4158
  • PrisonMan
    Hatalmas nézettsége lett az első résznek
    Csillag születik nézettség:
    1,813M (42,0% SHR), 18-49: 788e (41,8% SHR)
    Ellene futú Csupasz pisztoly nézettsége:
    922e (19,3% SHR), 18-49: 511e (24,9% SHR)
    http://www.sorozatjunkie.hu/2007/11/05/magyar-nezettseg-sorozatok-csillag-szuletik/

Majd meglátjuk mennyi nézőt tart meg a második részre...
  • Dexantreal
    lál pénz.... nagy faszt... dobják el az ilyen szar műsorokat és jöjjenek a jó, Bp - TH filmek.
    Vagy egyéb jók.
  • ugot2know
    "Emberek,az Retekklubbank ismét nagy szüksége van a pénzetekre,gyűjtsünk nekik!Amennyiben megfelelően sok pénz összegyűlik,akkor inkább egy Bud Spencer filmet fogunk vetíteni,mert mi sem tudjuk idebenn nézni ezt a műsort!"
  • mod
    Nem tetszik, mert gagyi utánzat.
  • Aspyrin
    Nekem ők tetszettek a legjobban. Kár, hogy nem jutottak tovább.
  • lemongrass
    Ő a ruhákat pontozza! /amiket ő tervezett!/ :D

más!
    megnéztem még1x az attraction-t.
    hát a közönség végig tapsolta & 'ujjongta' az egészet... sztem ez a mérvadó /mint ahogy #116-ban is olvashattuk/ nem 4 balfasz véleménye, akiknek köze nincs az egészhez... Zsűritag akarok lenni... majd én meg mondom, h mi a jó! :D

de tudjátok mi lesz? a cigány nyeri majd...
    mert rászoruló... :D /na nem 1 putriban lakik, mint láttuk/
    megaszarban esélye nem lett volna... tucat fos...
  • C7
    az a buzi divattervező aminek semmi se jó, az a meleg
  • Noodlee
    Hihetetlen, hogy a sokadik ilyen szarkupac műsort még bekajálja valaki.
    Siralmas :S
  • Dexantreal
    loooooooooool... ez atom nagy, gyáááááááááááá, megszakadok a röhögéstől.
  • precision
  • Dexantreal
    Deakkorisvicc.
    Mé vesznek be egy meleget a zsűrik közé? Hogy a csajokat ne úgy nézze, mint egy csávó?
    Lol.
    Éskiazameleg amúgy? :S
  • precision
    Kicsit olvasgattam a hivatalos oldalon és ezt találtam a kommentek közt:

"Sziasztok!

Én az Attraction egyik tagja vagyok és nagyon szeretném megköszönni a csapat nevében a sok bíztató hozzászólást amit kapunk tőletek. Ez midennél többet jelent nekünk! Kicsit elkeseredtem a zsűri döntése miatt de rájöttem hogy a közönség szeretete sokkal fontosabb 4 ember véleményénél. Nem adjuk fel és folytatjuk azt amit elkezdtünk!!! Remélem sok embert elkápráztathatunk még!! :) Köszönöm mégegyszer!! Tóth Edit
    UI: Az amit láttatok csak egy szösszenet volt a műsorunkból és folyamatosan fejlesztjük a dolgokat ami sok munkát igényel de megéri ha tetszik neketek!! :)"
  • precision
    link
  • zmeor
    meg lehet valahol nézni a BlackTime nak a tánccát? szal valahol fenntvannak a videók?
  • precision
    az sajnos nem vicc hanem a valóság...
  • Dexantreal
    H egyik zsűritag meleg.
  • desigo
    Mi volt olyan vicces?
  • Dexantreal
    és lol,h a téma a top10ben
  • Dexantreal
    looooooooooooool
  • Atti12
    gondolom azért mert ő tervezte a ruhákat már a szombat esti lázba is, ezért Ugy gondolták hogy: "Legalább ez jönni akar, akkor ez legyen" :D
  • PrisonMan
    Mindenki imádott zsűritagja...:

http://www.csillagszuletik.tv/jury/61
    "A showbusiness igazi szakértője most a Csillag születik zsűritagja"

