4158
| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
#127 Hatalmas nézettsége lett az első résznek
Csillag születik nézettség:
1,813M (42,0% SHR), 18-49: 788e (41,8% SHR)
Ellene futú Csupasz pisztoly nézettsége:
922e (19,3% SHR), 18-49: 511e (24,9% SHR)
http://www.sorozatjunkie.hu/2007/11/05/magyar-nezettseg-sorozatok-csillag-szuletik/
Majd meglátjuk mennyi nézőt tart meg a második részre... -
Dexantreal #126 lál pénz.... nagy faszt... dobják el az ilyen szar műsorokat és jöjjenek a jó, Bp - TH filmek.
Vagy egyéb jók. -
ugot2know #125 "Emberek,az Retekklubbank ismét nagy szüksége van a pénzetekre,gyűjtsünk nekik!Amennyiben megfelelően sok pénz összegyűlik,akkor inkább egy Bud Spencer filmet fogunk vetíteni,mert mi sem tudjuk idebenn nézni ezt a műsort!" -
mod #124 Nem tetszik, mert gagyi utánzat. -
Aspyrin #123 Nekem ők tetszettek a legjobban. Kár, hogy nem jutottak tovább. -
#122 Ő a ruhákat pontozza! /amiket ő tervezett!/ :D
más!
megnéztem még1x az attraction-t.
hát a közönség végig tapsolta & 'ujjongta' az egészet... sztem ez a mérvadó /mint ahogy #116-ban is olvashattuk/ nem 4 balfasz véleménye, akiknek köze nincs az egészhez... Zsűritag akarok lenni... majd én meg mondom, h mi a jó! :D
de tudjátok mi lesz? a cigány nyeri majd...
mert rászoruló... :D /na nem 1 putriban lakik, mint láttuk/
megaszarban esélye nem lett volna... tucat fos... -
C7 #121 az a buzi divattervező aminek semmi se jó, az a meleg -
Noodlee #120 Hihetetlen, hogy a sokadik ilyen szarkupac műsort még bekajálja valaki.
Siralmas :S -
Dexantreal #119 loooooooooool... ez atom nagy, gyáááááááááááá, megszakadok a röhögéstől. -
#118 #107 -
Dexantreal #117 Deakkorisvicc.
Mé vesznek be egy meleget a zsűrik közé? Hogy a csajokat ne úgy nézze, mint egy csávó?
Lol.
Éskiazameleg amúgy? :S -
#116 Kicsit olvasgattam a hivatalos oldalon és ezt találtam a kommentek közt:
"Sziasztok!
Én az Attraction egyik tagja vagyok és nagyon szeretném megköszönni a csapat nevében a sok bíztató hozzászólást amit kapunk tőletek. Ez midennél többet jelent nekünk! Kicsit elkeseredtem a zsűri döntése miatt de rájöttem hogy a közönség szeretete sokkal fontosabb 4 ember véleményénél. Nem adjuk fel és folytatjuk azt amit elkezdtünk!!! Remélem sok embert elkápráztathatunk még!! :) Köszönöm mégegyszer!! Tóth Edit
UI: Az amit láttatok csak egy szösszenet volt a műsorunkból és folyamatosan fejlesztjük a dolgokat ami sok munkát igényel de megéri ha tetszik neketek!! :)" -
#115 link -
#114 meg lehet valahol nézni a BlackTime nak a tánccát? szal valahol fenntvannak a videók? -
#113 az sajnos nem vicc hanem a valóság... -
Dexantreal #112 H egyik zsűritag meleg. -
#111 Mi volt olyan vicces? -
Dexantreal #110 és lol,h a téma a top10ben -
Dexantreal #109 looooooooooooool -
#108 gondolom azért mert ő tervezte a ruhákat már a szombat esti lázba is, ezért Ugy gondolták hogy: "Legalább ez jönni akar, akkor ez legyen" :D -
#107 Mindenki imádott zsűritagja...:
http://www.csillagszuletik.tv/jury/61
"A showbusiness igazi szakértője most a Csillag születik zsűritagja"
De kérem szépen, hogy lehet egy divattervezőt beválogatni a zsűribe?? Az oké, hogy van egy énekes, egy táncos, és egy humorista. De mit keres ott egy divattervező?? Mi köze van a tehetségekhez?? -
#106 :). 21 Gramm is tényleg jó volt, de szerintem rossz számot választottak. Amit a kisfilmben lehetett hallani sokkal jobb volt :) -
