104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#185 sikerült :) -
hamary #184
bocsánat, csak próbálok végre képet berakni. Ez a Newcastle pontlevonásáról készült... -
Itsuki #183 Gratu:) bárcsak én állnék igy,de majd jövöre:) na én is izzitom a gémet:) -
hamary #182 Grat, tied lesz a bajnoki cím ;-) Én nekem valamiért nem megy a kép belinkelés, ezért csak írok.. :) -
#181 gut -
#180 Az állás 20 forduló után:
-
#179 grat! mostmár a tabelláról is szívesen látnánk ám egy képet ;) -
#178 -
hamary #177 na, fájó szívvel, de elutasítottam a Liverpool szerződését... :S Mivel évtizedeket terveztem a ManC-nél... Remélem nem hiába.. :) -
#176 köszi, igyekszem, de sokkal nehezebb mint a 07ben -
hamary #175 hozzá kell tennem, hogy amit sokszor neveznek csalásnak, ha a gép csinálja, Matias Fernándes 30-35 méterről lőtt szabdrúgásgóljával nyertem 1-0-ra. De megérdemeltem. Elődöntőbe Reading/Blackburn ellen játszom, ha bejutok a döntőbe valószínű a Chelseavel jászok, hisz ők a Fulhamat kapták. S ha bejutok az elődöntőbe, biztos Uefas vagyok... :) -
#174 grat! csak így tovább, fel a csúcsra :D -
#173 grat! :)
hehe szpari :D -
#172 és töltöm a pompeyt :) -
#171 hajrá,2. hely meglehet -
#170 kezd összeállni, összeszokni az új fiatalabb védelem:
-
#169 az értt h ne kapjanak ki tőled megin :D
és nem utolsó sorba grat Capellonak és Shadownak (ha jobban tetszik akkor Sedonak) -
hamary #168 én is azt használok... Tök LOL, Newcastletől levontak 9 pontot, mert Csődbe mentek, vagy mi XD És a Livert kiütöttem a Fa Kupában, rögtön ki is rúgták az edzőt, s engem is szóba hoztak velük.. :) -
#167 kösz.
amúgy ha már megemlítettem akkor itt egy kép a védekező kp-ról is, a csapat meghatározó játékosává nőtte ki magát, mindamellett h ebben az osztályban csaknem átjátszhatatlan volt (még akkor is ha szörnyű lassú) még 10 gól mellé 16 assistot is jegyezhetett fél év alatt, igaz a sárgákat is gyűjtötte rendesen...
-
#166 Kellett a CSKA botlása is a továbbjutáshoz... A köv. körben a Milan lesz az ellenfél.
-
#165 hát ott már B-t ír oda néha mint billió(milliárd):D
am sztem meg a font a legjobb ha ott lehet a legjobban az értékeket felbecsülni :P -
#164 krat ++ -
#163 látod ha CSAK efemeznél akkor nem kevernéd össze a jelöléseket ;) -
#162 #157
ja én is abban játszom mert jobban "érzem"
jah :D kifér egyáltalán az a képernyőre :D -
#161 a két említett poszt amúgy pontosabban (eszerint a játék szerint legalábbis) dl és mr lenne, unom már h mindenhol más jelöléseket használnak, sry :) -
#160 grat -
#159 véget ért az első év nálam is, nem volt olyan sima mint amilyennek a tabella alapján látszik, a végére a cisco roma nagyon visszaesett, mi meg akkor lendültünk bele egy 10 meccses veretlenségi sorozatba amiből ráadásul 8 győzelem volt
ja igen, egy kis adalék. kapus poszton szörnyű gyengék vagyunk vagyunk, a védelem viszont szerencsére nagyon összeállt, és fél éve egy kitűnő védekező kp is van a csapatban, a második félévben alig kaptunk gólt. a támadó alakzat az év végére állt össze, az utolsó 8 meccsen 30 gólt rúgtunk és kettőt kaptunk. egy osztállyal feljebb nemtom mire leszünk képesek, a kapust mindenképpen cserélni kell, a mezőnyben viszont közel egyforma képességű játékosok vannak, egy-két posztra kell csere ember (lb, rm), aztán a maradék pénzből meg akit sikerül... -
#158 vannak olyan elmebetegek is akik élcsapatoknál forintba játszanak -
#157 kinek melyik szimpatikus. én eurót használok. -
#156 nem euróba játszatok? -
#155 szép igazolások -
hamary #154
ilyen nekem még sose volt
ha nem lenne jó a kép:
http://fmkepek.cjb.hu/gallery.php?entry=images/1194018073.jpg -
#153 érkezők ( 15-23 )
-
#152 semmi rosszindulat nem volt benne,annyi h vegere nem irtam smileyt
#151: jó menedzsernek szerencséje van... hát neked .. öööö :D -
#151 Kész összefosom magam.... NAC ellen Zoetebier kapus kirúgása,át a pályán, Gomes (az én kapusom) kifut, átpattan rajta a labda és gól O.o ilyet én még életemben nem láttam.... -
#150 na még mielőtt balhé lesz, szerintem itt abba is lehet hagyni.
1ébként grat a Bragához :) Téged hova várnak? -
#149 Bragat 4.nek várják
-
#148 a maradék 12%ot a fuck,bitch és társai teszik ki -
#147 hát hogy is mondjam. FM08as csitpleja. IRL is jó,de gémben is . -
Itsuki #146 nekem az angol szókincsem 88% a manager játékokból van...:D