdekes érdekes de sokadjára unalmas.
míg zenét hallgatni, táncot nézni . abban több variáció van szvsz.
aztán nemtudom, elismerem több pontot kellett volna kapniuk, de azért én hasra nem estem... -
#67 szerintem egyáltalán nem voltak nagyképűek, most az hogy azt mondta hogy ők honosítják, lehet picit túlzás volt, de ennyi
amit előadtak az jó volt, én személy szerint nem láttam még ilyet magyarországon sehol (persze ettől még lehet hogy mások is csinálják...nade mások is énekelnek, táncolnak...stb, mégis megnézzük őket és ha tényleg jók jó pontszámot adunk rá, nem?) és ha megnézzük a többiek produkcióit akkor nyílvánvaló hogy a 12. hely szánalmasan nevetséges
A legjobban a homár nárai kurta fel az agyam...nem ért semmihez, max ruhát tervezni...akkor az ilyen mit keres egy tehetségkutatón? Neked szar a ruhád 3 pont, a te ruhádat én terveztem 10 pont? V. mi? :) Inkompetens homokos iqbetyár. -
#66 attraction-nel az volt a gond, hogy akkora képernyővel áltak oda a előadni a mutatványukat, hogy "jöttünk-láttatok-nyerünk". és ez rányomta az egészre a bélyegét. -
#65 Falusi Mariann énekelte ezt a számot... persze tizedennyire sem volt jó mint ez a kislány :P -
#64 Mi volt az utolsó 'meglepetés' produkció?
Én arról már lemaradtam... -
#63 nos...
Roma gádzsi! legközelebb olyan számot kéne választani, amit 100%-ra tud... ingem spec idegesítenek azok a biz félrecsúszott félhangok... ill. elég jól beszélek angolul itt pedig jónéhány helyen volt olyan, h egyáltalán nem lehetett érteni, amit mond. a mikrofon probléma más kérdés.... Beyonce szint még mesze van!
Nyúlszájú srác /körbe csajokkal/
na, az egy korrekt produkció volt... jó hang... jó színpadkép... taps neki.
Hosszú Fekete haj csávó!
bazz, hát rég égette már ennyire magát vki tévében! annyira szánalmas volt... meg gáz volt, h kb az egész stúdió egyöntetűen semmibe nézte... jogosan... ritka fos volt.
Black Basz hip-hop! semmi extra... nem egetverő koreográfia... de jó szinkronmozgás... jó zenék... béna pörgés... nekem tetszett...
4 for dance-ről nem tok nyilatkozni... éppen ettem... de sztem nem maradtam ki semmiből.
21 gramm... hát... ha eddig nem fedezték fel őket... sztem ezután sem fogják....
csárli + a viola-t sem láttam... csak az összevágást... hát, a nőben volt energia az tény! :D
diabló... sajna az ien mutatványos izéket xarba nem nézem! bocs fiúk! irány a cirkusz!
karacs ildikó elég operás volt... már amennyit hallottam belőle! ja még vmi! nem akar énekesnő lenni! akkor mi a picsának jelentkezett... veszi el más tehetség elől a lehetőséget...
ádok zoltánról nem tok nyilatkozni...
a 12 éves meg... na, inkább nem írok semmit! elhiszem, h az RTL is hatni akar a lélekre, h ilyeneket is beválogatnak a népszerűség nővelésének érdekében... de vmi értékelhetetlen volt a kislány... egy 16-os alsó korhatárt azért nem ártott volna odabggyeszteni a jelentkezéskor!!
a Don't Speak-es csajok kifejezetten jók voltak... meg a háttérben törő zúzó elgondolás is! hangmérnöknek néha a hosszúhajú csajt lejjebb kellett volna húzni, mert nagyon elnyomta a másikat!
Polyák Rita -> jól képzett 'musical' hang... no para... szinte tökéletes... vmelyik színháznál tuti helye lesz! /negatívum, h nem egy viláxépe!/
na a végére hagytam a Hip-Hop Boyz frontembere által vezetett Attraction-t. youtube-on láttam már ilyesmi dolgokat, de ez most teljesen más volt! hihetetlenül profi produkció! értetlenül álltam a nagytudású szakértő zsűri pontozása előtt! elmondtak róla minden jót... különleges, új, hihetetlen...blabla... és erre a tohonya dagadt pa deux deux-s disznótól kap egy 5-öt? hát ne haragudjon már meg, de ebben a pár percben többet kaptam, mint a Pa-Dö-Dö egész diszkográfiájától!
illetve nem hiszem, h csak a 21grammtól ill a Hosszú fekete hajas lúzertől voltak jobbak...