C7 #105 hát igen, az tényleg nem volt nagy, kellett volna olyan dolgokat is mutatni, amikiet a bohóciskolában tanultak :) de aszöve gott volt a legjobb: utálom az atomreaktort.... -
#104 Attraction, Diabolo, 21 gramm meg a blacktime. Le a megasztárból kihullott "üdvéskékkel"!! -
#103 a 21 gramm nekem is tetszett. a diabolo szintén, azzal csupán egyetlen ám annál nagyobb probléma van, h semmi extrát nem mutattak. nekem van jópár ismerősöm aki diabolozik, klubot is alapítottak amibe rengetegen léptek be, és így láthattam h szinte bárki számára tanulható a dolog, az más kérdés persze h kinek milyen szinten és mennyi idő alatt fog menni, de arra amit ők ott a műsorban bemutattak elég sokan képesek... -
C7 #102 én nem szeretem a táncot, zenepárti vagyok, úgyhogy szerintem Toldi Viki, Polyák Rita, Diabolo és 21 gramm. a 21 gramm egyértelműen a legjobb volt, csak ma már ezek a divatmajmok nem értékelik a csapatmunkát... még a blacktime volt az ami elment -
#101 mégtöbb fos.
igen, ezkell. -
#100 az attractiont én is beraktam volna -
#99 hejj de hasonló az ízlésünk... :)
ha rajtam múlt volna a 4 továbbjutó, akkor:
diabolo, attraction, blacktime, meg az a két énekes csaj (a nevüket nemtom) -
#98 igazad van. Igazából ha én választottam volna ki a továbbjutókat, akkor így lenne:
-Black Time
-Az a két csaj aki duót énekelt
-Attraction
-Toldi Viki
Sztem ők voltak a legjobbak. -
#97 az egészen biztos, h ők a legjobbak a továbbjutók közül, viszont elvileg ennek egy olyan tehetségkutató műsornak kéne lennie, melynek győztesét támogatják azért, h minnél jobb legyen, el tudjon érni valamit a tehetségével. a black time már így is európa és világbajnok, nem vagyok benne biztos, h nekik lenne rá szükségük a leginkább. nézzük pl az akrobata párost, sajnos nem tudom a nevüket, amiben a srác és a csaj emelgették egymást. namost ők sztem elég tehetségesek, viszont pénz nélkül csak a garázsban, nem éppen a legbiztonságosabb körülmények között tudnak készülni, pedig profi környezetben gyakorolva lehet h sokra vinnék. az nem kérdés h a 4 továbbjutó közül a black time a legprofibb, csak itt nem biztos, h ezt kéne figyelni... -
#96 es ti ilyeneket neztek?
poof... csodalatos -
#95 Mindenestre sztem ha már így alakult, Nyerjen a Black Time :). Szvsz. egyértelmű hogy ők a legjobbak ebbe a 4-be. -
Kíváncsi leszek a műsor nézettségére.. Első adás biztos robbantani fog. Népszer internetszerte is, bár mindenhol megoszlanak róla a vélemények...
Az alapötlet renben van. Megvalósítás is jó volt, elég jó díszletek. Zsűri miatt és az összkép miatt adok nekik egy 3-mast.. Náray meg legközelebb el se jöjjön... A búza -
#93 Azt sajnos nem tudom
De a találtam egy összefoglaló cikket a hivatalos oldalon:
http://www.csillagszuletik.tv/article/14
Annyit tudok, hogy a kislány [Eszes Viki] az 5. lett. A műsor végén volt egy lista, csak gyorsan levették... Jellemző -
#92 nagyon jó -
#91 Ha ilyen színvonalas előadásokkal szórakoztatnának minket, akkor talán sikeres lenne a műsor! -
#90 hol lehet megnézni a nézők szavazásának sorrendjét? -
#89 hát... csak pár 'cucc' volt rajtuk fehér! de sajna az összesítésben a 7-dik helyre sikerült csak felkúszniuk... /a 12-ről/
ez van! Hungary! -
#88 Ez egy újabb szutyok műsor amivel pénzt csikarnak ki az emberekből a sok sms-el.