4158
| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
#167 bűvészhapsi nem gyengén volt béna.... -
simirizsa #166 itt próbálkoz -
#165 Na most kapcsoltam ki a tvt
szánalom... -
Raycal #164 Hali!
Valaki tudja, hogy hol találhatnám a kísérőzenekar tagjainak neveit? Vagy vmi infót a kísérőzenekarról...
Le a kalappal...nagyon tetszik amit művelnek. -
Kurt97 #163 láttátok, hogy a gyerek elől hirtelen átteleportált a mikrofonállvány egy másik világba? -
#162 najów! énis áttérek a csupasz pisztolyra. ha stohl megint megfejelné az avarszintet (...hát igen a "zidanelógia") az dobjon egy privát üzit előtte -
simirizsa #161 Na jólvan ezt én is eléneklem igy :D rendben van hogy 12 éves de akkor is -
#160 stol esését rakjamár fel valaki megnézném:D
-
#159 kéne egy videó ahol a mi kedvenc bucikánk megnyalja a pvc-t. azon röhögnék útón-útfélen. ennek valami járókeret kéne...habár az jobb lett volna ha még a közönségbe is bepottyan... -
Darkoo #158 Najó inkább nézem a csupasz pisztolyt...Rtl klubnál ki találta ki ezt a hülyeséget? -
#157 Ez a bűvész srác harmat gyenge... -
Darkoo #156 Nem egy dévid kopperfild ez a gyerkőc :D -
simirizsa #155 Áhh Tv felvete hála az égnek :D -
Darkoo #154 Valaki tegye már fel youtubra Stohl Buci pofáraesésést.D -
simirizsa #153 Bazz pont lemaradtam :D -
#152 Jáááááá :D:D:D:D jót röhögtem:D -
#151 jah
komoly volt :)
Nórit rendesen kirittyentették... -
#150 Bakker a Stohl pofára esett a x-edik lépcsőfokról a műsorba!! Gecc mekkora volt!! -
safeway #149 Üdv!
Hát nem tudom, ki miket gondolva, hogyan, és mily módon vélekedik róla, de az én meglátásom lehangoló! Szomorú, hogy ma ilyen műsorok kerülnek porondra. A sorozatban bemutatott tehetségek, külön és annál különfélébb műfajokat,stílusokat képviselnek, mely nem hasonlítható össze és hozható egy szintre! A hibát itt követték el, nincs egy renden egy akrobata és egy énekes... Nem hiszem, hogy ezt a műsort támogatni kell, hisz a show részén kívül mélyebb üzenete nincsen. Tekintsük csak vissza A Megasztárok idejére. Volt egy viszonyítási kép és egy viszonyítási alap. Nem voltak műfaj és foglalkozás beli eltérések! A cél egy volt: A zene és az Ének! Lehet a műsor élvezetes, de a cím már most elvetetendő. Lehet csinálni ezt a show-t de akkor más célokkal. A mait megnézem és majd folytatom.... -
#148 úgyis csupasz pisztolyt nézek a múlt hetiből okulva... -
#147 a mai 14 indulóból 7 énekszám, plusz egy musical, meg egy zenekar, amik szintén ebbe a kategóriába sorolhatók. 14-ből 9 szám ének. Ráadásul hihetetlen alacsony színvonalon. Gratulálok. -
#146 Ma este 8-tól ismét Csillag születik
Érdekes, mostmár 3 és megyed órásra írták a műsört, míg az első elviekben volt 2 és fél óra -
#145 Hát az a Buzi de köcsög ]:(. Nekem a Black Time, és az a sötétben táncoló táncosok tetszettek(nem tom mi volt a nevük). -
cucmalajmc #144 most szombati adásban lesznek BEATBOX-osok. de ha valamelyik zsűritag beszólnekik kikaparomaszemét. -
saradawn #143 Uhhhh! Na most beégtem! Holnap megyek is a fodrászhoz egy flakon hidrogénnel! :)
És sikerült!!!! Működik!!! -
#142 úgy kell lapozni mint ahogy lapozni kell, tényleg bonyolult :) lenyomva tartod a gombot és lapozol, áthúzod az kurzort balra... -
saradawn #141 Sőőőőt: http://www.ablakzenekar.hu/
Csak tudnám, hogy lehet ezen lapozni! Össze-vissza nyomkodom, de semmi, pedig oda van írva, hogy lapozz! Én lennék ennyire béna, vagy nem műkszik? :( -
#140 ő az :D:D:D -
saradawn #139 Lehet, hogy megtaláltam a Hosszú fekete hajas csávót!!! http://www.youtube.com/watch?v=SMfpAxkxnT0
Ha mégsem ő az, akkor is egy marha jó retrós, KFT-s, szerintem...
