4158
  • Fabio Capello
    bűvészhapsi nem gyengén volt béna....
  • simirizsa
    itt próbálkoz
  • desigo
    Na most kapcsoltam ki a tvt

szánalom...
  • Raycal
    Hali!
    Valaki tudja, hogy hol találhatnám a kísérőzenekar tagjainak neveit? Vagy vmi infót a kísérőzenekarról...
    Le a kalappal...nagyon tetszik amit művelnek.
  • Kurt97
    láttátok, hogy a gyerek elől hirtelen átteleportált a mikrofonállvány egy másik világba?
  • theone91
    najów! énis áttérek a csupasz pisztolyra. ha stohl megint megfejelné az avarszintet (...hát igen a "zidanelógia") az dobjon egy privát üzit előtte
  • simirizsa
    Na jólvan ezt én is eléneklem igy :D rendben van hogy 12 éves de akkor is
  • bujcsik555
    stol esését rakjamár fel valaki megnézném:D
  • theone91
    kéne egy videó ahol a mi kedvenc bucikánk megnyalja a pvc-t. azon röhögnék útón-útfélen. ennek valami járókeret kéne...habár az jobb lett volna ha még a közönségbe is bepottyan...
  • Darkoo
    Najó inkább nézem a csupasz pisztolyt...Rtl klubnál ki találta ki ezt a hülyeséget?
  • desigo
    Ez a bűvész srác harmat gyenge...
  • Darkoo
    Nem egy dévid kopperfild ez a gyerkőc :D
  • simirizsa
    Áhh Tv felvete hála az égnek :D
  • Darkoo
    Valaki tegye már fel youtubra Stohl Buci pofáraesésést.D
  • simirizsa
    Bazz pont lemaradtam :D
  • danikarate
    Jáááááá :D:D:D:D jót röhögtem:D
  • desigo
    jah
    komoly volt :)

Nórit rendesen kirittyentették...
  • chalezlopez
    Bakker a Stohl pofára esett a x-edik lépcsőfokról a műsorba!! Gecc mekkora volt!!
  • safeway
    Üdv!
    Hát nem tudom, ki miket gondolva, hogyan, és mily módon vélekedik róla, de az én meglátásom lehangoló! Szomorú, hogy ma ilyen műsorok kerülnek porondra. A sorozatban bemutatott tehetségek, külön és annál különfélébb műfajokat,stílusokat képviselnek, mely nem hasonlítható össze és hozható egy szintre! A hibát itt követték el, nincs egy renden egy akrobata és egy énekes... Nem hiszem, hogy ezt a műsort támogatni kell, hisz a show részén kívül mélyebb üzenete nincsen. Tekintsük csak vissza A Megasztárok idejére. Volt egy viszonyítási kép és egy viszonyítási alap. Nem voltak műfaj és foglalkozás beli eltérések! A cél egy volt: A zene és az Ének! Lehet a műsor élvezetes, de a cím már most elvetetendő. Lehet csinálni ezt a show-t de akkor más célokkal. A mait megnézem és majd folytatom....
  • nearo
    úgyis csupasz pisztolyt nézek a múlt hetiből okulva...
  • Guilty01
    a mai 14 indulóból 7 énekszám, plusz egy musical, meg egy zenekar, amik szintén ebbe a kategóriába sorolhatók. 14-ből 9 szám ének. Ráadásul hihetetlen alacsony színvonalon. Gratulálok.
  • PrisonMan
    Ma este 8-tól ismét Csillag születik
    Érdekes, mostmár 3 és megyed órásra írták a műsört, míg az első elviekben volt 2 és fél óra
  • mama2
    Hát az a Buzi de köcsög ]:(. Nekem a Black Time, és az a sötétben táncoló táncosok tetszettek(nem tom mi volt a nevük).
  • cucmalajmc
    most szombati adásban lesznek BEATBOX-osok. de ha valamelyik zsűritag beszólnekik kikaparomaszemét.
  • saradawn
    Uhhhh! Na most beégtem! Holnap megyek is a fodrászhoz egy flakon hidrogénnel! :)
    És sikerült!!!! Működik!!!
  • shad0w
    úgy kell lapozni mint ahogy lapozni kell, tényleg bonyolult :) lenyomva tartod a gombot és lapozol, áthúzod az kurzort balra...
  • saradawn
    Sőőőőt: http://www.ablakzenekar.hu/
    Csak tudnám, hogy lehet ezen lapozni! Össze-vissza nyomkodom, de semmi, pedig oda van írva, hogy lapozz! Én lennék ennyire béna, vagy nem műkszik? :(
  • precision
    ő az :D:D:D
  • saradawn
    Lehet, hogy megtaláltam a Hosszú fekete hajas csávót!!! http://www.youtube.com/watch?v=SMfpAxkxnT0
    Ha mégsem ő az, akkor is egy marha jó retrós, KFT-s, szerintem...
    Egyébként én nem győztem kapcsolgatni a tévét, annyira untam a műsort, néha kiváncsiságból visszalopakodtam, elkaptam 1-2 jó pillanatot de semmi több. Az Attraction nagyon ott volt, és a hosszú fekete Péter is bejött nekem. A Nárai meg zsűrizzen inkább a Mr.Gay versenyen!!!
  • lemongrass
    az attraction miatt érdemes volt megnézni! de ha tudtam volna, h amúgy az egész műsor ekkora fos lesz... jááájjjj...
  • TomDantes
    Amúgy meg bár biztos nagyon nagy koponya a divattervező csávó, de minek kell bele? Jó hogy ő a legjobb a szakmájában, dehát ennyireővel az ország legjobb péke is zsűri tag lehetne.
  • TomDantes
    Egyetértek abban: a műsor egy sz@rkupac

