104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fabio Capello
    sikerült :)
  • hamary

bocsánat, csak próbálok végre képet berakni. Ez a Newcastle pontlevonásáról készült...
  • Itsuki
    Gratu:) bárcsak én állnék igy,de majd jövöre:) na én is izzitom a gémet:)
  • hamary
    Grat, tied lesz a bajnoki cím ;-) Én nekem valamiért nem megy a kép belinkelés, ezért csak írok.. :)
  • soma22
    gut
  • Fabio Capello
    Az állás 20 forduló után:
  • Fabio Capello
    grat! mostmár a tabelláról is szívesen látnánk ám egy képet ;)
  • kraawz
  • hamary
    na, fájó szívvel, de elutasítottam a Liverpool szerződését... :S Mivel évtizedeket terveztem a ManC-nél... Remélem nem hiába.. :)
  • soma22
    köszi, igyekszem, de sokkal nehezebb mint a 07ben
  • hamary
    hozzá kell tennem, hogy amit sokszor neveznek csalásnak, ha a gép csinálja, Matias Fernándes 30-35 méterről lőtt szabdrúgásgóljával nyertem 1-0-ra. De megérdemeltem. Elődöntőbe Reading/Blackburn ellen játszom, ha bejutok a döntőbe valószínű a Chelseavel jászok, hisz ők a Fulhamat kapták. S ha bejutok az elődöntőbe, biztos Uefas vagyok... :)
  • Fabio Capello
    grat! csak így tovább, fel a csúcsra :D
  • Mike94
    grat! :)
    hehe szpari :D
  • Mike94
    és töltöm a pompeyt :)
  • kraawz
    hajrá,2. hely meglehet
  • soma22
    kezd összeállni, összeszokni az új fiatalabb védelem:

• Mike94
    az értt h ne kapjanak ki tőled megin :D
    és nem utolsó sorba grat Capellonak és Shadownak (ha jobban tetszik akkor Sedonak)
  • hamary
    én is azt használok... Tök LOL, Newcastletől levontak 9 pontot, mert Csődbe mentek, vagy mi XD És a Livert kiütöttem a Fa Kupában, rögtön ki is rúgták az edzőt, s engem is szóba hoztak velük.. :)
  • shad0w
    kösz.

amúgy ha már megemlítettem akkor itt egy kép a védekező kp-ról is, a csapat meghatározó játékosává nőtte ki magát, mindamellett h ebben az osztályban csaknem átjátszhatatlan volt (még akkor is ha szörnyű lassú) még 10 gól mellé 16 assistot is jegyezhetett fél év alatt, igaz a sárgákat is gyűjtötte rendesen...

• Fabio Capello
    Kellett a CSKA botlása is a továbbjutáshoz... A köv. körben a Milan lesz az ellenfél.
  • Mike94
    hát ott már B-t ír oda néha mint billió(milliárd):D
    am sztem meg a font a legjobb ha ott lehet a legjobban az értékeket felbecsülni :P
  • kraawz
    krat ++
  • Mike94
    látod ha CSAK efemeznél akkor nem kevernéd össze a jelöléseket ;)
  • Palinko
    ja én is abban játszom mert jobban "érzem"
    jah :D kifér egyáltalán az a képernyőre :D
  • shad0w
    a két említett poszt amúgy pontosabban (eszerint a játék szerint legalábbis) dl és mr lenne, unom már h mindenhol más jelöléseket használnak, sry :)
  • Fabio Capello
    grat
  • shad0w
    véget ért az első év nálam is, nem volt olyan sima mint amilyennek a tabella alapján látszik, a végére a cisco roma nagyon visszaesett, mi meg akkor lendültünk bele egy 10 meccses veretlenségi sorozatba amiből ráadásul 8 győzelem volt

ja igen, egy kis adalék. kapus poszton szörnyű gyengék vagyunk vagyunk, a védelem viszont szerencsére nagyon összeállt, és fél éve egy kitűnő védekező kp is van a csapatban, a második félévben alig kaptunk gólt. a támadó alakzat az év végére állt össze, az utolsó 8 meccsen 30 gólt rúgtunk és kettőt kaptunk. egy osztállyal feljebb nemtom mire leszünk képesek, a kapust mindenképpen cserélni kell, a mezőnyben viszont közel egyforma képességű játékosok vannak, egy-két posztra kell csere ember (lb, rm), aztán a maradék pénzből meg akit sikerül...
  • Mike94
    vannak olyan elmebetegek is akik élcsapatoknál forintba játszanak
  • Fabio Capello
    kinek melyik szimpatikus. én eurót használok.
  • Palinko
    nem euróba játszatok?
  • Fabio Capello
    szép igazolások
  • hamary

ilyen nekem még sose volt

ha nem lenne jó a kép:
    http://fmkepek.cjb.hu/gallery.php?entry=images/1194018073.jpg
  • kraawz
    érkezők ( 15-23 )

• kraawz
    semmi rosszindulat nem volt benne,annyi h vegere nem irtam smileyt

#151: jó menedzsernek szerencséje van... hát neked .. öööö :D
  • Fabio Capello
    Kész összefosom magam.... NAC ellen Zoetebier kapus kirúgása,át a pályán, Gomes (az én kapusom) kifut, átpattan rajta a labda és gól O.o ilyet én még életemben nem láttam....
  • Fabio Capello
    na még mielőtt balhé lesz, szerintem itt abba is lehet hagyni.

1ébként grat a Bragához :) Téged hova várnak?
  • kraawz
    Bragat 4.nek várják

• kraawz
    a maradék 12%ot a fuck,bitch és társai teszik ki
  • kraawz
    hát hogy is mondjam. FM08as csitpleja. IRL is jó,de gémben is .
  • Itsuki
    nekem az angol szókincsem 88% a manager játékokból van...:D