Egyébként én nem győztem kapcsolgatni a tévét, annyira untam a műsort, néha kiváncsiságból visszalopakodtam, elkaptam 1-2 jó pillanatot de semmi több. Az Attraction nagyon ott volt, és a hosszú fekete Péter is bejött nekem. A Nárai meg zsűrizzen inkább a Mr.Gay versenyen!!! -
#138 az attraction miatt érdemes volt megnézni! de ha tudtam volna, h amúgy az egész műsor ekkora fos lesz... jááájjjj...
-
TomDantes #137 Amúgy meg bár biztos nagyon nagy koponya a divattervező csávó, de minek kell bele? Jó hogy ő a legjobb a szakmájában, dehát ennyireővel az ország legjobb péke is zsűri tag lehetne. -
TomDantes #136 Egyetértek abban: a műsor egy sz@rkupac
De sokan fogják nézni szerintem hozni fogja a 30-35%-os átlagot.
Az emberek hülyék. Akármilyen pocsék, nézni fogják. -
#135 Az Index a számból vette ki a szót
A debütáló műsort nyilvány azért nézték sokan mert hát ÚJ.
De a köv.rettenetet sztem sokan mellőzik.
Hánytatónak jó,a paprika tv-ben helye lenne,annyira tré.
Az RTL-nek csak egy aduásza van az pedig a néger Győzike,nem csoda hogy milliók nézik ilyen család nincs is,mint egy hyperaktív szicíliai family,ott mindig történik valami.
Csak azt nem értem,hogy a fenébe jó még a hallása annak a két "csöppségnek" :nemtudja -
Aspyrin #134 Hullócsillag születik. -
#133 Olyanról sajnos nem tudok. De a sorozatjunkie-nak van egy olyan részlege, hogy magyar nézettség, ott hetente leírják a fontosabbaknak a nézettségét (Szökés, Lost, stb..), és mindig van heti magyar nézettség is.
http://www.sorozatjunkie.hu/category/magyar-nezettseg/
nearo: A Csupasz pisztoly kihagyását én is sajnálom egy kicsit -
mate317 #132 1. Annak a nemtudomkinek a zsűriből nagyon rosszul áll ez a fősulisoknál divatos selyemfiús stílus! Egyszerűen nem illik az öreg feje a haja és a szűkreszabott rózsaszín nyakkendős öltönye közé!
2. A pontozás botrányos, a gagyi énekesnőket erőltetik akikkel már tele van a média!
3. Az a lakótelepi roma csaj aki beyonce-t majmolta, az kapta a legtöbb pontot, aki 2 basszusgitárosból és 2 dobosból álló zenekara dacára azt mondja, hogy "nem szereti a rockot"! Miért az ilyen nyomorékokat erőltetik?? Egy kezemen meg tudom számolni, hány rendes férfiakból álló együttes van az országban, erre a 21 gramm nevű együttest lepontozzák...
4. A humorista lehet hogy gagyi volt, de ettől még felfoghatta volna a zsűri legalább hogy mire akar a produkciójával rámutatni (hogy a mai metaslágerek mind ugyanolyan semmitmondóak) -
#131 lál... lemaradtam a csupasz pisztolyról, pedig azt is meg akartam nézni... már vagy kb 100adszorra :) -
#130 Nincs ki mondottan honlap ahol minden nap avgy ilyen percenként frissülő hogy adás mennyire nézett? -
liroy #129 Szerintem jobb volt a műsor mint a Megasztár
nálam ők a biztos befutók:
Toldi Viktória,Charley&Viola
21Gram,Black Time -
Dexantreal #128 :P