na szóval Magyarország hozta a formáját... a legjobbnak nincs helye a 4ben.
a zsűrit inkább nem értékelném... mint ahogy az utolsó 'meglepetés' produkciót sem! ugyanis az értékelhetetlen volt!
amúgy csak azért néztem, mert egyik ismerősöm lesz benne /Moller Zsolt/
és őt vártam.... na, majd legközelebb!
más... táncoscsajok isteniek voltak! ha vki esetleg tudja a Down-kóros nyúlszájú szegedi zoltánt ki ugrálta körbe /kis sexy afro lány/ az mindenképpen jelezzen privátban! :D
Lemongrass -
#62 Szánalom,hogy minden zsűriben kell,hogy legyen egy meleg...
A Black Timeosok kő profik -
#61 ja bocsi a flood-ért. de az attraction "tulaja-vezetője" hype-olta magát (ego) hogy ezt a neonos táncos sötétben dolgot. ők fogják honosítani itthon. az nemgáz hogy apám kiskorába ugyan ilyen színházba járt hűvösvölgyön, és apá már a 45öt karcolja... ja meg a tavalyi gólyabálosok a sulinkba kb. ugyan ilyet csináltak, csak picit más ruhában. röhej a fickó. -
#60 ajánlom figyelmetekbe az eredmények menüpontot. mielőtt leszarozunk egy számunkra ismeretlen " blekktájmt " :/ -
#59 amúgy ha most így belegondolok egyetlen olyan tehetséges embert vagy csapatot sem láttam ma este ebben a műsorban aki(k)től ne sajnálnék havi 1 millát... lényeg h ezzel a műsorral is egyedül az rtl klub jár jól, kiveszik belőle a nagy pénzeket és még be is állíthatják magukat mint a tehetségek nagy támogatói. -
#58 A zsűriről most már végképp megvan a véleményem, az a ki b*zi mit képzel magáról? 5 pontot ad az Attraction-re? Messze a legdurvább produkció volt az egész mezőnyben. Persze,nyomassuk ezeket a rohadtjó énekeseket, akik a Megasztárba már az 1. körbe kiestek, itt senki nem ért a zenéhez, így aztán szabad a pálya nekik. Szurkoltam még a diabolos srácoknak, de most valóban nem volt továbbjutást érő szinten a produkciójuk. Bár ilyen ellenfelek mellett... -
#57 Azt én is hányoltam :D xD -
#56 Azért én a kislányt is továbbjutattam volna
Enyhén szólva kicsit rossz zsűri volt... -
#55 az attraction alapból hátrányból indult a hip hop boysos csávó miatt, sokan arra gondolnak h minek futtassanak be még egyszer valakit akinek egyszer már sikerült, csak hát ugye nem ő egyedül alkotja a csapatot... -
#54 Kár hogy a válogatást nem mutatták agyon röhögtem volna magam XDDDD -
#53 a 4 for dance helyett mehetett volna tovább az attraction...
az utsó énekesnő is gyenge volt szerintem
jómind1. nem biztos hogy nézni fogom tovább ezt a szart... -
noral #52 Hülye Fábrynak lehetne annyi esze hogy egy 12 éves kislánnyal, számára érthető stílusban beszél, én is alig fogtam fel mi a fenét akart mondani. Kiscsajból komolyan lehetne valami Disney-rajzfilm-betétdal énekes, helyes volt.
Attraction nagyon kemény volt, egyszer láttam ilyet tévében Donald kacsával meg a többiekkel, marha nagy meló lehetett vele, értékelendő.
Nekem azok a dzsungel-akrobaták is bejöttek, homi-gyereknél milliószor jobb volt, nomeg ahhoz tényleg kellett tudni valamit, pofám tátva maradt végig, főleg mikor csaj lába közt volt a srác feje és úgy tartotta... kemény lehet a pasijának lenni. :) -
#51 na, szavazás lezárva, úgy izgulok... -
#50 na, még ez is..., jazz-énekes ide vagy oda, jobb lenne a Bye-bye Szása, vagz a Szabó János... :P
Még a Fásy Ádám kéne a zsűribe: "Nem tetszik, ahogy énekeltél, de szépségkirálynőt csinálhatok belőled...!" -
#49 Énekesek közül szerintem magasan a Toldi Viktória volt a legjobb -
#48 nekem azért tetszett pár produkció, bár maga a műsor nem igazán nyerte el a tetszésemet. a black time, a no doubtot éneklő két csaj, valamint a 21 gramm együttes sztem elég elviselhető volt, legalábbis számomra. valamint az itt csak "buzi fejűként" beharangozott srác körül táncoló csajok közül a szőke, ha már itt tartunk :)