De kérem szépen, hogy lehet egy divattervezőt beválogatni a zsűribe?? Az oké, hogy van egy énekes, egy táncos, és egy humorista. De mit keres ott egy divattervező?? Mi köze van a tehetségekhez??
  • Atti12
    :). 21 Gramm is tényleg jó volt, de szerintem rossz számot választottak. Amit a kisfilmben lehetett hallani sokkal jobb volt :)
  • C7
    hát igen, az tényleg nem volt nagy, kellett volna olyan dolgokat is mutatni, amikiet a bohóciskolában tanultak :) de aszöve gott volt a legjobb: utálom az atomreaktort....
  • Guilty01
    Attraction, Diabolo, 21 gramm meg a blacktime. Le a megasztárból kihullott "üdvéskékkel"!!
  • shad0w
    a 21 gramm nekem is tetszett. a diabolo szintén, azzal csupán egyetlen ám annál nagyobb probléma van, h semmi extrát nem mutattak. nekem van jópár ismerősöm aki diabolozik, klubot is alapítottak amibe rengetegen léptek be, és így láthattam h szinte bárki számára tanulható a dolog, az más kérdés persze h kinek milyen szinten és mennyi idő alatt fog menni, de arra amit ők ott a műsorban bemutattak elég sokan képesek...
  • C7
    én nem szeretem a táncot, zenepárti vagyok, úgyhogy szerintem Toldi Viki, Polyák Rita, Diabolo és 21 gramm. a 21 gramm egyértelműen a legjobb volt, csak ma már ezek a divatmajmok nem értékelik a csapatmunkát... még a blacktime volt az ami elment
  • PíszLávJuniti
    mégtöbb fos.
    igen, ezkell.
  • N1ggA
    az attractiont én is beraktam volna
  • nearo
    hejj de hasonló az ízlésünk... :)
    ha rajtam múlt volna a 4 továbbjutó, akkor:
    diabolo, attraction, blacktime, meg az a két énekes csaj (a nevüket nemtom)
  • Atti12
    igazad van. Igazából ha én választottam volna ki a továbbjutókat, akkor így lenne:
    -Black Time
    -Az a két csaj aki duót énekelt
    -Attraction
    -Toldi Viki

Sztem ők voltak a legjobbak.
  • shad0w
    az egészen biztos, h ők a legjobbak a továbbjutók közül, viszont elvileg ennek egy olyan tehetségkutató műsornak kéne lennie, melynek győztesét támogatják azért, h minnél jobb legyen, el tudjon érni valamit a tehetségével. a black time már így is európa és világbajnok, nem vagyok benne biztos, h nekik lenne rá szükségük a leginkább. nézzük pl az akrobata párost, sajnos nem tudom a nevüket, amiben a srác és a csaj emelgették egymást. namost ők sztem elég tehetségesek, viszont pénz nélkül csak a garázsban, nem éppen a legbiztonságosabb körülmények között tudnak készülni, pedig profi környezetben gyakorolva lehet h sokra vinnék. az nem kérdés h a 4 továbbjutó közül a black time a legprofibb, csak itt nem biztos, h ezt kéne figyelni...
  • PeeTeR
    es ti ilyeneket neztek?
    poof... csodalatos
  • Atti12
    Mindenestre sztem ha már így alakult, Nyerjen a Black Time :). Szvsz. egyértelmű hogy ők a legjobbak ebbe a 4-be.
  • PrisonMan

Kíváncsi leszek a műsor nézettségére.. Első adás biztos robbantani fog. Népszer internetszerte is, bár mindenhol megoszlanak róla a vélemények...

Az alapötlet renben van. Megvalósítás is jó volt, elég jó díszletek. Zsűri miatt és az összkép miatt adok nekik egy 3-mast.. Náray meg legközelebb el se jöjjön... A búza
  • PrisonMan
    Azt sajnos nem tudom
    De a találtam egy összefoglaló cikket a hivatalos oldalon:
    http://www.csillagszuletik.tv/article/14

Annyit tudok, hogy a kislány [Eszes Viki] az 5. lett. A műsor végén volt egy lista, csak gyorsan levették... Jellemző
  • desigo
    nagyon jó
  • JonDavis
    Ha ilyen színvonalas előadásokkal szórakoztatnának minket, akkor talán sikeres lenne a műsor!
  • Guilty01
    hol lehet megnézni a nézők szavazásának sorrendjét?
  • lemongrass
    hát... csak pár 'cucc' volt rajtuk fehér! de sajna az összesítésben a 7-dik helyre sikerült csak felkúszniuk... /a 12-ről/

ez van! Hungary!
  • Attila8805
    Ez egy újabb szutyok műsor amivel pénzt csikarnak ki az emberekből a sok sms-el.