De sokan fogják nézni szerintem hozni fogja a 30-35%-os átlagot.
    Az emberek hülyék. Akármilyen pocsék, nézni fogják.
  • Winz
    Az Index a számból vette ki a szót
    A debütáló műsort nyilvány azért nézték sokan mert hát ÚJ.
    De a köv.rettenetet sztem sokan mellőzik.
    Hánytatónak jó,a paprika tv-ben helye lenne,annyira tré.
    Az RTL-nek csak egy aduásza van az pedig a néger Győzike,nem csoda hogy milliók nézik ilyen család nincs is,mint egy hyperaktív szicíliai family,ott mindig történik valami.
    Csak azt nem értem,hogy a fenébe jó még a hallása annak a két "csöppségnek" :nemtudja
  • Aspyrin
    Hullócsillag születik.
  • PrisonMan
    Olyanról sajnos nem tudok. De a sorozatjunkie-nak van egy olyan részlege, hogy magyar nézettség, ott hetente leírják a fontosabbaknak a nézettségét (Szökés, Lost, stb..), és mindig van heti magyar nézettség is.
    http://www.sorozatjunkie.hu/category/magyar-nezettseg/

nearo: A Csupasz pisztoly kihagyását én is sajnálom egy kicsit
  • mate317
    1. Annak a nemtudomkinek a zsűriből nagyon rosszul áll ez a fősulisoknál divatos selyemfiús stílus! Egyszerűen nem illik az öreg feje a haja és a szűkreszabott rózsaszín nyakkendős öltönye közé!
    2. A pontozás botrányos, a gagyi énekesnőket erőltetik akikkel már tele van a média!
    3. Az a lakótelepi roma csaj aki beyonce-t majmolta, az kapta a legtöbb pontot, aki 2 basszusgitárosból és 2 dobosból álló zenekara dacára azt mondja, hogy "nem szereti a rockot"! Miért az ilyen nyomorékokat erőltetik?? Egy kezemen meg tudom számolni, hány rendes férfiakból álló együttes van az országban, erre a 21 gramm nevű együttest lepontozzák...
    4. A humorista lehet hogy gagyi volt, de ettől még felfoghatta volna a zsűri legalább hogy mire akar a produkciójával rámutatni (hogy a mai metaslágerek mind ugyanolyan semmitmondóak)
  • nearo
    lál... lemaradtam a csupasz pisztolyról, pedig azt is meg akartam nézni... már vagy kb 100adszorra :)
  • John Cena
    Nincs ki mondottan honlap ahol minden nap avgy ilyen percenként frissülő hogy adás mennyire nézett?
  • liroy
    Szerintem jobb volt a műsor mint a Megasztár
    nálam ők a biztos befutók:
    Toldi Viktória,Charley&Viola
    21Gram,Black Time
  • Dexantreal
    :P